navar, в 07 December 2010 - 12:44 PM, написа:
само за справка ама..не се надявайте много на европейските закони :)
мога да ви цитирам много европейски закони,които в Бг уж трябва да се спазват,но истината сочи друго
Лекинко не съм съгласна или поне времето ще докаже обратното на това твърдение...
За съжаление или Не... все още не съм го проумяла...
Та значи тез въпроси ги нищя с Италианците от мнооого години...
Обяснявам Аз и споря ,колко са тъпи,изпълнителни,подвластни и подмазващи се и как Ние в България си имаме хитрина и избягване на закона за всичко!!!...
Те пък ме дразнят ,като ми противоречът ,че и те били минали по Абсолютно същият път и лека полека нещата неусетно се променили,независимо от всичко

...И да си призная..Гадното подхилкване с финална мисъл...
Ще видите и вие... Mе побърква най много...
Ама Аз тъпо и упорито продължавам да твърдя,че ние сме свободен и своенравен народ,който е номер 1 по изобретателност и отстояване на позиции?!
И там скапаните Италианци ми се подсмихват и ми викат...
Ок да иди в Неапол,Сицилия,Калабрия и ще видиш остатъци от тази култура...Но в общи линии ще се съпротивлявате докато можете и най вече докато не тръгнат Конкретните правила и норми...
P.с....Както с шофьорите,с който обичам да давам пример...
Как съм им се подигравала на Италианците...ееееиии хора не е истина...
Ама с изминалите години и при нас(България),ще се приемат(и се приеха)задължителните колани, и при нас ще трябва да се кара със запалени фарове(и се започна), и при нас лека полека ще се започне с ударната кaмпания против употребата на алкохол и шофиране и т.н...
Както и да е...
Всичко е един процес,които колкото и да се палите и да се запъвате ...Накрая... или не знам какво точно, или ще клекнете всички...
Sory...Това е положението и нормалното развитие на събитията...
Ако ли не да идва 2012 и да почва всичко отначало...
Лека вечер на всички и пробвайте за сефте да се замислите над някои неща...
Пък че ще има винаги недоволни и несъгласни е ясно...
Въпросът е да успеем да балансираме нещата и за всички да е горе долу нормално положението...
Не едни да се пренебрегват за сметка ,на други и обратно...
P.с...Емо да знаеш ,че ако кажеш пак нещо за дълъг пост,ще покажа нагледно в Интернет-пространството ,какво означава невъзпитаност и възмущение по Български...
Толко Италианка не съм станала все още...

За уточнение да не се засегне някои,,,давам този пример,защото мисля че Българите все още сме си запазили натуралното и искреното,докато други се крият зад Ужким възпитаност и добронамереност....