Dog.bg Форуми : ГОВОРИЛНЯТА на подфорума

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (504 Страници) +
  • « Първа
  • 455
  • 456
  • 457
  • 458
  • 459
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

ГОВОРИЛНЯТА на подфорума ТЕМА ЗА ЛАФЧЕ

#9121 Потребителят е офлайн   boby_888 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Група: Потребители

Публикувано: 23 June 2009 - 08:18 AM

моя шампоан е beaphar специално разработен за бели кучета , ама твоя пухчо колко е голям ако не е таина .
какво стана със срещата никои не предлага нищо а остана малко докато се видим кажете час поне :zz_020:
User's Signature

Качена снимка

#9122 Потребителят е офлайн   jijafka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 23 June 2009 - 10:58 AM

Показване на мнениетоboby_888, в Jun 23 2009, 09:18 AM, написа:

моя шампоан е beaphar специално разработен за бели кучета , ама твоя пухчо колко е голям ако не е таина .
какво стана със срещата никои не предлага нищо а остана малко докато се видим кажете час поне :zz_020:

Нали се разбрахме за тази събота, по някое време следобед. Трябва да се разберем само за час. Лошото е, че ако продължава да вали следобед срещата може и да отпадне...
User's Signature

Качена снимка
Качена снимка

#9123 Потребителят е офлайн   rimela Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 23 June 2009 - 04:57 PM

Привет на шпиц-компанията! :smile:

Ками, много са готини двете муцунки на снимката! Никога не бих казала, че тези ангелчета могат да са непослушни... :wb_052:

От мен малко снимков материал от подвизите на Линда тия дни по кучешките поляни.
Една пъстра кучешка компания - нюф-а е страхотен и Линда се увърташе около него, големите черньовци са и слабост, ама той предпочете голдънката :dh_188: - това е животът!

Качена снимка Качена снимка

Качена снимка
Е, слава богу Линда бързо се утеши и днес се надуши с едно старо приятелче - Джак ръсел териерче на име ... разбира се, Джаки! :af_089: Беше лудо щуреене!

То това хубаво, ама моята хубостница така се разгорещи, че докато успея да изрева "НЕе-е-е..." се бухна в мръсната вода!
Качена снимка

и продължи така...

Качена снимка
и накрая - така:
Качена снимка
:ud_009: :ab_041:

Та ние така си я караме! :af_089:
Как е при вас? :re_037:

#9124 Потребителят е офлайн   boby_888 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 23 June 2009 - 05:15 PM

оу линда е голяма хубавица да ти е жива и здрава ... аз ще кача снимки от разхотката на панчерево във събота , а що се отнася до срещата дано да не се отмени ама кажете час то малко остана
и накрая бяхме скапани

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

User's Signature

Качена снимка

#9125 Потребителят е офлайн   iva81 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 June 2009 - 06:05 PM

Здравейте момичета!
Снимките ви са чудесни. Явно шпицовете си падат по тежка категория кучета. Както писах преди време Арес много страдаше по една нюфка. Беше му слабост.
Колкото до часа, някой да се престраши и да каже. За мен няма значение. Чакам с нетърпение да се видим. Надявам се да си изкараме страхотно :af_089:
User's Signature

Домашните любимци дават на всички нас много радост, обич и привързаност. Може би повече от колкото заслужаваме!
Качена снимка

#9126 Потребителят е офлайн   mi6ka_88 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 23 June 2009 - 07:50 PM

моя шампоан е beaphar специално разработен за бели кучета , ама твоя пухчо колко е голям ако не е таина

ние вече сме на 6 навършени месеца и сега видях че и нашият шампоан е beaphar за бели кученца и също да попитам колко често можем да се къпем :wb_052: Прикачена снимка ето ни и нас да ни видите :wb_052:
User's Signature

Качена снимка

#9127 Потребителят е офлайн   jijafka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 23 June 2009 - 08:01 PM

Показване на мнениетоiva81, в Jun 23 2009, 07:05 PM, написа:

Здравейте момичета!
Снимките ви са чудесни. Явно шпицовете си падат по тежка категория кучета. Както писах преди време Арес много страдаше по една нюфка. Беше му слабост.
Колкото до часа, някой да се престраши и да каже. За мен няма значение. Чакам с нетърпение да се видим. Надявам се да си изкараме страхотно :af_089:

Нека аз се престраша! :db_046:

Ако на всички е удобно нека да е към 15:30-16:00. В последните няколко дни наблюдавам, че някъде по това време е най-слънчево и приятно за разходка, без опасност да завали!

Ако имате други предложения, казвайте! Аз съм си освободила цялата събота! :be_107:
User's Signature

Качена снимка
Качена снимка

#9128 Потребителят е офлайн   rimela Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 23 June 2009 - 09:12 PM

Аз гласувам за 16 часа и предлагам да се съберем около езерцето с лилиите.
Познавачите на Борисовата градина да помислят накъде да се отправим след това. Можем да го решим на място в зависимост от ситуацията. Че сега в събота бях там горе-долу по това време и някакви идиоти бяха надули уредбите на стадион "Народна армия" - музика, от която се чуваше само "дум, дум" - лудница направо :ud_009:
Дано тази събота да няма такива простотии, а и времето да не ни изиграе лоша шега. :dry:

Предлагам форма на облекло - "кучкарска", подходяща за цапане от кални лапи. :ab_041: Аз смятам да мушна в чантата и едно "кучкарско" яке - ако завали, а и за да има какво да постеля на тревата за сядане, че в час-пик да намериш свободни пейки в парка е мисия невъзможна... :dh_188:

А как ще се познаем - слава богу, това е най-лесно - по шпицовете! :ab_041:

Ако има други идеи - пишете, че време не остана... И не забравяйте фотоапаратите - заредени!
Поздрави!
:ae_085:

ПП Линда я къпя с ТОЗИ шампоан, слагам задължително след това и кучешки балсам за козина. В интерес на истината най-добри резултати съм получавала, като съм я къпала с човешки шампоан - Dove, шампоан съдържащ и балсам. Става бяла като снежинка с чудна козинка... но за жалост доста бързо се зацапва. Та по едно време имахме с Линда общ шампоан, сега всяка си се се мие със своя! :gc_040: Е, нейния е по-скъп от моя, ама какво да правя - слабост ми е! :wb_052:
Къпя я с шампоан общо взето веднъж месечно, но напоследък с тоя нейния фонтан и търкаляне с мокра козина в прахоляка :dh_188: я баням често-често, но само с вода.
Сега пак си е за къпане мърлата, ама другата седмица ще е...

#9129 Потребителят е офлайн   boby_888 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 23 June 2009 - 09:14 PM

Показване на мнениетоjijafka, в Jun 23 2009, 07:01 PM, написа:

Показване на мнениетоiva81, в Jun 23 2009, 07:05 PM, написа:

Здравейте момичета!

Нека аз се престраша! :db_046:

Ако на всички е удобно нека да е към 15:30-16:00. В последните няколко дни наблюдавам, че някъде по това време е най-слънчево и приятно за разходка, без опасност да завали!

Ако имате други предложения, казвайте! Аз съм си освободила цялата събота! :be_107:

аз съм за 15:30-16:00 на мен ми е удобно . кожете вие които живеете по далеч аз се пак съм на попа и на мен ми е наи близо :ae_085: мишка88 аз къпя моя бяс на месец някаде защото си е свинчо... а твоята бебка е много сладка да ти е жива и здрава целувки от нас .
на тая снимка сме малки бебчета и много си го харесвам на тази снимка

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

User's Signature

Качена снимка

#9130 Потребителят е офлайн   boby_888 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Икона за мнението  Публикувано: 23 June 2009 - 09:20 PM

Показване на мнениетоrimela, в Jun 23 2009, 08:12 PM, написа:

Аз гласувам за 16 часа и предлагам да се съберем около езерцето с лилиите.
Познавачите на Борисовата градина да помислят накъде да се отправим след това. Можем да го решим на място в зависимост от ситуацията. Че сега в събота бях там горе-долу по това време и някакви идиоти бяха надули уредбите на стадион "Народна армия" - музика, от която се чуваше само "дум, дум" - лудница направо :ud_009:
Дано тази събота да няма такива простотии, а и времето да не ни изиграе лоша шега. :dry:

Предлагам форма на облекло - "кучкарска", подходяща за цапане от кални лапи. :ab_041: Аз смятам да мушна в чантата и едно "кучкарско" яке - ако завали, а и за да има какво да постеля на тревата за сядане, че в час-пик да намериш свободни пейки в парка е мисия невъзможна... :dh_188:

А как ще се познаем - слава богу, това е най-лесно - по шпицовете! :ab_041:

Ако има други идеи - пишете, че време не остана... И не забравяйте фотоапаратите - заредени!
Поздрави!
:ae_085:

ПП Линда я къпя с ТОЗИ шампоан, слагам задължително след това и кучешки балсам за козина. В интерес на истината най-добри резултати съм получавала, като съм я къпала с човешки шампоан - Dove, шампоан съдържащ и балсам. Става бяла като снежинка с чудна козинка... но за жалост доста бързо се зацапва. Та по едно време имахме с Линда общ шампоан, сега всяка си се се мие със своя! :gc_040: Е, нейния е по-скъп от моя, ама какво да правя - слабост ми е! :wb_052:
Къпя я с шампоан общо взето веднъж месечно, но напоследък с тоя нейния фонтан и търкаляне с мокра козина в прахоляка :dh_188: я баням често-често, но само с вода.
Сега пак си е за къпане мърлата, ама другата седмица ще е...

и аз съм на твоето мнение за кучкарските дрехи а що се отнася до мястото аз съм за езерото с лилиите . фото апарата ми е винаги в мене защото не се знае кога ще попадне в кумична ситоация за снимане.
аз се чудя какъв е този балсам за кучета това не го знаех цунки от нас
User's Signature

Качена снимка

#9131 Потребителят е офлайн   mi6ka_88 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 23 June 2009 - 09:22 PM

Мерси за отговорите в дъждовно време и ние се къпем след всяко излизне защото ставаме кафява порода :wb_052: но за балсамче не сам чувала ще потърся по зоомагазините да пробваме дали ще бухнем :ae_085:
User's Signature

Качена снимка

#9132 Потребителят е офлайн   rimela Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 23 June 2009 - 09:49 PM

Балсама за кучета служи за същото, както и за косите човешки - плюс всичко друго спомага разресването. Пробвах без него - козината остана суха след шампоана, трудно вкарвах гребена, скубех яката и Линда ми избяга и се скри от досадната процедура. Откакто слагам балсам - кротува си животинчето!
А за козината на шпица - ще цитирам човек, който отглежда немски шпицове, има няколко - твърди, че козината на всеки шпиц си е индивидуална, не са еднакви на всички, даже и да са баш чистопородни. Просто си е индивидуално, та добре е да се пробва и да се намери най-подходящото за конкретния случай.

#9133 Потребителят е офлайн   iva81 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 June 2009 - 10:09 PM

Хай и от мен!
Относно часа и за мен 16,00 ч. е ОК. Римелка да знаеш, че много разчитам на теб, да се видим на езерото Ариана, за да бъдеш наш гид за по натам. Като ти благодаря предварително разбира се, че ще те занимаем с нас.
А относно шапмоана и балсама. Ползваме и двата продукта за бели кучета. Но аз Арес го къпя основно на около 2 месеца, да не кажа и повече, защото през останалото време ползвам сух. Както знаем шпицешката козина има невероятното качество да се самопочиства, но идва един момент, в който шампоана е задължителен. Аз вече почти 2 години така го третирам. И двата вида процедури не са му приятни, но това е положението.

Хубава вечер от мен и с нетърпение чакам да се видим! :wub:
User's Signature

Домашните любимци дават на всички нас много радост, обич и привързаност. Може би повече от колкото заслужаваме!
Качена снимка

#9134 Потребителят е офлайн   mi6ka_88 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 24 June 2009 - 06:18 AM

ох ако знаете как ви завиждам за шпиц срещата страхотна идея е ще се наиграят вашите красавци и красавици да показвате много снимки :oc_171: за сухият шампоан и ние го ползваме доволна съм после ухае на сапунче :gm_166: и като и я вчеша и започва да върви грациозно :wb_052: аз я изкъпах 2-пъти за изминалия месец без да вклучвам сухото къпане този един път защото като я изкъпя и ми се сърди до следващия ден :sa_021: поне като я вчесвам го приема за игра :ra_180:
User's Signature

Качена снимка

#9135 Потребителят е офлайн   rimela Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 24 June 2009 - 10:01 PM

Показване на мнениетоiva81, в Jun 23 2009, 10:09 PM, написа:

.... Римелка да знаеш, че много разчитам на теб, да се видим на езерото Ариана, за да бъдеш наш гид за по натам. Като ти благодаря предварително разбира се, че ще те занимаем с нас.

Ами на нас пътя ни е оттам, така че към четири без петнайсе ще сме при езерото Ариана, около входа към подлеза и ще ви чакаме.
Парола - "Джаф!" - отговор "Джаф - джаф!!" :ab_041:

mi6ka_88, много е хубава Рокси на снимката! Ама кажи какво е това розовото, дето е като шапчица, че ме изяде любопитството! :wb_052:

Боби, много са хубави бебешорските снимки, особено последната! :ba_025:
А тези от Панчерево са май от рекичката? Супер е там за разходки - живот и здраве, можем да си направим и там някоя шпиц-среща по-нататък...
Водихме Линда веднъж там - страшно й хареса, ама като минавахме на отиване край отбивката за ветклиника "Син Кръст" - завираше се в колата под седалките! Не знам как познава, че минаваме оттам, изненадва ме понякога това куче...

Ако искате - вярвайте, ако не - не, ама вчера ми скри топката тая моята пикла...
Линда много се радва, когато баща ми идва в нас, той си играе с нея - а бе имат си приказката, както се казва. Ами прибираме се с нея вчера от разходка, тя обикновено не е във възторг, че се прибира, ама тоя път още от ъгъла, на 20-тина метра от входа, изведнъж спря, започна да души, после да се дърпа към къщи, като скимтеше и въртеше опашка. На буксир ме извлече по стълбите, влетя в апартамента, обиколи го на галоп и седна с тъжна физиономия до един стол в хола.
Оказа се, че баща ми е идвал, седял е на този стол и си е тръгнал 15-тина минути преди ние да дойдем!
И тя е разбрала това само по миризмата! :zz_219: Ако ми го бяха казали - нямаше да повярвам - честно!
Шокират ме такива открития - нали ми е първо куче, още не знам какво мога да очаквам от нея :wb_052: ...

Е, аз пак се разбърах... :dry:
Поздрави на всички!
:re_037:

#9136 Потребителят е офлайн   mi6ka_88 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 25 June 2009 - 07:26 AM

Rimelka права си това е шапката на Рокси много е сладка с нея само че тя нещо май не се възприема с нея особено като се види в огледалото :zb_050:
User's Signature

Качена снимка

#9137 Потребителят е офлайн   boby_888 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 25 June 2009 - 08:08 AM

мерси за хубавите думи румелка . на мен пък друго ми се случи вчера тръгнахме към парка и в подлеза на спортната палата подуши нещо и хукна със свалена опашка към нас . немога да разбера защо така не искаше да се разходи в парка . а срещата остава ли за събота във 4 на езерото с лилиите . :r_181:
User's Signature

Качена снимка

#9138 Потребителят е офлайн   kamkata Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 25 June 2009 - 08:08 AM

Здравейте!

Оказа се в събота трябва да съм на работа :dh_188: но ще направя всичко възможно да дойда на срещата 99%
Чудесно че сте избрали 16.00 това прави шансовете ми да дойда още по-големи :ba_025:

mi6ka_88 - шапката е супер :wub: Ама госпожицата не се ли дразни от нея??? Майка ми искаше миналото лято като взехме Роро,да му направи подобен подарък(камофлажна шапчица) но аз не исках,защото си мисля че моя няма да я издържи и 2 секунди на главата си.Иначе намирам кучешките шапки за адски сладък аксесоар.

Панчаревска шпиц- среща за по натам -супер :af_089:

Поздрави!
User's Signature

Качена снимка

#9139 Потребителят е офлайн   mi6ka_88 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 25 June 2009 - 03:43 PM

Камка шапчицата е със връзчици и горе долу я търпи само си изкарва учичкие от дупките за тях и става като панделка и повече я носи като панделка отколкото като шапка защото като я вържа и неможе да я изкара през главичката сега съм и харесала специална хавлийка за баня и една блузка розовка на найк много е сладка със нея само я пробвахме във ветеринарната и съжалявам че не я снимах обаче от там я снимаха със видеокамера и тя се врътка отпред отзад профил амфас направо беше голяма забава обаче ако ми пападне материала ще го кача и вие да ни видите каква е моделка :ge_063: :gc_040: Поздравчета :)
User's Signature

Качена снимка

#9140 Потребителят е офлайн   jijafka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 25 June 2009 - 04:33 PM

Здравейте, банда!

Имам едно притеснение, та може ние с Франи да не дойдем на срещата. :tb_108: Пиша ви, за да ми дадете съвет и да реша окончателно дали да дойда.
От известно време забелязах, че моето диваче се опитва да се катери и яха всяко куче с размер като нейния. Не е от разгонване, защото й мина. Тръгва да си играе и в следващия момент хоп отгоре. Изчетох доста неща за фалшивата бременност и хормоните и много ме е страх да не получи някоя пиометра (да чукна на дърво да нямаме такива премеждия). Вече много сериозно си мисля за кастрация, но това си е операция и много, много не ми стиска. До сега съм гледала само женски кучета, но това никога не ми се е случвало и не знам реакция от какво може да е...
User's Signature

Качена снимка
Качена снимка

• (504 Страници) +
  • « Първа
  • 455
  • 456
  • 457
  • 458
  • 459
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема