Засега не сме напреднали много.Докато не ми свърши салама всичко е ОК,после- нъцки.Тръгва да се връща към любимото си място пред един хранителен магазин,където се закотвя и не ще да помръдне.Имах уговорка с една приятелка с куче да ги разхождаме заедно,но то пък в момента е болно.Тъй като тази събота е работна и пак ще ходя по тъмно,актуални снимки ще има чак утре.
Ружа и "цветните" бебета кучешка история
Публикувано: 21 January 2012 - 12:53 PM
Засега не сме напреднали много.Докато не ми свърши салама всичко е ОК,после- нъцки.Тръгва да се връща към любимото си място пред един хранителен магазин,където се закотвя и не ще да помръдне.Имах уговорка с една приятелка с куче да ги разхождаме заедно,но то пък в момента е болно.Тъй като тази събота е работна и пак ще ходя по тъмно,актуални снимки ще има чак утре.
Публикувано: 22 January 2012 - 10:28 PM
И двойната доза не помага- наяжда се и пак се закотвя.Вече захитря и не ми дава да и слагам каишката.Днес я виждах 2 пъти,че ни беше ден за обезпаразитяване,ама покрай тия уроци взе да ме недолюбва
Мама Ружа отдавна не е идвала
Публикувано: 22 January 2012 - 11:00 PM
Чери, как не се отказваш, че и уроци ходене на повод преподаваш
Иначе, дано Ружа ти се вяства чат-пат, да не се притесняваш!
При нас един Гошо, от 3 месеца не го бяхме виждали, вече си мислехме най-лошото! А, той, днес се появи, дебеееел, изкъпан, козина - лъс, ейййй такива очи направих! И радост, скачане, прегръдки, почерпки, сигурно някой го прибира и се грижи за него! Така си минават годините и освен да се моля, нищо да не им се случи на миличките, нищо друго не остава! Отначалото осиновяваха хората по някоя гадинка, имаме няколко кучета взети от поляната, сега много отдавна - нищо! Та стискам палци и за мама Ружа да се намери така някое местенце, ако не дом, то поне заслонче и да подхвърлят храна, да не я гонят и ругаят хората!
Публикувано: 29 January 2012 - 10:49 AM
Двете с Нези играят като малки кутрета,много са сладки
И Джера се появи,след като почти я бях отписала,За съжаление тя хич не изглежда добре,отслабнала е ужасно и тръска глава постоянно,очите също са възпалени.
Имах останали съвсем малко гранули,даже не можах да я нахраня,така че след обяд пак ще отида с повечко храна,дано да дойде,имам очен крем,ще я намажа.
Публикувано: 07 February 2012 - 09:25 AM
Надявам се скоро да успея да направя и снимчици да я видите каква е скица
Джера също е добре.Ходя всяка вечер,викам я ,идва на минутата,яде със светлинна скорост и бяга да се крие
Ружа се появява само сутрин.Не изглежда слаба.Тя е много социална и постоянно търси контакт с човеците,без да е нахална.Успява да разбере кой няма да се сърди,ходи,гушка го и застива така.
Милата кратунка,чат-пат се намира някое дете или клошар да я погали.
Публикувано: 07 February 2012 - 09:29 AM
Съжалявам, че освен с насочване на положителна енергия, с друго не мога да помогна...

Публикувано: 08 February 2012 - 10:54 PM
Ето я тиквунка Нези
Днес хич не искаше да се разхождаме
Джера не можах да я снимам качествено,защото се плаши от светкавицата.Но пък я нахраних качествено
Публикувано: 09 February 2012 - 08:04 PM
Нези оттърва разходката,намаза само ядене
Публикувано: 09 February 2012 - 09:24 PM
Много ми е мило да те чета, как ги обгрижваш, щастливи са да имат теб, поне един добър приятел!
Много животни и човеци, не могат да се похвалят със същото!
Публикувано: 27 February 2012 - 11:06 AM
Гледайки ги си мисля ,че или аз съм ужасен фотограф,или Джера е претърпяла пълна промяна.
Преди беше суха арматура с голяма глава,сега е едно красиво едро и внушително куче
преди
сега
...и още красива Джера
Публикувано: 15 March 2012 - 09:05 AM
Обаче като я повиках бързо-бързо дотича отнякъде и даже ми носеше армаган- мръсен памперс
За награда получи лакомства и похапна сладко-сладко
Почерпихме и Чочко,той не е от този район,ама обикаляше горкия много гладен и опитваше да изяде една дръжка от кожена чанта
Публикувано: 16 March 2012 - 10:08 AM
Публикувано: 23 March 2012 - 09:56 AM
Иначе кратунка-незунка е добре,весела и дружелюбна.
Ето я как си играе с едно квартално приятелче.
Публикувано: 03 April 2012 - 08:15 PM
Раната не изглежда зле,малко е издуто и твърдо,но то при всички се получава,няма кървене,поне не видимо..
На някой случвало ли му се е,успокойте ме или пък напротив- кажете ако е опасно да взимам мерки....И стиснете по едно палче,голям карък съм в кастрациите
Публикувано: 03 April 2012 - 10:40 PM
Но може и да говоря глупости от медицинска гледна точка де. Незнам.
Незнам и дали мога да те успокоя или пък е по-добре да се ходи пак на лекар с нея...
Стискам много силно палци скоро всичко да е наред!!!
Публикувано: 04 April 2012 - 02:23 PM
Как може да си карък с кастрациите, че то да не ги правиш ти? Няма такова нещо! По-скоро почвам да си мисля, че докторът, който прави кастрациите малко си оставя ръцете! Не ти е първият проблемен случай, все нещо им става! Дали не е разумно да даваш превантивно антибиотици след всяка кастрация (почес), дано някой от докторите се включат с мнение тук!
Милата Джера!
Пращам малко трошици, хубаво е така да има малко налични, да реагираш при нужда!

Вход

Горе
Цитиране +