grigo009, в 25 January 2011 - 10:37 PM, написа:
Ееее хайде бе ,не била твоя вината,а на кой?!
Ами на Dog.bg.То тъй, ако продължава форума,току виж някой ден съм започнала,ден 455.Шегувам се разбира се,но наистина в последно време,когато и да седна вечер,форума просто го няма.
Е сега по същество,докато не е сгънал пак.Денят е 52!
Деди от понеделник е на Flexit.Надявам се ,да има ефект и да закрепим още малко момчето.Продължаваме с витамините. По моя лична преценка е,че Деди се движи вече много по-уверено.Значително по-стабилен е на задните крака и определено много-по-издръжлив.Правим спокойно едночасови разхозки в бавно темпо,без задъхването и разтреперването на краката.Слизаме съвсем успешно по стълби,все още ни е трудно качването,но то и няма нужда да го прави момчето.Килимчето ,летящото, както влезе в къщи,толкова бързо и излетя,след като Деди на няколко пъти се спъна в него/Не крия,че лично му благодарих,ненавиждам килими по пода/.Имаме проблем със задна лява лапа.На моменти , когато вдигне крак , за да престъпи ,лапата не приема нормалното положение да стъпи на възглавничката,а остава отпусната,което го кара да се спъва .Но това рядко се случва.
Иначе все повече и повече си свикваме един на друг.Той на нас,ние на него.Все съм си мислила,че като вземеш куче в къщи,го възпитаваш по твои критерии и разбирания,така че да живеете в хармония .Не съм си и помислила,че един ден ще ми се наложи,един Дедко да ме превъзпита и аз да научавам,какво всъщност той иска ,за да се чувства и живее добре момчето.
Всеки ден ни минава във напасване на желания,характери и нрави.Успяхме да създадем режим за ходенето по нужда на вън и вече от близо месец,нямаме никакви проблеми.Просто е като часовник./Знам си аз ,че уцелих най-умното куче от форума

.
Решихме и друг проблем.Желанието като седнем на масата,да виси до нея и да лае,имало е и друго,по-просто решение и това не е бил кожения кокал.Сега просто му слагам неговото легло до мен на пода и получавам в бонус едно спокойно и спящо куче.Е ,Тарюта не е особено доволна от това развитие на нещата,ама....Тамън се беше открехнала и тя да намазва по нещичко

.
Снимки у нас нет,но в събота обещаваме едно актуално клипче.
Поздрави от едни влажни муцуни и лека вечер!