Dog.bg Форуми : Басет

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (16 Страници) +
  • « Първа
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Басет

#121 Потребителят е офлайн   netcat Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 18 June 2005 - 02:16 AM

Божествени кучета! w)
Чудя се само, нямат ли здравословни проблеми с това телосложение (артрит и подобни)?

#122 Потребителят е офлайн   Eli i Droopy Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 18 June 2005 - 08:31 AM

Цитат

Тази събота, сиреч утре???
В неделя сме на изложба във Враца... (без Нойзи  ) и вероятно няма да присъстваме...

Сиреч, да l)
Ами спокойствие, преди да сме замиснали на море може пак да се видим- стига жегата да не стане непоносима cl)

Цитат

Чудя се само, нямат ли здравословни проблеми с това телосложение (артрит и подобни)?

Здравословни проблеми най-много се получават при дебеланите....Този корем като започне да тежи изкривява гръбнака...Ушите трябва да се чистят често защото не само че започва да мирише ,но и се развиват пактерии и какво ли не там...Хмм-какво още-главно за застрашени от глаукома, ентропия и ектропия(май така се наричаха)..Също много трябва да се вснимава с малкото кученце, защото като скачат по стълбите или от дивани и т.н не само си застрашават гръбнака и си изкривяват и краката.Някои се раждат с криви крака... d)
Жегата....е ужасно нещо....не можеш да мърдаш..просто стоиш на едно място...
Дорис от развъдник White Dynamite, за който ви говорех.Тя е вече е разпусната от изложбените си задължения и спокойно изживява старините си при Стайнар от Норвегия
Дорис е била страхотно куче на младини...Колкото и да ми е кофти да го кажа- Друпи пасти да яде l) ама наистина трябва да понадебелее...Храним гго много ама все си е хилавичък r)
Качена снимка
Слънцето буквално е размазало Ема- второто куче на Стайнар- можете ли да повярвате че тази снимка си е така и не е смазвана с Фотошоп??Защото аз още не мога l)
Качена снимка
User's Signature

Качена снимка[br]BG Басет сайт изцяло за породата басет хаунд.[br]Кога ми се преработи сядам и чeкaм да ми мине.

#123 Потребителят е офлайн   Eli i Droopy Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 18 June 2005 - 07:13 PM

Е, върнахме се с Друпсън от срещата..Какво мога да кажа- само Елза и Дог дойдоха n) Хм- свикнала съм, де- не се предавам лесно- ще пробвам пак и пак и пак и пак и пак и пак и пак докато незнам какво l) Голям ентусиаст съм и просто няма да се кротна докато не събера ПОНЕ 5 басета.Даже ще звънна на Дърмова да правим клубна среща че не сме правили скоро.Ако не друго то поне дълга на членовете да си платят членския внос ще ги насили да дойдат a) cl) n) По-късно ше пусна снимки на Дру, Елза и Кевин и едни поинтери които ни нападнаха l)
Елзичка е последното кученце от варненското кучило и е малко дрбничка но това не й пречи да бъде голяма сладурана w) Има много сладко миловидно изражение(характерно за женските басетки)
Качена снимка
Качена снимка
Друпи не можахме да го пуснеме защото познайте какво- налиташе на Елза разбира се(не го разбирам това куче-Елза нито е доразвита нито е разгонена, но той бодхваща всеки басет който види r) )
Качена снимка
Просто се посмейте
Качена снимка
Друпи и Елза и пойнтерите-My Webpage
Кевинчо не можах да го позная!!!! bl) -надебелял е ;-)
Качена снимка
User's Signature

Качена снимка[br]BG Басет сайт изцяло за породата басет хаунд.[br]Кога ми се преработи сядам и чeкaм да ми мине.

#124 Потребителят е офлайн   ati Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Публикувано: 18 June 2005 - 09:04 PM

Здравейте,
изпуснах значи за малко срещата, но се надявам да има други скоро. Дотогава ето малко снимки на малкия Ерикс...

Качена снимка

Erix2

Erix3

Erix4

#125 Потребителят е офлайн   Eli i Droopy Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 June 2005 - 03:12 PM

Здравей Ати! Ерикс е невероятен сладур!!Страхотен е- от къде го имате?На колко месеца е?Изглежда много добре w) w) w) Разкажи ни малко за него w) d)
User's Signature

#126 Потребителят е офлайн   ati Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Публикувано: 19 June 2005 - 03:52 PM

Ерикс е на три месеца и десет дена, яде много (вече е 10 килограма) , хапе много (брат ми твърди че е трябвало да го кръстим Атила, защото е една малка хуна) и обича да спи на спалнята. Взехме го на 42 дена (беше само една мръвка) от една приятелка (колежка от университета).

#127 Потребителят е офлайн   Eli i Droopy Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 June 2005 - 04:31 PM

А твоята колежка басет ли има?Нещо за произхода на мъника знаеш ли, защото е наистина много хубав b) w) d)
User's Signature

#128 Потребителят е офлайн   Миро Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 20 June 2005 - 04:38 PM

Ели в петък заминах извън София и не съм видял за срещата.Страшно съжалявам и се надявам повече пропуски да няма.

#129 Потребителят е офлайн   Eli i Droopy Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 22 June 2005 - 08:07 PM

Планира се реванш на миналата среща!Като гледам има желаещи а две от кучетата не са дошли поради извинителни причини- предупреждавам от рано- срещата като ден- събота, час-към седем защото жегата не е най-доброто нещо за нашите кучовци...А мястото предлагам да е кучешката градинка на НДК.
Ще гледам да предупредя всички от рано и лично така че да няма неразбрали r)
Еми това е и доскоро виждане със басетюгите и техните стопани

User's Signature

#130 Потребителят е офлайн   Sari4ka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 22 June 2005 - 10:10 PM

Цитат

Планира се реванш на миналата среща!Като гледам има желаещи а две от кучетата не са дошли поради извинителни причини- предупреждавам от рано- срещата като ден- събота, час-към седем защото жегата не е най-доброто нещо за нашите кучовци...А мястото предлагам да е кучешката градинка на НДК.
Ще гледам да предупредя всички от рано и лично така че да няма неразбрали r)
Еми това е и доскоро виждане със басетюгите и техните стопани

Гости от други породи приемате ли??? b)
User's Signature

Сара-кученцето,което носи усмивка в деня ти!

#131 Потребителят е офлайн   Eli i Droopy Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 June 2005 - 12:16 PM

ПРИЕМАМЕ! l) d) d)
User's Signature

#132 Потребителят е офлайн   Sari4ka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 June 2005 - 05:10 PM

Цитат

ПРИЕМАМЕ! l) d) d)

b) Благодаря...но както изглежда ще има и обща среща до Хилтън в 17.30ч.-така че може всички да се видим там,нали.... r)
User's Signature

Сара-кученцето,което носи усмивка в деня ти!

#133 Потребителят е офлайн   Eli i Droopy Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 June 2005 - 06:36 PM

Да, както се предвижда басетската среща ше е малко по-късничко(дано да не са заминали хората по морета) защото и Ерикс е с пресно бити инжекции до колкото разбрах-като може вече да щъка навън ще се срещнем r) d)
User's Signature

#134 Потребителят е офлайн   Eli i Droopy Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 02 July 2005 - 10:31 AM

Taка.Приготвила съм ви снимки с помощ на Миро- на неговото куче Бари което е последния мъжки шампион на България от породата и на една чешка басетка w) , която се казва Ланда и се надяваме двамата да направят едно добро поколение b) d)
Това е Ланда- вижте колко е едра само l)
Качена снимка
Прасенце w) -ако не се лъжа това куче отзад е другия басет на хората-май се казваше Майкъл
Качена снимка
Ланда
Качена снимка
А това е Бари- снимки от морето
Качена снимка
Мокър Бари l)(прилича ми на Дру тука) -това ме подсеща- Бари влизаше ли във водата?Защото повечето басети потъват като чувал с камъни като влезнат във вода l) Качена снимка
Ето тук се вижда целия Бари и можете да видите че и той не е по-назад като килца и масивна структура
Качена снимка
Май трябва да прекръстя цялата тема на басета като "Българското басетско семейство, обединено чрез интернет-тука стана цял фотоалбум на всички кучета които знам лично, а някои и лично не познавам
User's Signature

#135 Потребителят е офлайн   Миро Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 02 July 2005 - 11:30 AM

b) Бари не влиза във водата но може да плува ПРОВЕРЕНО Е.

#136 Потребителят е офлайн   Eli i Droopy Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 02 July 2005 - 12:34 PM

Цитат

Бари не влиза във водата но може да плува ПРОВЕРЕНО Е.

l) Викахте ли спасител?
Аааа предложение
5 ЮЛИ 2005 на градинката зад ХИЛТЪН от 18:30 часа- ако имате желание да направим една среща.Тамън Дру ще си направи купонче за рожденния му ден b) Всички са добре дошли и БАСЕТСКО присъствие е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО! b)
Обаче 5 юли е работен ден(това че аз съм във ваканция май не значи че вие не работите bl) n) - ако повечето не можете ще го отложим за идната събота- само да не е много горещо.
Вижте тази снимка-стана нещо като аватара ми w) w) w) w)
Моьото Друпи, не бих го заменила и за стократен световен шампион от същата порода w) r) l)
Качена снимка
User's Signature

#137 Потребителят е офлайн   Eli i Droopy Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 05 July 2005 - 10:37 AM

cl) cl) cl) Няма да се получи срещата, много съжалявам-някъв ангажимент с родителите ми точно днеска трябваше грррбрррррохх a) n)
User's Signature

#138 Потребителят е офлайн   Eli i Droopy Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 July 2005 - 08:29 PM

Здравейте здравейте! l)
На днешна дата беше първата басетска среща ня която присъстваха
*Ерикс
*Хектор
*Айра
*Друпи
Всичките сте ги виждали на снимки!Страхотно беше-както говори Инчето за сбъдване на мечти- моята далеч не се е сбъднала още-но явно труда ми има резултати, защото сайта ми се посещава, запознах се с много хора- и много благодарско на ДОГ.БГ защото чрез тях също се запознах с още басети и техните стопани!Това ни беше последната среща за сезона, защото времето или ще става по-горещо или по-влажно, НО есента сме пак на линия и този път ОЩЕ ПОВЕЧЕ басети се надявам да събера l)
Излезнахме с Друпи в 6 часа и се прибрахме в 9 r) Той първо пи вода после се наяде и сега спи като къпан(да не се досещам че той в съшност БЕШЕ къпан тази сутрин но от банята и помен вече няма)
Не завиждам на Хектор(по-късно ще разберете защо, когато задръстя тази тема със снимки r) l) )
За Ерикс мога да кажа- "Ти си само четири месечен.."-обаче му чатка мозъчето по някои въпроси....хехех r) Немам думи...Имам много снимки но тепърва трябва да ги смалявам и да ги качвам на хост- за това утре чакайте басетски бъзици.
Айра смая всички-тя беше най-едрото куче в групата и освен че не спря да си чеше гърбва в каквото й падне(земята, клечки, държани от някой и др.) и показа невиждана сила(имам чувството че тече питбуска кръв в тази басетка l)
За сега това от мен, пък утре и снимки d) d) r)
User's Signature

#139 Потребителят е офлайн   Eli i Droopy Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 10 July 2005 - 04:53 PM

Снимки от срещата вчера ;-)
Хектор е заслабял...И го хранят по три пъти дневно..
Качена снимка
Ерикс е страхотен сладур.Бързо се учи мъника l)
Качена снимка
Ето ги всички
Качена снимка
Хектор
Качена снимка
Ерикс
Качена снимка
Айра не спря да се въргаля по земята..Хаха все по гръб :-)
Качена снимка
Друпи е СКАПАН
Качена снимка
Без коментар...
Качена снимка
User's Signature

#140 Потребителят е офлайн   Eli i Droopy Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 30 July 2005 - 06:45 PM

ТОКУ ЩО СЕ ВРЪЩАМ ОТ РАЗМОТАВАНЕ НАВЪН И ПОЗНАЙТЕ КОГО СРЕЩНАХ-БРАТ НА ДРУ!КАЗВА СЕ РУДОЛФ И Е НЕВЕРОЯТЕН СЛАДУР-НАЙ-НЕВЕРОЯТНОТО Е ЧЕ СА НИ ПОЧТИ СЪСЕДИ ХОРАТА-В ЗОНА Б5
И още един куриоз- една вечер жената извела Рудолф на Руски паметник и черния руски териер Юри(много добър приятел на Дру) връхлетял на Рудолф-явно е мислел че е Друпи това...И стопаните на Юри викали на Рудолф-Друуупи, Друупи!Жената им обяснила че това не е Друпи(а тя не е можела да предположи че става дума за братчето на Рудолф, защото първото име на Дру е Оскар l) )
Много съм щастлива l) d)
User's Signature

• (16 Страници) +
  • « Първа
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни