Шпиц-привет от нас с Линда!
Ками, явно е вече весело при вас!

Сигурно и на разходките е забавно с двама кучовци? Снимай ги, когато можеш, и ни ги покажи - скоро не си ни ги показвала.
Аз да ви се оплача от Линда, пък хем и да се посмеете!
Научила се е тая моята в последно време да се вре под кревата. Ще я убия!
Там е ниско и тясно, трудно стигам за да почистя, включително и от нейните косми, а тя там се завира и излиза ... ясно в какъв вид!
На мен ми е ясно защо го прави. Тя по принцип си е послушна и изпълнява, каквото й кажа, ама само ... ако ме вижда. Ако не ме вижда, то според нея значи, че може и да не ме чува - та се завира там, за да избегне неприятните процедури по сресване и други подобни. Сигурна е, че там е в безопасност - шмугва се, докато се усетя, седи си там и си кротува. Като реши, че облаците над главата й са се разсеяли - показва първо муцуната, оглежда терена и изпълзява.
Е, колко мога да стоя с четката в ръка и да я чакам? Налага се да действам. Лакомства, играчки - не се лови на такива въдици вече, надушва, че я прилъгвам, а тя не е вчерашна...
Та представете си картинката: викам я да излезе - ниц! Налага са да коленича, така че третата ми точка е по-високо от главата ми,

за да погледна под леглото и да срещна погледа й. Като ме види - изпълзява неохотно...
Нещо много нахитря напоследък това куче! Цяла професорка стана - носи топката, ама не я дава, докато не си получи наградка, а като я лапне - крие я под езика, грабва топката в зъбите и отива настрана да си я изяде, а топката си пази между лапите, за да ме изнуди за още една наградка.
Времето при нас е чудно за разходки - отиваме в парка.
Хубав ден на всички и весели разходки!