Та продължавам....
Има и по-зле от дребосъка в предния пост.
Вчера ми казаха за ударено с камък бебе с окървавена глава.Решихме с приятелка да минем през мястото(извън града,в промишлената зона) ,да видим как е кучето ,да занесем малко храница.Още не бях намерила издирвания мъник,кроях планове да наснимам раненото и да попитам дали не биха взели него на мястото на изчезналото.
Действителността се оказа по- гадна отколкото очаквах.Раненото кутре е добре,обаче не се оказа само,а са 6 броя налични.Нито имам къде ,нито как да ги поема

Някой е убил майката,и малките са започнали да ядат от тялото и.Дано никога да не се натъквате на такива гледки.Снимката която слагам е възможно най- неплашещата и от далеч,но не знам как да я направя скрита,моля мод да ми помогне.
Днес пак ходихме,занесохме повече храна.Кученцата са видимо подивели,вчера идваха до нас,днес бягаха и не искаха да приближат.
Малко над тях има друга майка,страхлива,избяга ,но видях че е с окървавена задница.Тя е с две доста по-малки бебета,и те наплашени.Оставихме и там храна,накиснати гранули и хляб с кисело мляко и консерва,че не знам дали намират вода.