Dog.bg Форуми : ГОВОРИЛНЯТА на подфорума

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (504 Страници) +
  • « Първа
  • 477
  • 478
  • 479
  • 480
  • 481
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

ГОВОРИЛНЯТА на подфорума ТЕМА ЗА ЛАФЧЕ

#9552 Потребителят е офлайн   Megian Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Група: Потребители
  • Interests:Животни,Цветя,Хора,Мотори, Езотерика

Публикувано: 15 September 2009 - 10:30 AM

Здравейте и от нас с Тисата! re_037.gif

Добре дошли на Фреди и неговата стопанка! Увеличаваме се fe_079.gif .

Ехееее,Варнаааа,много сте готини! А,дано срещите ви са по-чести,за да си играят кучовците в морската шпиц-забавачница и да ни радвате със снимчици.Като сте накуп,иди разбери кой-кой е,но е много приятно да ви гледа човек wub.gif !

Мони,чудни сте с Айс! wub.gif

Ние сме добре.Галим се и се глезим яко.Всички кучки и мачки в нашия дом сме екстра ac_007.gif .

Поздрави и целувки за всички! gb_023.gif

User's Signature

Качена снимка Качена снимка

#9553 Потребителят е офлайн   glamour_spark Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 15 September 2009 - 12:53 PM

здравейте на всички, ние с фреди днес бяхме на училище и на пазар.фредко си има ново жълто яке с качулка и пухче за зимата.многое сладък.довечера ще има снимки.целувки на всички а за отбора от варна в неделя ще има изненади ще ви чакаме. zz_221.gif gd_044.gif
User's Signature

Качена снимка

#9554 Потребителят е офлайн   marapepelia6ka999 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 15 September 2009 - 04:30 PM

Днес случайно се срещнахме с Мишка пред моя офис. И тя няма търпение да дойде неделя.
Пуфи успешна учебна година. Напролет ще си най-хубавата абитуриентка. С най-щурият ескорт. af_089.gif

Гушки на всички муцунки. Да използваме хубавите есенни дни за повече игри.
User's Signature

Качена снимка

#9555 Потребителят е офлайн   glamour_spark Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 15 September 2009 - 07:54 PM

ооооооо да абитурентка с кавалер фреди и ескорт от 12 пистови мотора нямам търпение.днес с фреди и с една приятелка бяхме в морската срещнахме нов член на бандата на име Цезар и тои ще доиде в неделя ето малко снимки от втората ни разходка без повод:

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

User's Signature

Качена снимка

#9556 Потребителят е офлайн   rimela Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 15 September 2009 - 08:59 PM

Много сте готини, а ако съдя по шпиц-усмивката на Фреди с изплезен език - прекарал си е чудесно!
ba_025.gif
А на снимката, дето са момиче с куче - това ти и Фреди ли сте?
Е, ами наистина сте си "двойка" - от километри личи, че се обичате и сте щастливи заедно!
Чудесно е, че в шпиц-групата ви има попълнения - по-весело ще е, ще чакаме снимки от следващата ви среща в неделя. Ама май ще се наложи да надписвате кучовците, че хич няма да можем да ги различим кой - кой е! ab_041.gif

Я кажете, варненци, за тая вашата Морска градина - чета тук по форума, че е хубаво място за разходки и игри на кученцата, май бая народ от града ви си води там кучетата.
Имате ли "кучешки полянки", проблеми с децата - по-скоро с майките им, с други разхождащи се - некучкари?
Има ли изрично забранени места за разходка на кучета?

Тук в парковете на София е пълна мъгла. Няма табели - нито "може", нито "не може". Има наредба - никой не я спазва, включително и тия с кучета, дето ... хм, ами не са за пускане от повод, особено ако не са закусили...
Въобще оправяме се кой както може. Ама чета тук във форума, че в Пловдив накачили навсякъде табели "Забранено за кучета", та се чудя кога и нас тук ще ни подгонят. dh_188.gif
Замислих се за това тия дни, щото не мога да водя Линда по парковете, както е разгонена. Живея в центъра, нямаме тук квартални градинки и междублокови пространства, та я разхождам само по улиците - боже, мъка си е това, ужас! Едва се провираме между минувачи, паркирали коли, масички на кафенета...
Ако ни отрежат от парковете - не знам къде ще я разхождам! ud_009.gif
Споделете - как е при вас?

Целувки от нас с Линда!
re_037.gif

#9557 Потребителят е офлайн   marapepelia6ka999 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 September 2009 - 07:01 AM

Добро утро момичета.
Римелка Морската Градина е любимо място за разходка на много варненци. Малки, големи, с кучета и без кучета. Тук също регламента не е много ясен. Има две, три поляни, на които се събират много кучета. Но няма табела на която изрично е упоменато, че официално е разрешено. Ние си разменяме информация помежду си доколкото имаме такава. Има една алея под голямата и най-широка, която разделя градината на две и на която има табели "разхождането на кучета е забранено" и "алея за разходка на майки с деца" Там ние не ходим. Има много полицаи с мотори, но докато стигнем до въпросните поляни минаваме през места, където е пълно с хора. Просто няма как да прелетим до тях. Винаги сме с поводите за да не даваме повод за глоби. Там където се събираме също минават много хора, а и кучовци не стоят само на поляната, много често в игрите си прекосяват и алеите с които е заобиколена. Някои хора се радват на животинките, други спират боязливо, но като цяло цари всеобщо разбирателство. Най-странното е, че едната поляна за която упорито се говори, че официално е определена от кмета за разходка на кучета, гранички с детска площадка, на която има много пейки. И няма гаранция, че кучето няма да отиде там. А винаги е пълно с много и малки деца. Някои кучета са от големите породи и хич не изглеждат безобидни. От тях пазим и нашите дребосъци досущ като майките с мъниците. Куче с намордник още не съм видяла. Но слава богу неприятни инциденти също няма. Случвало се е като ходим за понички да минаваме през алея с майки с деца и да ни направят забележка ако кучето не е с повода. Затова ги пускаме само на въпросните поляни. Иначе непрекъснато чувам за акции за проверки къде, как се разхождат кучетата и имат ли всички ваксини. Нас обаче не са ни спирали до сега. Като цяло неяснотите по въпроса са повече както и за всичко в милата ни държавица.

glamour_spark радвам се, че в неделя ще сме с един повече. Ехааа няма само хъскитата да са в голяма група. Ще се чуем пак за часа, но най-вероятно ще е по същото време.
Хубав ден на всички. Целувки на малките душички.
User's Signature

Качена снимка

#9558 Потребителят е офлайн   rimela Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 16 September 2009 - 10:09 AM

Мерси, marapepelia6ka, всичко ми е ясно - и при вас във Варна е същото като тук, с тази разлика, че при нас в Борисовата градина полицаите са на коне. ab_041.gif

Сетих се една весела история за Линда и конете.
Моята хубостница я мъчеше дълго мерак да си завре любопитния шпиц-нос в някой от тия коне - а те са доста едри и респектиращи - това лято я огря щастието. Минавахме край една полянка, където полицаите бяха ги оставили да си пасат, докато те стояха отстрани и си приказваха, та докато се усетя Линда изприпка да подуши муцуната на пасящия кон. Той я изгледа презрително и така силно изпръхтя, че чак й развя перушината й я изплаши. Скри се зад гърба ми и оттам се пулеше "Олеле, какво е това?". ud_009.gif af_089.gif
Та се наложи да предприема акция по социализирането й с конете - иначе ги лаеше от страх. Минавах често покрай тая полянка и веднъж попаднах на полицай-кучкар, явно й коня му беше такъв, защото се подушиха кротко с Линда и тя миряса, сега вече не им обръща внимание! ab_041.gif

Иначе си е наистина приятно на разходка с кучо в парка, освен ако не налети човек на някой откачалка - с куче или без, та да му развали настроението...
Хубав ден и весели разходки - дано тази година е по-дълго "циганското лято"!
dog.gif ie_146.gif

#9559 Потребителят е офлайн   glamour_spark Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 September 2009 - 12:42 PM

това на снимките с фреди е най-добрата ми приятелка,а аз не обичам да се снимам мн мн.а те двамата наистина много се обичат но изпусне ли ме от очи забравя за нея и хуква да ме търси.ние с него сме си един за друг.а дано времето в неделя да е хубаво че да може кучовците да си поиграят.за сега чао от нас ние тръгваме на дъъъъъъъъълга разходка в морската. wub.gif
User's Signature

Качена снимка

#9560 Потребителят е офлайн   rimela Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 16 September 2009 - 03:37 PM

И аз не обичам да се снимам.
И моята хубостница също, ама в случая няма думата. А и малко саламче за утеха и ... позира, животинката, къде ще иде. wb_052.gif Още не е много за снимки, че е доста плешива, ама започна да й расте зимната козинка - м-да, зима иде...

Та представям ви от днешната фотосесия портрет на тъжната Линда и натюрморти - куче с цветя - мое производство, т.е. наше с Линда, защото тя ги окопаваше редовно. ab_041.gif
Прикачена снимка Прикачена снимка
Прикачена снимка
smile.gif

#9561 Потребителят е офлайн   monika_25 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Икона за мнението  Публикувано: 16 September 2009 - 05:50 PM

Сладката Линдаа.. wub.gif Ех каква красавица е.. Невероятнаа af_089.gif Поздрави от нас и целувкии {kiss}
User's Signature

Качена снимка

#9562 Потребителят е офлайн   glamour_spark Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 September 2009 - 08:53 PM

линда е прекрасна.ние с фреди се връщаме от 5 часова разходка в морскатал.но днес не ни е ден фреди беше ръфнат по мцуната а аз по ръкатаот един лош кучо ама и двамата сме добре
User's Signature

Качена снимка

#9563 Потребителят е офлайн   monika_25 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Икона за мнението  Публикувано: 16 September 2009 - 09:15 PM

Как стее с Фреди ?Бездомно ли беше кучето?И при мен има мнооого бездомни кучета и сама немога да извеждам Айс.Винаги има някой с мен. ud_009.gif Една комшийка зжъна в обшината и се оплака ,че са нападнали дъщеря и която е на 7 годинки и техния отговор бил ,че трябвало да има поне още 5 оплаквания и тогава мойело да дойдат да видят тези ку1ета. eg_033.gif Какви са тея закони в тая дърйава бе? eg_033.gif eg_033.gif eg_033.gif
User's Signature

Качена снимка

#9564 Потребителят е офлайн   marapepelia6ka999 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 17 September 2009 - 07:55 AM

Цитат(monika_25 @ Sep 16 2009, 10:15 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Какви са тея закони в тая дърйава бе? eg_033.gif eg_033.gif eg_033.gif

Липсващи! eg_033.gif
И ние започнахме да се скубем. Не толкова много както когато сменяхме бебешката козина, но като го галя остават доста косми по дрехите ми. Другото неудобство е росата сутрин. Става мокър и кален, на всичко отгоре се научи да се въргаля в тревата. В резултат се превръща в малък мърльо, който после се сърди като го мият. ab_041.gif Но пък от ден на ден се гуши все по често в мен. Преди ми гризеше палците на краката, сега се намърдва в скута ми с всичките си осем килограма, че се и донамества докато намери най-удобният за него начин. А на мен дали ми е удобно не пита. Прсото си заявява мястото в скута ми и толкоз. ab_041.gif Това е положението. Знае, че е любимецът в къщи и се превръща в малък тиран. Но пък се научи, че не му е разрешено да си взема сам от чинията с мезенцето ми вечер и послушно чака аз да му дам. И най-често си го получава. По лесно ми беше да го шляпна като е нахален. Като е добричък нищо не мога да му откажа. wub.gif

Хубав ден момичета. Гушки на вашите пухчета.
User's Signature

Качена снимка

#9565 Потребителят е офлайн   monika_25 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Икона за мнението  Публикувано: 17 September 2009 - 08:27 AM

Здравейте и от нас! marapepelia6ka999 и Айс е сущия хитрушко аз като си седа на компа и си гледам нещо той идва и почва веднага да скача по мене за да го гушна. И са много умниии и красиви wub.gif
User's Signature

Качена снимка

#9566 Потребителят е офлайн   зоя Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 17 September 2009 - 12:24 PM

благородно ви завиждам,че кученцата ви се галят във вас и дори спят в скута ви ud_009.gif ,ПУФИ ме хапе денонощно,само като е на разходка ме оставя на мира ab_041.gif ,сигурна съм,че като порасне ще спре,но сега я гушкам само докато спи,или като е сънена,тогава е много миличка,през останалото време,или ми виси на крачола,или ми яде пантофите,или скача директно върху носа ми,ако съм седнала ab_041.gif ab_041.gif ab_041.gif ,но съм сигурна,че и при вас е било така,взех си копма от ремонт,обещавам довечера да ви пусна снимки,специално съм я наснимала преди 2 дни,за да се покажем и ние af_089.gif Римелке,Линдето е страхотна,много е красива и си успяла да уловиш мига секундата,в която си е седнала на дупето ab_041.gif 4ао сладури и много целувки на всички
User's Signature

Качена снимка

#9567 Потребителят е офлайн   marapepelia6ka999 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 17 September 2009 - 01:28 PM

Цитат(зоя @ Sep 17 2009, 01:24 PM) <{POST_SNAPBACK}>
през останалото време,или ми виси на крачола,или ми яде пантофите,или скача директно върху носа ми,ако съм седнала ab_041.gif ab_041.gif ab_041.gif

Хихихи точно така беше и при нас. Не напразно се похвалих днес. Това си е очебийна промяна в поведението ни, която много ме зарадва. Търпение Зойче, скоро и вие ще я усетите. af_089.gif И аз снимах Айси, но ми падна батерията на фотоапарата. Довечера ще кача снимките.
User's Signature

Качена снимка

#9568 Потребителят е офлайн   pepa73 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 17 September 2009 - 01:54 PM

Дарси беше същото диване като малък, каквото докопаше беше в устата му. Не че и сега не го прави но много по-рядко. Обикновено сутрин след задължителната доза целувки ако все още не съм станала и започва да ме хапе по ръцете или краката / или не хапи ами "мъжки му работи"/.
Още от начало като че ли не беше много общителен.Може би защото е от развъдник и не беше свикнал с човешки ласки. Сега е къде къде от преди, но като чета постовете ви ....
Това са му първите снимки-на 2 месеца и накрая е от първата му разходка вече по голям-почти 4 месеца

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

User's Signature

Качена снимка

#9569 Потребителят е офлайн   marapepelia6ka999 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 17 September 2009 - 08:37 PM

Ееееех каква игра му дръпнахме с Фредо. Дойдоха ни на гости на нашата поляна. af_089.gif
Сега ви пожелавам лека нощ. Ние вече спим уморени от многото тичане.

User's Signature

Качена снимка

#9570 Потребителят е офлайн   rimela Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 17 September 2009 - 09:31 PM

Хе, Дарси е бил като малък страхотен ушат сладурко! Сега е красив шпиц - пораснал и възмъжал, ама стопанката му рядко ни го показва...

Супер е, че Фредо с Айси така добре си играят! Значи не се е стресирало кученцето от инцидента с ухапването - слава богу!
Целувки на смелчагата и, разбира се, и на Айси, дето се намърдва на коленете на стопанката си. ab_041.gif
marapepelia6ka, това не е нищо! Моята хубостница, дето като малка си спеше без мрънкане в креватчето, в един момент се възползва от моментната ми слабост (беше болна) и се намърда в леглото ми! ab_041.gif И до ден днешен си спи там нахалката, в краката ми, а вчера ... Ами събуждам се по някое време и усещам нещо, притиснато до гърба ми. ud_009.gif
Линда - легнала до мен, допрели "гръб до гръб" - като вълци в глутницата, в същата поза като моята, че и главата си положила на възглавницата МИ! Та пусни шпиц под одъра - той - на одъра, че и на възглавницата ти!
ud_009.gif ab_041.gif

А за хапането - споко, граждани, всичко с времето си!
Моята хубостница като малка ни джвакаше от сутрин до здрач, само да докопа някой крак или ръка, или каквото свари! Любимият и номер беше да се завре под бюрото и да гризе с малките остри зъбки Иван за пръстите на краката, докато той си бачка на компютъра. а той я възпитаваше с поучения "Правило номер едно - пръсти не се гризат!". ea_103.gif
Първо гризкаше малките пръсти, накрая вече и големия пръст се побираше в устатата й. В резултат - всяка вечер чорапите му беше скъсани и пръстите му стърчаха от тях, ab_041.gif
Убеждавах го да й се кара и да не й позволява това, ама май на него си му беше кеф, защото сам го завираше в устата й и най-сериозно й обясняваше правата си "Пръста си е мой и мога да си го държа, където си искам, включително в устатат ти, а ти нямаш право да го гризеш" ab_041.gif Естествено, Линда пет пари не даваше за тия философии и си го дъвчеше упоително!
Е, порасна и това отмина, но и сега това си им е любима игра, ама тя вече знае и не стъска - хапе "на ужким".
af_089.gif

Е, аз пак се разбъбрих...
Лека нощ и хубав ден утре!
re_037.gif

#9571 Потребителят е офлайн   marapepelia6ka999 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 18 September 2009 - 07:09 AM

Хехе Римела май не само шпица е образа у вас. Вече съм фен на цялото ви семейство.
Ето още малко снимки от сутрешната ни разходка

тук сме нетърпеливи и хич не ще да стои мирен за снимка

вече сме навън af_089.gif

следва душене и ровене

внимателно оглеждаме всеки, който мине

винаги си полягва за кратка почивка без значение колко е мокро

User's Signature

Качена снимка

• (504 Страници) +
  • « Първа
  • 477
  • 478