boby_bari, в 25 June 2010 - 02:15 PM, написа:
абе дури на теб какво ти става ? които и нов да влезе във форума се повтаряш, че не се толерират кучета без родословие . аз искам да те питам дали ако твоя Волф не беше с родословие по малко ли щеше да го обичаш? преди да се появия отново във форума си беше спокоино и весело . на никои не му пукаше дали кучетата ни са с родословие. от както се върна превърна форума във снобарско сборище. твоята немска овчарка като е без родословие прави ли я ПОМИЯР????
айде престани да се истъкваш вече ... да ти кажа отвращаваш хората които пишехме преди. моето куче е зето от магазин и НЯМА РОДОСЛОВИЕ но си го обичам такъв.ако искате ме триите не ми пука просто ми писна да се истъквате колко сте велики.
Като модератор в частният сайт дог.бг чиито правила забраняват и нетолерират извънклубни връзки се налага да напомням, че подфорума не е място за търсене на мъжки/женска, които не се вписват в клубните правила.
Това е мое задължение.
Всъщност това, което "все повтарям" е именно по - горното, а аз винаги съм се радвала на всяко кученце показано ни от стопаните му тук, независимо от произхода му и моите съобщения доказват това.
Извън задълженията ми на модератор съм се радвала на всеки новодошъл потребител още преди това тук да се превърне във форум.
Радвам се на всеки, които има интерес към породата немски среден шпиц.Радвам се на всеки потребител с кученце среден шпиц.
Щастлива съм, когато някой зададе въпрос и се опитвам доколкото мога да бъда полезна, без да имам усещането, че моето мнение е "последна инстанция".
Всеки има право на информация, а оттам надире решенията са изцяло на потребителя.
Никому нищо не налагам.
Писала съм, че тук при нас може да пише и общува учтиво всеки независимо дали има куче от породата, дори изобщо може да няма куче, а да му е интересна самата порода.
И все пак не може да не Ви прави впечатление, че това е подфорум в раздел "ПОРОДИ".
И няма как да не се пише за ПОРОДАТА и нейната специфика и особености.
Няма да допусна никой да нарича помияр, което й да било куче в този подфорум.
Мое, ваше куче, на когото й да било.
Нито е адекватно, нито е етично.Редно е да се извините за грубостта си.
Ако породата ви отвращава никой не Ви задължава да пишете и участвате.
Много сте се объркали ако смятате, че обичам родословията на кучетата си.
Ще го кажа така:
всеки може да пише където си поиска, каквото пожелае да разкаже и покаже тук, стига да спазва ФОРУМНИТЕ ПРАВИЛА, което включва да не се ругаят потребители, техните кучета, да не се тролства и прочее.
Интернет е необятно място и щом подфорум на породата немски стандартен шпиц не Ви се харесва сте абсолютно свободни да не пишете, да не вземате участие тук, и изобщо да не се занимавате с подфорума и мненията на участващите в него.
Ще подмина изразите Ви как се самоизтъквам и се правя на велика в кинологията (Опазил ме Господ!)защото са повече от неуместни и нелепи, а й има твърде много злост, освен да разсмеете колегите друго няма да постигнете.
Не виждам с какво форумните правила Ви пречат да си обичате кучето.
Не виждам с какво аз и моите кучета Ви пречим да си го харесвате, и да си рaзказвате за вашето куче весело, както преди.
Потребители като Вас идват и си отиват.
Остават истинските фенове и ценители.
Тези, които нямат притеснения относно произхода на своето кученце и си го обичат такова, каквото е.
Добре дошли са всички, които харесват породата, обичат кучетата си и не се опитват да вменяват вина на другите, които искат тази порода да се развива в България.
Бъдете здрави и си обичайте животните каквито й да са те.
Ще Ви се отплатят стократно с преданост, която никое родословие с куп шампиони в него няма да Ви донесе.
п.с.Това е първият и последен постинг, в който ще подмина някой да си позволява да обижда куче в кучешки сайт с думата :ПОМИЯР.Занапред подбирайте изразните си средства, ако имате възможност.