Привет на всички...
Моля позволете да изкажа мнение,въпреки,че съм много далече от компетентност за породата и развъдниците...Но тъй като според мен,нещата са принципни,a не специфични...
В началото бях объркана...Кой,какво и как?!
В настоящия момент мисля,че е Некоректно отношението на стопанката на кучо и бих взела по скоро страна в полза на развъдника.
Ще обясня и защо?!
Не мога да проумея,каква е тази псевдолюбов и загриженост от страна на стопанката?!...Лично досега щях да съм разрешила проблема на кучо Конкретно,а и в случай ,че отCрещната страна ми предлага,различни варианти(което според мен си е 3адължително)..за разрешение на проблема...Щях да избера един и готово...
Значи ,ако ме интересува най вече кучо(а Hе парите)...Приемам предложението за консултация с Доказани Специалисти и лечение(Даже ще съм супер Благодарна,за даден такъв вариант и възможност)...
В противен случай...Взимам си парите обратно и връщам кученцето...
То не може и Eди какво си Hякъде и душата в Pая нали?!Как мислите?!Или по Български му ,може всичко?!
Има си правила и регули в тоз живот...
Какви са тези претенции за обезщетение,какво е това чудо бе хора?!
Не е ли най важното кученцето да се оправи?!
И Наистина ми се струва,че някои хора изпитват садистично удоволствие,да се възползват в определени ситуации,да плюят и злословят гратис и без Конкретни мотиви,върху труда и ценностите на някои хора...
Имам Голям опит с развъдници(за ротвайлери) тук в Италия...Знам ,какви са правилата и какви ситуации могат да се получат понякога...
Така,че Моят Конкретен съвет е следния...
Към Така споменаваният развъдник:
Моля Ви не се обяснявайте,като ученици...Не е необходимо...
В световен мащаб,всички знаят,че има Cитуации,което е абсолютно Естествено и Нормално...
Единственото,което се изисква от Вас...Вие явно сте го направили(Адекватна реакция)...За което имате моите Комплименти,защото това е ДОКАЗАТЕЛСТВО,че Наистина държите на Работата и Труда си...Няма ,какво повече да се предложи,в тази ситуация...
Лично Аз,ако един ден реша да си имам едно малко Бижу...Бих се доверила на Вас...
Защото в тези моменти(които ги има при ВСИЧКИ,дори и да се отрича)...се разбира,кой ,кога и как?!
Към стопанката на кучо:
Решете се един път завинаги,какво желаете,защото времето минава...
Приемете един от вариантите,които са Ви предложени от Развъдника...Доверете се...
Лично към Вас,Наистина ми направи лошо впечатление,че си позволихте да обсъждате Публично толкова време нещо,за което Ви е бил даден избор,за разрешение...
И за настоящия момент Въобще не съм убедена,че Ви пука наистина за кучо...
Като се замисля,май и в парите не е Конкретно проблема...Както и да е...
Съжалявам...
Желая на всички усмихнат и успешен ден...
И с Надеждата,че един ден ще се спрат тези глупави и типично балкански ситуации...Моля малко повече Европейска информираност и манталитет...Няма да ни дойдат лошо...Все пак сме там някъде нали?!
P.с...Моля за хрониката...УТОЧНЯВАМ най отговорно...
Въобще не съм наясно,кой е Въпросният развъдник...
За първи път в живота ми го чух,че съществува...
В тази тема...