Dog.bg Форуми : Никой не обича старите кучета

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (12 Страници) +
  • « Първа
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Никой не обича старите кучета Деди вече е обичан :)

#181 Потребителят е офлайн   denicc Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Група: German Shepherd Dog

Публикувано: 27 March 2011 - 10:32 PM

Показване на мнениетоtaraT, в 27 March 2011 - 10:19 PM, написа:

Абе защитавай те ги вие,утре ще четете,собственичка на две овчарки се нуждае от стиснати лапички,за да не влезе в лудницатаКачена снимка
Дано е така,да са живи и здрави!

Ама честно, не те ли забавляват всичките им простотийки :smile:
Аз когато обяснявах на мъжа ми /уж в потрес/ как Цита ми беше полуунищожила багажника, счупена преградна метална решетка, прегризани кабели на осветлението, разфасована аптечка, полууспяла да отлепи гумираното покритие на пода, и един чадър заминал в историята, той слуша, слуша, па накрая каза: "Ама тебе май те забавлява всичко това"
П.П.Май съм изтървала момента да постъпя в лудницата....
User's Signature

АКО ИСКАШ ДА РАЗСМЕЕШ ГОСПОД.......КАЖИ МУ, ЧЕ ИМАШ ПЛАНОВЕ....

"За величието на една нация, и моралния й прогрес може да се съди по отношението й към животните" - Махатма Ганди

#182 Потребителят е офлайн   grigo009 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 28 March 2011 - 02:57 PM

Показване на мнениетоdenicc, в 27 March 2011 - 09:32 PM, написа:

Абе защитавай те ги вие,утре ще четете,собственичка на две овчарки се нуждае от стиснати лапички,за да не влезе в лудницатаКачена снимка

Ама честно, не те ли забавляват всичките им простотийки :smile:
Аз когато обяснявах на мъжа ми /уж в потрес/ как Цита ми беше полуунищожила багажника, счупена преградна метална решетка, прегризани кабели на осветлението, разфасована аптечка, полууспяла да отлепи гумираното покритие на пода, и един чадър заминал в историята, той слуша, слуша, па накрая каза: "Ама тебе май те забавлява всичко това"

:ab_041: :beer:
Ааааххх хора да ви се оплача,да ви призная нещо и същевременно,ако мога да ви развеселя малко...
Вчера по нощите прочетох неволите на ТараT, разказа на Дениц и освен че се поуспокоих за Деди :wub: , втората ми мисъл беше как ви влизам в положението и ви разбирам...но някъде в подсъзнанието ми набързо прехвърлих откога моите сладурковци не са ме докарвали до нервна криза...Резултатът беше,че напоследък май се държат добре и подобаващо и кой знае какви "луни" не сме имали...Легнах си усмихната и си помислих каква съм късметлиика,че в последно време поне това ми спестяват(от известен период имам здравословни проблемчета с някои от децата и в този смисъл ми е много важно поне останалите да не ме нервират допълнително)...Ами зарадвах се май прибързано... :wg_053:
Цяла нощ не ме оставиха да мигна.То не беше котешко препускане(тип стадо коне,даже е меко казано),чупене,трошене, вилнеене и каквото ви дойде на акъл...Най интересното е ,че най нагло идваха да проконтролират,що не реагирам?! :gn_167:
За капак тази сутрин ротвайлерите не тапи в ушите,а направо незнам какво имаха... :dd_058:

p.s.Лично за мое успокоение си повтарям,че тези моменти са продиктувани от някакви лунарни влияния(тъй като са рядкост)...След тотално изперкване,обикновенно съгрешилите са по мазни и послушни и от агънца...
С две думи нашите любови си имат моменти,важното е да не са прекалено повтарящи се и последователни,защото наистина крачката до лудницата е доста късичка...Но пък като ги видиш на следващият ден или след направена беля,как те гледат и все едно ти казват...Ееее айде пък и ти,какво се вталясваш толкова?!И чак гузно търсят контакт и опрощение...ами това е,което ме кара по бързо от светлината да забравя някоя безсънна нощ... :ha_081:
Най важно е да са в добро здраве и понякога някоя беля и непослушание са позволени...все пак луна,слънчеви изригвания :ab_041: (поне за тях винаги намирам извинение)...ко да праиш?! :hb_027:

Лек ден на всички и Тара,Дениц това е положението,според мен така ви поддържат в кондиция,а и да не ви е скучно все пак...Това си е един вид загриженост... :ab_041:
User's Signature

Успелият е винаги част от разрешението.
Губещият е винаги част от проблема.

Успелият сравнява постиженията с целите си.
Губещият сравнява постиженията си, с тези на другите.

#183 Потребителят е офлайн   taraT Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Interests:ВЕО,дизайн,риболов,оф-роуд

Публикувано: 28 March 2011 - 09:18 PM

Показване на мнениетоdenicc, в 27 March 2011 - 10:32 PM, написа:

Ама честно, не те ли забавляват всичките им простотийки Качена снимка

Че ме забавляват,забавляват ме.Съгласна съм и Тара да ми легне в най-голямата локва, която може да намери и то не както и да е ,ами по гръб....съгласна съм и Деди да влези в най-големия шубрак и да излезе с такива лаврови венци по себеси,че да се чудя,тва куче имали козина или е специална порода с иглички...и смола,щото имаме афинитет към иголистната дървесинаКачена снимка

Ама честно казано изпадам в ужас от разхвърлена храна и боклуци.В това изстрещяно време в което живеем,при толкова "любители"на всичко живо дето мърда,страх ме е....
Спомням си Тарюта като беше малка,беше ме страх да дойдат хора заедно с мен в къщи.Винаги ги карах да идват час и половина след като аз съм се прибрала.Щото не се знаеше какво ще намеря.Докато порасне сменихме диван,две легла,много обувки и заминаха всички английско-български речници,как пък ги избираше тъй и не разбрах.Любимо място за спане ,вътре в гардероба,смъкваше всички дрехи от закачалките и блаженно хъркаше върху тях.Любима играчка-ролка тоалетна хартия-лют купон....Та така....Дедко някога в далечно минало имам съмнение,че не е оставал по-назад.В него хулиганското все още си дремеКачена снимка
User's Signature

Качена снимка

"Само слабите се стремят към порядък,силните владеят хаоса!"

#184 Потребителят е офлайн   taraT Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 04 April 2011 - 10:35 PM

Привет от нашето семейство!Знам ,че не пиша вече толкова често,виновна напълно за това!
Мойто Деди за сега е добре,пу-пу...Живна хулигана,дотолкова ,че чак ме е страх да го похваля.Смятахме да правим снимки ,но гадното време с потопа в събота и неделя уби всякакво желание у нас.Но ни обещаха хубаво време,ние пък обещаваме хубави снимки,само да изгрее това слънце,дето толкова го чакаме.....
Иначе ,освен че дон "Капацун"/партизанското ни име/се нуждае от спешна и неотложна баня/която сме отложили във времето,само термометъра да покаже над 20,че и да се задържи там/за сега не се нуждае от нищо друго.Хапва,спинка/чак похърква/,нещем да се прибираме-магаре на лед виждали ли сте,аз не съм,ама предполагам че първообраза е бил Деди/крадем топки,караме се с мъжкарите с онзи луд и гръмогласен лай,който толкова ми липсваше ,докато беше болен.Продължаваме маскирането със смола и борови иглички,и блаженно се излягаме вече на зелено,когато ни се уморят краката/кака вече не ми се кара да лягам на земята,щото не било толкова студено..../В къщи си правя каквото си искам,най-вече успешно и се качвам на главата,карам я да ми носи водичка в леглото,и да ме храни в леглото,само да не е изнервена,щото тогава много бързо ставам и се нареждам до купата с храната и забравям че ужким нещо ме боли....Много обичам да я карам да идва и да ме вдига,щото аз искам да стана,но в момента в които тя ме хване за дупето да ме повдигне,аз падам като талпа и чакам да ме чеше по корема.Е тоя номер минава първия път,после ми се налага да си вдигна дупето сам,щото ме разкриват какъв артист съм....Та тъй си я караме ние.
Очаквайте актуални снимки в профил,в анфас ,абе изобщо натюрлих...
Лека вечер от бандата!
User's Signature

Качена снимка

#185 Потребителят е офлайн   grigo009 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 04 April 2011 - 11:43 PM

ТараТ, че си виновна е ясно(шегувам се да знаеш :md_064: ),но ме втрещи с времето...
Ами нямаш никакъв проблем...Пращам ти малко пролетно перфектно време(тук е 25-30 градуса,чак ми е прекалено топло и слънчево,ама на мен угодия няма принципно :ab_041:), обаче да си удържиш на обещанието за много размазващи снимки и разкази нали?! :mg_062:

P.s..Ще чакаме с нетърпение да ви видим в цялата ви прелест(всички).. :wub:
User's Signature

Успелият е винаги част от разрешението.
Губещият е винаги част от проблема.

Успелият сравнява постиженията с целите си.
Губещият сравнява постиженията си, с тези на другите.

#186 Потребителят е офлайн   taraT Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 10 April 2011 - 10:14 PM

Ех,пролет,пролет,що така не идваш при нас!
Днес е 10-ти.За някокой дата като всички други.За мен момент,преобърнал времето в друга насока.
Утре Деди ще направи цели 4 месеца у дома.Време минало в тревоги и радости,в успехи и неуспехи,в болести и трепети ще прескочим ли и този път....Бързо си минава времето.....бързо като пролетен дъжд.Ту обилен и с потоп,ту бавно и напоително.Тъй е и с живота....Днес сме тук,обичани и обгрижвани,утре някъде..... нежелани от никого.Днес с настроение,утре... отегчени от живота....
User's Signature

Качена снимка

#187 Потребителят е офлайн   taraT Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 12 April 2011 - 09:54 PM

Четири месеца....
Обещаните снимки ще си ги чакате,докато някой не ни прати маааааалко слънце и спре гадния вятър....
Хубаво било на морето,да бе да...Питайте Деди.Сигурно пишман е станал момчето,че се натресе на тази влага и на този ветрилник.Ама още малко остана,Само да дойде месеца без "Р" в името.
Очаквайте скоро продължение.........
User's Signature

Качена снимка

#188 Потребителят е офлайн   denicc Икона

• Advanced Member
  • Икона

Публикувано: 12 April 2011 - 10:04 PM

Показване на мнениетоtaraT, в 12 April 2011 - 09:54 PM, написа:

Четири месеца....
Обещаните снимки ще си ги чакате,докато някой не ни прати маааааалко слънце и спре гадния вятър....
Хубаво било на морето,да бе да...Питайте Деди.Сигурно пишман е станал момчето,че се натресе на тази влага и на този ветрилник.Ама още малко остана,Само да дойде месеца без "Р" в името.

Може да го успокоиш, че и в дълбоката провинция Пловдив, тез дни духаше неудържимо :ab_041:
И направо си му завиждам къде се натресе :ba_025:
User's Signature

"За величието на една нация, и моралния й прогрес може да се съди по отношението й към животните" - Махатма Ганди

#189 Потребителят е офлайн   taraT Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 15 April 2011 - 07:33 PM

Прикачена снимка
Прикачена снимка
Прикачена снимка
Прикачена снимка
User's Signature

Качена снимка

#190 Потребителят е офлайн   ShiBumi_GirL Икона

• Dog Lover
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Interests:Dogs,Schutzhund,BH, IPO

Публикувано: 15 April 2011 - 07:35 PM

май минавате на лятна козина вече :ab_041:
User's Signature

Dog Lover
The Ultimate Breed-German Shepherd Dog!!!
Качена снимка
[url=http://www.minidog.info]Качена снимка

#191 Потребителят е офлайн   taraT Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 19 April 2011 - 09:18 PM

Показване на мнениетоdenicc, в 12 April 2011 - 10:04 PM, написа:

Показване на мнениетоtaraT, в 12 April 2011 - 09:54 PM, написа:

Четири месеца....

Може да го успокоиш, че и в дълбоката провинция Пловдив, тез дни духаше неудържимо Качена снимка
И направо си му завиждам къде се натресе Качена снимка

Абе незнам той какво мисли гадината по въпроса.Не стига ,че постоянно духа ами и постоянно превалява.А пък той завалията направо си е скаран със студената вода.Само да излезем и даму капне дъжд на козината,пишаме,акаме/последния път под козирката пред сами входната врата да не се намокрим /и беж обратно на топло и сухо в леглото си.Хич не е простичък горкияКачена снимка ,за разлика от откачалка дето няма значение ,дъжд ли е,море ли е,локва ли е,река ли е....само да е мокро ,ако може и кално.Чак се чудя дали нямам някой натресъл се голдън под прекритието на ВЕО.
Та продължаваме си с битови изспълнения...

Той и малкия звяр вечене не го сдържа .......та да включим в играта и другарче...Прикачена снимка
Прикачена снимка
Прикачена снимка
Прикачена снимка
Прикачена снимка
Прикачена снимка
Прикачена снимка
Прикачена снимка

щото някои са над тези нещаКачена снимка

Прикачена снимка

Снимка (и)

• Прикачена снимка

User's Signature

Качена снимка

#192 Потребителят е офлайн   ShiBumi_GirL Икона

• Dog Lover
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Interests:Dogs,Schutzhund,BH, IPO

Публикувано: 19 April 2011 - 09:33 PM

Деди как бди над детенце :wub: Контролира какво се случва :ab_041:
User's Signature

Dog Lover
The Ultimate Breed-German Shepherd Dog!!!
Качена снимка
[url=http://www.minidog.info]Качена снимка

#193 Потребителят е офлайн   denicc Икона

• Advanced Member
  • Икона

Публикувано: 19 April 2011 - 09:49 PM

Показване на мнениетоtaraT, в 19 April 2011 - 09:18 PM, написа:

Абе незнам той какво мисли гадината по въпроса.Не стига ,че постоянно духа ами и постоянно превалява.А пък той завалията направо си е скаран със студената вода.Само да излезем и даму капне дъжд на козината,пишаме,акаме/последния път под козирката пред сами входната врата да не се намокрим /и беж обратно на топло и сухо в леглото си.Хич не е простичък горкияКачена снимка ,за разлика от откачалка дето няма значение ,дъжд ли е,море ли е,локва ли е,река ли е....само да е мокро ,ако може и кално.Чак се чудя дали нямам някой натресъл се голдън под прекритието на ВЕО.

И при нас е така, втори ден не е спряло да вали. :dh_188:
Уран от как поодъртя, заобикаля локвите, много държи да е чист, и ако не дай боже го навали, въпреки щателното подсушаване, ходи да се отърка и в холовата гарнитура :ab_041:виж Цита......абе колкото по-мърляво, толкова по-добре :ab_041:
Запланували сме по Великден да ги водим в Созопол, с все децата, голяма веселба ще е, само да не си забравя Лексотана :ab_041:
User's Signature

#194 Потребителят е офлайн   taraT Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 20 April 2011 - 10:12 PM

Ако ви остане време и не си много "надрусана"Качена снимка минете поне за по кафе.Ние се очертава да сме си тук,с изключение на неделята!
User's Signature

Качена снимка

#195 Потребителят е офлайн   taraT Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 03 May 2011 - 10:29 AM

Спря да тупти едно прекрасно сърце!Почивай в мир Дединце!Винаги ще те носим в сърцата си!Дано сега си на по-добро място!
Болката и празнината са ужасни..........
User's Signature

Качена снимка

#196 Потребителят е офлайн   victoe_A6 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 03 May 2011 - 10:37 AM

ОООоооооо TaraT......прегръщам ви

#197 Потребителят е офлайн   blackburn Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Interests:German Shepherd Dog

Публикувано: 03 May 2011 - 10:38 AM

Сигурен съм,че е бил щастлив в последните си мигове..... Почивай в мир Деди.
taraT,съжалявам за загубата,но вие му дадохте много.....върнахте в очите му това,което угасна пред вас...
Деди си е вашето момче и ви гледа отгоре и ви се радва....сигурен съм в това.

трудно пиша....до скоро!!!!
User's Signature

Днес някой седи на сянка, защото преди много време някой друг....... е посадил дърво.
http://www.nuadarits.net

#198 Потребителят е офлайн   Waikikii Икона

• Free the мушмул :)
  • PipPipPip
  • Група: Root Admin

Публикувано: 03 May 2011 - 11:21 AM

:dh_188: taraT, съжалявам за загубата...
Почивай в мир, мило Деде! Срещна добри хора в края на пътеката, дано сега спиш спокойно!

#199 Потребителят е офлайн   denicc Икона

• Advanced Member
  • Икона

Публикувано: 03 May 2011 - 11:27 AM

не мога, нищо не мога да напиша......може би по-късно :dh_188:
User's Signature

#200 Потребителят е офлайн   iamphand Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 03 May 2011 - 11:34 AM

Почивай в мир, Деди. Кураж, taraT. Направили сте голямо добро. Чак днес попаднах на тази тема. Почнах я отначало и я изчетох на един дъх ... накрая стана много тъжно.
Да даде Господ на всеки Деди да намери своята taraT.

• (12 Страници) +
  • « Първа
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни