- (4 Страници)
- 1
- 2
- 3
- >
- Последна »
Как някои "разхождат" кучетата си
Публикувано: 28 June 2010 - 01:57 PM
Публикувано: 28 June 2010 - 03:22 PM

П.П
ПОКЛАНЯМ СЕ НА ВСИЧКИ КОИТО ГЛЕДАТ СВОИТЕ ЛЮБИМЦИ КАТО МОЯ.

Публикувано: 28 June 2010 - 03:34 PM
Публикувано: 14 July 2010 - 06:33 PM

Публикувано: 14 July 2010 - 06:43 PM
никой не носи пликче , и не си събира акото на кучето ... освен аз .
Вчера го казах на една кучкарка , и тя каза че не носи защото като е редко не може да го вземе ....
Градинките по центъра са гъсто минирани ...
Едни плюят по тротоара , други , аман , аман ...
Публикувано: 14 July 2010 - 07:42 PM
Моя приятел ми разправяше за едно куче, чиито собственици не го извеждали с дни и то стискало, стискало и накрая като се изпуснало вкъщи го смазвали от бой! Еми нямам повече какво да кажа, то си говори за себе си !

Публикувано: 14 July 2010 - 07:52 PM
Публикувано: 14 July 2010 - 08:04 PM

Публикувано: 14 July 2010 - 08:58 PM
emilvr, в 14 July 2010 - 06:48 PM, написа:
Вчера го казах на една кучкарка , и тя каза че не носи защото като е редко не може да го вземе ....
Е, че то, на горкото все "редко" ли му ?

"Животът е трагедия за този, който чувства и комедия за този, който мисли" Фрасоа дьо Ларошфуко
"Можеш да победиш другите със собствените си доводи. Но да ги убедиш можеш само с техните."
Жозеф Жобер, "Мисли, максими и есета"
God says: Animals are my quite beings. Now they remain silent to cruelty but the day of reckoning they will talk!.." Mevlana Celaleddin Rumi
Публикувано: 15 July 2010 - 09:47 AM

Публикувано: 15 July 2010 - 10:15 AM
zlatabani4ka, в 14 July 2010 - 09:14 PM, написа:

Ти си смееш, а аз ще ти разкажа истински случай:
Трябва да се вземе изпражнение на кучето за анализ, стопанката взима бурканче от детско пюре и лъжичка, от онези, за сладоледите. Дебне кучето да се изкенза, а то не ще та не ще. Брех, да му се не види, обикалят из парка, куч си души спокойно и не ще да ака. Най-накрая клекна, свърши си работа, стопанката вторачила погледа в тортата на своя любимец тръгва към ако-то с отворен буркан и лъжица в пълна бойна готовност.
Минава майка с детенце, детето пита стопанката шокирано:
- Лельо... вие ТОВА ще го ядете ли?
Истинска случка.
По темата: не знам за другите, за мен си е удоволствие разходки заедно. Тук някоя команда ще повторим, там ще играем на гоненица, ще отидем при приятели да го намачкат Риж, ще отидем в горичката до нас - там няма никой, не пречим на никого и на нас не ни пречи никой. Въобще това с връзването до пейката не го проумявам.

Чау - кучето, близнало небето...
Публикувано: 15 July 2010 - 10:17 AM
Публикувано: 15 July 2010 - 10:18 AM
Човекът, който ще си изхвъли пластмасовата чашка на тротоара, въпреки близостта на коша за боклук, ще си изхвърли боклука през прозореца или няма да почисти след кучето си. Като нямаш отношение към чистотата и опазването й по принцип, това се проявя във всички направления от битови дейности до междуличностни отношения.

"Животът е трагедия за този, който чувства и комедия за този, който мисли" Фрасоа дьо Ларошфуко
"Можеш да победиш другите със собствените си доводи. Но да ги убедиш можеш само с техните."
Жозеф Жобер, "Мисли, максими и есета"
God says: Animals are my quite beings. Now they remain silent to cruelty but the day of reckoning they will talk!.." Mevlana Celaleddin Rumi
Публикувано: 15 July 2010 - 10:49 AM
Ето един вариант при "редко щастие" : Баба ми след нейната овчарка си ходеше с вестниче и като той клекне да си върши работата с вестника отдолу и проблема е решен! Ама ние на морето както още няма да сме научени, че вътре неможе и ако пийнем вода- ужас, трябва да се сцепя от чистене, за да може и следващата година да ходят хора с кучета, а не местата на които ни приемат да стават все по-малко! Еми точно заради такива стопани кучетата не ги искат никъде и ни правят проблеми!

Публикувано: 15 July 2010 - 02:44 PM

Публикувано: 15 July 2010 - 03:04 PM
Loveanimals, в 15 July 2010 - 02:49 PM, написа:

Моля, стига с тези легенди и заблуди. Дивите животни изяждат малките и старите за да оцелеят. В лъвския прайд ако един млад и силен лъв прогони от прайда предишния мъжкар и там има кърмещи лъвици майки, то той убива малките веднага. Защото докато лъвицата кърми - тя не може да зачене. Избива малките и запложда лъвиците. И само когато се родят неговите малки - чааааааак тогава става грижовен родител.
Стига с това идеализиране на животинския свят. Не сте ли виждали как мъжко куче изнасилва женска по улиците? и как квичи тя от болка и ужас, а после изоставя бебета?

Публикувано: 15 July 2010 - 03:16 PM
zlatabani4ka, в 15 July 2010 - 03:16 PM, написа:
Разбираш ли, просто ме втрещяват неграмотни реплики и то на даден ресурс, който цели повишаване на киноложка култура. Авторите да ходят да питат за "майчински инстинкт" стопаните на кучките, които отказват да кърмят бебета.
Идеализиране на животинския свят стана поредна мода един вид.

- (4 Страници)
- 1
- 2
- 3
- >
- Последна »