Трудният характер и обучение на сибирското хъски
Публикувано: 15 August 2008 - 03:01 PM
Май.. май.. скоро време ще заключвам в клетка това зверче...
Публикувано: 15 August 2008 - 03:05 PM
Публикувано: 15 August 2008 - 03:30 PM
Публикувано: 15 August 2008 - 10:04 PM
Цитат
Май.. май.. скоро време ще заключвам в клетка това зверче...
Леле,дали и при мен ще бъде така ;D
Публикувано: 16 August 2008 - 03:27 PM
Цитат
Хмм мислия че ще бъде другия месец ;D :sviruka:
Публикувано: 27 August 2008 - 03:37 PM
Цитат
Чакам да се здобие с хамут и почваме всеки ден тренировки да дърпа /с колело/, за впрагя да се понаучи малко. Мисля, че ще и се отрази добре и ще я изморява :blink: .. за жалост просто в Б-я е много трудно да се здобиеш с хамут.
Погледнах сега и, ако все още се затруднявате при откриването пишете намерих място на, което ги шият за няколко дни по размери... B)
Публикувано: 27 August 2008 - 03:42 PM
Цитат
Цитат
Чакам да се здобие с хамут и почваме всеки ден тренировки да дърпа /с колело/, за впрагя да се понаучи малко. Мисля, че ще и се отрази добре и ще я изморява :blink: .. за жалост просто в Б-я е много трудно да се здобиеш с хамут.
Погледнах сега и, ако все още се затруднявате при откриването пишете намерих място на, което ги шият за няколко дни по размери... B)
Ако може дай линк или тел за контакти :blink:
Публикувано: 27 August 2008 - 09:44 PM
Шегата на страна. Но на всички, които искат да си вземат хъски за домашен любимец, наистина сериозно да си помислят дали са готови за това. Пригответе се наистина с много търпение и нерви. А ние ще видим как ще се спасяваме. От събота съм решил Фаринка да стои по цял ден в клетка с наморник и само когато излизаме за разходки или аз съм си в къщи да я пускам. През останалото време ще и се наложи да се примери, че ще стои заключена.
Ако някой може да ме посъветва или препоръча училеще за кучета ще съм много благодарен. Най-вече предпочитам, когато тя ходи на училището, аз да съм с нея и да ме обучават заедно с нея на команди и т.н. Проблема ни е, че не само правим бели от битов характер, но и не се връщаме или бягаме, когато не сме на повод. Налага ло ми се е да я гоня по цял час. Даже малко на шега, оня ден срещам един човек в квартала и ме заприказва: "Ама то вашето куче хич не Ви слуша." А аз го гледам вторачено... "Този непознат пък какво иска да ми каже?!?" После допояснява: "Ама аз всяка сутрин се будя от вашите викове, когато гоните кучето си и Ви гледам през прозореца."
Така, че мислете му... :sos:
Публикувано: 27 August 2008 - 09:59 PM
Цитат
Хем в клетка хем с намордник, това пък защо? :rolleyes:
Почти съм готова да се обзаложа, че намордника ще го намирате всеки път свален и разфасован. За клетката, зависи каква ще е, но трябва да е най-голямата и най-здравата, да не говорим, колко са изобретателни, и какво могат да докопват дори от клетка ... истории много ...
dardaron, тези неща не ги намирам никак за смешни :-

JulyVell Siberians
Публикувано: 27 August 2008 - 10:04 PM
Цитат
това и аз исках да кажа!!!
а иначе за сладкото, най-малко е виновно кучето :-

JulyVell Siberians
Публикувано: 28 August 2008 - 12:26 AM
Преди беше страшен унищожител.. много бели правеше, пък и виеше.. колко съм писала с тези проблеми.. След като поседя в клетка няколко дни сякаш разбра какво губи и се кротна, но това, според мен, е строго индивидуално.. при различни кучета различни неща помагат.
Сега, след като се върнахме от морето пак почна повече да руши, но мисля, че това е, защото дълго време не беше оставала сама. Днес намерих само скъсано пликче.. напредваме..
Публикувано: 28 August 2008 - 10:51 AM

Кучето е най-добрият приятел на човека. А човека ДАЛИ е най-добрия на кучето ???
Публикувано: 28 August 2008 - 11:31 AM

JulyVell Siberians
Публикувано: 28 August 2008 - 11:47 AM

Кучето е най-добрият приятел на човека. А човека ДАЛИ е най-добрия на кучето ???