Говорим за нашите любими французи!
Публикувано: 18 June 2010 - 07:42 PM
Публикувано: 18 June 2010 - 10:51 PM
бебето изглежда мн. хубаво, а относно имаме ли нужда от нова тема специално за бебоци, модовете ще кажат Каксе решихте да си вземете бебе от Словакия?
Публикувано: 19 June 2010 - 10:32 AM
В този си вид е по -подходящо заглавието "Да се представим"(или подобно),та ако автора на темата реши нещо да промени ,да ми пише на лични
...иначе подобен въпрос е коментиран и преди и беше достатъчно да се попита в някоя от многото други подходящи теми...
Цитат
Не е нормално да сълзят много,зависи и какъв е секрета ,но като гледам по снимките , че има вече петна под очичките на толкова малка възраст , вероятно трябва да се потърси причината(ако наистина е толкова много)
Цитат
И един съвет , вероятно кученцето ви е взимано от зоомагазин или борса , направете му тестове за корона и парвовирус,за да сте спокойни и да няма изненади.
Публикувано: 19 June 2010 - 08:40 PM
infetka, в 18 June 2010 - 09:56 PM, написа:
бебето изглежда мн. хубаво, а относно имаме ли нужда от нова тема специално за бебоци, модовете ще кажат Каксе решихте да си вземете бебе от Словакия?
Здравейте, първо мога само да съм щастлива, че темата все още е тук. А относно бебето ми от Словакия, ами.... дълго четох и търсих за тази порада. Допадна ми до толкова, че трудно заспивах нощем,
Публикувано: 19 June 2010 - 08:42 PM
dilqn, в 18 June 2010 - 11:10 PM, написа:
Ха не знаех, че не може преди 55-ят ден, моето бебе днес навършва 50 дни и от 11 дни е при нас, когато я взехме беше на 39 дни. Интересно...??!! Иначе Ера е от Словакия.
Публикувано: 19 June 2010 - 08:57 PM
Chiita, в 19 June 2010 - 09:37 AM, написа:
В този си вид е по -подходящо заглавието "Да се представим"(или подобно),та ако автора на темата реши нещо да промени ,да ми пише на лични
...иначе подобен въпрос е коментиран и преди и беше достатъчно да се попита в някоя от многото други подходящи теми...
Цитат
Не е нормално да сълзят много,зависи и какъв е секрета ,но като гледам по снимките , че има вече петна под очичките на толкова малка възраст , вероятно трябва да се потърси причината(ако наистина е толкова много)
Цитат
И един съвет , вероятно кученцето ви е взимано от зоомагазин или борса , направете му тестове за корона и парвовирус,за да сте спокойни и да няма изненади.
Здравей Chiita, чела съм много от твоите пуликации и доста неща научих от теб за породата.
Да си призная сега се уплаших за очичките, секрета е като водичка не е слузесто или друго подобно. А за петната и аз се учудих като я видях, гледала съм фр. булонка и както знаят всички, с очите имат проблеми, но при нея чак след 1 г. и половина се появихя петната. Малката е Ера не е от магазин или от борса, нито от развъдник, взета е от човек, който не се занимава с такава дейност.
Искам само да отбележа, че не съм искала куче за изложби или бизнес. Единственото ми изискване беше да ЗДРАВО и да има типичните белези на породата, защото от това което научих е че честокръвен френски булдог - МНОГО ТРУДНО може да се намери или за много пари.
P.S. относно името на темата, оставям изцяло на теб, промени я! Все пак съм нова .....
Публикувано: 20 June 2010 - 10:55 PM
delaida, в 19 June 2010 - 08:45 PM, написа:
Пишете неща ,които си противоречат.Кое от всичките неща ви гарантира нещо,като даже не са се погрижили за здравето му ,продавайки го на 35 дни,още повече говорите за качество
Много е важно за физическото и психическото развитие на едно кученца да стои колкото е възможно по-дьлго при майката.
Моля кажи , кученцата на снимките имат ли типичните белези на породата френски булдог и такива ли са
?
Относно далаверата -в първия сайт за обяви който отворите ще видите кученца от Словакия за 200-300 лева (това е най голямата дестинация в момента ,за нерегламентиран внос на кученца )...ест.от фермите там-дали Словакия ,Словения ,Войводиново или Пазарджик все "звяра е нахранен" и колелото е завъртяно!Надявам се разбираш за какво говоря,защото все пак каза ,че от 2 месеца четеш форума ,а тук поне в този форум , политиката му е , против тази търговия с животи.
В крайна сметка няма никакво значение ,вие сте си избрали кученце(надявам се вие наистина да сте си го избрали!) и вие носите отговорност за него , то ще ви се отплати подобаващо с цялата си любов.
Радвайте му се , възпитавайте го , обичайте го, но не мислете за зетьове
Публикувано: 21 June 2010 - 04:14 PM
Chiita, в 20 June 2010 - 10:00 PM, написа:
delaida, в 19 June 2010 - 08:45 PM, написа:
Пишете неща ,които си противоречат.Кое от всичките неща ви гарантира нещо,като даже не са се погрижили за здравето му ,продавайки го на 35 дни,още повече говорите за качество
Много е важно за физическото и психическото развитие на едно кученца да стои колкото е възможно по-дьлго при майката.
Моля кажи , кученцата на снимките имат ли типичните белези на породата френски булдог и такива ли са
?
Относно далаверата -в първия сайт за обяви който отворите ще видите кученца от Словакия за 200-300 лева (това е най голямата дестинация в момента ,за нерегламентиран внос на кученца )...ест.от фермите там-дали Словакия ,Словения ,Войводиново или Пазарджик все "звяра е нахранен" и колелото е завъртяно!Надявам се разбираш за какво говоря,защото все пак каза ,че от 2 месеца четеш форума ,а тук поне в този форум , политиката му е , против тази търговия с животи.
В крайна сметка няма никакво значение ,вие сте си избрали кученце(надявам се вие наистина да сте си го избрали!) и вие носите отговорност за него , то ще ви се отплати подобаващо с цялата си любов.
Радвайте му се , възпитавайте го , обичайте го, но не мислете за зетьове
Точно така, за мен вече няма никакво значение дали кучето ми е породисто или е със потекло до 9-то коляно, толкова много си я обичам, че ако прилича на "ротвайлер" като порасне, което е невъзможно, пак ще я обичам. Явно във този форум държите на качеството на 100 % и мястото ни не е тук. Както и да е, да са Ви живи и здрави на всички сладурковците. А относто качеството на моето бебе, аз съм сигурна и сама съм си го избрала, не мисля, че е нужно да убеждавам който и да е в това, тя е взета за да ни радва и да я обичаме, нищо повече. Пожелавам приятен ден на всички.
Публикувано: 21 June 2010 - 05:12 PM
Прочети форума много полезни неща ще научиш.Успех и много приятни мигове с малката красавица ти пожелавам!
Публикувано: 21 June 2010 - 07:41 PM
Много сладко бебе
излишна,тъй като,както каза Chiita такава тема би трябвало да съдържа информация свързана с отглеждането и
развитието на бебето Френски булдог,а всичко изписано до момента са неща вече коментирани,за това мисля да слеем
тази тема с "Говорим за нашите любими французи".За тази бяла красавица мога да ви пожелая да е жива и здрава,
и много послушна
infetka много си права,тази храна е за кучета до 10кг. за Ера ще е подходяща Medium Baby 28 пак на Хепи Дог.
Публикувано: 22 June 2010 - 01:16 PM
Въпроса е принципен и се отнася за всички -ако щеш и регистрирани развъдници.Като не си гледа добре кучетата , не ги ваксинира и не им сьздава нормални условия за живот ,отбива ги рано, не ги социализира и ги продава на неприемлива възраст, ми много важно ,че са със супер родословие-пак няма да купя от там.
Явно няма никакьв смисъл.Кучетата си лаят , кервана си върви.
Публикувано: 22 June 2010 - 02:01 PM
Та вчера идва тази госпожа и ни пита дали имаме някакви празни кашони. Майка и каза, че нямаме. Тя взе да разпитва за Спарки, какво било, колко голямо, редовните въпроси.
И започна да разправя, че кашоните и трябвали, че питбулката и раждала, та търсела какво да и остави за бебетата, да не били на цимента. И ние я попитахме, ама няма ли да я заведете на вет. А тя супер учудено вика " как ще водя куче на лекар. Нали е куче. Оставям я сега в мазето и това е. Ще мина утре да ги видя"
Представяте ли си?!? Затворено милото куче да ражда само. А тя постоянно ги пуска, защото все има някакви малки.
И после продължава разговора. "Ами това куче кога ще го пускате?" и аз и обяснявам, че няма да го пускаме. Не се впуснах в дълги обяснения, защото първо не ми се занимаваше с нея, второ едва ли щеше да ме разбере. Просто казах, че не искам.
И тя взе да настоява, че добри пари падали. Особено за мъжките никаква инвестиция не било. Тя съжалявала, че с женските се била захванала, че голяма разправия било.
Просто спрях да я слушам и се пребрах вътре.
Как може такива хора да има незнам.
Публикувано: 24 June 2010 - 10:44 PM
Той - кучето колко е голямо?
Аз - на 9 месеца
Той - а ще го пускате ли?
Аз - Какво???
Той- Кучето иска ли да....мммм...да прави секс?!
Аз - Ми попитайте го.....
И си заминах, а той остана зад гърба ми да ми обяснава, че има женска....
Публикувано: 05 July 2010 - 10:27 PM
Не е ли много мъничко обаче?Поне на снимките изглежда така,и слабичко.... Иначе е сладурче.
Публикувано: 06 July 2010 - 08:42 PM
kara and cveti, в 05 July 2010 - 10:32 PM, написа:
Не е ли много мъничко обаче?Поне на снимките изглежда така,и слабичко.... Иначе е сладурче.
Ами да беше по слабичък от братчетата и сестричетата си,но аз си го харесах и избрах него. Сега си хапва повече като е самичък,явно са го избутвали....така че работим по въпроса :) На 50 дена е .

Вход

Горе
Цитиране +