Dog.bg Форуми : ГОВОРИЛНЯТА на подфорума

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (504 Страници) +
  • « Първа
  • 486
  • 487
  • 488
  • 489
  • 490
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

ГОВОРИЛНЯТА на подфорума ТЕМА ЗА ЛАФЧЕ

#9741 Потребителят е офлайн   марея Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Група: Потребители
Публикувано: 07 November 2009 - 11:12 AM

Цитат(kamkata @ Nov 7 2009, 10:00 AM) <{POST_SNAPBACK}>
smile.gif

Щастлива съм да ви споделя че Април ще си имаме едно малко (човешко ab_041.gif ) момиченце в къщи af_089.gif
Решили сме с таткото че кучетата ни ще си бъдат с нас , никакво махане и подобни.

ками,честито децата са ни най-голямото богатство и радост ug_119.gif
хубаво е ,че и питомците ще останат,сигурна съм,че няма да имате проблем,даже напротив ще стане още по забавно.
казвам го от опит защото съм гледала-бебе,куче и коте ab_041.gif
User's Signature

Качена снимкаКачена снимка

#9742 Потребителят е офлайн   rimela Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 07 November 2009 - 11:35 AM

Здравей, Ками!
Питах се къде изчезна и много се радвам, че се появи и то с такава чудесна новина!
af_089.gif

Рорката има опит с бавенето на бебета, така че ще ти помага, като му дойде времето! ab_041.gif
Ще е голям купон във вашата "глутница" и съм сигурна, че те очакват много хубави моменти.
Честито!
wub.gif
Целувки от нас с Линда за послушния Рори - порасна и улегна момчето, а ти се притесняваше...
fo_156.gif

#9743 Потребителят е офлайн   marapepelia6ka999 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 07 November 2009 - 10:29 PM

Ками и аз много се радвам да те видя. Още повече за хубавата вест. Сега ще броим дните заедно с теб до април. Пожелавам ти много късмет и те поздравявам за решението да запазите кучовци с вас. Ние ще помагаме с каквото можем.
Целувки на всички.
User's Signature

Качена снимка

#9744 Потребителят е офлайн   kamkata Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 November 2009 - 11:11 AM

Благодаря ви за хубавите думи!

Колкото до лудницата , тя вече е започнала smile.gif Опитваме постепенно да привикнем Киара към новата къща, а Рори към новото другарче.Още не сме ги оставяли сами , защото Мишока е готов 24 часа за игра и се опасявам че ще намерим къщата разбутана.Вчера им беше първата вечер за спане заедно и се държаха горе- долу добре ,имаше малко караница(от наша страна към тях )и един лек шамар зад врата за Рори. Виждам че много му харесва на момчето да си има компания, Но когато е 3 през ноща и в спалнята ти вилнеят двама ненормалника не се заспива лесно .... smile.gif

Днес времето е само за разходки и ние отиваме да го използваме докато можем , приятен неделен ден vb_024.gif
User's Signature

Качена снимка

#9745 Потребителят е офлайн   rimela Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 08 November 2009 - 11:22 AM

Шпиц-привет от нас с Линда!

Ками, явно е вече весело при вас! af_089.gif Сигурно и на разходките е забавно с двама кучовци? Снимай ги, когато можеш, и ни ги покажи - скоро не си ни ги показвала.

Аз да ви се оплача от Линда, пък хем и да се посмеете! wb_052.gif
Научила се е тая моята в последно време да се вре под кревата. Ще я убия! eg_033.gif
Там е ниско и тясно, трудно стигам за да почистя, включително и от нейните косми, а тя там се завира и излиза ... ясно в какъв вид! dh_188.gif
На мен ми е ясно защо го прави. Тя по принцип си е послушна и изпълнява, каквото й кажа, ама само ... ако ме вижда. Ако не ме вижда, то според нея значи, че може и да не ме чува - та се завира там, за да избегне неприятните процедури по сресване и други подобни. Сигурна е, че там е в безопасност - шмугва се, докато се усетя, седи си там и си кротува. Като реши, че облаците над главата й са се разсеяли - показва първо муцуната, оглежда терена и изпълзява.
Е, колко мога да стоя с четката в ръка и да я чакам? Налага се да действам. Лакомства, играчки - не се лови на такива въдици вече, надушва, че я прилъгвам, а тя не е вчерашна... md_064.gif
Та представете си картинката: викам я да излезе - ниц! Налага са да коленича, така че третата ми точка е по-високо от главата ми, ab_041.gif за да погледна под леглото и да срещна погледа й. Като ме види - изпълзява неохотно...

Нещо много нахитря напоследък това куче! Цяла професорка стана - носи топката, ама не я дава, докато не си получи наградка, а като я лапне - крие я под езика, грабва топката в зъбите и отива настрана да си я изяде, а топката си пази между лапите, за да ме изнуди за още една наградка.
db_046.gif

Времето при нас е чудно за разходки - отиваме в парка.
Хубав ден на всички и весели разходки!
smile.gif

#9746 Потребителят е офлайн   Megian Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Interests:Животни,Цветя,Хора,Мотори, Езотерика

Публикувано: 08 November 2009 - 01:39 PM

Ехеее,здравейте на всички! re_037.gif

Ха,да ни е честит подфорума и благодарности на Дури,че така хубаво го е разпределила по теми! rc_036.gif

Камка,много се радвам за тебе,че си добре и че има такава прекрасна новина af_089.gif!Поздравления за бъдещата мама vb_024.gif! Ще стискаме палци и лапи,всичко да мине по мед и масло,и напролет да ни зарадваш с едно мънинко човешко слънчице ie_146.gif.

Римелка,Линдето още има с какво да те изненадва и тепърва ще получава професорски титли за ингелъци и номера ac_007.gif.Толкова са ни умни и изобретателни.Прегръдки за сладката лудетина! gd_044.gif

Ние сме добре.Тисата малко ми се цупи,защото не я пускам да тича свободно без повод,ама нали знаете защо го правя?! mc_004.gif Баните ни идват вповече,а вече си е хладничко ... Боричкат се с Изито и продължават да си клюкат заедно ...

Хубав неделен следобяд и много целувки на всички! wub.gif

User's Signature

Качена снимка Качена снимка

#9747 Потребителят е офлайн   marapepelia6ka999 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 November 2009 - 02:01 PM

Цитат(rimela @ Nov 8 2009, 11:22 AM) <{POST_SNAPBACK}>
Налага са да коленича, така че третата ми точка е по-високо от главата ми, ab_041.gif за да погледна под леглото и да срещна погледа й. Като ме види - изпълзява неохотно...

Наистина безкрайно се забавлявам с вас. Незнам на кой съм фен повече. Мисля, че сте абсолютно щури цялото семейство. Ужасно много ви харесвам. Бъдете здрави и още дъъълго ни радвайте.
С много шпиц целувки от мен Инка и Айси.
Меги и аз не искам да пускам Айси вече. Да не говорим, че се научи да се търкаля в най-голямата кал. eg_033.gif Доставя му огромно удоволствие и а съм го изпуснала от поглед, а е тръгнал с муцунка, вратле и нахрая с цяло тяло към калта. доволна съм, че поне после стоически изтърпява ресането и търкането със сухият шампоан. Всъщност няма никакъв избор. ea_103.gif

И ние се понасяме навън. Нещо се заоблачи. Да изпреварим дъжда!!!

User's Signature

Качена снимка

#9748 Потребителят е офлайн   зоя Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 November 2009 - 10:23 PM

камка,честито и от нас,иние мислим за бебче,но първо къщичка си правим,да сме отделно само двамката,извинете тримата,на къде без лудата Пуфа ab_041.gif ,много се радвам за вас,да сте живи и здави,и аз съм родена Април,хубава зодия и хубави хора сме wub.gif ,днес и ние бяхме на разходка,но забравихме апарата,ще се реваншираме утре,Римелка както винаги е неповторима с техните подвизи ab_041.gif ,Мегиан,чакаме снимки,вземи пример от другите,не от мен забраваната wb_052.gif лека вечер на всички и много целувки на пухчовците gb_023.gif
User's Signature

Качена снимка

#9749 Потребителят е офлайн   glamour_spark Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Икона за мнението  Публикувано: 09 November 2009 - 10:08 PM

Здравейте от нас с Фредо! Извиняваме се за отсъствието ни но какво да се прави,училище!!!!Както и да е Фредо е оки,днес се разхождахме дълго,бяхме на гости при Айси.Играха си много,немога да им се нарадвам толкова са сладки,и Айси вече е голям :) двамата са страхотни заедно,мога да седя с часове и да ги гледам дори и с дни.Шпицовете са събрали всичката красота на света.от нас целувки и обещаваме да сме по-активни във бъдеще :*:*:*:*:*:*:*
User's Signature

Качена снимка

#9750 Потребителят е офлайн   marapepelia6ka999 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 November 2009 - 10:11 PM

Каква игра му дръпнаха само Фреди и Айси. Не бяха се виждали почти месец. Но се познаха и близо час лудяха на поляната пред нас. Ние май наистина сме пораснали. Ако не е червеният нагръдник на Фреди да ги различавам, вече сме досущ еднакви. Малко само опашката и потурките на Фредо са по бухнали, нооооо стигаме гоооо. af_089.gif В муцунки са като клонирани. Малките дивачета, напълниха ми душата днес. Благодаря ти Пуфи, че го доведе. Опитах да снимам, но в тъмното резултата хич не е добър. Нищо. Ще повторим на светло. af_089.gif
User's Signature

Качена снимка

#9751 Потребителят е офлайн   Leonardo da Bay Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Публикувано: 10 November 2009 - 11:19 AM

Здравейте!
Позагубих се тези дни, но не ми остава време да влизам,
Така първо за епилепсията...и аз съм много разочарована от некометентността на някои ветеринари. Сега се замислям как може да ме посъветват да го развъждам при положение, че е болничак.Не съм му правила пълни излседваня, защото се отчаях от различните мнения на всички доктори с които говорих, но всички бяха на манение, че пристъпите са му епилептични...ще погледна и подфорума и ще попитам специалистите тук, но не мисля, че е епилепсия защото пристъпите му са много леки, но както и да е....проблема е сериозен, но за нещастие нямам много време да му обръщам внимание и това е моя сериозна грешка :(
Определено кучето изисква много внимание а аз му отделям по 1 час об6то разходки на ден...когато е хубаво времето и съм по-свободна ходим и на големи разходки. Проблема е че е много злобен и си позволявам да го пускам само когато съм сигурна, че наоколо няма хора и кучета. Иначе рискувам на нападне някого. Той не хапе, но налита и плаши хората. Иначе с хората, които познава е невероятен. Радва им се, гали им се, играе си.
Ще се опитам да кача повече снимки.
Приятен ден на всички и благодаря за съветите :)))

Снимка (и)

• Прикачена снимка

#9752 Потребителят е офлайн   Leonardo da Bay Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Публикувано: 10 November 2009 - 11:21 AM

Лео много обича да тича и може да го прави с часове...незнам как не се уморява :)

Снимка (и)

• Прикачена снимка

#9753 Потребителят е офлайн   Leonardo da Bay Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Публикувано: 10 November 2009 - 11:23 AM

тук Лео е мъничко топче на 3-4 месеца :)))

Снимка (и)

• Прикачена снимка

#9754 Потребителят е офлайн   зоя Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 12 November 2009 - 11:36 AM

Здравейте сладурки,как сте?Ние продължаваме с разходките в дъждовното време,Пуфата е много щастлива,а и аз за сега защото още не е студено и с удоволствие кръстосваме улиците ab_041.gif ,просто се отбих да ви пожелая лек и весел ден af_089.gif
User's Signature

Качена снимка

#9755 Потребителят е офлайн   rimela Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 12 November 2009 - 03:52 PM

Здравейте от нас с Линда!
smile.gif
Моята хубостница не си пада по дъжда, та ми се налага да дебна пролуки в облаците, за да я изведа и да поджапаме по локвите. На тоя сезон най-лошото му е, че е "ерата на калните лапи". И то не само лапи - коремче, потурки, гушка, опашка ... че й муцунка, щото моята най-обича, ама със страхотен кеф, да се почеше едно ху-у-убаво с калната лапа, за да се омаже цялата. dh_188.gif
Днес ходихме с Линда на дълга "градска разходка" - имахме работа из града и я взехме с нас. Мина Линда по култовите места на София - "остърга се" по градското стъргало - по "Царя", поклати потурки по "Графа", посети градинката при "Дома на покойника". Държа се много прилично и възпитано, кротичко си ходеше помежду ни и зяпаше, гласа й не чух.
af_089.gif
На връщане по "Графа" стана една смехория. Линда не се плаши, общо взето, от градските шумове - даже когато беше малка, сега пък съвсем не очаквам това от нея, ама на - случи се!
Една стилна дама вървеше по тротоара на високи токчета и си возеше изискано куфара на колелца. То хубаво, ама с нашите разбити плочки ... такъв шум вдигаше, все едно е магарешка каручка по калдъръм. И то - плътно зад гърба ни, върви си дамата след нас, а оня ми ти куфар подире ни гърми-трещи, токчетата трак-трак... като че танковата бригада минава! ud_009.gif
Линда се уплаши, сви ушите, провеси опашка - мале-е-е, какъв е той звяр, дето ме преследва? На светофара куфарът паркира до нея и тя подскочи от страх, скри се зад гърба ми и протегна оттам любопитна муцунка - "Уф, дали все пак да не подуша звяра?"
Хем страх, хем и любопитството ще я изяде да разбере какво е!
db_046.gif

Поздрави на всички!
Утре е петък, ура!
af_089.gif

#9756 Потребителят е офлайн   monika_25 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Икона за мнението  Публикувано: 12 November 2009 - 07:40 PM

Здравейте и от нас.Как сте момичета? Как са прекрасните ви кученца?Ние с Айс сме супер до вчера бяхме на вилата тичаше на свобода,играехме си,водих го насам-натам.Общо взето веселба е при нас.Новия подфорум е стахотен всякаква информация можеш да намериш ,ако незнаеш нищо за породата или си решил да избереш кученце от тази порода.Браво на Дури справила се е супер. Много поздрави и целувки от нас af_089.gif

Снимка (и)

• Прикачена снимка

User's Signature

Качена снимка

#9757 Потребителят е офлайн   marapepelia6ka999 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 13 November 2009 - 11:05 AM

Много е хубав батко Айс. А Линда отнове е имала весела случка. Римела никога не скучая с вашите истории. Дори има моменти в които се връщам назад и си ги чета. Винаги ми оправят настроението. Иначе при нас също е весело. Напоследък уча Айси да ме чака кротко и послушно пред хранителният магазин без да го връзвам. И понеже всеки път излизам с кренвирш за него, бързо усвои урока. Понякога се вдига на задни лапички и поглежда през витрината на магазина дошъл ли е моят ред. За радост на продавачките, които го познават и клиентите, които за първи път го виждат. И хитреца като тръгнем към дома, върви, върви няколко метра, па току седне без команда. Знае, че така получава наградка. Обикновено кренвирша бива изяден преди да стигнем до в къщи. Иначе дъджът не ни пречи. Вярно е обаче, че миенето след това е задължително. Обикновено е опръскан целият. А като се отъркаля един, два пъти и гърбът му става на петна. До скоро го миех на мивката като малко дете. Но той се дърпа и сърди. Разбрах, че не му харесва начина, а не самото миене. Вече седи на пода в банята, а аз го мия с душа. И той доволен и аз, че доста ми понатежаваше напоследък. Ще трябва да го претегля. Но изглежда прекрасен без да е дебеличък та затова не съм се сещала. Утре ставаме на 9 месеца. Радвам се, че е събота и няма да съм на работа. Просто ще сме повече време навън. Нали до първата годинка всяка месечинка ни е празник.
Хубав ден момичета на вас и прекрасните пухчета. Мегииии появи се и ни зарадвай със снимки на Изата и Тиса.
User's Signature

Качена снимка

#9758 Потребителят е офлайн   kamkata Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 13 November 2009 - 01:01 PM

Цитат(marapepelia6ka999 @ Nov 13 2009, 09:05 AM) <{POST_SNAPBACK}>
...уча Айси да ме чака кротко и послушно пред хранителният магазин . ...

Внимавай като го оставяш сам , преди няколко дена имаше случка за откраднато хъски и направо ми настръхва косата,защото пред самата стопанка са отмъкнали кучето й ud_009.gif Мен даже и в двора ме е страх сам да го оствям, има всякакви нещастници способни на всичко като си набележат нещо.Добре че повечето хора ги е страх от Киара,защото тя има сърдита муцка и ръмжи на непознати, докато нашия Роро само една мила дума или отворена врата на кола е готов.

Тъкмо го бях приучила Мишока да спи без да се качва на леглото при мен и развалих дисциплината...Попринцип коша му стои в хола,но всички врати на етажа са отворени за да си обикаля той където поиска,понякога спи в стаята при мен до спалнята ми, друг път си остава в кошчето или на дивана (където не му е позволено също,но топките косми го издават smile.gif ).
Преди два дена подпря муцка на леглото и ме гледа втренчено около 5 мин и аз му викам-Айде скачай !
Повече от половин година не е спал в леглото и сметнах че една вечер нищо му няма.Обаче не е така...Вчера се залисах с четенето във форума и гледам станало 1 вече.По навик търся с очи къде е заспал Роро, ама никъде го няма.Погледнах в коша - няма го, на дивана, под масата , на столовете - никъде го няма.Влизам си в стаята и той блаженно си заспал на спалнята,като предвидливо е оставил моята половинка празна.Само ме погледна с един заспал поглед сви ушенца назад и пак затвори очи.Какво да го правя?! Казах му строго,че ще е само тази вечер и се гушнахме wub.gif
User's Signature

Качена снимка

#9759 Потребителят е офлайн   rimela Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 13 November 2009 - 07:17 PM

Цитат(kamkata @ Nov 13 2009, 01:01 PM) <{POST_SNAPBACK}>
....Казах му строго,че ще е само тази вечер и се гушнахме wub.gif

Хихи, само ти така си мислиш! db_046.gif
Тая вечер ще го намериш пак там, и то протегнал пробно лапки и в твоята половинка от кревата. ab_041.gif
И си пази възглавницата - че няма да остане място за главата ти...
Поне при нас имаше такъв период на пълзяща инвазия и се наложи да действам по метода на избутването.
Сега вече има мир - поне докато заспя де...
md_064.gif
Големи са образи тия шпицове!
wb_052.gif

#9760 Потребителят е офлайн   kamkata Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Икона за мнението  Публикувано: 13 November 2009 - 07:44 PM

Цитат(rimela @ Nov 13 2009, 06:17 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Хихи, само ти така си мислиш! db_046.gif

Знам ab_041.gif , аз съм "мека Мара"! За възглавницата-той си присвои една още вчера smile.gif

Защо има мир докато заспиш??? Тя те чака да захъркаш и се намества ли???

ПП Преди 2 секунди отивам до стаята и намерих следи от огромно повръщано на леглото zz_020.gif Кой знае какви боклуци пак си е намирал и е ял.Одавна не беше го правил , но вчера като му чистих коша намерих под меката възглавничка камък и някакви клечки си е носил и си е крил! eg_033.gif
User's Signature

Качена снимка

• (504 Страници) +
  • « Първа
  • 486
  • 487
  • 488
  • 489
  • 490
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема