Момичета вече ще ви търся тук. Извинявам се за дългият пост сутринта, но в бързината дори не огледах добре подтемите. Хубав ден от нас. Сега и аз ще кача снимки на Айси.
Постът ти е много хубав, за това си позволявам да го цитирам тук - под-форумът е нов, но ние сме си същите и все така обичаме нашите любими кученца, както и те - нас.
Здравейте момичета. Честит ви нов под форум. Какво следва сега? Ще си направим отделни темички ли? Може наистина да стане по-лесно когато се търси точна информация.
Иначе ние сме добре. Мнооого добре дори. Сутрин тичаме в мократа трева и на всяко по високо листенце се мъчим да вдигаме крак. Много е смешеееен. Само ако го видите. Рядко успява да го задържи за повече от секунда две, но описва едни красиви дъги досущ като балеринка преди да стъпи с него и да се изпишка както му е по-лесно. Клекнал. Другото ново е, че вече си маркира територия. Много е забавен. От три дена спи при мен. И ако в началото се налагаше да го "чешкам" (лаф на щерката) сега доволен се гуши до мен. Хихи незнам как ще реагира нашият татко на това като се върне. До скоро си мислех, че аз го обичам повече. Напоследък обаче ме гледа с толкова много обич, не съм знаела дори, че е възможно куче да обича стопанина си така. Дори и дъщеря ми го отчита като факт и казва "мамо много те обича Айси" Когато се прибирам вечер и звънна на домофона да ми отворят чак до входната врата слиза да ме посреща. С две думи мога само да кажа. Който си няма куче, не знае просто какво губи. Разходката вече е приятно удоволствие за всички ни. По съвета на Римела, не излизаме без топката. Голямо тичане пада. Смях, игра. Понякога чувствам сякаш аз съм отново дете. И умората от работният ден изчезва. Не е вярно, че сме много ангажирани и нямаме време за гледане на кученце. Моите навици се промениха и аз съм му много благодарна на Айси. Ставам по рано. Движа се повече. И вместо да заседна на масата с ракийка от рано, хууубаво се разтоварвам. Съответно пуша и по-малко (много противен навик, да видим кога ще го елиминирам)
Целувки и прегръдки на всички пухчета тук.
пп липсва ми Жижатка с нейният карамелко..
иначе днес времето е страхотно, дано остане такова за почивните дни.
Ние с Линда също се стараем да се възползваме от хубавите слънчеви есенни дни за разходки и игри навън. То не че на нея ще й е зле и в дебелите преспи сняг

, ама мен питате ли ме? Не я обичам тая зима и кой дявол ме караше да си взема куче - северна порода, дето в снега се чувства перфектно, а аз тракам зъби, щото май съм си родена да живея в Калифорния, ама на - страдам си тук в Подуене!
Това си е майтап, разбира се, ама сериозно - тая събота или неделя ще си огледам "кучкарския тоалет" за есенно-зимни разходки. Задължителни са топли боти или ботуши, панталон и яке, които лесно да се перат от следите на кални лапи - съвет от скромен личен опит!
Снимки от серията "Линда в есенния парк" - в галерията.
Как хубаво звучи - нали? Чудесно е, че си имаме цял под-форум на разположение - супер!
Поздрави на всички и хубави почивни дни!