Бяло кученце с конвулсии блъснато от кола
Публикувано: 16 August 2010 - 11:39 AM

Изглежда страхотно - щастлива, здрава и жизнена. А тиковете й ще намалеят ли с времето? ДоФторите какво казват?

Човек трябва да носи хаос в душата си, за да може да роди танцуваща звезда.
Публикувано: 16 August 2010 - 11:46 AM
Единственото, което ме притеснява при нас е, че е много плашлива. Водих я в парка събота - непознато място, съответно непознати кучета. Щом се затича някой към нея, съвсем добронамерено, тя подвива опашка и бяга наобратно, а аз я гоня със страх да не изскочи на улицата. На познати места е първа писта да посреща кучетата на входа, демек приятелите си, но на непознати...

Публикувано: 16 August 2010 - 11:48 AM
InaG, в 16 August 2010 - 11:44 AM, написа:

Абсолютно , подкрепям ! Нека има повече снимки!
А като каза за гладното сомалийче, Дени, не се стърпях - качвам една архивна снимка от младостта на моя Бъди

Публикувано: 16 August 2010 - 12:16 PM

"Този, който търси ангел и следи само за крилата, рискува да се прибере вкъщи с гъска." Г.Лихтенберг
Ако се интересувате от някое от предлаганите животинки, пишете на margokk@abv.bg
Публикувано: 13 September 2010 - 10:10 AM

Публикувано: 13 September 2010 - 11:51 PM

Дени се грижи прекрасно за нея!
Скоро се сетих,за думите на Пърси в темата за малките кученца на островчето на бул.България.Тогавя тя каза,че Дени ще излезе скрита кучкарка

In memoriam

За да си човек,бъди му приятел!
Публикувано: 14 September 2010 - 12:19 AM

пс. Арвен е напълно възстановена след операцията, чак се учудвам. Понеже 2 дни не я водих на поляната, днес беше неспираема. Дори се страхувах да не се разпори с толкова скачане, бягане и весело премятане насам натам. Супер социално животинче, много са й липсвали другарите тия 2 дни :))

Публикувано: 25 September 2010 - 09:10 PM
Качвам снимки от селската ваканция на Арви и Рио. Мисля, че всички ще се забавлявате гледайки ги

Започнахме с малко игра на двора:
Продължихме с няколко разходки и пикници до реката, където определено беше мноооого забавно

Гонихме пръчки, вървяхме по вода и копахме дупки

И разбира се много нежни емоции
И обратно в София уморени, но отпочинали
И още и още за феновете

Публикувано: 26 September 2010 - 05:00 PM

Како, стига бля, ми налей малко вода:
Рио получи нов прякор - Трънчето
А Арвен явно има асцендент Риби:

Борбата в реката беше най-зрелищна:
Две рибарки

И един рибар с голяяяяма въдица