Ама кажи, че това ти е зора, бе човек - искаш да пиша по темата.

Не знаех, че съм толкова търсен събеседник!
Това с контрола ти върху мъжките ти кучета направо ме хвърля в оркестъра от смях. Значи ти не можеш да "опазиш" женско куче, но претендираш, че ще опазиш твоите мъжкари да не ходят при женските когато са разгонени. ХА-ХА-ХА!!!!

И говорим за хъскита!!! Ми направи и ти едно предаване като Сизър Милан, гарантирам, че ще имаш суперпопулярност поне сред претежателите на хъскита!
Като никой от тук пишещите не може да определя какъв стопанин си ти, защо си позволяваш да казваш какви са другите и да ги квалифицираш без дори да ги познаваш?!?! Откъде накъде можеш да гарантираш, еч всички са отговорни?! Кое ти дава това основание?! Защото имаш топки ли?!
Кастрирай и върни никога няма да проработи докато се прилага самостоятелно, но ако беше в час с тази проблематика щеше да си наясно, че това е само един от компонентите по справянето с проблема със свръхпопулацията, ама е по-лесно да четем избирателно в интернет, отколкото да се запознаем със същината на ситуацията и да вникнем в аргументацията на опонентите. Хващаме някакви думички безразборно и си правим сами тези и си ги оборваме сами и се правим на велики в интернетпространството и си играем кой е по-по-най.
Относно заболяванията на мъжките и на женските - проучи по-внимателно въпроса и виж на какви още рискове са подложени и двата пола. Научили сте една пиометра и едни топки и толкова. Много лесно се измъквате. Това не значи, че кастрацията се прави за здраве или се прилага за здраве. Това значи само, че имаш и тази възможност да решиш определен проблем или изобщо да не стигаш до него.
Мето, от 20 страници се предлагат различни начини да се лекува точно почвата, а не растението и 20 страници ти обясняваш само за топките на твоите кучета. Добре, разбрахме, имат топки и ти имаш! Супер! Честито на победителите! Сега може ли да се откъснем за малко от тази част на темата?