Леле 6 дена не сме писали и чак на трета страничка сме отишли
Бебоците са добре и хич не са бебоци вече, ами направо кучовци. Вече лаем, скачаме, дърпаме въженце и махаме с опашка

Лудницата е пълна. Малките искат много да играят и като се уморят започват да се бутат за гуш. Като взема единия има поне още двама, които гледат сърдито и негодуват. Много са енергични и вече всеки си има номер..
Малчо и Джени Джоунс (мъж ми я кръсти така - женски вариант на Индиана Джоунс), т.е. двете чернички са най-активни и неудържими. Напират да са навсякъде първи и още си разсипват папото навсякъде докато хапват. Трудно им отклоняваме вниманието и като си наумят нещо ...

Много обичат да играят с една икрачка - топче със звънче вътре. Първи се спуснаха да видят какво е това, Джени го гепи и хукна да се крие да го разгледа на спокойствие.
Худини е най-кротък и сякаш умислен. той надблюдава и действа винаги спрямо обстановката. Ако сакараме на някой друг, че нещо не се пипа той не ходи там, а и дърпа другите за опашката и те да не ходят. Страшно е чувствителен. Ако се случи на него да се скараме отива под едно столче в ъгъра и ляга с гръб обиден. После му трябват поне 10 минути гушкане и успокояване да се отпусне пак да играе. Ако чистим акита и локви и не му обърнем специално внимание си остава там и хвърля само белтъци към нас с една кахърна и обидена физиономия. Ще го изям направо
Мадам е мацка от класа и глезла абсолютна. Когато е с Ходини вижда, че поощряваме неговото послушание и се опитва да го копира

Много е спокойна и уравновесена. Прави всичко както трябва, но си иска после мачкане и гушкане за награда. Почти вече не си разсипва купичката и лесно схвана, че не трябва да притеснява другите докато хапват и тяхните купички са No-Go. Обожава да дърпа въженце
Дон Кихот е по различен от другите 2 кравички. Обича да играе с братчетата и сестричките си. Обича да се гушка, но като чуе че става купон иска да отиде. Около очичките козинката му почва да расте по дълга, та се чудя какъв модел ще стане. И той е на въжето с удоволствие. Рядко джафка, но влезе ли в серия...
Сава (Сивушко) е страшно доверчив и самоуверен. Той на моменти си е самодостатъчен. Харесва си нещо за игра, скътава се някъде и хич не го търси. Папа с настървение, но свърши ли папото лесно ми се отклонява вниманието от другите купички и заминава да си търси играчка. Отпуска се в нас, независимо от позата и заспива гушнат, дори и другите още да играят. Тои е по набит и с по стегната кожа. Муцунката му започва да става черна
Доротея и Шави са на един акъл - глезли и фръцли. Доротея много приказва и изразява всяка емоция много силно. Дали е Джафкане, дали мрънка, че играем с друг, дали че иска играчката на груг или наградка. Тя хич не гледа къде ходи и какво има около нея. Разлива купата, минава през водата или направо сяда в нея... вечно е мокра и омазана до ушите - което си е постижение при все, че сме им взели поилка и ги следим докато се хранят по двойки. Тя е с най-дълга козинка, като мече

Шави е със сходен характер, но малко по нежна и внимателна. Много обича да се гуши и да и се обръща ексклузивно внимание. Първа откри предимствата да се скриеш под леглото

Тя е най светличка като окраска с нежно розова пупа и ушички
Направила съм много снимки - ще ги пусна като ги свалим от фотото.
Искам тука да благодаря на
grima за страхотния подарък - 1 пакет папо за малките. Малките и ние страшно се зарадвахме. Понеже сега минаваме на Джуниър и от
grima получихме първата си опаковка седнах вчера да смята порциите и колко трябва да папаме (понеже минаваме тези дни и на 4 хранения). Много страшно обаче изглеждаха сметките. Пише по 200 гр. на кученце на ден. Това за нас означава 1,6 кг. на ден или 48 кг. на месец. Не знам дали ще издържим на тези темпове на Роял Канин. Не ми се ще да правя компромис с качеството при малките, но ако някой се сеща друга марка със сходно (или по добро

) качество на по поносима цена ще сме страшно благодарни. РК ще ни излиза към 480 лв. на месец, като сложим и ваксинките и обезпаразитеването и отиваме към 700 лв. Не знам как ще се справим, за това съвети и помощ приемаме всякакви
Сега в почивните дни ще довършим интернет-страничката на малките (дано остане време) и обявата. Ще ги пусна тук и много ще се радвам да ги пуснете навсякъде, където се сетите - дали в интернет, дали обявата в хартиен вид ... За чужбина също няма проблем. С мъжът ми говорим английски и немски и сме решили, че ако намерим добри осиновители там ще направим всичко възможно да изпратим децата. В приют обаче не съм много за идеята. Те растът в дом, свикнали са с вниманието и любовта и вече се учат на правила и прочие. Струва ми се крачка назад, пък дори и в чужбина.
Та така, това е от нас за сега. Другата седмица ще се мерим и правим следващо вътрешно обезпаразитяване и подругата сме на 2-ра ваксинка. ПОздрави на всички фенове от малките пупи