Dog.bg Форуми : ГОВОРИЛНЯТА на подфорума

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (504 Страници) +
  • « Първа
  • 496
  • 497
  • 498
  • 499
  • 500
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

ГОВОРИЛНЯТА на подфорума ТЕМА ЗА ЛАФЧЕ

#9941 Потребителят е офлайн   Anuk Икона

• северен вятър
  • Икона
  • Покажи галерията
  • Група: Без дом

Публикувано: 02 June 2010 - 10:48 AM

Елате на Сангрия парти с Animal Rescue Sofia

Елате на Сангрия парти
06.06. - 16 часа - София - Лозенец

Един прекрасен следобед - едно направено добро!
Заповядайте отново на купон с нас и подкрепете животинките в приют Богров!

06 юни неделя 16 часа бул.Джеймс Баучер 23 кв.Лозенец - София

Качена снимка

Ще се радваме да ви видим отново :be_107:

За да опресним спомените - вижте как премина чаеното ни парти с вас миналия месец:
http://arsofia.com/bg/tea-bg /
Ще ни бъде приятно да се видим отново, доведете и приятели -все пак, колкото повече, толкова повече!
Ние очкаваме вас,
а вас отново ви очкават изненади
:be_107: :re_037:

Темата за Партито

#9942 Потребителят е офлайн   Дури Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Група: Потребители

Публикувано: 12 June 2010 - 05:09 PM

Благодарности за поканата Анук!
Вярвам, че е било чудесно за съжаление не успях да се присъединя към вас.
..
Хей има ли стопани на шпицове в подфорума?
Никой ли няма нищо, което да разкаже, да се похвали, да сподели из веселия си живот със шпиц?
Кажете кой къде планира да почива, а?
Я да видим кой пръв ще отсрами шпиц - групата!
Хубав и прохладен да е денят ви, приятели!
:beer:

#9943 Потребителят е офлайн   boby_bari Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 25 June 2010 - 02:10 PM

абе дури на теб какво ти става ?
които и нов да влезе във форума се повтаряш, че не се толерират кучета без родословие .
аз искам да те питам дали ако твоя Волф не беше с родословие по малко ли щеше да го обичаш?

преди да се появия отново във форума си беше спокоино и весело .

на никои не му пукаше дали кучетата ни са с родословие.

от както се върна превърна форума във снобарско сборище.

твоята немска овчарка като е без родословие прави ли я ПОМИЯР????

айде престани да се истъкваш вече ... да ти кажа отвращаваш хората които пишехме преди.

моето куче е зето от магазин и НЯМА РОДОСЛОВИЕ но си го обичам такъв.
ако искате ме триите не ми пука просто ми писна да се истъквате колко сте велики.
User's Signature

Качена снимка

Качена снимка

#9944 Потребителят е офлайн   Дури Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 26 June 2010 - 04:24 PM

Показване на мнениетоboby_bari, в 25 June 2010 - 02:15 PM, написа:

абе дури на теб какво ти става ? които и нов да влезе във форума се повтаряш, че не се толерират кучета без родословие . аз искам да те питам дали ако твоя Волф не беше с родословие по малко ли щеше да го обичаш? преди да се появия отново във форума си беше спокоино и весело . на никои не му пукаше дали кучетата ни са с родословие. от както се върна превърна форума във снобарско сборище. твоята немска овчарка като е без родословие прави ли я ПОМИЯР????
айде престани да се истъкваш вече ... да ти кажа отвращаваш хората които пишехме преди. моето куче е зето от магазин и НЯМА РОДОСЛОВИЕ но си го обичам такъв.ако искате ме триите не ми пука просто ми писна да се истъквате колко сте велики.

Като модератор в частният сайт дог.бг чиито правила забраняват и нетолерират извънклубни връзки се налага да напомням, че подфорума не е място за търсене на мъжки/женска, които не се вписват в клубните правила.
Това е мое задължение.
Всъщност това, което "все повтарям" е именно по - горното, а аз винаги съм се радвала на всяко кученце показано ни от стопаните му тук, независимо от произхода му и моите съобщения доказват това.

Извън задълженията ми на модератор съм се радвала на всеки новодошъл потребител още преди това тук да се превърне във форум.
Радвам се на всеки, които има интерес към породата немски среден шпиц.Радвам се на всеки потребител с кученце среден шпиц.
Щастлива съм, когато някой зададе въпрос и се опитвам доколкото мога да бъда полезна, без да имам усещането, че моето мнение е "последна инстанция".
Всеки има право на информация, а оттам надире решенията са изцяло на потребителя.
Никому нищо не налагам.
Писала съм, че тук при нас може да пише и общува учтиво всеки независимо дали има куче от породата, дори изобщо може да няма куче, а да му е интересна самата порода.

И все пак не може да не Ви прави впечатление, че това е подфорум в раздел "ПОРОДИ".
И няма как да не се пише за ПОРОДАТА и нейната специфика и особености.
Няма да допусна никой да нарича помияр, което й да било куче в този подфорум.
Мое, ваше куче, на когото й да било.
Нито е адекватно, нито е етично.Редно е да се извините за грубостта си.

Ако породата ви отвращава никой не Ви задължава да пишете и участвате.
Много сте се объркали ако смятате, че обичам родословията на кучетата си.
Ще го кажа така:
всеки може да пише където си поиска, каквото пожелае да разкаже и покаже тук, стига да спазва ФОРУМНИТЕ ПРАВИЛА, което включва да не се ругаят потребители, техните кучета, да не се тролства и прочее.

Интернет е необятно място и щом подфорум на породата немски стандартен шпиц не Ви се харесва сте абсолютно свободни да не пишете, да не вземате участие тук, и изобщо да не се занимавате с подфорума и мненията на участващите в него.

Ще подмина изразите Ви как се самоизтъквам и се правя на велика в кинологията (Опазил ме Господ!)защото са повече от неуместни и нелепи, а й има твърде много злост, освен да разсмеете колегите друго няма да постигнете.
Не виждам с какво форумните правила Ви пречат да си обичате кучето.
Не виждам с какво аз и моите кучета Ви пречим да си го харесвате, и да си рaзказвате за вашето куче весело, както преди.
Потребители като Вас идват и си отиват.
Остават истинските фенове и ценители.
Тези, които нямат притеснения относно произхода на своето кученце и си го обичат такова, каквото е.

Добре дошли са всички, които харесват породата, обичат кучетата си и не се опитват да вменяват вина на другите, които искат тази порода да се развива в България.
Бъдете здрави и си обичайте животните каквито й да са те.
Ще Ви се отплатят стократно с преданост, която никое родословие с куп шампиони в него няма да Ви донесе. :rc_036:

п.с.Това е първият и последен постинг, в който ще подмина някой да си позволява да обижда куче в кучешки сайт с думата :ПОМИЯР.Занапред подбирайте изразните си средства, ако имате възможност.

#9945 Потребителят е офлайн   seska Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 27 June 2010 - 12:19 PM

Дури, много точно си написала всичко!
boby_bari, като нещо ви дразни просто не го четете, много е просто. Всичко написано от Дури на мен лично ми е много интересно- полезна и ценна информация за породата Сладникавите приказки кой кога ял и спал като искате пак си ги пишете, но в тях аз не виждам нищо, с което може да си обогатя знанията, на вас може това да ви е весело, на мен пък ми е скучно. Кой ще каже обективно тогава кое прави форума по-добър, за мен ще е едно, а за вас друго, явно ще зависи от интересите и нивото на всеки човек.
Вики, работи все така стремглаво и с любов за развитието на средния шпиц. Мисля, че ти като модератор свърши тук чудеса. А иначе, дано родословните средни шпицове стават все повече и да ги виждаме по-често по изложбите. :ba_025:
User's Signature

Kennel "Foxy nose" - kleinspitz & pomeranian
http://www.foxynose.com/

#9946 Потребителят е офлайн   kootko Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Interests:Развъдник ДемиДиор - померан и малък шпиц

Публикувано: 27 June 2010 - 05:45 PM

Изумена съм от хорската злоба... Дури подкрепям те и не обръщай внимание на подобни реплики. Както сеска каза много неща научаваме от теб и ти Благодаря за това. Дерзай и право напред и нагоре :flagbg: поздрав за теб и за всички, които обичаме сладките си шпицлета :md_064:

Снимка (и)

• Прикачена снимка

User's Signature

Качена снимка

#9947 Потребителят е офлайн   boby_bari Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 27 June 2010 - 09:10 PM

За обида на модератор, за обида на куче в дог.сайта, за тролстване, за изнасяне на информация от друг сайт тук, за не спазване на форумните правила писане на маймуница, за вменяване на вина, напълно непознатата ми потребителка boby_bari
получава бан.
С този лош и зъл език, с невъзпитаното ти, неадекватно поведение
аз като модератор заявявам, че не си добре дошла в повереният ми подфорум.
По - добре както преди години да си пиша самичка, отколкото да четем нелепици и тролски скандали.
Добре дошли са всички, фенове на породата, дори да нямат куче от нея!
МОДЕРАТОР

User's Signature

Качена снимка

Качена снимка

#9948 Потребителят е офлайн   iveta 2 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 28 June 2010 - 08:36 PM

Считам, че модераторът на темата Дури, която познавам от години и която считам е направила и прави много за породата, няма смисъл да влиза в полемика с ограничени, комплексирани и нищо не разбиращи от кинология същества. Фактът, че в един момент осъзнаваш, че си бил измамен от зоомагазин, по никакъв начин не оправдава истерични изблици на злоба. Хората които се занимават с кинология не могат да толерират разпространението на наподобяващи по външни белези представители на която и да е била порода. Единствено куче имащо родословие е представител на дадена порода.Никъде не сам видяла Дури да обижда когото и да било.Това което ви е отговорила, е напълно провокирано от вашите обиди.Форума има и за цел да ограмоти и помогне на хора които тепърва ще си взимат куче.Нека да спрем да толерираме борси и зоомагазини.Колко хора си изпатиха от тях http://kiflaiboza.blogspot.com/ вижте сами.
Вики продължавай да работиш за любимата порода.Тя е оцеляла и се развива благодарение на хора като теб и само губи от неграмотници като boby_bari!
User's Signature

WHITE SPITZ KENNEL "ORCHIDE IN BLOSSOM"
http://www.orchide-in-blossom.com

#9949 Потребителят е офлайн   nik_tan Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 22 August 2010 - 03:39 PM

Здравейте,
много отдавна не съм писала,но смятам да се завърна :)
искам да ви покажа Бари като голям

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

User's Signature

#9950 Потребителят е офлайн   Дури Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 24 August 2010 - 08:51 AM

Показване на мнениетоnik_tan, в 22 August 2010 - 03:44 PM, написа:

Здравейте,
много отдавна не съм писала,но смятам да се завърна :)
искам да ви покажа Бари като голям

Добре сте дошли отново!!!
Благодарим, че ни показвате вашият пухчо Бари - вече пораснал.
На колко стана?
Има прекрасна пухкава гривка, така типична за красивите мъжкарчета от нашата най - любима порода! :wub:
Ще се радваме да видим Бари на още снимки, но ако не Ви затруднява ще може ли да бъдат във фотогалерията на нашите любимци, където слагаме снимки на безценните ни сладури?
Поздрав! :rc_036:

#9951 Потребителят е офлайн   nik_tan Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 24 August 2010 - 09:04 AM

Вече е на 1 година и 6 месеца.
За снимките ок :ba_025:
User's Signature

#9952 Потребителят е офлайн   Дури Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 24 August 2010 - 09:29 AM

Наистина е пораснал и е станал едно сладко кучешко "мъжле".
Да е живичък и здравичък и винаги да носи радост и усмивки на Вас и близките Ви.
Няма ли да участвате в нашият забавен конкурс за авторска снимка на нашето си кученце? :md_064:
Ето линк към темата на конкурса : http://forum.dog.bg/...BE%D0%B2%D0%B5/

#9953 Потребителят е офлайн   dafney Икона

Публикувано: 24 September 2010 - 05:12 PM

Здравей, Дури!
Отдавна не съм влизала в сайта и отдавна не сме си говорили. Затова моля за извинение, ако бъркам, но........нали ти си правеше развъдник за немски шпицове? Какво стана - направи ли го? Има ли вече мъничета за продаване. Нали помниш? - мечтата на детето ми е среден немски шпиц -оранжев :smile:
Поздрави!!
Дафи

#9954 Потребителят е офлайн   Дури Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 24 September 2010 - 07:19 PM

Показване на мнениетоdafney, в 24 September 2010 - 05:17 PM, написа:

Здравей, Дури!
Отдавна не съм влизала в сайта и отдавна не сме си говорили. Затова моля за извинение, ако бъркам, но........нали ти си правеше развъдник за немски шпицове? Какво стана - направи ли го? Има ли вече мъничета за продаване. Нали помниш? - мечтата на детето ми е среден немски шпиц -оранжев :smile:
Поздрави!!
Дафи

Здравейте!
Сещам се за Вас и вашите желания, но не мисля, че аз мога да ги задоволя.
Първом защото женската ми(черна на цвят)е малка за развъждане и второ защото не мога да гадая, ако някога завъдя нея и белия ми среден шпиц дали ще има желания от Вас оранжев цвят, най - вероятно - не.
В момента развъдната дейност е последното, което ме вълнува.Искам само кучетата ни да са живи и здрави.
А развъдника ни е регистриран още преди няколко години.
Потърсете в чужбина развъдници за оранжев мител.
Успех Ви желая!
дури

#9955 Потребителят е офлайн   зоя Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 26 September 2010 - 05:10 PM

наистина,вече никой не влиза да пише тук,моята пуфи израсна с приятелите от този сайт,но вече ги няма :dh_188: ,липсва ми старият форум,със старите приятели....
User's Signature

Качена снимка

#9956 Потребителят е офлайн   марея Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 26 September 2010 - 10:07 PM

Показване на мнениетозоя, в 26 September 2010 - 03:15 PM, написа:

наистина,вече никой не влиза да пише тук,моята пуфи израсна с приятелите от този сайт,но вече ги няма Качена снимка ,липсва ми старият форум,със старите приятели....

ние сме тук,наистина доста рядко пиша ,но ще се поправя

Качена снимка как е пуфката,расте ли?
МОЛЯ ВТОРИЯ ПОСТ ДА МИ БЪДЕ ИЗТРИТ,ЧЕ МИ СЕ ДУБЛИРАКачена снимка
User's Signature

Качена снимкаКачена снимка

#9957 Потребителят е офлайн   DessyD Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Група: Без дом

Публикувано: 08 March 2011 - 12:55 AM

Здравейте, от няколко дни в квартала ни се е появил черен шпиц. Кучето е било домашно, има кожена каишка и вързана мартеничка. Страхливо е. Мисля, че е мъжко. Знаете ли някой от пловдивските ви колеги/фенове да има загубено куче? Не мога да го хвана, но няколко човека се опитваме да му оставяме храна. Настанил се е при малката глутница бездомници, които обитават изоставен строителен терен. Не е младо куче и има бяло петно на гърдите.
User's Signature

Това, което ни тревожи не е това, което НЕ ЗНАЕМ, а това, което ЗНАЕМ, ЧЕ НЕ Е ВЯРНО.
"Животът е трагедия за този, който чувства и комедия за този, който мисли" Фрасоа дьо Ларошфуко
"Можеш да победиш другите със собствените си доводи. Но да ги убедиш можеш само с техните."
Жозеф Жобер, "Мисли, максими и есета"
God says: Animals are my quite beings. Now they remain silent to cruelty but the day of reckoning they will talk!.." Mevlana Celaleddin Rumi

#9958 Потребителят е офлайн   Dara11 Икона

Публикувано: 09 March 2011 - 11:46 PM

Здравейте, нашата Дара е на 1 годинка и 1 месец и в момента си сменя козината. Ситуацията е трагична, след нея трябва да се ходи с прахосмукачка :ab_041: ... но въпросът ми е, защо козината и вече не е нагоре, ами е прилепнала по тялото и. Възможно ли е това да е причинено от факта, че в апартамента се подържа много висока температура? Благодаря предварително :)

#9959 Потребителят е офлайн   rimela Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 10 March 2011 - 05:32 PM

Здравей, Dara11!
Прахосмукачката е неизбежно в ръцете на всеки шпиц-стопанин в период на космопад - от това няма спасение.
:ab_041:
За връзката между високата температура в отопляваното жилище и падането на козината - ами казват, че влияело върху режима на смяната на козината, но така или иначе животинките се приспособяват някак, а и няма какво да се направи по въпроса ... :wb_052:

За слягането на козината - съвсем нормално е в период на линеене. Първо обикновено пада подкосъма - това са тънките косъмчета, които летят из цялата къща и се завират навсякъде. След като те опадат - няма кой да поддържа козината бухнала и тя прилепва към тялото, като при това също започва да пада - това са по-дългите и по-твърди косми. През това време расте новия подкосъм и след като всичко приключи кученцето е пак пухкаво! :af_089:

Поне при нас такава е схемата за смяна на козината, но тази схема е доста различна при всеки шпиц, така че ти предстои да разбереш как ще е при твоята Дара. Съветвам те да я сресваш редовно през този период, за да падат мъртвите косми и да не се заплитат, а и така по-малко остават да летят из къщата.
Ако имаш възможност - вземи й някоя добавка за козинката, полезно е през този период. Аз давам на Линда Петнил, но има и други варианти - можеш да си избереш.

Поздрави!

#9960 Потребителят е офлайн   neosvedomena Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 March 2011 - 09:49 AM

Здравейте, мили момичета с прекрасни кучета!
Надявам се да ме помните и много бих желала де ме приемете отново при вас :ob_173:
Вече си имаме нов член на семейството: PALOTAI-PILLAGO KEVIN, Papillon. Спряхме се на тази порода, защото за нас си решихме, че е колкото различна, толкова и близка до Шпиц-a. В Дог.бг няма група за Papillon и понеже не исках да си пиша сама пред-пролетно "цъфнах" при вас:D
А пък и вие си ме знаете ...А с останалите ще се запознаем ... Надявам се :friends:
User's Signature

ПУФИ щеше да е на...Качена снимка
Качена снимка

• (504 Страници) +
  • « Първа
  • 496
  • 497
  • 498
  • 499
  • 500
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема