какво стана със срещата никои не предлага нищо а остана малко докато се видим кажете час поне
ГОВОРИЛНЯТА на подфорума ТЕМА ЗА ЛАФЧЕ
Публикувано: 23 June 2009 - 10:58 AM
boby_888, в Jun 23 2009, 09:18 AM, написа:
какво стана със срещата никои не предлага нищо а остана малко докато се видим кажете час поне
Нали се разбрахме за тази събота, по някое време следобед. Трябва да се разберем само за час. Лошото е, че ако продължава да вали следобед срещата може и да отпадне...
Публикувано: 23 June 2009 - 04:57 PM
Ками, много са готини двете муцунки на снимката! Никога не бих казала, че тези ангелчета могат да са непослушни...
От мен малко снимков материал от подвизите на Линда тия дни по кучешките поляни.
Една пъстра кучешка компания - нюф-а е страхотен и Линда се увърташе около него, големите черньовци са и слабост, ама той предпочете голдънката

Е, слава богу Линда бързо се утеши и днес се надуши с едно старо приятелче - Джак ръсел териерче на име ... разбира се, Джаки!

То това хубаво, ама моята хубостница така се разгорещи, че докато успея да изрева "НЕе-е-е..." се бухна в мръсната вода!

и продължи така...

и накрая - така:

Та ние така си я караме!
Как е при вас?
Публикувано: 23 June 2009 - 06:05 PM
Снимките ви са чудесни. Явно шпицовете си падат по тежка категория кучета. Както писах преди време Арес много страдаше по една нюфка. Беше му слабост.
Колкото до часа, някой да се престраши и да каже. За мен няма значение. Чакам с нетърпение да се видим. Надявам се да си изкараме страхотно
Публикувано: 23 June 2009 - 07:50 PM
ние вече сме на 6 навършени месеца и сега видях че и нашият шампоан е beaphar за бели кученца и също да попитам колко често можем да се къпем
Публикувано: 23 June 2009 - 08:01 PM
iva81, в Jun 23 2009, 07:05 PM, написа:
Снимките ви са чудесни. Явно шпицовете си падат по тежка категория кучета. Както писах преди време Арес много страдаше по една нюфка. Беше му слабост.
Колкото до часа, някой да се престраши и да каже. За мен няма значение. Чакам с нетърпение да се видим. Надявам се да си изкараме страхотно
Нека аз се престраша!
Ако на всички е удобно нека да е към 15:30-16:00. В последните няколко дни наблюдавам, че някъде по това време е най-слънчево и приятно за разходка, без опасност да завали!
Ако имате други предложения, казвайте! Аз съм си освободила цялата събота!
Публикувано: 23 June 2009 - 09:12 PM
Познавачите на Борисовата градина да помислят накъде да се отправим след това. Можем да го решим на място в зависимост от ситуацията. Че сега в събота бях там горе-долу по това време и някакви идиоти бяха надули уредбите на стадион "Народна армия" - музика, от която се чуваше само "дум, дум" - лудница направо
Дано тази събота да няма такива простотии, а и времето да не ни изиграе лоша шега.
Предлагам форма на облекло - "кучкарска", подходяща за цапане от кални лапи.
А как ще се познаем - слава богу, това е най-лесно - по шпицовете!
Ако има други идеи - пишете, че време не остана... И не забравяйте фотоапаратите - заредени!
Поздрави!
ПП Линда я къпя с ТОЗИ шампоан, слагам задължително след това и кучешки балсам за козина. В интерес на истината най-добри резултати съм получавала, като съм я къпала с човешки шампоан - Dove, шампоан съдържащ и балсам. Става бяла като снежинка с чудна козинка... но за жалост доста бързо се зацапва. Та по едно време имахме с Линда общ шампоан, сега всяка си се се мие със своя!
Къпя я с шампоан общо взето веднъж месечно, но напоследък с тоя нейния фонтан и търкаляне с мокра козина в прахоляка
Сега пак си е за къпане мърлата, ама другата седмица ще е...
Публикувано: 23 June 2009 - 09:14 PM
jijafka, в Jun 23 2009, 07:01 PM, написа:
iva81, в Jun 23 2009, 07:05 PM, написа:
Нека аз се престраша!
Ако на всички е удобно нека да е към 15:30-16:00. В последните няколко дни наблюдавам, че някъде по това време е най-слънчево и приятно за разходка, без опасност да завали!
Ако имате други предложения, казвайте! Аз съм си освободила цялата събота!
аз съм за 15:30-16:00 на мен ми е удобно . кожете вие които живеете по далеч аз се пак съм на попа и на мен ми е наи близо
на тая снимка сме малки бебчета и много си го харесвам на тази снимка
Публикувано: 23 June 2009 - 09:20 PM
rimela, в Jun 23 2009, 08:12 PM, написа:
Познавачите на Борисовата градина да помислят накъде да се отправим след това. Можем да го решим на място в зависимост от ситуацията. Че сега в събота бях там горе-долу по това време и някакви идиоти бяха надули уредбите на стадион "Народна армия" - музика, от която се чуваше само "дум, дум" - лудница направо
Дано тази събота да няма такива простотии, а и времето да не ни изиграе лоша шега.
Предлагам форма на облекло - "кучкарска", подходяща за цапане от кални лапи.
А как ще се познаем - слава богу, това е най-лесно - по шпицовете!
Ако има други идеи - пишете, че време не остана... И не забравяйте фотоапаратите - заредени!
Поздрави!
ПП Линда я къпя с ТОЗИ шампоан, слагам задължително след това и кучешки балсам за козина. В интерес на истината най-добри резултати съм получавала, като съм я къпала с човешки шампоан - Dove, шампоан съдържащ и балсам. Става бяла като снежинка с чудна козинка... но за жалост доста бързо се зацапва. Та по едно време имахме с Линда общ шампоан, сега всяка си се се мие със своя!
Къпя я с шампоан общо взето веднъж месечно, но напоследък с тоя нейния фонтан и търкаляне с мокра козина в прахоляка
Сега пак си е за къпане мърлата, ама другата седмица ще е...
и аз съм на твоето мнение за кучкарските дрехи а що се отнася до мястото аз съм за езерото с лилиите . фото апарата ми е винаги в мене защото не се знае кога ще попадне в кумична ситоация за снимане.
аз се чудя какъв е този балсам за кучета това не го знаех цунки от нас
Публикувано: 23 June 2009 - 09:49 PM
А за козината на шпица - ще цитирам човек, който отглежда немски шпицове, има няколко - твърди, че козината на всеки шпиц си е индивидуална, не са еднакви на всички, даже и да са баш чистопородни. Просто си е индивидуално, та добре е да се пробва и да се намери най-подходящото за конкретния случай.
Публикувано: 23 June 2009 - 10:09 PM
Относно часа и за мен 16,00 ч. е ОК. Римелка да знаеш, че много разчитам на теб, да се видим на езерото Ариана, за да бъдеш наш гид за по натам. Като ти благодаря предварително разбира се, че ще те занимаем с нас.
А относно шапмоана и балсама. Ползваме и двата продукта за бели кучета. Но аз Арес го къпя основно на около 2 месеца, да не кажа и повече, защото през останалото време ползвам сух. Както знаем шпицешката козина има невероятното качество да се самопочиства, но идва един момент, в който шампоана е задължителен. Аз вече почти 2 години така го третирам. И двата вида процедури не са му приятни, но това е положението.
Хубава вечер от мен и с нетърпение чакам да се видим!
Публикувано: 24 June 2009 - 06:18 AM
Публикувано: 24 June 2009 - 10:01 PM
iva81, в Jun 23 2009, 10:09 PM, написа:
Ами на нас пътя ни е оттам, така че към четири без петнайсе ще сме при езерото Ариана, около входа към подлеза и ще ви чакаме.
Парола - "Джаф!" - отговор "Джаф - джаф!!"
mi6ka_88, много е хубава Рокси на снимката! Ама кажи какво е това розовото, дето е като шапчица, че ме изяде любопитството!
Боби, много са хубави бебешорските снимки, особено последната!
А тези от Панчерево са май от рекичката? Супер е там за разходки - живот и здраве, можем да си направим и там някоя шпиц-среща по-нататък...
Водихме Линда веднъж там - страшно й хареса, ама като минавахме на отиване край отбивката за ветклиника "Син Кръст" - завираше се в колата под седалките! Не знам как познава, че минаваме оттам, изненадва ме понякога това куче...
Ако искате - вярвайте, ако не - не, ама вчера ми скри топката тая моята пикла...
Линда много се радва, когато баща ми идва в нас, той си играе с нея - а бе имат си приказката, както се казва. Ами прибираме се с нея вчера от разходка, тя обикновено не е във възторг, че се прибира, ама тоя път още от ъгъла, на 20-тина метра от входа, изведнъж спря, започна да души, после да се дърпа към къщи, като скимтеше и въртеше опашка. На буксир ме извлече по стълбите, влетя в апартамента, обиколи го на галоп и седна с тъжна физиономия до един стол в хола.
Оказа се, че баща ми е идвал, седял е на този стол и си е тръгнал 15-тина минути преди ние да дойдем!
И тя е разбрала това само по миризмата!
Шокират ме такива открития - нали ми е първо куче, още не знам какво мога да очаквам от нея
Е, аз пак се разбърах...
Поздрави на всички!
Публикувано: 25 June 2009 - 08:08 AM
Публикувано: 25 June 2009 - 08:08 AM
Оказа се в събота трябва да съм на работа
Чудесно че сте избрали 16.00 това прави шансовете ми да дойда още по-големи
mi6ka_88 - шапката е супер
Панчаревска шпиц- среща за по натам -супер
Поздрави!
Публикувано: 25 June 2009 - 03:43 PM
Публикувано: 25 June 2009 - 04:33 PM
Имам едно притеснение, та може ние с Франи да не дойдем на срещата.
От известно време забелязах, че моето диваче се опитва да се катери и яха всяко куче с размер като нейния. Не е от разгонване, защото й мина. Тръгва да си играе и в следващия момент хоп отгоре. Изчетох доста неща за фалшивата бременност и хормоните и много ме е страх да не получи някоя пиометра (да чукна на дърво да нямаме такива премеждия). Вече много сериозно си мисля за кастрация, но това си е операция и много, много не ми стиска. До сега съм гледала само женски кучета, но това никога не ми се е случвало и не знам реакция от какво може да е...

Вход

Горе
Цитиране +