Dog.bg Форуми : ГОВОРИЛНЯТА на подфорума

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (504 Страници) +
  • « Първа
  • 483
  • 484
  • 485
  • 486
  • 487
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

ГОВОРИЛНЯТА на подфорума ТЕМА ЗА ЛАФЧЕ

#9672 Потребителят е офлайн   марея Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Група: Потребители
Публикувано: 16 October 2009 - 10:21 AM

марапепиляшка,таткото на айси много ми е симпатичен,хубаво кученце .на снимката ми се вижда като кремъв на цвят,такъв ли е в действително?лично на мене много ми харесва кремав шпиц wb_052.gif
много е сладък айс с пуловерчето, малко май като в небрано лозе стой с него ab_041.gif af_089.gif
времето е само за сън и рони не пропуска тази възможност af_089.gif
Прикачена снимка
User's Signature

Качена снимкаКачена снимка

#9673 Потребителят е офлайн   marapepelia6ka999 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 October 2009 - 10:42 AM

Цитат(марея @ Oct 16 2009, 11:21 AM) <{POST_SNAPBACK}>
кремъв на цвят,такъв ли е в действително?

Не, просто е мръсен. Иначе е беличък. А в дрешката Айси наистина стоя мирен като наказан пред строя. ab_041.gif Хич не беше очарован. Сутринта беше една мнооого мокра и джапаща разходка.
Хубав ден момичета и пухчовци.
User's Signature

Качена снимка

#9674 Потребителят е офлайн   зоя Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 October 2009 - 05:29 PM

Цитат(марея @ Oct 15 2009, 01:51 PM) <{POST_SNAPBACK}>
айде честито,зойче ab_041.gif

хей марея,не ми се смей ea_103.gif ,полвин час се мъчих да си направя линийка,но важното е,че успях,но успях защото съм инат ab_041.gif ,аз не давам никакви витамини на Пуфата,но Римелка пак е подготвена по темата,за разлика от мен wb_052.gif ,и мисля отново да се доверя и да купя''петнил'',милото ми кученце ако можеше да говори сигурно щеше да ме ругае непрекъснато заради моята небрежност за красивата и козинка ab_041.gif,пак има прекрасни снимки на пухчовците ви,а малко ми е неудобно,но ще започна нова темичка,вие госпожици имате ли деца,ние с мъжът ми мислим да поработим по въпроса,за сега само мислим де wub.gif ,и незнам как ще се справя с Пуфи и бебе,някоя от вас минала ли е по този път,разгледах и профилите ви,но не разбрах на всички възръстта и затова не мога да се ориентирам дали имате деца,по скоро бебета wub.gif ,надявам се да не ви досаждам с мойте въпроси.....много целувки на всички от мен и лудата Пуфи gb_023.gif
User's Signature

Качена снимка

#9675 Потребителят е офлайн   марея Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 17 October 2009 - 10:05 AM

Цитат(зоя @ Oct 16 2009, 04:29 PM) <{POST_SNAPBACK}>
вие госпожици имате ли деца,ние с мъжът ми мислим да поработим по въпроса,за сега само мислим де wub.gif ,и незнам как ще се справя с Пуфи и бебе,някоя от вас минала ли е по този път,разгледах и профилите ви,но не разбрах на всички възръстта и затова не мога да се ориентирам дали имате деца,по скоро бебета

зойче,желая ви успех в начинанието за бебенцето.моето бебе е на 16 годинки ab_041.gif както се казва на млади години го изгледахме и сега си гледаме кефа ab_041.gif е,не че сега сме стари де,да не ме разберете погрешно ab_041.gif ab_041.gif ab_041.gif
зойче,аз съм гледала едновременно бебе,куче(тогава имахме коли) и котка(която почина тази година на заветните 17 г.),от личен опит ти казвам-не е трудно,даже напротив много е забавно,така че дерзайте smile.gif
User's Signature

#9676 Потребителят е офлайн   Megian Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Interests:Животни,Цветя,Хора,Мотори, Езотерика

Публикувано: 17 October 2009 - 12:03 PM

Зойче,а моето бебе е на 21 wub.gif .Когато забременях,имахме болонка ...Леся.Беше прекрасно куче.Когато се роди щерката,кучо ми беше като бебефон ... в момента,в който детенце ревнеше,Леся идваше и ме дърпаше за дрехите,за да ме заведе при нея,ако случайно аз не бях я чула ab_041.gif .Детето ми израсна с куче и докато рунтавелка беше жива,аз не знаех какво е болен малчуган.Стига да се спазва хигиена и всичките там ваксини и хапченца,които са нужни за здравето на домашния любимец,няма проблем.Даже е много хубаво и препоръчително.Мъжът ми малко мрънкаше в началото,но това е типично поведение на хора,които не приемат за нормално отглеждането на кучета и котки в затворени помещения /апартаменти/,въпреки че и той много обича животните.
При едновременното отглеждане на куче и бебе,ангажиментите и отговорността се увеличават ...спор няма,но при желание всичко се подрежда прекрасно и наистина е по-вълнуващо af_089.gif .Успех и от мене в начинанието! ae_085.gif

Айси с това елече е голям сладур!Малко му е терсене,но така е с истинските мъже-не обичат да се кипрат ac_007.gif .А,хакера Рони се е отдал на заслужена дрямка se_128.gif .

И аз започнах да давам на Тисата Петнил,пък да видим какво ще стане с кожухчето и?!Досега не съм прибягвала до него. Благодаря ти,Римелка! ga_082.gif

Поздрави и целувки за всички! gb_023.gif

User's Signature

Качена снимка Качена снимка

#9677 Потребителят е офлайн   marapepelia6ka999 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 17 October 2009 - 03:13 PM

Марея май сме на един хал с възрастта и бебетата. И моята щерка е на 16. Съгласна съм с Меги. При добра организация няма проблем да се гледат бебок и кучо заедно. Аз имах пинчер когато забременях, но не можах да се разбера със свекърва ми и пинчера го изкараха на двора. По него време живеех с тях в къща. Но Бони пак беше неизменно с нас и тичаше до количката, когато излизахме на разходка. Така, че Зойче смело дейставйте, пожелавам успех в начинанието.
User's Signature

Качена снимка

#9678 Потребителят е офлайн   marapepelia6ka999 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 18 October 2009 - 09:52 AM

Днес ФРЕДО има РД. Става на една годинка. Искам да поздравя стопанката му Пуфи и да им пожелая да са здрави, и винаги готови за шпиц пакости, и лудории. Много гушки на рожденика и весело изкарване на празника.
User's Signature

Качена снимка

#9679 Потребителят е офлайн   rimela Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 18 October 2009 - 10:19 AM

Здравейте и от нас с Линда!
smile.gif
Поздравления за порасналия Фредо и весел шпиц - рожден ден! vb_024.gif
Стопанката му отдавна не е писала при нас - чудесно ще е, ако се появи и ни зарадва със снимки на момъка! ba_025.gif

При нас - нищо нова освен дъжд, локви, студ...
Вчера Линда успя да ме изложи пред един продавач на зеленчуци от кашончета на тротоара. Спрях да си купя домати - последните розови dh_188.gif , а в съседния кашон имаше орехи. Иван я е научил да яде орехови ядки - понякога чупи по някой орех и й дава, тя умира за тях, яде и мляска. zh_112.gif Та на улицата, докато аз се си избирам доматите и търся протмонето - с какво мислите се занимава моята хубостница? Чувам по едно време жената, която чака ред след мен - "Оле, вижте какво прави кучето!" Ами какво - измъква си орехчета от кашона и като катеричка си ги складира зад гърба ми, явно ги краде и чака аз след това да ги отмъкна някак до къщи! ab_041.gif
Посмяхме се всички, купих и килограм орехи - нямаше как! и се прибрахме.
Оплаках се на Иван от безобразното поведение на кучето МУ, което възпитава лошо - да краде, той се изхили и я погали:
"Браво, моето момиче, така те искам! Важното е нищо да не излиза от къщи - само да влиза!"
af_089.gif

Хубав ден на всички!
И си дръжте шпицовете под око - малки клептоманчета са това! wb_052.gif
ab_041.gif

#9680 Потребителят е офлайн   марея Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 19 October 2009 - 01:50 PM

римелка и нашия хубавец много обича орехи,когато сме на вилата само дебне да падне някое орехче от дървото-веднага го докопва.вчера май беше прекалил, защото после имаше дрис-дрис ab_041.gif та се наложи към12 да излизаме,иначе рискувах да минира в къщи ab_041.gif ,но днес слава богу е добре af_089.gif
лек и усмихнат ден smile.gif
Прикачена снимка
Прикачена снимка
User's Signature

#9681 Потребителят е офлайн   glamour_spark Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 October 2009 - 04:26 PM

благодаря много за пожеланията,надявам се след като вече фреди е на годинка да стане по-послушен.рожденият ден мина супер бяхме на поляната на айси с много други кучовци.разбира се както всеки детски рожден ден и този не мина без торта и лееееееки спречквания между ,,децата,,.макар,че беше мокро всичко беше суперер за което мн мн мн благодаря на Дани(марапепеляшка), на Инка,Коко и всички стопани на кучовците които бяха с нас.За рождения си ден фредо получи мн сладка розова топка която издава смешни звуци.фредо вече я обожава.мерси за всичко.снимки ще има скоро ba_025.gif
User's Signature

Качена снимка

#9682 Потребителят е офлайн   Megian Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 20 October 2009 - 01:11 PM

На малка патеричка-Честит Първи Рожден Ден на Фреди!Да расте много здрав,да палува и лудува на воля,и дълги години да се обичат с Пуфи! wub.gif

Цитат(rimela @ Oct 18 2009, 11:19 AM) <{POST_SNAPBACK}>
"Браво, моето момиче, така те искам! Важното е нищо да не излиза от къщи - само да влиза!"
af_089.gif

И си дръжте шпицовете под око - малки клептоманчета са това! wb_052.gif
ab_041.gif

Този факт винаги съм го знаела,но не ми се искаше да го признавам ac_007.gif .Милата Линда gd_044.gif

Ани,Ронката разбира ли се със съседския рунтав кучо? Сега как сте с ядките на митницата? ac_007.gif

Поздрави и цунгушки за всички! hb_027.gif

User's Signature

#9683 Потребителят е офлайн   марея Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 21 October 2009 - 08:51 AM

Цитат(Megian @ Oct 20 2009, 11:11 AM) <{POST_SNAPBACK}>
Ани,Ронката разбира ли се със съседския рунтав кучо? Сега как сте с ядките на митницата? ac_007.gif

Поздрави и цунгушки за всички! hb_027.gif

меги,разбират се чудесно ,те се познават откакто е взеха-кав.овчарка и най важното е девойка,което е добре дошло за нашия любовчия ab_041.gif от вратата на бегом е при нея и почва да маркира около оградата ab_041.gif да си я заплюе да не би някой да му я отнеме smile.gif имам синмчица когато е взеха,сега ще я пусна да я видиш каква бяла топчица беше tongue.gif
митницата вече е ок-слбогу :ab_041ава :
Прикачена снимка
Прикачена снимка
User's Signature

#9684 Потребителят е офлайн   rimela Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 22 October 2009 - 05:41 PM

Здравейте и от нас с Линда!
smile.gif
Новото при нас: след бълхите и бодилите, моята хубостница взе, че ...гъбяса! eg_033.gif rf_011.gif
Видях малко петно на муцуната й и галопирах към вет-а, влачейки я на буксир. Той твърди, че е гъбички и предписа мазило.
Изчетох доста за тия гъбички и ми се реве, като си представя как се проточва работата...Е, наясно съм, че диагнозата е непроверена - трябва посявка, за да се разбере точно какво е, та може и това да се наложи... dh_188.gif Засега я мацам с мехлема - мисля, че има известен прогрес, но ако до понеделник няма видим ефект - тръгваме по доктори.

На Линда, разбира се, въобще не й пука от моите тревоги. Днес ходихме на дачата и тя веднага хукна да души и рови, да си завира муцуната навсякъде - виках, кряках, накрая я оставих да прави каквото иска и тя си спретна купон в двора.
Прикачена снимка
Прикачена снимка

"Виж ме каква дупка изкопах!"
Прикачена снимка

Дворът на комшиите винаги е по-интересен, душичката й плаче да се измъкне през оградата и да си порови там, ама знае, че не бива - е, поне може да погледа и да си помечтае, не е грях! ab_041.gif
Прикачена снимка

Това е малката "гъбарка" Линда:
Прикачена снимка Прикачена снимка

Е, това е от нас.
Поздрави на всички и стискайте палци "гъбената" ни сага да не се проточи... zz_226.gif
Целувки на всички!
ga_082.gif

#9685 Потребителят е офлайн   boby_bari Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 22 October 2009 - 05:43 PM

здравеите сладури как сте ... снимките са ви страхотни ... целувки
User's Signature

Качена снимка

Качена снимка

#9686 Потребителят е офлайн   rimela Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 22 October 2009 - 05:48 PM

Хе, здрасти Боби!
Къде се губиш? wb_052.gif
Разправяй за Бари и Чара - как са кучовците?

#9687 Потребителят е офлайн   boby_bari Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 22 October 2009 - 06:06 PM

ами бари е добре за сега за чара незнам не съм я виждала близо месец . иначе сме добре с барката самоче от както бачкам нямам време за да сядам на компа и затова не съм писала . виждам , че вие сте добре което ме радва поздави на пухитата от мен и целувки
User's Signature

Качена снимка

Качена снимка

#9688 Потребителят е офлайн   марея Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 23 October 2009 - 09:09 AM

римелка,откъде ги "хванахте'"тези гъбички? dry.gif
User's Signature

#9689 Потребителят е офлайн   Megian Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 23 October 2009 - 10:54 AM

Здравейте на всички!

Ани,кавказчето е много сладко!Ронката е извадил късмет,че комшийчето е мома ....

Римелка,съжалявам че Линда се е сдобила с такова "богатство"!Дано мазилото се окаже ефикасно и по-бързо да го уморите този мицел! ae_085.gif
Тисата напоследък непропуска да се овъргаля в "тортичка".Голяма сладкарка се извъди .... Щом я пусна от повода да потича малко на воля,веднага намира сладкиш и докато я хвана,цялата вече е в глазура eg_033.gif.Тази седмица от понеделник насам,не е пропуснала нито един ден ...Как не и писна-не знам.Явно,само повод ни е оправията.Иде ми да и нашокам репата,докато се мием после.С тия нейни изпълнения,дано и тя не ми довлече някоя посявка вкъщи.
Изито пък, вчера сутринта я ужили една пчела.Сбъркала хвъркатото.Жилото се беше забило в долната и устничка,но го извадих без проблем.Слава Богу,не се наложи търчане при вета и инжекция с орбазон.Дано си е взела урока,че не всичко,което хвърчи и жужи,става за ядене ...
Та,така с нашите неволи ...

Хубав ден и целувки за всички! gb_023.gif

User's Signature

#9690 Потребителят е офлайн   rimela Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 23 October 2009 - 01:09 PM

Меги, мерси за пожеланията, дано се сбъднат - видях, че й е набола там нова козинка, та дано ни се размине.

А откъде си ги е лепнала мицелите - грам идея нямам. По принцип се заразяват от болно куче, ама моята отдавна не е контактувала близко с други кучета, че и болни?! Даже не съм сигурна дали са гъбички, то без изследване никой не може да каже точно.
Миналата година й се появи такова малко плешиво петно около раничка на бузата след "гриз" от кучето на един бабок в парка, разправяла съм ви - тогава правиха посявка и се оказа, че не са гъбички, а когато заздравя раничката - порасна и козинката около нея, вече не личи къде е било.
Сега май пак има малка раничка, може да се е одраскала някъде ... ама знам ли?
dh_188.gif
Като съм почнала за болести - на една позната шпицка от махалата стопаните се бяха видяли в чудо. Тя се завряла в храсталаците в парка и взела, че изяла захвърлена там - с извинение - дамска превръзка! ud_009.gif
Лекари, лекарства, зор докато изхвърли изядените гадости, че и някаква вътрешна инфекция...
И това - в нашия парк, дето уж се води чист и поддържан, ама навсякъде се валя какво ли не, а в храстите оня ден видях и труп на куче. ud_009.gif Казват - отрова били хвърляли - ужас! md_064.gif
Та не знам вече къде да я разхождам и от какво да я пазя по-напред...

Поздрави на всички!
smile.gif

#9691 Потребителят е офлайн   marapepelia6ka999 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 24 October 2009 - 07:49 AM

Олеее дано ЛИНДА наистина се оправи бързо, че голяма напаст са тези гъби. Но веротността да е това наистина не е много голяма. На Цезар му се беше появили голо петънце на лапичката, малко след това и на муцунката. Вета каза да го наблюдаваме седмица и ако не расте значи няма проблеми. Точно така каза, че от раничка може да се получи. Цезар с никой не се е бил, но понякога при игра зъбките им щракат по-силно. И наистина започна да се появява козинка и момчето се оправи. За около две седмици. Дори мазило не ни дадоха. Така, че стискам палци и при ЛИНДА да е така, но щом е набола нова козинка това е добър знак.
МЕГИ напоследък и Айси се научи да се търкаля в тревата. Чак в тортички не, ама като е мокро става все едно е с някоя от моите маски за лице. А предната седмица в дъждовете го къпах две вечери една след друга. А по принцип не искам често да го къпя. Вие какво правите в лошо време> Сухият шампоан не помага срещу полепналата кал и мръсотия.
Дано Изито наистина си е научил урока. Потъркай сладката муцунка от мен.

Хубави почивни дни на всички. Целувам ви.
User's Signature

Качена снимка

• (504 Страници) +
  • « Първа
  • 483
  • 484
  • 485
  • 486
  • 487
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема