Истински кучкар ли сте?
Публикувано: 20 April 2006 - 12:54 AM
Отделно от това двете котки са ми върху краката, та сещайте се как се спи oleeee l)
Пробвала съм да обувам на кучката чорапи зимно време като я разхождаме (до обувки не стигнахме). Но тя много се плаши като има нещо на краката, ляга като умряла и не мърда докато не махнем "гадното нещо" b)
Публикувано: 20 April 2006 - 08:04 AM
Публикувано: 20 April 2006 - 09:23 AM
Публикувано: 20 April 2006 - 11:23 AM
Цитат
Я разкажи,как е обзаведена стаята? b) Аз съм го мислела как за кучо има отделна стая/мечтата ми е да сме в къща и рота да се шири в кучешка колибка тип `Хасиендата` l) .
Ама на тоя етап си спи ,където му е кеф, въпреки че не е правилно. Едва го отучих да хърка по диваните, преди да се трупяса се върти малко в кръг, после драска с лапи и диваните станаха на парцали.Гледам сега същия номер го прави на балатума в кухнята, вече има дупки. a) Като направим ремонт ще го видя аз как ще драска по теракота. b)
Умрях от смях докато четях как вашите животинки делят леглата с вас.Да, ама сте си сами, нали?
Я си представете как мъжът ми ще посрещне такова предложение или подобна гледка-на спалнята до мене се опъва 60кг звяр, опва крачка и място за мъжо-нет. l)
Аз съм сигурна, че ако имахме по-малко габаритно животно щеше да е на възглавницата, като беше мъничък Рик лежеше на корема ми, или до мен, с глава под мишница.

В тъгата потънах самичка, неразбиране в смях се обръщаше,[br]моята стара усмивка от бездушие се поглъщаше..[br]В скута ми леко потъна лапа,а поглед човешки с топлина ме обгърна...[br]`Само хората правите грешки`.
Публикувано: 20 April 2006 - 11:33 AM
Обикновено гледката е следната - тръгвам да си лягам, те вече полегнали коя където свари. И аз намръщена стоя насред спалнята и задавам въпроса "а аз къде ще спя тази нощ". Отговор не получавам, щото кучката е "глуха" точно на тази тема oleeee
Да са ни живи и здрави животинките. Място има за всички.
Понякога си задавам въпроса "А как живеят хората, които нямат ни куче, ни коте? Сигурно ужасно, ама ужасно скучно" Всичко им е подредено, няма надрани мебели, не метат по три пъти на ден косми от пода, не им раждат кученца в леглото, всичките им обувки са цели и си ядат пържолите сами b) Не ги е срам b) b) b)
Публикувано: 20 April 2006 - 01:09 PM

В тъгата потънах самичка, неразбиране в смях се обръщаше,[br]моята стара усмивка от бездушие се поглъщаше..[br]В скута ми леко потъна лапа,а поглед човешки с топлина ме обгърна...[br]`Само хората правите грешки`.
Публикувано: 20 April 2006 - 02:13 PM
Публикувано: 20 April 2006 - 02:26 PM
Публикувано: 20 April 2006 - 02:49 PM
Иначе по въпроса-моят няма да позволи никога кучо да се търкаля на неговата половина на спалнята, макар, че Рик се е опитвам многократно да се намести на високо.

Публикувано: 20 April 2006 - 10:30 PM
Цитат
Къде от написаното от нас личи, че не обичаме мъжете си?!?
Любовта към мъжа си е един вид любов. Любовта към животните е друг вид. Важното е в сърцето на всеки да има място за всички видове любови.
1super
Публикувано: 20 April 2006 - 10:42 PM
Цитат
Цитат
Я разкажи,как е обзаведена стаята? b) Аз съм го мислела как за кучо има отделна стая/мечтата ми е да сме в къща и рота да се шири в кучешка колибка тип `Хасиендата` l) .
Ама на тоя етап си спи ,където му е кеф, въпреки че не е правилно. Едва го отучих да хърка по диваните, преди да се трупяса се върти малко в кръг, после драска с лапи и диваните станаха на парцали.Гледам сега същия номер го прави на балатума в кухнята, вече има дупки. a) Като направим ремонт ще го видя аз как ще драска по теракота. b)
Умрях от смях докато четях как вашите животинки делят леглата с вас.Да, ама сте си сами, нали?
Я си представете как мъжът ми ще посрещне такова предложение или подобна гледка-на спалнята до мене се опъва 60кг звяр, опва крачка и място за мъжо-нет. l)
Аз съм сигурна, че ако имахме по-малко габаритно животно щеше да е на възглавницата, като беше мъничък Рик лежеше на корема ми, или до мен, с глава под мишница.
Ами стая като стая b) . Понеже имаме свободна в апартамента, а пък на мен лекарите не ми разрешават да имам животни реших, че е по- добре да преместя кучето в отделна стая вместо да се чудя на кого да я подарявам. Сега принцесата разполага с фотьойл и легло, но определено си харесва фотьойла b) . Има си цветя (те също са ми забранени n) ) , на които не обръща никакво внимание.
Публикувано: 25 April 2006 - 12:59 PM
Цитат
Цитат
Къде от написаното от нас личи, че не обичаме мъжете си?!?
Любовта към мъжа си е един вид любов. Любовта към животните е друг вид. Важното е в сърцето на всеки да има място за всички видове любови.
1super
b) Ами щото като чета - те мъжете на все по-заден план, че и на кушетки вече се изместват, само и само да не пречат r) b) w)
Публикувано: 15 May 2006 - 07:55 PM
Цитат
-ако приемем хипотетично възможен макс. брой точки 50 или 100 - е, значи аз съм в тая група b)
-разходите за храна на животните наистина са повече или поне равни на останалите ни разходи
-ние може да вечеряме филийки с масло, но животните няма да карат на водичка b) за тях винаги има осигурена храна
Към теста да добавя:
-храните кучето си с вилица и лъжица (случвало ми се е b) )
-слагате му негова собствена възглавница и завивка на спалнята за да му е по-удобно
-преди сън му обличате пижама (божееееееееее и това съм правила, на майтап разбира се)
Имам всички точки!Аз съм луд кучкар! Че кой кучкар не е обличал и преобличал кучето си Моята глезла си има собствена стая но това не пречи да спи до мен на възглавницата
Прикачени файлове
-
14.jpg (49.96K)
Брой сваляния: 160

Ако обичаш едно цвете, което съществува само в един екземпляр сред милионите и милиони звезди, стига ти да погледнеш звездите, за да бъдеш щастлив... Истински се вижда само със сърцето. Същественото е невидимо за очите.Ще се грижиш ли за мен..страх ме е...маничка съм а мама я няма ". Смешно е, но и аз не вярвах че един поглед на едно такова малко животно може да породи такива безкрайни емоции . ДЖУДИ
Публикувано: 23 May 2006 - 12:19 PM
Зминаваш в чужбина. Получаваш смс от любимия. Той гласи: Всички папкат и акат-няма проблеми! А да-имаш поздрави и от детето! b)
Кучкари ли? Ние сме ЛУДИ! l)

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 23 May 2006 - 12:42 PM
Цитат
добре, че съм сама в офиса да не ме гледат w)
И на мен ми е много смешно, само дето още не ми е минало от сутрешната бележка и разстройството! А нашия - набарал вчера една човешка манджа и изял цяла тава! Как няма да дриска! За това -днес - цял ден само ориз - да му дойде акъла в главата и да съм поне малко овъзмездена b)

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 23 May 2006 - 01:00 PM
Цитат
Цитат
добре, че съм сама в офиса да не ме гледат w)
И на мен ми е много смешно, само дето още не ми е минало от сутрешната бележка и разстройството! А нашия - набарал вчера една човешка манджа и изял цяла тава! Как няма да дриска! За това -днес - цял ден само ориз - да му дойде акъла в главата и да съм поне малко овъзмездена b)
това ми напомня за добермана на една приятелка дето беше докопал една тава баклава по Новогодишните празници и три дни гледа като надишало се с лепило цигане b) ....а осриза си е супер нещо...пробвано на сина 1super

Човек трябва да бъде достатъчно голям, за да признае грешките си, достатъчно умен, за да спечели от тях, и достатъчно силен, за да ги поправи!
Публикувано: 23 May 2006 - 01:40 PM
Бушка, ама това вярно ли е или е просто виц?
Ама ха, ще яде милото, че и цяла тава, я ти карай само на ориз,хи-хи. bravoS

Вход

Горе
Цитиране +