Dog.bg Форуми : ГОВОРИЛНЯТА на подфорума

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (504 Страници) +
  • « Първа
  • 485
  • 486
  • 487
  • 488
  • 489
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

ГОВОРИЛНЯТА на подфорума ТЕМА ЗА ЛАФЧЕ

#9721 Потребителят е офлайн   dog.bg Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Група: Root Admin

Публикувано: 05 November 2009 - 02:42 PM

Здравейте !

Темата ви стана много голяма и ще бъде отделена в самостоятелен форум в Породи. Така ще можете да си я преподредите и да стане по четена и полезна за вас.
rc_036.gif

#9722 Потребителят е офлайн   dog.bg Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Група: Root Admin

Публикувано: 05 November 2009 - 02:59 PM

Имате си цял форум за вас и любимите кучета.
Мод - Дури rc_036.gif

Ще потърся и иконка за форумчето, обещавам.

#9723 Потребителят е офлайн   Дури Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Група: Потребители

Икона за мнението  Публикувано: 05 November 2009 - 07:44 PM

Добре дошли в говорилнята на немски среден шпиц!

#9724 Потребителят е офлайн   goldroks Икона

• ● -๑- ●
  • PipPipPip

Публикувано: 05 November 2009 - 08:14 PM

Честит ви нов подфорум! af_089.gif
Леко модериране и на Дури! af_089.gif
User's Signature

#9725 Потребителят е офлайн   lutova_83 Икона

• Габи
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 05 November 2009 - 08:36 PM

Честит подфорум на белите пухчета. ug_119.gif и от нас smile.gif надявам се да ни радвате с още по-хубави снимки. af_089.gif
User's Signature

Качена снимка

#9726 Потребителят е офлайн   monika_25 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 05 November 2009 - 10:31 PM

Супер имаме си подфорум вечее.. zz_223.gif
User's Signature

Качена снимка

#9727 Потребителят е офлайн   марея Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 06 November 2009 - 12:37 AM

ХАЙДЕ ,ДА НИ Е ЧЕСТИТО ПОДФОРУМЧЕТО af_089.gif
ЧЕСТИТО И НА ДУРИ-УСПЕХ ae_085.gif
User's Signature

Качена снимкаКачена снимка

#9728 Потребителят е офлайн   зоя Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 06 November 2009 - 07:40 AM

браво на нас,честито ни под форумче,с пожелания да продължаваме в същият дух да си помагаме и с надежда да се увеличавамеaf_089.gif
User's Signature

Качена снимка

#9729 Потребителят е офлайн   marapepelia6ka999 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 06 November 2009 - 08:51 AM

Здравейте момичета. Честит ви нов под форум. Какво следва сега? Ще си направим отделни темички ли? Може наистина да стане по-лесно когато се търси точна информация.
Иначе ние сме добре. Мнооого добре дори. Сутрин тичаме в мократа трева и на всяко по високо листенце се мъчим да вдигаме крак. Много е смешеееен. Само ако го видите. Рядко успява да го задържи за повече от секунда две, но описва едни красиви дъги досущ като балеринка преди да стъпи с него и да се изпишка както му е по-лесно. Клекнал. Другото ново е, че вече си маркира територия. Много е забавен. От три дена спи при мен. И ако в началото се налагаше да го "чешкам" (лаф на щерката) сега доволен се гуши до мен. Хихи незнам как ще реагира нашият татко на това като се върне. До скоро си мислех, че аз го обичам повече. Напоследък обаче ме гледа с толкова много обич, не съм знаела дори, че е възможно куче да обича стопанина си така. Дори и дъщеря ми го отчита като факт и казва "мамо много те обича Айси" Когато се прибирам вечер и звънна на домофона да ми отворят чак до входната врата слиза да ме посреща. С две думи мога само да кажа. Който си няма куче, не знае просто какво губи. Разходката вече е приятно удоволствие за всички ни. По съвета на Римела, не излизаме без топката. Голямо тичане пада. Смях, игра. Понякога чувствам сякаш аз съм отново дете. И умората от работният ден изчезва. Не е вярно, че сме много ангажирани и нямаме време за гледане на кученце. Моите навици се промениха и аз съм му много благодарна на Айси. Ставам по рано. Движа се повече. И вместо да заседна на масата с ракийка от рано, хууубаво се разтоварвам. Съответно пуша и по-малко (много противен навик, да видим кога ще го елиминирам)
Целувки и прегръдки на всички пухчета тук.
пп липсва ми Жижатка с нейният карамелко..
иначе днес времето е страхотно, дано остане такова за почивните дни.

User's Signature

Качена снимка

#9730 Потребителят е офлайн   chocolate80 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Икона за мнението  Публикувано: 06 November 2009 - 09:57 AM

Честит подфорум и от нас ug_119.gif никога не съм ви писала,но сега просто не се стърпях,но пък редовно ви чета...
User's Signature

Качена снимка

#9731 Потребителят е офлайн   зоя Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 06 November 2009 - 11:05 AM

Цитат(chocolate80 @ Nov 6 2009, 09:57 AM) <{POST_SNAPBACK}>
Честит подфорум и от нас ug_119.gif никога не съм ви писала,но сега просто не се стърпях,но пък редовно ви чета...

Защо не започнеш да ни пишеш,винаги се радваме на нови приятели gd_044.gif
User's Signature

Качена снимка

#9732 Потребителят е офлайн   marapepelia6ka999 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 06 November 2009 - 11:24 AM

Момичета вече ще ви търся тук. Извинявам се за дългият пост сутринта, но в бързината дори не огледах добре подтемите. Хубав ден от нас. Сега и аз ще кача снимки на Айси.
User's Signature

Качена снимка

#9733 Потребителят е офлайн   rimela Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 06 November 2009 - 11:39 AM

Здравейте и от нас с Линда!
Да ни е честит новия под-форум - специално за нас, за любимата ни порода и за любимите ни кученца!
af_089.gif
За всичко ново ще пишем в нови теми - в създадените вече, а и в други, които тепърва ще създадем, за да бъде лесно и удобно всеки да намери интересуващата го информация.

Има отделна тема, в които ще пишем как възпитаваме своите "калпазани" ab_041.gif, за да са кротки и послушни md_064.gif - Обучение на среден шпиц, друга - за грижите за козинката на нашите любимци - Грижа за козината.
За всичко може да се пита в темата за въпроси и отговори - FAQ
И, разбира се - снимки, снимки, снимки!!! Снимки на нашите шпицове

От свое и ваше име каня многобройните гости, които четат темата ни, имат или искат да имат кученце от тази прекрасна порода - регистрирайте се и пишете при нас, интересно и приятно е да споделяме всички хубави и, опази боже - и тревожни, моменти от живота ни с нашите любимци.
Чудесно е, когато при проблем можем да попитаме и получим съвет от тези, които са минали по пътя преди нас - именно тук!

Е, на добър час и успех на новия под-форум за Немски шпиц - Среден (Mittelspitz)!

#9734 Потребителят е офлайн   зоя Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 06 November 2009 - 01:12 PM

вече имаме страхотни снимки в галерията af_089.gif
User's Signature

Качена снимка

#9735 Потребителят е офлайн   pepa73 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 06 November 2009 - 02:17 PM

Здравейте и честит ви нов форум, мисля че си го заслужихме ..., с голяма благодарност към Дури за създаването на темата още през 2006 година rc_036.gif

User's Signature

Качена снимка

#9736 Потребителят е офлайн   pepa73 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 06 November 2009 - 02:25 PM

Здравейте и от нас, поздравления най-после ни създадоха отделен подфорум af_089.gif

Виждам, че има питане за поддържане на ноктите. Аз лично самичка му ги режа независимо, че не са много големи с така наречената "гилотина". Много лесно и бързо става, даже преди два дена му ги рязах и милия даже легна по гръб. Има пети нокът на задните лапки, а на едното краче даже е разделено на две/т,.е шесто нокътче/. Много се притесявамн да не прорасне и да не му се забие в месцето защото то е пръсче без кокъл, а самия нокът е много подвит. Поради тази причина поне веднъж в месеца го проверявам и подразявам тези които имат нужда.
User's Signature

Качена снимка

#9737 Потребителят е офлайн   rimela Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 06 November 2009 - 09:00 PM

Цитат(marapepelia6ka999 @ Nov 6 2009, 11:24 AM) <{POST_SNAPBACK}>
Момичета вече ще ви търся тук. Извинявам се за дългият пост сутринта, но в бързината дори не огледах добре подтемите. Хубав ден от нас. Сега и аз ще кача снимки на Айси.

Постът ти е много хубав, за това си позволявам да го цитирам тук - под-форумът е нов, но ние сме си същите и все така обичаме нашите любими кученца, както и те - нас.
Цитат(marapepelia6ka999 @ Nov 6 2009, 08:51 AM) <{POST_SNAPBACK}>
Здравейте момичета. Честит ви нов под форум. Какво следва сега? Ще си направим отделни темички ли? Може наистина да стане по-лесно когато се търси точна информация.
Иначе ние сме добре. Мнооого добре дори. Сутрин тичаме в мократа трева и на всяко по високо листенце се мъчим да вдигаме крак. Много е смешеееен. Само ако го видите. Рядко успява да го задържи за повече от секунда две, но описва едни красиви дъги досущ като балеринка преди да стъпи с него и да се изпишка както му е по-лесно. Клекнал. Другото ново е, че вече си маркира територия. Много е забавен. От три дена спи при мен. И ако в началото се налагаше да го "чешкам" (лаф на щерката) сега доволен се гуши до мен. Хихи незнам как ще реагира нашият татко на това като се върне. До скоро си мислех, че аз го обичам повече. Напоследък обаче ме гледа с толкова много обич, не съм знаела дори, че е възможно куче да обича стопанина си така. Дори и дъщеря ми го отчита като факт и казва "мамо много те обича Айси" Когато се прибирам вечер и звънна на домофона да ми отворят чак до входната врата слиза да ме посреща. С две думи мога само да кажа. Който си няма куче, не знае просто какво губи. Разходката вече е приятно удоволствие за всички ни. По съвета на Римела, не излизаме без топката. Голямо тичане пада. Смях, игра. Понякога чувствам сякаш аз съм отново дете. И умората от работният ден изчезва. Не е вярно, че сме много ангажирани и нямаме време за гледане на кученце. Моите навици се промениха и аз съм му много благодарна на Айси. Ставам по рано. Движа се повече. И вместо да заседна на масата с ракийка от рано, хууубаво се разтоварвам. Съответно пуша и по-малко (много противен навик, да видим кога ще го елиминирам)
Целувки и прегръдки на всички пухчета тук.
пп липсва ми Жижатка с нейният карамелко..
иначе днес времето е страхотно, дано остане такова за почивните дни.

Ние с Линда също се стараем да се възползваме от хубавите слънчеви есенни дни за разходки и игри навън. То не че на нея ще й е зле и в дебелите преспи сняг ab_041.gif , ама мен питате ли ме? Не я обичам тая зима и кой дявол ме караше да си взема куче - северна порода, дето в снега се чувства перфектно, а аз тракам зъби, щото май съм си родена да живея в Калифорния, ама на - страдам си тук в Подуене!
dh_188.gif
Това си е майтап, разбира се, ама сериозно - тая събота или неделя ще си огледам "кучкарския тоалет" за есенно-зимни разходки. Задължителни са топли боти или ботуши, панталон и яке, които лесно да се перат от следите на кални лапи - съвет от скромен личен опит!

Снимки от серията "Линда в есенния парк" - в галерията.
Как хубаво звучи - нали? Чудесно е, че си имаме цял под-форум на разположение - супер! ba_025.gif

Поздрави на всички и хубави почивни дни!
re_037.gif

#9738 Потребителят е офлайн   marapepelia6ka999 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 07 November 2009 - 02:04 AM

Цитат(rimela @ Nov 6 2009, 09:00 PM) <{POST_SNAPBACK}>
ама мен питате ли ме? Не я обичам тая зима и кой дявол ме караше да си взема куче - северна порода, дето в снега се чувства перфектно, а аз тракам зъби, щото май съм си родена да живея в Калифорния, ама на - страдам си тук в Подуене!

И аз така. Мразя да ми е студено. Но явно обичта ни сгрява и от неприятен ангажимент разходката се превръща в забавление. Аз вече изкарах зимният тоалет за разходка. Едно старо "еко" палто отдавна демоде свърши прекрасна работа. Във Варна вятъра пронизва и без да са много ниски температурите. Обаче признавам си всекидневното миене на лапи ми тежи. Дали няма да намеря начин да накарам Айси да понася "ботушки" ? Хихих шегувам се, но ето, че открих нещо в него, което не харесвам чак толкова. ab_041.gif
Хубави почивни дни на всички. Иии носете си фотоапаратите. Да докажем, че си заслужихме под форума.
User's Signature

Качена снимка

#9739 Потребителят е офлайн   марея Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 07 November 2009 - 10:43 AM

момичета много хубави снимки има в галерията ни ae_085.gif
всичките ни питомци са супер,всеки със своя трик ab_041.gif
римелка,линдито в предишния си живот да не е била катеричка,все към дървото е тегли,ама и хубаво с кътери,снимката с понито е супер,как наднича линда-пусто женско любопитство ab_041.gif ab_041.gif ab_041.gif
айси,пуфи,дарко всички са ми сладури,много,много целувки на всички gb_023.gif gb_023.gif gb_023.gif
момичета,аз съм точно обратното на вас много обичам зимата като сезон,а ако има и сняг радостта ще ми е пълна.и аз май като нашите любимци съм северна порода-обичам да се въргалям в снега ab_041.gif ab_041.gif ab_041.gif
лек и успешен ден от мен smile.gif
User's Signature

Качена снимкаКачена снимка

#9740 Потребителят е офлайн   kamkata Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Икона за мнението  Публикувано: 07 November 2009 - 11:00 AM

smile.gif Здравейте момичета !

След много дълго отсъствие от моя страна се радвам да видя новия ни под форум!
Следях до колкото мога тук и се радвам че всички сте добре .
Надявам се да не ми се налага повече отсъствия.

Щастлива съм да ви споделя че Април ще си имаме едно малко (човешко ab_041.gif ) момиченце в къщи af_089.gif
Решили сме с таткото че кучетата ни ще си бъдат с нас , никакво махане и подобни.

Иначе Мишо е добре свиква с новата обстановка в къщи и много ме слуша момченцето , сякаш вече пораства на акъл ab_041.gif И въпреки че си има двор на разположение рядко седи отвън сам , винаги гледа да се свие до мен и да се гушкаме!

Много поздрави на всички и много целувки wub.gif
User's Signature

Качена снимка

• (504 Страници) +
  • « Първа
  • 485
  • 486
  • 487
  • 488
  • 489
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема