Dog.bg Форуми : ГОВОРИЛНЯТА на подфорума

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (504 Страници) +
  • « Първа
  • 476
  • 477
  • 478
  • 479
  • 480
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

ГОВОРИЛНЯТА на подфорума ТЕМА ЗА ЛАФЧЕ

#9532 Потребителят е офлайн   rimela Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Група: Потребители

Публикувано: 11 September 2009 - 08:49 PM

Здравейте и от нас с Линда!
Впрочем май само от мен, щото Линда е ... ххм, неадекватна.
Нервна, разсеяна, не иска да яде - влюбена е!
Безумно! ha_081.gif
Вчера на поредната "маршировка" на повод по софийските улици (така я разхождам, докато е разгонена) срещнахме един познат от парка красавец - шпиц. В пълно "оперение" - явно не линее сега и не е проскубан като моята хубостница, ама любовта не пита... Подушиха се от метри, на хубавелко му щръкнаха мустаките, а моята кипра завъртя съблазнително дупето... ab_041.gif
Е, наложи се да разваля идилията и да си я отведа, влачейки я на буксир, докато стопанката на "Ромео" се бореше с дърпащия се отчаяно мераклия. smile.gif
Та сега си лежи Линда до мен на канапето и тихичко си страда. wb_052.gif
Това е животът, за жалост... Даже кварталния любимец Роби, вече май "дядо Роби", нещо пострадал тия дни с крачето - куца, ама днес тичаше подире ни на три крака! Че меракът умира последен..af_089.gif

Весели разходки и си носете фотоапаратите!
Целувки - виртуални - на всички! va_010.gif
Щото всичко плътско при нас сега е табу - още две седмици! ab_041.gif
re_037.gif

#9533 Потребителят е офлайн   monika_25 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Икона за мнението  Публикувано: 11 September 2009 - 09:19 PM

Римела, тя Линда е такава сладурана,че незнам кое мъжко куче няма да я хареса. wub.gif Как си изкарахте вие лятотоо с пухчетата? af_089.gif Поздрави и целувки от нас: мони и айс {kiss}
User's Signature

Качена снимка

#9534 Потребителят е офлайн   glamour_spark Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 September 2009 - 09:50 PM

марапепеляшке ние ще сме на пантиона в 17.30 и ще ви чакаме. af_089.gif
User's Signature

Качена снимка

#9535 Потребителят е офлайн   glamour_spark Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 September 2009 - 10:00 PM

Цитат(glamour_spark @ Sep 11 2009, 10:50 PM) <{POST_SNAPBACK}>
марапепеляшке ние ще сме на пантиона в 17.30 и ще ви чакаме. за варна става дума нали af_089.gif

User's Signature

Качена снимка

#9536 Потребителят е офлайн   glamour_spark Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 12 September 2009 - 03:08 PM

ето и малко снимки на фреди като бебе.тук е със сестра ми.само го вижте не е ли една малка сладка снежинкаПрикачена снимка

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

User's Signature

Качена снимка

#9537 Потребителят е офлайн   monika_25 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 13 September 2009 - 09:18 AM

glamour_spark Фреди е голям красавец и има страсхно хубава козина. wub.gif Поздрави от нас и много целувкии af_089.gif
User's Signature

Качена снимка

#9538 Потребителят е офлайн   glamour_spark Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 13 September 2009 - 07:59 PM

здравейте на всички днес беше най-хубавата ни разходка с Фреди.Бяхме в морската с Айси и Рокси падна голяма игра и за първи път Фред беше без повод.Ето и малко снимки и клипчета : http://vbox7.com/play:c3991ee6 http://vbox7.com/play:3ad4211b http://vbox7.com/play:488d04c2

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

User's Signature

Качена снимка

#9539 Потребителят е офлайн   mi6ka_88 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 13 September 2009 - 08:11 PM

сладурковците ми ae_085.gif разходката беше супер надявам се да се повтори dog.gif
User's Signature

Качена снимка

#9540 Потребителят е офлайн   mi6ka_88 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 13 September 2009 - 08:17 PM

ето малко снимчици и на RoxyПрикачена снимка Прикачена снимка Прикачена снимка

Снимка (и)

• Прикачена снимка

User's Signature

Качена снимка

#9541 Потребителят е офлайн   marapepelia6ka999 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 13 September 2009 - 08:18 PM

Отдавна си мечтаех за такава разходка. Благодаря ви момичета, че се присъединихте. Три шпица на едно място. Айси в момента спи като пребит. Голямо тичане и лаене падна.
User's Signature

Качена снимка

#9542 Потребителят е офлайн   mi6ka_88 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 13 September 2009 - 08:21 PM

апък Roxy се разигра в къщи и сега излезе на нощна разходка с маика ми ab_041.gif
User's Signature

Качена снимка

#9543 Потребителят е офлайн   rimela Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 13 September 2009 - 08:26 PM

Супеер! ae_085.gif
Страхотно трио сте! ba_025.gif
Мишка, Рокси е пораснала и много се е разхубавила - отдавна не беше ни я показвала.

Я сега разказвайте - как се запознахте с Фреди, имаше ли "Джаф-джаф", кой слушаше най-много и кой беше най-палав?

#9544 Потребителят е офлайн   mi6ka_88 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 13 September 2009 - 08:34 PM

ами да напоследък много работа имах и вечер като се върна гледам повечко да обърна внимание на палавницата имаче като се прибера и не й обърна внимание и се цупи много ea_103.gif големи правосъдия се раздават при нас няма тън мън и после след играта да я разведа или направо се тропясвам а тя продължава да скача отгоре ми ab_041.gif и така а за разходката Roxy заема в класацията за най срамежлива ама ще ви пъсна аз едно клипче да я видите по принцип каква е имам чувството че като излезе на вън и слага маската и става грациозна послушна възпитана а в къщи пълен дивак wg_053.gif и общо взето така върви при нас wb_052.gif
User's Signature

Качена снимка

#9545 Потребителят е офлайн   marapepelia6ka999 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 13 September 2009 - 08:41 PM

Срещата надмина всичките ми очаквания. Фреди всъщност е съвсем послушен. Отначало Пуфи не искаше да го пуска от повода. Каза, че се страхува да не избяга защото никога не е пускан. Той естествено беше шумен и нервен до момента в който се оказа свободен. И тогава започна една игра...хехехе Фреди е изключително добричък. Само в един момент тръгна след един дакел, та малко го погониха. Но иначе на моменти ми беше трудно да различа кой кой е. Обадихме се на Мишка и тя се озова веднага. За което много и благодаря. Рокси е по кротка, но Айси успя да я предизвика и нея. Еднакви муцунки, опашки, крачета и пронизителен звънък лай. af_089.gif И са като малки вихрушки. Но нагушках и нацелувах тримата. Беше много забавно. Ще го превърнем в традиция. Сигурна съм. На поляната имаше и други кучета. Хъскита, лабрадори, ретривър и разни ловжийски породи. Нашите играха с всички, но най вече помежду си. И мисля няма да излъжа ако кажа, че събирахме погледите на разхождащите се. Бяха дори надлежно снимани. Айси мъничко се различава по окосмяването си от Фреди и Рокси. Може би защото е купуван от тук, а не е внесен. Може и да не е съвсем породист, но пък както е най-малък така е винаги готов за нови бели и лудории. Още веднъж благодаря ви момичета беше страхотна разходка.
User's Signature

Качена снимка

#9546 Потребителят е офлайн   rimela Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 13 September 2009 - 08:58 PM

С кеф ви чета, ама много трудно пиша. dh_188.gif
Линда се е разбесняла, иска да играем, иначе заплаши да ме яде ... ох! wb_052.gif

Много сте хубави тримата, ще е чудесно да се срещате и да си играят дечурлигата. Според мен кучовците надушват сродна душа в друг шпиц, имат си свои шпиц-игри и много се забавляват в компания.
Така, както играе един шпиц с друг - не може с куче от друга порода. dog.gif
И си е истинско шоу отстрани! ab_041.gif

#9547 Потребителят е офлайн   glamour_spark Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 13 September 2009 - 09:03 PM

беше много яко и Айси и рокси са големи бонбончета.а в момента фреди спи по гръб и даже хърка мисля че има мусколна треска ab_041.gif
надявам се това да се превърне в традиция и другата неделя пак да сме там.благодая ви много момичета, никога не съм предполагала че фредко е такъв игривец. wub.gif
User's Signature

Качена снимка

#9548 Потребителят е офлайн   mi6ka_88 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 13 September 2009 - 09:22 PM

Блазе ви Roxy ходи на две разходки и то големи и още играм но след малко излизам и ще трябва да скача на корема на майка ми голяма гледка е ab_041.gif срещата найстина беше невероятна чакам с нетърпение другата неделя af_089.gif дано и времето е с нас ae_085.gif
User's Signature

Качена снимка

#9549 Потребителят е офлайн   rimela Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 13 September 2009 - 09:29 PM

glamour_spark, наистина ли не си пускала досега Фреди от повода?
Както казват хора знаещи, а и от скромен личен опит - кучетата се държат коренно различно при среща с други кучета ако са на повод или ако са пуснати.
В първия случай често са недружелюбни, даже агресивни.
Ако са пуснати - нищо подобно, играят си, даже с тези, с които са готови да се сръмжат, ако се срещнат вързани.
Така че, мисля - ако се срещате и кучетата ви си играят - това ще е чудесно за Фреди, а и за всички останали.
Не че агитирам за безразборно пускане от повода, ама за хубава игра - струва си!

Мъничко ви завиждам за хубавата разходка, ама и на нашата улица ще изгрее слънце! af_089.gif

#9550 Потребителят е офлайн   зоя Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 14 September 2009 - 07:24 AM

здравейте сладури,наистина аиси,рокси и фреди,големи сладурковци и много хубави клипчета,браво значи наистина сте изкарали страхотно,поздравления за красивите кученца и на тримата,да са ви живи и здрави,аз също направих снимки на пуфи,но пък компа в нас се развали,сега ви пиша от работата,но обещавам,че като го направят веднага ще кача снимките,пък и малката лудетина става на 5 месеца,след 5 дни af_089.gif ,вече имаме и повече козинка,само зъбки нямаме особено,но за всичко си има време ab_041.gif ,а относно повода и мен ме притесняваше в началото да пускам пуфи,но от както я заведохме в двора на училището,а там имаше много деца,който играеха с топка,и тя започна много да се дърпа,аз я пуснах,няма да ви казвам какъв купон стана,всички деца се събраха около нея и стана страхотна игра,която завърши с обещание пак да я заведа ab_041.gif само в парка при нас ме е страх да я пускам,защото шосето е много близо,но иначе като ходим на язовири,реки и подобни винаги я пускам и много ме слуша.винаги е около мен и не се налага никога да я търся или гоня,май ви надух главата рано сутринта,чао сладури,започвам да работя,лек ден на всички ab_041.gif
User's Signature

Качена снимка

#9551 Потребителят е офлайн   mi6ka_88 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 14 September 2009 - 08:12 AM

добро утро на всички да споделя и аз че преди да се престрашим с приятеля ми да пуснем Рокси от каишката тя само се дърпаше на пред назад изобщо не вървеше нормално и само ни правеше на пук като яде пуканките от морската градина след нашата забрана като и се покарахме но се пристрашихме една вечер и тя се държа изклучително послушна чак се учудих това моята "палавница" ли е подминаваше пуканките дори не ги заглежда само върви в права линия между нас двамата и гледа на горе да не ни изгуби а ако полубопитства за нещо отива подушва ако не е по далеко от 5 метра а ако се отдалечи малко повече само гледа нашата реакция и ни следи с поглед голяма скица е и всъщност още си върви така и до сега не ми е давала причини да се притеснявам за нея че ще хукне на някаде... осен един път когато една вечер бяхме в морската самички ии незнам какво и стана като я одариха лимките в главата и хукна да бяга из дърветата но нямаше и минута като се появи да ни види да не сме избягали tg_115.gif и продулги да си бяга спокойно
User's Signature

Качена снимка

• (504 Страници) +
  • « Първа
  • 476
  • 477
  • 478
  • 479
  • 480
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема