mil_, в 13 February 2011 - 01:08 PM, написа:
Нямам никакви възражения.
Целта на кастрирай и върни не е да се махнат наличните кучета от улицата. Целта е докато не е спрян притокът на нови откъм домовете, да бъде ограничено възпроизводството на уличните и те да бъдат под контрол, тъй като иначе улиците ще се запълнят с новите некастрирани. Само дотогава. Кастрирай и върни в никакъв случай не е самостоятелна единица, която дава крайното решение.
В момента, в който притокът на нови бъде ограничен, изтеглянето на наличните кучета от улиците е просто фасулска работа. Изтеглянето им преди да е настъпил този момент е наливане в продъдена кофа, обречена кауза.
Това, че не си вадил кучило, е чудесно. Но водиш пропаганда срещу кастрациите. А те са единственото средство дебилите да не въдят. Дебилите, които не могат да не въдят, трябва да бъдат поощрени да кастрират, това е всичко.
Много ми е интересно как ще поощриш дебил да кастрира,когато той развъжда с някаква цел-облага.
Ехо,Алуу-покрай дебилите ще изгорят и Не-дебилите.
И аз съм против кастрациите от здравословна
гледна точка.Какво дебил ли съм.Извинявай много,но твоята логика е дебилна,заради каква причина
поощряваш кастрациите.Контрол си требе,контрол и санкции,а не масови кастрации!
Много хуманно нема що!Кофата няма похлупак ,а и се гледа пробитото дъното.
Вместо да се радваш и да поощряваш това,че няма поголовно изхвърляне на домашни кучета покрай
наредбата,защото се чувстваш общ.ангажирана,а не да пееш една и съща мантра за кастрациите.Май,
че си фен на лаик логиката,опростяването до първично ниво на проблеми и елементарния подход към
тях.
Тц, тц, тц- някои хора направо са за намордници,защото човек трябва да носи отговорност за
чувствата които поражда у хората и защото красотата в това което сме е, че имаме способноста да
избираме,а и имаме право на избор!!!Ама,че съм дебил!