Оххх следя темата от самото начало и ...
Защо бе Мил мен ме радва твоя спам
Аролски,бате сигурен съм в това ,че имаш качества публикувал си едно -две видеота и от тях става ясно,че държиш на кучето си предполагам (Прити) и му отделяш доста внимание.И толкова....
Надявам се разбираш,че ако подплатиш твърденията си"Добър треньор",така че ние простосмъртните да се уверим в това ,няма да има нужда да се рекламираш.Разбери, хората не вярват докато не видят с очите си.
Извинявай ама няма да снимаш документални филми.Не може да нямаш поне фотоапарат,който прави видео или телефон ,или приятел ,който има.Изпрати го на 20 метра да не ти пречи и той снима,ти работиш.Не е нужно и да го правиш с кучета на "клиенти".Хвани улично куче пуснете на запис и го научете да ходи в крак ,да носи пръчка,да лае ,да не лае и тн. ти си знаеш.От София си, имате приюти там,отиди запознай се и с другите хора ,който помагат там подгответе за осиновяване.Те ще се убедят в качествата ти и ще те "рекламират"Много от тях следят редовно форума!!!!!!!!!!
За всичко това не ти трябват пари или кой знае какви усилия.Обявите пак си ги пускай по разните там Продавалници,но не разчитай ,че хората тук ще те разберат, като изкачаш и Заявяваш.
Зад думите ти не може да слагаш само твоето АЗ , трябва и още нещо.
Обърни внимание на работата на доказани треньори във форума(има достатъчно), например Галя от Брестник.(И като казвам работата имам предвид цялата концепция)
Всички я знаят и много от тях я препоръчват.
Нормално е и да те нападат дори да си световен капацитет,но във всички тези критики има известна истина.
Не се сърди,не искам да ти давам наклон на ....Ти си знаеш най- добре.
Аз само изказах мнение.
ПП.Няма да коментирам разплода на Прити ,това е въпрос на отговорно отношение към породата и към собственото ти куче
Дерзай.....
Мил Спирам Спама
Това мнение е редактирано от Васил Динков: 24 August 2011 - 12:03 PM