Здравейте, шпицове и шпиц-стопани!
Поздрави от нас с Линда!
Къде се изгубихте?
При нас - нищо ново, ако изключим новите глезотии на моята хубостница. Последното, което измисли - отказа да яде гранулките си, овкусени с варено пилешко. Омръзнало й ужасно - не искала повече, щяла да почне да кукурига вече от това пилешко! Две вечери подред ми въртя нос и отказваше да яде - "намазаха" кварталните котета.
Та се видях в чудо с тая лигла и реших да пробвам позабравената рецепта за овкусяване с ... цаца!
Изкиснах добре няколко рибета и изхвърлих първата вода след завирането - нали я продават леко осолена, та да се обезсоли, после още 4-5 минути в микровълновата, намачках я и обърках гранулите с нея.
Боже, само да бяхте видели как лапа - злоядата гад, мляскайки, изяде вси-чко!
После дойде при мен да ми покаже, колко е доволна, като въртя езика и се облизваше, а след малко се се върна при празната паничка да завърти и там още един език - дано пусне още малко от тая вкусотия!
Та от няколко дни сме на "рибено" меню, а в рибата - казват - имало фосфор, полезен за акъла.
Оказва се - вярно е!
Седя си аз в стаята, пристига Линда и лае насреща ми, само с глас не ме кани да я последвам в кухнята, а там какво да видя - манджата ми изкипяла на котлона.

Умница ми е тя! Още малко рибка да хапне - и ще се научи да пуска сама пералнята!
Целувки на всички и весели разходки през оставащите хубави и топли дни.
Ние сме в парка всеки ден - гоним топката и лаем по катеричките!