ГОВОРИЛНЯТА на подфорума ТЕМА ЗА ЛАФЧЕ
Публикувано: 23 December 2009 - 09:28 PM
То и ние сега свикваме с многото теми тук - доскоро в една си пишехме всичко, ама сега си имаме цяло форумче, само за нас!

Ще е супер, ако ти хареса тук и ни пишеш за твоята Шана и ни я показваш на снимки. А ако включват и малкия й стопанин - ще е супер! Дете и шпиц е страхотна комбинация!

Виждам на снимките, че Шана май си има собствено дворче - пази ли си го? Щото моята хубостница обяви за "охраняема частна собственост" двора на кооперацията, в която живея, и шумно обяснява това на всеки минувач по улицата покрай двора!

Побърква ме направо - как да й обясня къде е регулационната линия на имота, кое е частна, кое - кооперативна, а кое - общинска собственост? Тя едно си знае - джаф, джаф! Изключително усърдна е в старанието си да служи на каузата - нали е "куче-пазач"!

Като я прихване ентусиазма - пази си и улицата, че и квартала...

Иначе далече от къщи си е душичка, ама тук - пазачка!

Та така е при нас с Линда - образцов WATCH-DOG тип СОТ-периметрова охрана. Не налита да хапе, ама как лае... Ужас - гърло има като на Шапяпин!

Ами не знам какво да я правя - пазачка си е! Заработва си гранулките животинката, какво е виновна, че си нямам лично дворче?

Та кажете, шпиц-стопани, как е при вас? Какво и как пазят вашите шпицове?
Публикувано: 24 December 2009 - 04:37 PM

ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ на всички от форума.На кучета и стопани много игри и забавления през новата година....

Публикувано: 24 December 2009 - 07:57 PM
Поздрави и целувки от мен и АЙСИ
Публикувано: 25 December 2009 - 11:44 AM
Да сме живи и здрави всички ние и прекрасните ни кученца!
Да имаме много весели и незабравими моменти заедно!

Добре Дошли на новото попълнение,на Чочко и мама Шана!
Тисата и Изи са добре,лудуват.Скоро ще пиша повече и честичко ...
Целувам ви и ви прегръщам всички

Публикувано: 25 December 2009 - 01:37 PM

Публикувано: 25 December 2009 - 03:08 PM

( Пожелано от хората де, че аз на Линда пожеланията не искам да се сбъдват - цели камари боклуци за ядене по улиците и морета от мръсна вода за къпане!

Живи, здрави и щастливи!

Публикувано: 25 December 2009 - 07:58 PM
Фреди ме защити.Няма значение, че е малко куче в себе си тои носи смелостта на родвайлер. сега е толкова тъжен и бзсилен а аз не спирам да плача много ми е тъжно:Но докторите казаха,че ще се възстанови до месец някъде.Ще ни махат шевовете на главата и крачето след 1 седмица.Обещаваме че по-често ще посещаваме форума.целувки от нас.Вижте колко е тъжно моето съкровище:

Публикувано: 25 December 2009 - 08:32 PM
Здраве, Мир, Любов и Благоденствие за всички!
Искрено съжалявам за неприятната случка с Фредо..
Изпращаме му позитивна енергия и пожелание никога повече да не се случва подобно нещо ( и ние имахме подобна случка, само че с домашно псе - питбул нападна голямото ни куче, слава на Бог отървали са се с малко рани на врата отгоре..).
Целувки за Фредо от Волф, Алекс, Аманда и Дури
Публикувано: 26 December 2009 - 09:24 PM
Много ми е жал за Фредо, адски гадно е това, което му се е случило. Вярвам, че бързо ще оздравее от раните си, дано няма последствия тази история върху характера и поведението му, защото такива поражения, за жалост, се "лекуват" много по-бавно и трудно.
Целувки за смелото момче и дано никога повече не му се случват такива неща!
Изкушавам се да коментирам ситуацията по улиците и парковете на вече уж европейските ни градове, ама ... има ли смисъл? Безумие е, че там бродят агресивни кучета - домашни, бездомни, полудомашни, полубездомни - всякакви.
Под впечатлението на прочетеното за Фредо днес направо истерясах при появата на глутница 4-5 бездомни на алеята в парка - едва не изпаднах в паника, макар че съм ги виждала неведнъж и не са ни нападали. За момент си представих какво може да се случи...

Кучетата не ни обърнаха никакво внимание - май бягахме от собствените ми страхове.
Този път поне беше така - ама следващия път?

Бързо оздравяване на Фредо и никога повече такива срещи - за него и за всички!
Хубав неделен ден и успешни последни работни дни на отиващата си година.
Поздрави от нас с Линда.

Публикувано: 31 December 2009 - 04:57 PM
Хубава вечер от нас. Ще се видим догодина.