;)
Здравейте искам да кажа че моето йорки се хранеше преди с Роял Канин,а сега с Елкануба,но имам проблем от както я взех тя не иска да яде гранулите,а само човешка храна и за това вече с нея имаме режим-слагам и гозбата,която сам готвила и я смесвам с гранули-(повече наблягам на месо или зеленчуци,които са позволени за породата) и тя изяжда всичко...много е капризна яде само това,което тя иска незнам ...надявам се като порасне да прояде кучешката храна. Незнам дали моята е teacup или mini йорки,защото е на 7 месеца и тежи 1кг и 150 гр-много е малка и ако можете да ми помогнете да разбера от най-дребните ли е или е от минитата .БЛАГОДАРЯ.
Мисля, че сте си докарали голяма беля.
Аз имам същото йорки

: 7 месеца, 1180 грама, капризна колкото си ще! И ние минахме от Роял Канин на Еукануба. Но ето по какво се различаваме - моята, колкото и да не иска да си яде гранулите и да се прави на интересна, НИКОГА не съм я хранила с човешка храна. Опита ли веднъж, след това няма връщане. Гранулите са перфектно балансирани, със всички добавки и ако ги давате само като "гарнитура" към човешката храна, рано или късно ще почне да й липсва я калции, я нещо друго... А и сигурно готвите със подправки, лук, картофи, които са вредни за кучовците?
Зная колко ви е трудно да я гледате как подминава купичката, а от 2 дни нищо не е хапвала!
Ако можете да я върнете към гранулите, или поне с пастети да ги смесвате ще е най-добре.
Прочетете цялата тема,има много полезна информация
Стискам плаци, Алекс