Хранене на Йоркширския териер
Публикувано: 23 November 2009 - 01:07 PM
В Гугъл намерих това: http://www.sambs.bg/...v...cts&vpid=65
Публикувано: 23 November 2009 - 08:32 PM

MADE IN MEASURE KENNEL
Публикувано: 24 November 2009 - 08:10 AM
Публикувано: 29 November 2009 - 11:20 PM
Нещо не разбрах поста ви..

Публикувано: 30 November 2009 - 12:20 AM
Публикувано: 30 November 2009 - 12:23 PM
Ще отговоря така комшииката е болна от цироза на черния дроб това означава ли 4е аз трябва да пия карзил и да натоварвам здравия си черен дроб с химия още повече по време на интензивния си растеж .
Хранете животинчето си с храна за възраста му и не се под давайте на квартални всезнайковци това може да ви донесе само проблеми ..

MADE IN MEASURE KENNEL
Публикувано: 25 January 2010 - 12:12 PM
Здравейте искам да кажа че моето йорки се хранеше преди с Роял Канин,а сега с Елкануба,но имам проблем от както я взех тя не иска да яде гранулите,а само човешка храна и за това вече с нея имаме режим-слагам и гозбата,която сам готвила и я смесвам с гранули-(повече наблягам на месо или зеленчуци,които са позволени за породата) и тя изяжда всичко...много е капризна яде само това,което тя иска незнам ...надявам се като порасне да прояде кучешката храна. Незнам дали моята е teacup или mini йорки,защото е на 7 месеца и тежи 1кг и 150 гр-много е малка и ако можете да ми помогнете да разбера от най-дребните ли е или е от минитата .БЛАГОДАРЯ.
Публикувано: 18 March 2010 - 02:54 PM
От няколко седмици си имам мъжко йорки - подарък. От развърника са казали да му се слага малко захар във водата, защото до като били малки и припадали. Забрави ли са да кажат до кога трябва да му слагам захар, та ако някой знае, моля да ми каже до кога?
Публикувано: 18 March 2010 - 08:17 PM

http://yorkanastasia.com
facebook: Mariya Tsaneva
tel za Bg :+359 888 600 751
tel za Croatia :+385 977 600 751
Публикувано: 19 March 2010 - 07:21 PM
Здравейте искам да кажа че моето йорки се хранеше преди с Роял Канин,а сега с Елкануба,но имам проблем от както я взех тя не иска да яде гранулите,а само човешка храна и за това вече с нея имаме режим-слагам и гозбата,която сам готвила и я смесвам с гранули-(повече наблягам на месо или зеленчуци,които са позволени за породата) и тя изяжда всичко...много е капризна яде само това,което тя иска незнам ...надявам се като порасне да прояде кучешката храна. Незнам дали моята е teacup или mini йорки,защото е на 7 месеца и тежи 1кг и 150 гр-много е малка и ако можете да ми помогнете да разбера от най-дребните ли е или е от минитата .БЛАГОДАРЯ.
Мисля, че сте си докарали голяма беля.
Аз имам същото йорки
Зная колко ви е трудно да я гледате как подминава купичката, а от 2 дни нищо не е хапвала!
Ако можете да я върнете към гранулите, или поне с пастети да ги смесвате ще е най-добре.
Прочетете цялата тема,има много полезна информация
Стискам плаци, Алекс
Публикувано: 20 March 2010 - 09:30 AM
Публикувано: 20 March 2010 - 10:19 AM
Мисля, че сте си докарали голяма беля.
Аз имам същото йорки
Зная колко ви е трудно да я гледате как подминава купичката, а от 2 дни нищо не е хапвала!
Ако можете да я върнете към гранулите, или поне с пастети да ги смесвате ще е най-добре.
Прочетете цялата тема,има много полезна информация
Стискам плаци, Алекс
Лукът и картофите не са вредни за кучета. Варивата обаче да. Но иначе Алекс е права, че не трябва да се дава на кучето от това, което сме сготвили за нас. Аз един път в месеца готвя пилешко със зеленчуци за кучетата, но никога не им давам само това, а го смесвам с гранулираната храна. От години храня основно с Eukanuba и съм много доволна от резултата.
Публикувано: 20 March 2010 - 10:21 AM
А Вашата позната опитва ли я или кучето й й споделило за това какъв вкус има?
Публикувано: 20 March 2010 - 12:22 PM
A majkite i bebeta osnovno s gotvena hrana
Glupavo e da se dava edin put v meseca gotveno samo razstrojvate ritama na zivotnoto !
Luk kartofi morkovi cuski i t.n slagam redovno v gotvenoto (kupuvam gotovite zamrazeni miksove)
Granula mi jadat osnovn izlozbenite zaradi mustacite ....

Публикувано: 20 March 2010 - 09:42 PM
Някъде бях чела за картофите и лука, но щом казвате, че не са вредни - още по-добре!
Днес малката беше с мен в едно мароканско ресторантче и тайно близна от лютия сос, защото там масите бяха много ниски и успя да го стигне. Аз помислих, че ще се побърка, но тя се облизва известно време и след това пак отиде да го търси - направо ме изуми!
Та, ако продължава да се мръщи на гранулите - минаваме на пикантна храна
Алекс
Публикувано: 21 March 2010 - 01:44 AM
Някъде бях чела за картофите и лука, но щом казвате, че не са вредни - още по-добре!
Днес малката беше с мен в едно мароканско ресторантче и тайно близна от лютия сос, защото там масите бяха много ниски и успя да го стигне. Аз помислих, че ще се побърка, но тя се облизва известно време и след това пак отиде да го търси - направо ме изуми!
Та, ако продължава да се мръщи на гранулите - минаваме на пикантна храна
Алекс
Aбе Алекс като чета какво пишеш, си мисля, че при мен не е била Йоли 17 дни, а друго куче. Аз сигурно съм зла вещица магьосница. Това сладурче при мен си ядеше, пишкаше и акаше където трябва, нито една беля не е направила и сама си отиваше да си ляга на място като дойде време за сън. И хич не съм й обяснявала или приучвала за каквото и да е. Аз съм 42 години. Цял живот кучета от големи породи съм гледала. Никога куче не съм ударила и всяко се е подчинявало само на команда или жест. Винаги кучетата са усещали моето настроение и това което искам от тях и се получавали безгранична любов. Повечето не са имали специално обучение. Йоли е едно прекрасно и умно създание и не мога да проумея, защо ти върти такива номера. За мен тя е много послушна, контактна, приспособима и много умна. Виждала съм доста кучета на нейната възрастта и считам, че тя ги е изпреварила в интелигентността си. Нямам нито житейско, нито научно обяснение, защо тя така се държи при вас.
Публикувано: 21 March 2010 - 06:48 PM

Вход

Горе
Цитиране +