Dog.bg Форуми : Никой не обича старите кучета

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (12 Страници) +
  • « Първа
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Никой не обича старите кучета Деди вече е обичан :)

#121 Потребителят е офлайн   taraT Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Група: Потребители
  • Interests:ВЕО,дизайн,риболов,оф-роуд

Публикувано: 19 January 2011 - 11:36 PM

Показване на мнениетоarina, в 14 January 2011 - 09:45 AM, написа:

Само се надявам собственикът на кучо, както и други подобни нему създания да прочетат разказчето ти за търсещите очи на Дедко и да си помислят добре, дано ги зачопли душата и да престанат да се отнасят консуматорски към взетите от тях животинки.

Arina,на този човек пожелавам един ден да стой и да очаква със същия жаден за внимание и обич поглед , неговите деца…..

А иначе по същество.С Деди имаме проблем!От онова скромно и тихо момче не остана и помен!Деди е гладен 24 часа от денонощието.По разбираеми причини няма как да яде 24 пъти.Та се храним 3 пъти на ден.Но той на това хич,ама хич не е съгласен.И перфектно почна да проси .В момента, в който се сложи масата….Пробвах хранене след мен,хранене преди мен,хранене заедно с мен,последното не сработи изобщо,щото се оказа , че аз ям мноооого по- бавно от него.Ама просим не тихо с побутване-"ехоооо , тук съм, виж ме" или пък с побутване тъй , че да имаш спомен поне няколко дни, ами така едно гръмогласно и звучн , че всички да ни чуят как ни държат гладни.

Та минахме вариант хранене по единично,/мъжо и детенце ядът,аз си разхождам гладния куч/.Тъй вечер,две,три.Хубаво, ама не е само вечерята.Ами и ракията вече не мога да си пия.И така до преди два дена.Просветление и светъл лъч надежда…Бегом долу при вета и купуване на кожен кокал.Един за Деди,солетка с пълнеж за Лигла/щото тя не яде такива работи като кокали от кожи/.Следва слагане на масата,щъкащи кучовци около мен.Сядаме.Тара си знае,ляга и почва да гледа жално,първите пет минути/това го прави от както е Деди в къщи/,надеждата умира последна.Та тъй,сядаме,Деди естествено пристига и аз като някой фокустник-хоп кокал в устата,хоп и на Тара солетка и така тихо и мирно си мислех , че уцелих в десятката.Да,ама не .Само 10 минути.Тара си изяде солетката и реши да гепи кокала на Деди.Естественно се смотаха,аз пак не успях да си изпия ракията и така.Е наследващия ден просто се купиха два кокала.И както се казва настана мир ,тишина и спокойствие.

Само да видя до кога.Някой ако има решение на проблема да дава акъл,аз явно съм прекалено влюбена/а както казва мъжо „вманиячена”да прозра най-вероятно простите неща.

П.П.Иначе Деди от вчера има лично зачислено негово килимче,да не се пързаля момчето по ламината.Да му мисли тоз който ще го чисти!

П.ПП.Да питам още нещо.Храним се с Eukanuba Daily Care Sensitive Skin,дневна дажба за тегло на куче като Деди е 270-300гр.Но това е за теглото в което състояние се намира Деди в момента-27 кг.Ако съдя по ръста на Тара,той трябва да е около 35-37 кг.ако не и повече.За сравнение Тара е 48 кг.Давам му дажба за кучета до 60 кг. Или на ден около 450-470 гр.+задължително риба+витамини+месо.Въпреки всичко Деди наддава много малко въпреки ,че изходния продукт е нормален.Чудя се дали не бъркам някъде.По стандарт немската овчарка е около 35 кг./възможно е да греша/,но сдпоред ръста на Деди в холката според мен би трябвало да е повече.Малко съм объркана.Моля за съвет!

Лека от нас и дано тази вечер сървъра да не ми играе пак сечено!От бандата много усмивки!

Вкусен кокал...
Прикачена снимка
Прикачена снимка

Хайде де,нямаш зъби,ходи си проси от масата нещо друго за хапване...
Прикачена снимка

Я бегай от тук...
Прикачена снимка

Прикачена снимка

Прикачена снимка

Нашето летящо килимче...

Прикачена снимка
User's Signature

Качена снимка

"Само слабите се стремят към порядък,силните владеят хаоса!"

#122 Потребителят е офлайн   karat Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 21 January 2011 - 07:50 PM

Zdr. Tarat,
kania se da ti pisha ot dosta vreme,no vse ne mi ostavat dumi da izrazia chustvata si kum teb.Nikoi s nishto ne moze da opishe tova,koeto ti pravish vseki den s Dedi,no ti si go znaesh :ab_041: :dog: Az lichno poznavam Dedi i vsiaka vecher proveriavam saita dali si napisala nova prikazka za nego i dali ima novi snimki.Spomniam si purviat put kogato go vidiah i moga da ti kaza,che sega toi niama nishto obshto s predishnoto kuche.Da go nazeluvash i namachkah mnogo silno:))
Sushto i malkata ti sladuranka - da ne se surdi tolkova.
Po vuprosa ti zashto Dedi ne kachva kilza moiat suvet e da go slozish na Orijen-tova e Kanadska super kachestvena hrana,koiato e visoka na proteini i sled kratko vreme shte vidish korenna razlika v kucheto.Zenata i e okolo 115-120lv. za 14kg.-kolkoto Eukanuba,no razlikata e ogromna.V neia niama nikakvi zurneni produkti,koito ne sa nikak polezni za kucheta.Az imam dve ovcharki,koito sa na Orijen ot 6 godini i se chustvat prekrasno.Silno ti ya preporuchvam i ako reshish da ya izprobvash moga da ti pomogna da ya namerish,zashtoto v BG vse oshte ne e mnogo populiarna.
Chakame s neturpenie novi razkazi za podvizite na dvamate ti sladuri.
Mnogo pregrudki za teb i zialoto ti semiestvo!!!

МОД:Писането на кирилица е абсолютно задължително, за тази цел форумът разполага и с кирилизатор!

#123 Потребителят е офлайн   taraT Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 25 January 2011 - 10:55 PM

Ден 44!Малееееее,колко отдавна не сме писали!Ама вината хич не е в мен!
Здравейте от Деди!Да ви похваля момчето си!Качихме още едно килце!Вече вървим доста стабилно и дори тичаме!Най-вече след топката и след Тара.витамините и добавките определено дават резултат.От другата седмица включваме и Флексит,дано не бъркам името.Деди си хапва със завиден апетит ,вече само чиста гранула.Продължава да е все такъв бабривко,но и номера с кожения кокал все още минава.Е времето за изчезване на самия кокал определено намалява.Качена снимка Деди се оказа един много гальовен и лигав куч.Вече си имаме и традиция.Вечер не заспиваме ,докато не седна до него и не се чешем зад ушите поне 10 минути.После вече мога да си лягам.Качена снимка Номера с посреднощните разходки вече близо седмица не ми го е спрятал и мисля ,че бавно но сигурно момчето си има вече режим.Другото е ,че третия предател изобщо не ми дава да му се карам.На Тара може,но на Деди -не.Веднага ми се вкарва репликата-той нали ти е приятел....Качена снимка Та така е при нас....
А,още нещо,нали се притеснявах,че Деди се качва на дивана и ,че няма да може да слезе сам,да не падне,да не се удари...Глупости,само да ме види ,че съм с повод в ръка на вратата и неможел да слезе ли?Е като трябва да си отиде в леглото,тогава определено Не може,тогава го свалям аз...Качена снимка

Прикачена снимка

Ей тъй продължават да се опитват да откраднат нещо,било и коричка хляб....

Прикачена снимка
Прикачена снимка
Прикачена снимка
Прикачена снимка
Прикачена снимка

П.П.Карат,пробвах с Орижен 6 вида риба,определено не му понесе.При ядене 3 пъти на ден-порцията гранула разделена на 3,акаше по 5-6 пъти на ден и то доста кашево.Не на всяко куче понася дадена гранула.
А едно от водещите неща ,които гледам в гранулата е съдържанието на омега3-6.Затова не съм пробвала други варианти на Орижен.За сега с Eukanuba мисля,че вече се справяме.
Поздрави и лека!
Дано тази вечер не е последната и първата на нова серия невъзможност да се влезе във форума...
User's Signature

Качена снимка

#124 Потребителят е офлайн   grigo009 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 25 January 2011 - 11:32 PM

Ееее хайде бе ,не била твоя вината,а на кой?! :ha_081:
Oсвен,че ми разтанцува душичката за пореден път:ha_081:,ама ми създаваш чувството...
С две думи и конкретно казано...
ТатaТ... Tи си абсолютната най добра и подходяща "психопатка",на която можеше да попадне кучо(това се надявам разбираш в какъв смисъл го казвам...направо ме побъркваш с разказите ти и то само в положителна насока)...Какво да ти кажа и пиша повече, освен,че ви прегръщам всички от семейството и ми се иска да ви кажа на всички насъбрани и вторачени във Деди,Тара и приятели....Голями сте да знаете,като всичко...Начин,действие,подход... :ha_081:
Целувки и прегръдки на всички ви...ма много, чак да ви стане едно такова задушаващо....:va_010::ae_085:
User's Signature

Успелият е винаги част от разрешението.
Губещият е винаги част от проблема.

Успелият сравнява постиженията с целите си.
Губещият сравнява постиженията си, с тези на другите.

#125 Потребителят е офлайн   denicc Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Група: German Shepherd Dog

Публикувано: 26 January 2011 - 12:06 AM

Показване на мнениетоtaraT, в 25 January 2011 - 10:00 PM, написа:

...Другото е ,че третия предател изобщо не ми дава да му се карам.На Тара може,но на Деди -не.Веднага ми се вкарва репликата-той нали ти е приятел....

:ab_041: :ab_041: :ab_041: Браво на "предателя".

Показване на мнениетоtaraT, в 25 January 2011 - 10:00 PM, написа:

Дано тази вечер не е последната и първата на нова серия невъзможност да се влезе във форума...

Ох, а дано :dh_188:
User's Signature

АКО ИСКАШ ДА РАЗСМЕЕШ ГОСПОД.......КАЖИ МУ, ЧЕ ИМАШ ПЛАНОВЕ....

"За величието на една нация, и моралния й прогрес може да се съди по отношението й към животните" - Махатма Ганди

#126 Потребителят е офлайн   S.Petrov Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Група: Без дом

Публикувано: 28 January 2011 - 11:02 PM

Всеки път, като вляза в темата на Дедко се чудя сън ли е, истина ли е... и все не мога да повярвам какъв невероятен късмет извади милото ми момче!

taraT, много време ми трябваше да напиша нещо, но все не мога да намеря точните думи (може би никога няма да мога), за да изразя възхищението си и благодарността за всичко, което правите за Дедко! Ако не бяха хора като теб и семейството ти, като много от хората пишещи в този форум... отдавна щях да съм се отчаял напълно от човеците!

Никога няма да забравя деня в който Дедко се появи - слаб, мръсен, залитащ... появи се два дни след като си отиде любимото ми куче в приюта - Бъч, също стар, също НОК, също в един момент станал ненужен и изхвърлен.

За да не остане и капка съмнение, че чудеса все още се случват и то не само по Коледа...

Дедко, минути след като се появи и бе "заловен" с три консерви :)))

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

User's Signature

Величието на една нация, нейния нравствен прогрес, може да се определи според начина, по който тя се отнася към животните"

Махатма Ганди

#127 Потребителят е офлайн   taraT Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 29 January 2011 - 12:44 PM

Може би, защото всеки ден съм до него,все си мисля , че Деди си е все същото куче,което Деница доведе у дома.Когато го видях за първи път,си помислих, че по-мръсно и по-слабо животно през живота си не бях виждала.Дори и бездомните кучета са много по-чисти.Удивена бях как може едно НОК да бъде докарано до такова чудовищно състояние.И на всичката тази мизерия Деди излъчваше респект,гордост.... и отчаяние.Сега когато виждам тези снимки,знам че Деди определено вече не е същото куче.Гордостта и респекта си го има в изобилие,а от отчаянието няма и помен.Има моменти, когато е доста тъжен....Но спокойствието което виждам в него докато спи, докато се гушкаме,доверието което ни гласува,желанието за игри и разходки ме кара да се чувствам щастлива.
Прикачена снимкаПрикачена снимка
Прикачена снимка
Прикачена снимка

На всички вас, които всекидневно се грижите за тези нещастнициКачена снимка
User's Signature

Качена снимка

#128 Потребителят е офлайн   S.Petrov Икона

• Advanced Member
  • Икона

Публикувано: 29 January 2011 - 01:29 PM

Отчаянието и примирението са нещата които най-много ме жегват при вида на изоставено куче... Едва ли много хора осъзнават какво значат за собственото си куче. Лошо е да се родиш на улицата, да няма какво да ядеш, да те подритват всякакви изверги и да те връхлитат обезумели шофьори.... Но когато си служил вярно цял живот, когато си давал всичката любов която имаш... да те изхвърлят като ненужна вещ означава да ти изтръгнат душата без упойка и без предупреждение. Понеже ние, "хората" не сме способни да обичаме така, едва ли можем да проумеем какво означава да те предаде единственото същество на което си разчитал и вярвал...

taraT, Дедко не е същото куче! Това е съвсем ново, щастливо и обичано същество, което е получило редкият шанс да си върне душата и желанието за живот!
ПОКЛОН за чудото, което сътвори :rc_036:

П.П. Моля те, нагушкай го от мен и го почеши зад ушите... мисля че му харесваше :)
User's Signature

Величието на една нация, нейния нравствен прогрес, може да се определи според начина, по който тя се отнася към животните"

Махатма Ганди

#129 Потребителят е офлайн   taraT Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 29 January 2011 - 01:39 PM

Показване на мнениетоS.Petrov, в 29 January 2011 - 12:34 PM, написа:

П.П. Моля те, нагушкай го от мен и го почеши зад ушите... мисля че му харесваше :)

За едно почесване е готов и яденето да си остави!Качена снимка
Молбата ти е изпълнена!Качена снимка
User's Signature

Качена снимка

#130 Потребителят е офлайн   S.Petrov Икона

• Advanced Member
  • Икона

Публикувано: 29 January 2011 - 01:44 PM

Сърдечни благодарности! :ba_025:
User's Signature

Махатма Ганди

#131 Потребителят е офлайн   taraT Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 02 February 2011 - 10:57 PM

Показване на мнениетоgrigo009, в 25 January 2011 - 10:37 PM, написа:

Ееее хайде бе ,не била твоя вината,а на кой?! Качена снимка

Ами на Dog.bg.То тъй, ако продължава форума,току виж някой ден съм започнала,ден 455.Шегувам се разбира се,но наистина в последно време,когато и да седна вечер,форума просто го няма.
Е сега по същество,докато не е сгънал пак.Денят е 52!
Деди от понеделник е на Flexit.Надявам се ,да има ефект и да закрепим още малко момчето.Продължаваме с витамините. По моя лична преценка е,че Деди се движи вече много по-уверено.Значително по-стабилен е на задните крака и определено много-по-издръжлив.Правим спокойно едночасови разхозки в бавно темпо,без задъхването и разтреперването на краката.Слизаме съвсем успешно по стълби,все още ни е трудно качването,но то и няма нужда да го прави момчето.Килимчето ,летящото, както влезе в къщи,толкова бързо и излетя,след като Деди на няколко пъти се спъна в него/Не крия,че лично му благодарих,ненавиждам килими по пода/.Имаме проблем със задна лява лапа.На моменти , когато вдигне крак , за да престъпи ,лапата не приема нормалното положение да стъпи на възглавничката,а остава отпусната,което го кара да се спъва .Но това рядко се случва.
Иначе все повече и повече си свикваме един на друг.Той на нас,ние на него.Все съм си мислила,че като вземеш куче в къщи,го възпитаваш по твои критерии и разбирания,така че да живеете в хармония .Не съм си и помислила,че един ден ще ми се наложи,един Дедко да ме превъзпита и аз да научавам,какво всъщност той иска ,за да се чувства и живее добре момчето.
Всеки ден ни минава във напасване на желания,характери и нрави.Успяхме да създадем режим за ходенето по нужда на вън и вече от близо месец,нямаме никакви проблеми.Просто е като часовник./Знам си аз ,че уцелих най-умното куче от форумаКачена снимка .
Решихме и друг проблем.Желанието като седнем на масата,да виси до нея и да лае,имало е и друго,по-просто решение и това не е бил кожения кокал.Сега просто му слагам неговото легло до мен на пода и получавам в бонус едно спокойно и спящо куче.Е ,Тарюта не е особено доволна от това развитие на нещата,ама....Тамън се беше открехнала и тя да намазва по нещичкоКачена снимка .
Снимки у нас нет,но в събота обещаваме едно актуално клипче.
Поздрави от едни влажни муцуни и лека вечер!Качена снимка
User's Signature

Качена снимка

#132 Потребителят е офлайн   Anuk Икона

• северен вятър
  • Икона
  • Покажи галерията

Публикувано: 04 February 2011 - 12:57 PM

Като чета разказите на taraT
и някак си света става малко по-хубав :) :rc_036:

#133 Потребителят е офлайн   ShiBumi_GirL Икона

• Dog Lover
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Interests:Dogs,Schutzhund,BH, IPO

Публикувано: 19 February 2011 - 01:51 PM

Как е Деди?
User's Signature

Dog Lover
The Ultimate Breed-German Shepherd Dog!!!
Качена снимка
[url=http://www.minidog.info]Качена снимка

#134 Потребителят е офлайн   mariana_jl Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 19 February 2011 - 02:27 PM

Ей,хубавец е Дени Евалла :rc_036: Малко са хората като вас.Аз не бих взела толкова възрастно куче,не заради друго,ами защото съм много .....голяма глупачка за вълчето време,в което живеем и все си мисля,че много трудно ще преживея края.Наистина заслужавате поклон.

#135 Потребителят е офлайн   taraT Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 21 February 2011 - 01:30 PM

Крадвам малко от работното ми време,за да пиша набързичко , че Деди е добре.Просто аз нямам компютър от 12 дена.Надявам се до сряда -четвъртък най-накрая да бъде отремонтиран и ще попишем повече ,както и ще качим снимки на момчето.Поздрави от нас!
User's Signature

Качена снимка

#136 Потребителят е офлайн   taraT Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 27 February 2011 - 05:30 AM

На някой да сме липсвалиКачена снимка ?!?
Е,ето ни отново на линия.Мина доста време.За някой бързо,за някой бавно,общо взето за всички почти еднакво.
Искам да се извиня,на тези които са очаквали вечерната приказка,но не са я получавали.Вината не е в мен.Просто,ако искаш да пожелаеш нещо лошо на някого,пожелай му да остане без РСКачена снимка .Леле,тва е пълен кошмар.
При нас ежедневието си тече бавно и в граници на всичко що може да се случи и се случва със нас.Деди от ден на ден все повече стъпва на крака.И все повече и повече започва да показва характер на хулиган.Успяхме да се сбием,да ухапем вета и продължаваме да твърдим , че там където той се разхожда,той е шеф и се чува само неговата дума.Качена снимка Изскарахме 4 дневно разстройство+Тарюта 3 дневно повръщане+дечко лепна някакъв бацил в градината та при него беше 2 в 1.Аз общо взето незнаех къде се намирам и ако не бяха питащите погледи на кучкарите в махалата:"ти кога ще си слагаш въжето?",може да се каже ,че го изкарахме преди да съм разбрала какво всъщност точно се случва.Е оцеляхме с памперси ,активни въглени,ентероли,5-дневна диета на пиле с ориз ,та накрая и с инжекции.Та същия този хубавец,дето след малко ще го видите на снимките,както го гледате света вода ненапита,се оказа при вета тотално скрита лимонка.Момчето не обичало да го боцкат и взе решение,ще хапем....Ама ей така,както си седеше и хоп ръката на вета в устата му.Сега разбирам кое му е хубавото на това,че няма зъби.Цвети, и тук извинявай, за синините които ти оставихмеКачена снимка .Но важното е крайния резултат,сега сме здрави и отново си хапваме с апетит гранулките,а не някакъв си ориз.....
Да не се отплескваме много,ето ни и нас...
Прикачена снимка
Прикачена снимка
Прикачена снимка
Прикачена снимка
Прикачена снимка
Прикачена снимка
Прикачена снимка
Прикачена снимка
Прикачена снимка
Прикачена снимка
Прикачена снимка

Деди клипче

П.П.Знам че мястото не е тук,но нека всички притежатели на преносими компютри Acer Aspire модели след лято 2009,да проверят имат ли отвори на вентилатора.Там където е вентилатора има решетка,но тя не е отворена,отворите са затворени с пластмаса.Предполагам грешна матрица.Оказа се фабричен дефект и заминава дъното.Говоря в случая за модел Acer Aspire 5738ZG,но още няколко модела имат същия проблем.
User's Signature

Качена снимка

#137 Потребителят е офлайн   Мъни Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 27 February 2011 - 05:47 AM

Тара, ПОКЛОН!
Обичам когато има активност в тази тема. Прочитам я по диагонал, а последната страница-бавно и с наслаждение :ae_085:
User's Signature

- Докторе, кучето ми постоянно гони колите...
- Нормално е, всяко куче го прави.
- Да, но моето ги хваща и ги заравя в градината...

Пише се ПОМИЯР - идва от помия. Не пумияр, нито пумяр...

#138 Потребителят е офлайн   taraT Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 06 March 2011 - 11:08 PM

Показване на мнениетоМъни, в 26 February 2011 - 11:42 PM, написа:

Тара, ПОКЛОН!
Обичам когато има активност в тази тема. Прочитам я по диагонал, а последната страница-бавно и с наслаждение Качена снимка

Благодаря Мъни!
Деди два дена ме поуплаши малко,но сега вече е ок!Вчера сутринта вдигна температура ,отказа да става и да яде,но най-много ме стресна,че не искаше и водичка да пие.Добре,че си имам ветове под ръка.Лекарката дойде в къщи,надупчиха му дупето с аналгини,витамини и тем подобни.Хубавата новина е ,че е някаква настинка.Сърцето и дробчетата са ок.Ще пием малко лекарства и ще пазим повечко топлото в къщи.Тази вечер Деденце е като нов.Игра,хапна с апетит гранулка с доста количество пуешко месо.Тара и тя намаза,а аз се опитах да им обесня, че тези екстри са само временни,ама ми се струва , че не бях добре разбрана.Утре ще видя,дали няма да слагам и да вдигам купи с една и съща гранула доста време.
Поздрави от бандата !
User's Signature

Качена снимка

#139 Потребителят е офлайн   John Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 07 March 2011 - 08:37 PM

Не поклон а,теманета направо :mg_062: ,Да Ви радват и двамата дълго време.Забелязах,някакви зелени топки на снимките,ако са много малки има опасност да им заседнат в гърлото и кучовци да пострадат много лошо/фатално/.Извинявай но,това ми е болка ,преживял съм го.Лека вечер и много радост с двамата,опаа,тримата дечковци :af_089: .
User's Signature

Няма лошо куче,има лош стопанин.

#140 Потребителят е офлайн   victoe_A6 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 07 March 2011 - 10:20 PM

ей да няма лоши новини.
Макар и да не съм писала, чета с невероятен интерес вашите истории. Наскоро и нашето семейство осинови възрастно куче, и ние имаме нашите трепети и вълнения, притеснения, вглеждания и тн.
Не ме бива да разказвам увлекателно като вас, но изключително много ви се радвам на семейната идилия. Пожелавам ви много ЗДРАВЕ и много щастливи мигове.
Поздрави
Ася :rc_036:

• (12 Страници) +
  • « Първа
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема