Dog.bg Форуми : ГОВОРИЛНЯТА на подфорума

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (504 Страници) +
  • « Първа
  • 475
  • 476
  • 477
  • 478
  • 479
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

ГОВОРИЛНЯТА на подфорума ТЕМА ЗА ЛАФЧЕ

#9512 Потребителят е офлайн   nik_tan Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 08 September 2009 - 06:58 AM

Здравей,sladuranka и аз не разбирам от шпицове,незнам дали са хубави ,но мога да ти кажа че си взех точно от там едно малко сладурче преди 5 месеца и е много хубав и здравичък.Предполагам че не са чистокръвни,тъй като моя Бари е с пъстри очички и светъл нос.Аз мисля,че ако си решила да си взимаш от там (от Първомай ако не се лъжа)няма да сгрешиш,зависи вече дали искаш да ходите по изложби или само да си го гледаш.
Нямам по нова снимка,тъй като апрата ми се развали,но тук Бари е на около 5 месеца.

Снимка (и)

• Прикачена снимка

User's Signature

#9513 Потребителят е офлайн   rimela Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 08 September 2009 - 10:32 PM

Поздрави от нас с Линда!
Радвам се, ако със споделеното от мен съм в полза на някого, само че - ради Бога, не ме взимайте много на сериозно!
То че въпросите с храненето и възпитанието на кучето са си сериозни неща - спор няма, ама казва ли ти някой кое е правилно, кое - не?
За гранулите и натуралното хранене тук във форума се вихрят люти спорове, вет-овете и те не са на едно мнение...
Пък за отделните марки гранули ... мале-мале, от "Алилуя" до "Разпни го!". Едни обявяват някоя марка за "супер", хапнал кучо от нея и се преобразил - козинката пораснала, че и весел, умен, енергичен ... да не го познаеш!
Други я обявявят едва ли не за отрова. ud_009.gif
Ами не съм забелязала такова нещо, колкото и да ги изредих - май на реклама ми понамирисва, или анти-реклама, не знам..
Та за това карам аз по смесената система - и гранулки, и нещо друго от типа "мръвка", че знае ли човек кое е по-добре?

За грамажа гранули - по принцип за всяка марка производителят си дава препоръчителен грамаж. Ако храненията са няколко - разделя се този грамаж между тях.
За Роял Канин например - Линда израстна с него - дадени са ТУК за съответната възраст.
За ПроПлан със сьомга, дето сега си го яде често - ТУК
За куче до 10кг в зряла възраст, каквито са нашите, обикновено нормата за гранули на възрастно куче е около 150г на ден, ама на Линда това и идва много барабар с овкусявянията, наградките и с това, дето си го изпроси оттук-оттам, включително и от масата eg_033.gif (аз не й давам де, ама други двуноги има, дето не мога да ги превъзпитам...)
Когато Линда беше в "лакомата" фаза - ядеше на корем - опитах да и давам по 150г на ден - надебеля! ud_009.gif
На прасенце заприлича - ужас! Разхождахме се двете с нея, дебели и пухкави - пълен синхрон! ab_041.gif
Е, аз май няма да отслабна, db_046.gif ама с Линда се заех сериозно - че е по-лесно да даваш добри съвети, отколкото добри примери. wb_052.gif
Та опитно стигнах до тези 100г на ден. Тя отказа решително да закусва, яде си един път на ден - вечер. Два пъти за възрастно куче е по-добре, ама какво да я правя, като не иска?

Та така е при нас... всичко си казах! Щом има кой да ме слуша...

А ето с какво се занимаваше въпросната Линда на дачата тия дни - ровеше ми цветята! ee_017.gif
Прикачена снимка
Да я бия ли, да я цункам ли по калната муцунка?
Реших да я снимам - ангелче белокрило! ga_082.gif
Прикачена снимка

Целувки на всички и лека нощ!
re_037.gif

#9514 Потребителят е офлайн   marapepelia6ka999 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 September 2009 - 08:03 AM

Цитат(rimela @ Sep 8 2009, 11:32 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Когато Линда беше в "лакомата" фаза - ядеше на корем - опитах да и давам по 150г на ден - надебеля! ud_009.gif
На прасенце заприлича - ужас!

И аз давах 150 грама (Про План), плюс ориз, че все беше гладен и в добавка салатка (нея си проси сам много активно) Много исках бързо да порастне. В резултат и ние станахме дебели. Аз от козината, която изведнъж порастна не можех много да се ориентирам за формата на Айси, но направи един гръб като табуретка. Намалих количеството гранули и спрях ориза. Сега и аз давам 100 грама по 50 на хранене. Сутрин и вечер по едно и също време. Салатата (домати и краставици) не можах да му я отнема. Макар и по мъничко винаги има за него. Така неистово скача като почна да я режа. Не е отслабнал все още, но порастна и вече изглежда по добре. Но още трябва. Баща ми не го беше виждал скоро и снощи (мина да ни види) беше категоричен, че е дебел. Все го пипам по ребрата да се ориентирам, но все козина напипвам. Каня се да го заведа до вета да го види. Но пък иначе е толкова подвижен. Не се спира за миг. Тича като хала. И в къщи и навън. Дивана в кухнята му е като стартова площадка за подскоци. След седмица ще станем на 7 месеца. Но все още му личи, че е малък. А Линда е мнооого елегантна дама. Да я цункаш по калната муцунка и от нас.

Гушки на всички пухчовци.

Сладуранка на снимките и аз виждам шпиц. А за чистотата на породата ти ще си решиш. Айси е от развъдник. Но нямаме никакви документи. Просто видях сайта в нета. Отидох той беше останал последният и беше обещан на други хора. Трябвало да го вземат предният ден, но не се появили. Собственика ми поиска 50 лв над обявената цена. Хич не се и двуомих. Платих и си го взех. Беше любов от пръв поглед. Сега си давам сметка, че изобщо не знаех какво вземам всъщност. На чисто доверие. Видях таткото и майката само. И ми се сториха много красиви. Но аз исках куче да обичам и да се грижа за него. Не да ходим по изложби. И получих точно каквото исках. Ето и в момента ви пиша, а той е легнал до мен и се закача. Иска си целувката. Абе голям глезан го направих. Но пък е толкова послушен.
User's Signature

Качена снимка

#9515 Потребителят е офлайн   зоя Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 September 2009 - 02:59 PM

здравейте сладури,линдето е много хубава на снимките,като снежинка е,много целувки от нас,иначе по въпроса с гранулките купих на роял канин,радвам се че съм уцелилата марката,от другите който римелка ми написа не намерих в зоомагазина в който пазарувам обикновенно,но тези са за малки кученца и..........................стана чудо af_089.gif ,пуфи яде гранули,хареса ги,вече 3ти ден яде гранули и не се оплаква,но и давам по малко,защото нали 10 дни беше на диета и ядеше само пил.супичка затова сега и давам сутрин гранули след обяд супичка,да не и сменям толкова рязко храната и малко по малко,гранулите ще станат основно ядене в менуто и,много се радвам че ги хареса,хем са полезни за нея,пък и за мен е по удобно af_089.gif ,незнам какво щях да правя без вас,много благодаря на всички за съветите и най вече на римелка wb_052.gif ,иначе сега ни растат зъбки,много е смешна милата с тази рядка оградка,изглежда все едно са и изпилили зъбите и си чака ченето ab_041.gif ab_041.gif ab_041.gif ,обещавам да направим нови снимки и да ги кача af_089.gif ,още веднъж благодаря на римелка за съветите,чао за сега и лек ден на всички
User's Signature

Качена снимка

#9516 Потребителят е офлайн   rimela Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 09 September 2009 - 11:27 PM

Цитат(зоя @ Sep 9 2009, 02:59 PM) <{POST_SNAPBACK}>
купих на роял канин.....стана чудо af_089.gif ,пуфи яде гранули,хареса ги,вече 3ти ден яде гранули и не се оплаква

ba_025.gif
Добър избор и умно кученце, знае кое е хубаво!
Успех, Зойче - вярвам, че бързо ще й се оправи стомахчето и няма да имате повече проблеми.
Покажи ни тая Пуфи с беззъбата устичка! ab_041.gif
Снимай я непременно -след някой друг месец, година ще ти е кеф да си я видиш такава и да се посмееш - каква е била преди да стане голяма и хубава щпицка!

Меги, мерси за инфото за разгонванията - явно и при кучиците не винаги всичко е "по часовник". А че си влияят една на друга женските - това е любопитно наблюдение, интересно защо го измислила така природата? Може би е механизъм, останал от времето, когато вълчиците са били в глутница и това е имало своето значение.
Представям си те на разходка с две разгонени женски и с тояжката в ръката! af_089.gif
Иван издялка една чепата сопа от клон на дърво, ама мен ме е срам да я нося по улиците - хората ме заглеждат ей така ud_009.gif , а една бабка ме попита защо си бия кучето с тая тояга! wb_052.gif Та сега я разхождам само по централни улици и по булеварда - там няма бездомни, а домашните са на повод. Линда е много нещастна, че няма тичане и игри, ама това е положението...

Поздрави на всички!
re_037.gif

#9517 Потребителят е офлайн   glamour_spark Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 10 September 2009 - 01:53 AM

Прикачена снимкаЗдравеите ние сме нови членове на форума среден немски щпиц и ни е мн приятно да се запознаем с вас.Аз се казвам лина а Любовта на живота ми се казва Фредрих в момента е на 10 месеца и 22 дена.много е добър и обичлив.Подарък ми е от нашите за Коледа.Надяваме се да намерим приятели в този форум. r_181.gif тук фредо е на 4 месеца почти без козина
User's Signature

Качена снимка

#9518 Потребителят е офлайн   marapepelia6ka999 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 10 September 2009 - 08:09 AM

Цитат(glamour_spark @ Sep 10 2009, 02:53 AM) <{POST_SNAPBACK}>
.юНадяваме се да намерим приятели в този форум.

Добре дошли при нас. На точното място сте. Разкажи ни повече за малкият красавец. И искаме още снимкиии. На 11 месеца вече сте големи и красиви. Иначе на тази снимчица все едно виждам моят Айси.
Снощи на гости ни бяха Рокси и Мишка. Моят разбойник направо се влюби. Беше много настоятелен в опитите си да ухажва госпожицата. А тя му се караше кокетно досущ като малка дама. Рокси е много елегантна и нежна. Айси беше по грубичък. Но си поиграха на воля. А като се стъмни ни беше трудно да различим кой, кой е. В неделя ще ги разходим до Морската Градина и ще им направим снимки.

Зойче радвам се, че сте прояли гранулките. Сега ще е по лесно и за двама ви с пухчо.
Римелка пак се смях с вас. Ти и тояга...като знам как обичаш твоята лудетина.

Хубав ден на всички. Целувки.
User's Signature

Качена снимка

#9519 Потребителят е офлайн   glamour_spark Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 10 September 2009 - 09:07 AM

Цитат(marapepelia6ka999 @ Sep 10 2009, 09:09 AM) <{POST_SNAPBACK}>
Цитат(glamour_spark @ Sep 10 2009, 02:53 AM) <{POST_SNAPBACK}>
.юНадяваме се да намерим приятели в този форум.

Добре дошли при нас. На точното място сте. Разкажи ни повече за малкият красавец. И искаме още снимкиии. На 11 месеца вече сте големи и красиви. Иначе на тази снимчица все едно виждам моят Айси.
Снощи на гости ни бяха Рокси и Мишка. Моят разбойник направо се влюби. Беше много настоятелен в опитите си да ухажва госпожицата. А тя му се караше кокетно досущ като малка дама. Рокси е много елегантна и нежна. Айси беше по грубичък. Но си поиграха на воля. А като се стъмни ни беше трудно да различим кой, кой е. В неделя ще ги разходим до Морската Градина и ще им направим снимки.

Зойче радвам се, че сте прояли гранулките. Сега ще е по лесно и за двама ви с пухчо.
Римелка пак се смях с вас. Ти и тояга...като знам как обичаш твоята лудетина.

Хубав ден на всички. Целувки.

моя приц имаше много тъжен живот преди да го взема.нашата любов започна на 20 декември 2008 година.беше събота и само един зоо магазин работеше в квартала а аз нямах храна за заека ми.когато влязах в магазина видях една малка бяла топка да трепери в един аквариум заедно с един йоркшир.приближих се и тази топка ме погледна и залепи лапичките си на стъклото.в този момет аз се влюбих.купих храна на зайчето ми и тръгнах към нас.прибрах се и казах на маика ми ,че съм се влюбила и ,че искам това куче.тя ми каза ,че имам заек и ,че не искала куче вкъщи.колкото и тъпо да звучи аз се разплаках и не и проговорих до 23 декември,отказх да ходя на почивка с тях,отказах да ям и постоянно си мислих за малката бяла топка в магазина.на 23 декември се събудих и казах на нашите че това куче ще е моето и на никои друг.маика ми се притесни за мен и ми каза,,щом толкова силно го искаш,вземи го,,.не си спомням как съм се облякла и как съм стигнала до магазина но като влязох в него снежинката ме чакаше.платих кучето и тръгнах за вкъщи.когато се прибрахме вече бях решила че ще се казва фреди.цяла вечер тои скимтя и имаше разтроиство до сутринта почна да повръща и към обяд на другия ден почна да кашля.по най-бързия начин го заведахме в болницата указа се че са ни го продали болничък от бронхит и пълен с глисти.3 дни седя на системи,и слава богу прехвърли трапа.и от тогава до сега (да чукаме на дърво)не се е разболявал.той е моя малък бял принц които обичам безрезервно много и единственото живо същество което може и в наи-лошите моменти да ме развесели.е верно малко ми е лудетина и не спира да прави пакости но вече е част от семеиството и дори маика ми неможе без него(а тя не го пипваше).та това е нашата история моята и на фреди.в момента е пухкав палав и глезен тинеиджър които в последно време взе да възмъжава но за мен винаги ще си е малкото бяло пухкаво бебе.целувки от нас и обещаваме,че ще има много много снимки. а до тогава може да ни видите в през уикенда морската градина.А всички пухли и пухчовци тук са мн мн сладки и красиви.

User's Signature

Качена снимка

#9520 Потребителят е офлайн   pepa73 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 10 September 2009 - 09:31 AM

Добре дошли, Лина и Фредрих ae_085.gif .
И аз съм нова във форума, но мисля че тук всеки е добре дошъл /поне аз така съм се почуствала/. Колкото сме повече толкова по-добре-ще се получава по-добра обмяна на опит в полза на нашите сладури....

Много трогателна история, но поне за Фреди с щастлива развръзка-за съжаление в тези зоомагазини има много нещастни душишчки, лишени от грижи и обич. Радвам се, че има все още такива хора като теб ЛИНА с "големи" сърца.
Поздравявам те за това и както вече си разбрала няма да съжаляваш за избора, шпицовете са невероятни създания. Вярно много живи, енергични т.е. лудетини, но са толкова любвеобвилни, верни, красиви и ..... С тях не можеш да скучаеш ни за миг!!!
User's Signature

Качена снимка

#9521 Потребителят е офлайн   monika_25 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Икона за мнението  Публикувано: 10 September 2009 - 09:33 AM

Здравейте и от нас с Айс.. Как сте? Добре дошли на glamour_spark . Много е сладък Фредии пусни още снимкии да го видимм какъв красавец е сегаа.. wub.gif Поздрави от мен и Айс и много целувкии..По-късно ще пусна и снимкии докато сме още чисти след вчерашното къпане.. af_089.gif db_046.gif
User's Signature

Качена снимка

#9522 Потребителят е офлайн   glamour_spark Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Икона за мнението  Публикувано: 10 September 2009 - 10:23 AM

благодарим много за топлото посрещане,вярное че са доста буини но и наистина са много обичливи фреди не се отделя от мен . в момента е заспал на гърба ми никога не сам си мислела ,че ще обичам така някой или нещо.ще кача още снимки но на този компютър е само тази в събота ще има цял албум.лошото е само че фреди неможе да общува със себеподобни и е свикнал само с хора.като види дрго куче и почва да лае и да се дърпа.другият ни проблем е ресането мрази го от дъното на душата си ако може да ми кажете как да се справя с това ще съм ви много благодарна.
User's Signature

Качена снимка

#9523 Потребителят е офлайн   monika_25 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Икона за мнението  Публикувано: 10 September 2009 - 10:34 AM

Здравей glamour_spark и Айс не обичаше да се реши ,но от както му взех една четка не мърда от мен и седии мирен сигурно му е приятноо.Четката е почти същата като старата ,но по-гъста мисля. Ето и снимки на старатаа и новатааа четкаа:

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

User's Signature

Качена снимка

#9524 Потребителят е офлайн   monika_25 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Икона за мнението  Публикувано: 10 September 2009 - 11:42 AM

Ето снимки на Айс.Поздрявии и многоо целувки от нас:

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

User's Signature

Качена снимка

#9525 Потребителят е офлайн   rimela Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 10 September 2009 - 12:34 PM

Здравейте и от нас с Линда!

Добре дошли на Фреди и стопанката му!
Хич даже не ме учудва, че си се влюбила в малката бяла топка от пръв поглед - тия шпицове умеят да "крадат сърца" и да влизат под кожата на всеки - в това всички тук сме убедени.
Целувки на малкия "вагабонтин"! Явно кученцето ти е с характерче - то всички шпицове са си чешити, всеки с номерцата си! ab_041.gif Четох в темата ти за проблемите с него - "пуберски" истории, но трябва да вземеш спешно мерки,че да не ви се качи на главите. Сега е моментът - действай! Тук във форума има много информация по въпроса - ще ти е от полза.
Успех и споделяй с нас, ако искаш.

Мони, Айси е много красив и изглежда чудесно, а рядко ни го показваш.
Шпиц-физиономийката му на предпоследната снимка ме развесели - добре ми е позната от моята хубостница. Само дето с глас не казва "Добре де, какво има пък сега?" ab_041.gif
А снимките ти на четките за ресане ме подсетиха, че и аз трябва да си взема нова - моята е адски неудобна за мен, а Линда ... тя въобще не харесва процедурата "ресане", ама може пък с новата четка да й хареса, кой знае?

Поздрави на всички!
re_037.gif

#9526 Потребителят е офлайн   зоя Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 10 September 2009 - 02:58 PM

здравейте фреди и линда,аз също съм от скоро тук,от както открих този сайт много по лесно се справям с моята лудетина,момичетата тук са наистина страхотни,винаги можеш да разчиташ на тях за всичко,моята пуфи израстна с тях и техните съвети,винаги когато имам проблем именно те са ми помагали,добре дошла и на теб радвам се,че се увеличаваме,и споделяме всички хубави и лоши моменти заедно ab_041.gif ,пак забравих апарата за което приемам мъмренето ви af_089.gif ,обещавам да се поправя,,но пък вижте каква снимка направих от морето,това сме аз и мъжът ми ab_041.gif ,който категорично отказа да пие 2 бири,ако има 2 жени като мен ab_041.gif ab_041.gif ab_041.gif

Снимка (и)

• Прикачена снимка

User's Signature

Качена снимка

#9527 Потребителят е офлайн   glamour_spark Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 10 September 2009 - 03:31 PM

Цитат(зоя @ Sep 10 2009, 03:58 PM) <{POST_SNAPBACK}>
здравейте фреди и линда,аз също съм от скоро тук,от както открих този сайт много по лесно се справям с моята лудетина,момичетата тук са наистина страхотни,винаги можеш да разчиташ на тях за всичко,моята пуфи израстна с тях и техните съвети,винаги когато имам проблем именно те са ми помагали,добре дошла и на теб радвам се,че се увеличаваме,и споделяме всички хубави и лоши моменти заедно ab_041.gif ,пак забравих апарата за което приемам мъмренето ви af_089.gif ,обещавам да се поправя,,но пък вижте каква снимка направих от морето,това сме аз и мъжът ми ab_041.gif ,който категорично отказа да пие 2 бири,ако има 2 жени като мен ab_041.gif ab_041.gif ab_041.gif

благодаря ви много за топлото посрещане,наистина този форум е много полезен фреди е първото куче което имам и ми е много трудно с възпитанието му, и с това как да направя гивота му по-хубав.страх ме е да не прекаля с гушкането да не се разлигави а в същия момент си мисля че понякога съм мн строга с него.преди около час моя ,,звяр,, реши че ще е лош и че ще прави пакости.наказах го да седи сам в стаята си неможах да изтрая и 10 мин да го слушам как плаче сам.на 8 минута вече се побърках и като отворих вратата тои доиде и се гушна в краката ми.чувствам се гузна и знам че никога повече няма да го накажа така.но как да се справя с него мн е своенравен но пък толкова го обичам,че не ми дава сърце да го мъмря.снимката е страхотна мн добре измислена.целувки от нас.а ако има някои щпиц от варна да пише,да правим общи разходки в морската.
User's Signature

Качена снимка

#9528 Потребителят е офлайн   monika_25 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Икона за мнението  Публикувано: 10 September 2009 - 03:53 PM

Цитат(rimela @ Sep 10 2009, 11:34 AM) <{POST_SNAPBACK}>
Мони, Айси е много красив и изглежда чудесно, а рядко ни го показваш.
Шпиц-физиономийката му на предпоследната снимка ме развесели - добре ми е позната от моята хубостница. Само дето с глас не казва "Добре де, какво има пък сега?" ab_041.gif
А снимките ти на четките за ресане ме подсетиха, че и аз трябва да си взема нова - моята е адски неудобна за мен, а Линда ... тя въобще не харесва процедурата "ресане", ама може пък с новата четка да й хареса, кой знае?
Поздрави на всички!
re_037.gif
Хихии значи по-честичко ще ви радвам със снимкии на Айс. :) {sun} А колкото до четкитее както казах в предния пост и Айс не обичаше да се реши предии ,а сега не мърда. И като спра да го реша тои седи и ме гледа със сладките си очичкии и ми казваа "Ооо хайде како пореши ме още мъничкоо! " Много целувки от насс af_089.gif

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

User's Signature

Качена снимка

#9529 Потребителят е офлайн   marapepelia6ka999 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 10 September 2009 - 07:16 PM

Моника АЙС е великолепен. Толкова е красив. Радвай ни по често с негови снимки. Съвсем искрена съм. Наистина е страхотен. Мога само да се надявам да станем като вас. Макар, че Айси и без това го обичам толкова много.

glamour_spark за мен ще е истинско удоволствие да ви видя в Морската Градина. И Рокси не е много общителна, но при последната ни среща определено имаше напредък в игрите с Айси. Между другото Айси много добре си играе и сам. И не винаги търси компанията на другите кучета когато са на поляната с нас. За ресането бях предупредена от нашият вет и започнах да го сресвам всеки ден от първият ден, в който дойде при нас. Четаката ни е същата каквато показва Моника. Понякога се опитва да я захапе, но в повечето случаи лежи докато го реша. Дори се обръща и на другата страна.

Засега ви казвам лека вечер. До следващият път мили ми.
User's Signature

Качена снимка

#9530 Потребителят е офлайн   glamour_spark Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 10 September 2009 - 09:03 PM

ми ако искаш може да се видим на пантиона в неделя кажи само в колко часа ти е удобно.ще се радваме да се запознаем с вас af_089.gif
User's Signature

Качена снимка

#9531 Потребителят е офлайн   marapepelia6ka999 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 10 September 2009 - 10:01 PM

Цитат(glamour_spark @ Sep 10 2009, 10:03 PM) <{POST_SNAPBACK}>
ми ако искаш може да се видим на пантиона в неделя кажи само в колко часа ти е удобно.ще се радваме да се запознаем с вас af_089.gif

Около 17:30 сме там. Поне 2 часа. Няма как да не се познаем. Шпицове няма много. Аз досега съм срещала 2,3 и то не наведнъж. ab_041.gif
Надявам се да се видим! Ще се радвам!

User's Signature

Качена снимка

• (504 Страници) +
  • « Първа
  • 475
  • 476
  • 477
  • 478
  • 479
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема