Dog.bg Форуми : ГОВОРИЛНЯТА на подфорума

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (504 Страници) +
  • « Първа
  • 487
  • 488
  • 489
  • 490
  • 491
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

ГОВОРИЛНЯТА на подфорума ТЕМА ЗА ЛАФЧЕ

#9761 Потребителят е офлайн   rimela Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Група: Потребители

Публикувано: 13 November 2009 - 08:01 PM

Ами при нас последните дни ритуалът е следният - докато се приготвям за лягане, някои вече са си полегнали на моето място. ab_041.gif
Следва команда "Къш" и Линда се премества невъзмутимо, за да ми направи място - от нея да мине, ама не за дълго. Докато спя тя пак се примъква, събуждам се по някое време и промърморвам "Уф, ти пак ли си тука? Къш, ма Линдо-о-о!"
af_089.gif

ПП Ако й се случи на моята да повръща - не й давам да яде известно време, докато се успокои стомаха.

Цункай беладжията!
smile.gif

#9762 Потребителят е офлайн   marapepelia6ka999 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 14 November 2009 - 11:14 AM

Цитат(rimela @ Nov 13 2009, 08:01 PM) <{POST_SNAPBACK}>
ПП Ако й се случи на моята да повръща - не й давам да яде известно време, докато се успокои стомаха.

Току що имахме същият проблем. Само стомашни сокчета, но ми е жал за него. И аз не давам да яде известно време.
Авно само моя Айси не иска да спи при мен. Въпреки, че го котках няколко вечери като стане време за сън и угася осветлението в кухнята, става и директно се насочва към легълцето си в коридора. А когато го взема при мен, сам слиза от леглото и се настанява под него. Понякога през ноща се покатерва, ноо в краката ми или настрани от мен. Всъщност като се замисля така е по-добре. Нека си знае мястото момчето ми.
User's Signature

Качена снимка

#9763 Потребителят е офлайн   kamkata Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 14 November 2009 - 01:47 PM

Момичета до вчера не вярвах че петък 13 е гаден ден, ама сега вече съм убедена че е ...
Седим си вечерта аз на комп-а(разбира се) кучетата се укротили и заспали, приятеля ми готви на камината,топличко и хубаво - уют.
Изведнъж какво стана, дъното на съда в който готвехме се пръсна за 2 секунди всички стаи се напълниха с дим, аз си взех кучетата и изтичах на двора.Приятеля отваря прозореца за да започне да проветрява и корниза с пердето падна върху него ud_009.gif След около час на студа в двора докато излезе гъстия дим, най щастливи бяха кучетата защото играха като луди все едно нищо няма!
Накрая измислихме нещо друго за вечеря и аз докато се мотая в кухнята нашия Рори се качил с предни лапи на масата в трапезарията и си хапва сладко, сладко от яденето ... eg_033.gif Уажааассс за първи път го прави и не беше хич времето сега ,когато и ние се облизвахме гладно над изтеклото ядене по пода.
Както и да е мина тази вечер, но на сутринта нещата продължиха- приятеля излиза с Киара за работа оставя я в работещата кола докато затвори вратите на гаража.Муцката минава на предните седалки и натиснала бутона за заключване на 4-те врата ab_041.gif ( той се намира между двете предни седалки и действа при работеща кола).
И така минаха 10 минути в молене,викане и тропане от едното стъкло на другото , за да може тя да мине пак от същия път и да натисне копчето.Накрая успя af_089.gif Аз заспах вече спокойна с малкия калпазан.
User's Signature

Качена снимка

#9764 Потребителят е офлайн   Megian Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Interests:Животни,Цветя,Хора,Мотори, Езотерика

Публикувано: 14 November 2009 - 10:47 PM

Ани,днес на обяд в бързината, забравих да те поздравя и тебе за вчерашния ти празник ....Да ти е живо и здраво детенце,и много радост да ти носи! va_010.gif

Камка,не е било заради петък 13-ти,а просто не добре стекли се обстоятелства.Нали вече е минало и всички сте добре ae_085.gif

Между другото,Тисата вчера отново показа рогцата си ...Направих тортата и я оставих на масата в кухнята.Затворих вратата предвидливо /имах си едно на ум/ и се заех с ежедневните космаци из къщата.Обаче,докато съм се вихрила с прахосмукачката в другия край на апартамента,калпазанката е успяла да отвори дверите към свещеното лакомство и беше вилняла преди "официалното духване на свещичките".Една четвърт от тортето липсваше ue_072.gif ...Добре,че имах продукти вповече,та замазах положението.Вярно,че даде и на Изито да си лизне малко,но от момента,в който Тисата си го подпука,"сладкиша" си беше неин и само неин.Не успя да хапне кулинарното творение наведнъж,затова легна до него и около час и нещо не се помръдна.А,се приближи мацата -а, наставаше яко ръмжане ud_009.gif .Не миряса,докато неопустоши всичко и чак тогава прояви желание да излезем навън,за да почерпим приятелчетата и.
Егати характерчето има тази муцунка .... Много е своенравна понякога,но много я обичам wub.gif.
Та,така с нас ...

Хубава вечер и спокойна нощ на всички! fe_079.gif gb_023.gif

User's Signature

Качена снимка Качена снимка

#9765 Потребителят е офлайн   марея Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 14 November 2009 - 11:05 PM

ками,голям екшън е имало при вас,но и аз като меги не го отчитам на датата-просто неприятно стечение на обстоятелствата,не си мисли такива работи погледни го от забавната страна-има ли сте по различна и динамична вечер af_089.gif на мен 13 петък ми е много любима дата-тогава е родено детето ab_041.gif така,че споко не се напрягай и бъди спокойна smile.gif
меги,мерси поздрава,да ти се връща многократно smile.gif целувки на тиска,изи,рори и на всички други пухчовци gb_023.gif gb_023.gif
User's Signature

Качена снимкаКачена снимка

#9766 Потребителят е офлайн   rimela Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 18 November 2009 - 03:18 PM

Здравейте, шпицове и шпиц-стопани!
Поздрави от нас с Линда!
Къде се изгубихте?

При нас - нищо ново, ако изключим новите глезотии на моята хубостница. Последното, което измисли - отказа да яде гранулките си, овкусени с варено пилешко. Омръзнало й ужасно - не искала повече, щяла да почне да кукурига вече от това пилешко! Две вечери подред ми въртя нос и отказваше да яде - "намазаха" кварталните котета. ab_041.gif
Та се видях в чудо с тая лигла и реших да пробвам позабравената рецепта за овкусяване с ... цаца!
Изкиснах добре няколко рибета и изхвърлих първата вода след завирането - нали я продават леко осолена, та да се обезсоли, после още 4-5 минути в микровълновата, намачках я и обърках гранулите с нея.
Боже, само да бяхте видели как лапа - злоядата гад, мляскайки, изяде вси-чко! af_089.gif
После дойде при мен да ми покаже, колко е доволна, като въртя езика и се облизваше, а след малко се се върна при празната паничка да завърти и там още един език - дано пусне още малко от тая вкусотия! ab_041.gif

Та от няколко дни сме на "рибено" меню, а в рибата - казват - имало фосфор, полезен за акъла.
Оказва се - вярно е! ae_085.gif
Седя си аз в стаята, пристига Линда и лае насреща ми, само с глас не ме кани да я последвам в кухнята, а там какво да видя - манджата ми изкипяла на котлона. ab_041.gif
Умница ми е тя! Още малко рибка да хапне - и ще се научи да пуска сама пералнята! md_064.gif

Целувки на всички и весели разходки през оставащите хубави и топли дни.
Ние сме в парка всеки ден - гоним топката и лаем по катеричките!
af_089.gif

#9767 Потребителят е офлайн   marapepelia6ka999 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 18 November 2009 - 09:02 PM

Цитат(rimela @ Nov 18 2009, 03:18 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Умница ми е тя! Още малко рибка да хапне - и ще се научи да пуска сама пералнята! md_064.gif

ab_041.gif Аз ще съм доволна и само ако затваря вратата след себе си. За Айси думам, не за Лндето. Тая лудетина. А сега някой ще им обясни ли снощната пакост на моя разбойник. От един месец съм с нови домашни чехли. Старите ви е ясно къде са и какво им се случи. Розови, пухкави, мечта. И нито веднъж Айси не се опита да ги опита на вкус. Ееееее добре му се понакарах преди това и ясно заявих, че това никак няма да ми хареса. И снощи идва една приятелка у нас. Давам аз моите чехли (щото и тези за гости ги сполетя същата съдба като старите ми) и час по-късно се оказва, че мунчо е отмъкнал единият и сладко, сладко го е лишил от петичка. eg_033.gif
Изводът на моите крака са неприкосновени. На краката на някой друг общи. eg_033.gif
User's Signature

Качена снимка

#9768 Потребителят е офлайн   rimela Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 18 November 2009 - 09:32 PM

Чехлите миришат на "чуждо" - значи са били "обезчестени", вече не са от "нашите" - и трябва да бъдат наказани = изгризани!
wb_052.gif
Това си е шега, разбира се - казва ли ти някой какво тайно мисли един шпиц?
Но по мои наблюдения имат силно развито чувство на селекция "свои - чужди".
И тежко им на чуждите в нашия си дом...

marapepelia6ka, не се карай на "мунчо" ab_041.gif - той е защитил честта на дома ви. Както си го разбира момчето...
Успех с новия чифт чехли! ba_025.gif
Целувки на Айси!
smile.gif

#9769 Потребителят е офлайн   marapepelia6ka999 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 18 November 2009 - 11:31 PM

Цитат(rimela @ Nov 18 2009, 09:32 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Но по мои наблюдения имат силно развито чувство на селекция "свои - чужди".
И тежко им на чуждите в нашия си дом...

хахахаха затуй ли изгриза гръцките скъпи сандали на братовчедката живеща в чужбина и маратонките made in USA на приятелката ми. ab_041.gif А аз мислех, че не харесва моите родно производство. Нацелувах го от теб, сега ще лягаме, че стана късно.
Спокойна нощ на всички момичета и техните пухчовци.
User's Signature

Качена снимка

#9770 Потребителят е офлайн   kamkata Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 November 2009 - 09:56 AM

Честно да ви кажа Роро ,мои чехли никога не е гризал - ама виж на майка ми и сестра ми ab_041.gif Даже и дрехи беше докопал. Сега скоро се опита да гризка малкото килимче в спалнята, а като му се развиках той ме погледна с едни ококорени очи .Откъсна си една ресничка от килимчето , ама много бързо и избяга в хола там да я довърши smile.gif Аз гледах няколко секунди така ud_009.gif и после ми стана смешно.Голямо диваненце ей, винаги напук да ми прави.
Между другото две поредни нощи незнам как но докато спи пада от спалнята и ме гледа неразбиращо все едно аз съм го бутнала,даже не помръдва от позата в която е паднал , след това сърдито си отива в кошчето и спи там. Но аз наистина не съм го бутнала,той се върти като луд просто. Тази вечер всичко си беше спокойно,никой не е падал.

ПП Освен това майка ми ми каза че като вдигнала да изнася едно от леглата, на което спеше сестра ми видяла че най вътрешния крак на леглото е толкова оглозган , че се държи на косъм да не се пречупи ab_041.gif А аз си мислех че Мишо обича да си спи под леглото
User's Signature

Качена снимка

#9771 Потребителят е офлайн   зоя Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 November 2009 - 11:43 AM

Цитат(kamkata @ Nov 19 2009, 10:56 AM) <{POST_SNAPBACK}>
Между другото две поредни нощи незнам как но докато спи пада от спалнята и ме гледа неразбиращо все едно аз съм го бутнала,даже не помръдва от позата в която е паднал , след това сърдито си отива в кошчето и спи там. Но аз наистина не съм го бутнала,той се върти като луд просто. Тази вечер всичко си беше спокойно,никой не е падал.

ab_041.gif ab_041.gif ab_041.gif ,много смешно ми стана като прочетох как пакосника пада от леглото,оправи ми настроението за седмици напред ab_041.gif ,да се включа и аз в темата за чехлите,няма как да пропусна просто,в къщи нещата стоят така,винаги ама винаги само мойте чехли са потърпевши,до сега Пуфата ми е изяла 3 чифта,особено едни големи ,от тези плюшените кучета,ама за един ден докато сме били на работа и ги разнищи,дори сега последните ми пантофи много я дразнят,като ги обуя и започва да ги яде не мога да мръдна от нея,а тези на мъжът ми не ги закача,аз му обясних причината неговите са ''миризливи'' ab_041.gif,и сега си ходя по чорапи,няма да нося пантофи eg_033.gif лек ден на всички и много усмивки af_089.gif
User's Signature

Качена снимка

#9772 Потребителят е офлайн   Megian Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 19 November 2009 - 04:31 PM

re_037.gif

Цитат(rimela @ Nov 18 2009, 03:18 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Та от няколко дни сме на "рибено" меню, а в рибата - казват - имало фосфор, полезен за акъла.
Оказва се - вярно е! ae_085.gif

Тъй,тъй ac_007.gif
То,затова мойте и двете се надяволиха толкова ...,защото гранулките им са с рибка mc_004.gif.
Напоследък,обаче забелязвам,че на Тисата не и се правят магарийки,но умело предава опита си на Изата.Черната писана толкова бързо попива ингелъците и,че понякога и аз гледам като Камката ...така ud_009.gif.Котаната се завира и катери на невероятни места и си гепва где каквото си хареса.Скътава си плячкосаното в саксията-амфора,в която чат-пат спи.Сутринта си намерих кутията с цигари там.Имах чувството,че двете с Тиса тайничко си намигат и си разменят знаци laugh.gif. Сигурно са ми се заканвали:"Ще те откажем ние от тия гадни канцерогенки,ще видиш ти mb_060.gif!"

Мацки,пазете си чепичките,че иде зима! ze_075.gif Другият вариант е да минете на терлици ...Тях,едва ли ще ги ръфат кучовците ac_007.gif ....

Гушкам ви и ви целувам всичките! fe_079.gif

User's Signature

#9773 Потребителят е офлайн   rimela Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 20 November 2009 - 10:04 PM

Като беше малка, Линда последно ми изгриза "езиците" на новите боти, които забравих да прибера в шкафа и се оказаха в нейно владение - безпризорни в коридора... dh_188.gif
Е, износих си ги, но със странно подгънати езици - нов фасон им измислих на ботите, то с тия кучета човек и дизайнер на обувки трябва да стане! ab_041.gif
А иначе беше лятно бебе, та лятото ми беше лесно - абонирах се в кварталния магазин "Всичко по 1..2...3 лева" и си купувах познатите на всички шляпки - да си ги гризе на воля! Не помня колко чифта изяде, но доста са били, щото в магазина още съм със статус "постоянен клиент". wb_052.gif
А иначе се убедих, че кучето ми е много справедливо и безпристрасно същество - ядеше обувки и чехли наред! На Иван му изяде стелките на пантофите, а на баща ми, дето ми беше дошъл на гости - връзките на обувките...
af_089.gif
В един момент спря да го прави - сега спи върху чехлите ми, но за гризане - гризе си само нейните си кокалчета от пресована телешка кожа и нищо друго. Явно - всичко е с времето си!
Но аз все си запазих добрия навик да си прибирам обувките в шкафа - че знае ли човек?
Казват си хората - "Покритото мляко не го лочат котките!", аз допълвам - "Прибраните обувки не ги гризат кучетата!"
ab_041.gif
Още един плюс да имаш куче - ставаш по-прибран!
Поне аз де - определено имах нужда!
db_046.gif

#9774 Потребителят е офлайн   marapepelia6ka999 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 November 2009 - 08:10 PM

Здравейте момичета. Днес не остана много време за разходка, че бях на работа. А времето беше чудно. Дано и утре е такова. Обаче изненадах Айси с нов вид лакомство. Понеже ми донесоха един 5кг. толстолоб, а аз за първи път ще приготявам такава риба, реших да видя от главата няма ли да стане рибена чорбичка. Речено сторено сварих я аз и я извадих да отделя месото. А Айси скача като луд около мен. Мирише му на момчето. Внимателно махнах всички кости и костички. Отделих за чорбичката, а от останалото дадох на него. Ще повярвате ли, че близа купичката и я разхожда из кухнята 10 минутки след като беше изял и последното парченце. ab_041.gif
Не посмях да му дам всичкото. Ще има и за утре.
Римела и ние се научихме да си прибираме, не само чехлите и обувките. Дам. Каквото моето възпитание не можа да стори. Айси го направи. Да видите щерката как си прибира дрехите сега. Иначе рискува да бъдат покрити под широката спалня. Не, че периодично не измъквам по нещичко от там. Много обича като простирам прането или като го сгъвам да си открадне някоя дреха. И си умира от кеф да го гоним след това. af_089.gif
Хубава вечер на всички и утре ако сте на разходка да направите нови снимчици за темичката ни.
Целувки от мен и Айсимир.
User's Signature

Качена снимка

#9775 Потребителят е офлайн   Megian Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 21 November 2009 - 09:18 PM

Цитат(marapepelia6ka999 @ Nov 21 2009, 08:10 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Много обича като простирам прането или като го сгъвам да си открадне някоя дреха. И си умира от кеф да го гоним след това. af_089.gif

Е,те тоя номер не са ми го правили ac_007.gif ...
Времето наистина беше чудно днес,но ние бяхме вързани с майстори вкъщи и неуспяхме да си направим хубава разходка.Тисата сега ме гледа малко на терсене,но утре,живот и здраве,ще и се реванширам.Синоптиците ни обещаха отново слънчева неделя и с кеф ще си подрусаме дъъълго-дълго бузки и потурки aa_002.gif .

Целувки за всички и хубава вечер от нас! gb_023.gif

User's Signature

#9776 Потребителят е офлайн   rimela Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 21 November 2009 - 10:00 PM

Момичета, да ви разправя какво ни се случи днес в парка - да се посмеете! ab_041.gif
Линда съвсем е изперкала с тия нейни катерички - върти нос и слухти къде ще се появи някоя, за да хукне да я гони и да я принуди да се качи на дървото, за да скача и джафка отдолу, да се катери по него и да се заканва с люти клетви по "опашатката" - какво ще й стори, като я докопа!
А като се срещне с катеричка очи в очи на тревата - зяпа я, само дето опашка на върти - да я покани да си играят! af_089.gif
Та днес, както си вървяхме по алеята в Борисовата - наостри моята хубостница уши, замря за момент в ловна стойка и хукна към храсталака. Обикновено в такива случаи си я викам и не й позволявам така да ми се губи от погледа, ама тоя път я оставих да се забавлява.
Да де, ама ... от храстите изведнъж се разнесе ужасяващ детски писък и едно момченце излетя от там, придържайки с ръце смъкнатите си панталонки и хукна към майка си - "Мамо-о-о! Куче-е-е!"
Линда и тя излезе от храстите със сконфузен вид - явно беше изненадала детето, докато ака в храстите, където мама го е пратила. ab_041.gif Че и се уплаши от писъците, завалийката - скри се зад гърба ми!
wb_052.gif
А после ние, кучкарите, сме били цапали парковете!
md_064.gif

#9777 Потребителят е офлайн   Megian Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 21 November 2009 - 10:14 PM

Ние-друг път ...винаги и събирам на Тисата произведенията.
Тия торти,в които моята калпазанка така хубаво се омазва,са се от детски дупета.Минирали са площадката за игра отвсякъде.Ще речеш,че са си маркирали и те територия ...Егати майките,егати бъдещето поколение cd_045.gif А,клек-бара е на 5 метра ...хубав,цивилизован,с всичките си му там екстри,ама пусти мързел,невежество и несъобразителност ...Знаете,че това ми е малко болна тема ...

Линдето добре ги е стреснала ...,дано да им е за урок на хлапенце и родителката! ....

User's Signature

#9778 Потребителят е офлайн   rimela Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 21 November 2009 - 10:27 PM

Меги, и аз винаги й събирам на Линда "произведенията", защото и аз мразя да газя в чужди такива.
Най-смешно беше веднъж на тротоара до кръстовището - моята реши, че е супер да се надупи пред погледите на пътуващите в градския автобус, спрял на светофара! А като се наведох да почистя след нея - вярвай, накачулиха се по прозорците да гледат - ей така ud_009.gif !
За това и иронизирам - че все ние, кучкарите, сме виновните...

ПП В "мамешкия" форум даже има и теоретици, дето умуват колко е нормално, природосъобразно, че и естетично малко детенце да си ака-пишка на зелена тревичка... md_064.gif
Явно и твоите съседки са такива "естетки"!
ab_041.gif

#9779 Потребителят е офлайн   marapepelia6ka999 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 November 2009 - 11:49 PM

На нас ни се случи нещо подобно с четиримесечният Цезар. А майката вдигна луд скандал, че кучето не е с каишка и намордник. За срането (извинете за директната дума, ама и аз се впрягам много) в Морската Градина на две крачки от главната алея, нито дума.... eg_033.gif
User's Signature

Качена снимка

#9780 Потребителят е офлайн   Megian Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 22 November 2009 - 01:21 PM

Римелка,знам мила,че иронизираш ...

Цитат(rimela @ Nov 21 2009, 10:27 PM) <{POST_SNAPBACK}>
има и теоретици, дето умуват колко е нормално, природосъобразно, че и естетично малко детенце да си ака-пишка на зелена тревичка... md_064.gif
Явно и твоите съседки са такива "естетки"!
ab_041.gif

"Естетки" ac_007.gif ...мърли са ...Окопали са се в празни пластмасови чаши,опаковки от зрънчо,люспи от семки и фасове ...Осакатяват си душевно децата още от малки ...
-"Не пипай кучето,че е мръсно!" ....а,то ми спи в леглото ...
-"Не пипай кучето,че е лошо и ще те ухапе!"
-"Ако не слушаш,ще те дам на кучето да те изяде!"
Нямам повече думи,просто ...

Мара Пепеляшка,язък и за Морската градина tb_195.gif ...

Сега излизаме на една хубава разходка dog.gif

Хубав и пълноценен следобяд от нас и много целувки за всички вас! wub.gif

User's Signature

• (504 Страници) +
  • « Първа
  • 487
  • 488
  • 489
  • 490
  • 491
  • Последна »