Временцето е чудесно за разходки - сигурно сте навън всяка свободна минута и не ви остава време за писане?
И ние сме така!

Сега ще ви разкажа една весела история - "Как един мъж винаги може да пофлиртува в работно време, дори затворен сам и заключен"

Вървим си ние с Линда през парка и спираме до чешмата да пием вода. Изведнъж чувам, като че ли до ухото ми, едно басово такова "Бау" - явно голямо куче. Естествено - оглеждам се веднага, привиквам Линда до мен. Ама ... куче няма! Въртя глава като слънчоглед - и помен няма от куче, ни голямо, ни малко. Готова съм вече да се плесна по челото и да реша, че имам звукови халюцинации, когато забелязвам моята кипра вирнала муцунка души въздуха, после заситни - тепа-тепа, поклащайки потурки, към спрялата кола. Чак тогава я забелязах - изцяло закрита полицейска камионетка, спряла на алеята, а полицаите са слезли и нещо си приказват. А отвътре се чува отново приглушено "Бау".

Явно "агентът под прикритие", затворен вътре, беше надушил хубавицата ми и не се беше стърпял да не й се представи. Явно - мъжкарче, сигурно овчарка, ама и то душа носи! Какво като е служебно куче и е на работа - винаги има време за кратък флирт!

Линда, естествено, отговори със звънко джафкане. Поприказваха си - нещо подобно, в свободен превод от кучешки:
Той - Здрасти! Не сме ли се подушвали някъде?
Тя - Май не... не миришеш познато. Какво правиш там вътре, защо не излезеш?
Той - Не мога, на служба съм...

Тя - Завалийката! Да знаеш колко е хубаво тук, ама щом си зает... Е, чао тогава - отивам на разходка!
И се фръцна хубостницата, навири опашка и си тръгна.

Посмяхме се всички.

Как се надушиха така, как успяха да се запознаят, че и да си пообщуват - без въобще да се видят? Ей, голяма работа са това кучешките носове!
И главата си залагам, че си говореха!