Басет
Публикувано: 18 June 2005 - 08:31 AM
Цитат
В неделя сме на изложба във Враца... (без Нойзи ) и вероятно няма да присъстваме...
Сиреч, да l)
Ами спокойствие, преди да сме замиснали на море може пак да се видим- стига жегата да не стане непоносима cl)
Цитат
Здравословни проблеми най-много се получават при дебеланите....Този корем като започне да тежи изкривява гръбнака...Ушите трябва да се чистят често защото не само че започва да мирише ,но и се развиват пактерии и какво ли не там...Хмм-какво още-главно за застрашени от глаукома, ентропия и ектропия(май така се наричаха)..Също много трябва да се вснимава с малкото кученце, защото като скачат по стълбите или от дивани и т.н не само си застрашават гръбнака и си изкривяват и краката.Някои се раждат с криви крака... d)
Жегата....е ужасно нещо....не можеш да мърдаш..просто стоиш на едно място...
Дорис от развъдник White Dynamite, за който ви говорех.Тя е вече е разпусната от изложбените си задължения и спокойно изживява старините си при Стайнар от Норвегия
Дорис е била страхотно куче на младини...Колкото и да ми е кофти да го кажа- Друпи пасти да яде l) ама наистина трябва да понадебелее...Храним гго много ама все си е хилавичък r)

Слънцето буквално е размазало Ема- второто куче на Стайнар- можете ли да повярвате че тази снимка си е така и не е смазвана с Фотошоп??Защото аз още не мога l)

Публикувано: 18 June 2005 - 07:13 PM
Елзичка е последното кученце от варненското кучило и е малко дрбничка но това не й пречи да бъде голяма сладурана w) Има много сладко миловидно изражение(характерно за женските басетки)
Друпи не можахме да го пуснеме защото познайте какво- налиташе на Елза разбира се(не го разбирам това куче-Елза нито е доразвита нито е разгонена, но той бодхваща всеки басет който види r) )
Просто се посмейте

Друпи и Елза и пойнтерите-My Webpage
Кевинчо не можах да го позная!!!! bl) -надебелял е ;-)
Публикувано: 19 June 2005 - 03:12 PM
Публикувано: 19 June 2005 - 03:52 PM
Публикувано: 22 June 2005 - 08:07 PM
Ще гледам да предупредя всички от рано и лично така че да няма неразбрали r)
Еми това е и доскоро виждане със басетюгите и техните стопани
Публикувано: 22 June 2005 - 10:10 PM
Цитат
Ще гледам да предупредя всички от рано и лично така че да няма неразбрали r)
Еми това е и доскоро виждане със басетюгите и техните стопани
Гости от други породи приемате ли??? b)

Сара-кученцето,което носи усмивка в деня ти!
Публикувано: 23 June 2005 - 06:36 PM
Публикувано: 02 July 2005 - 10:31 AM
Това е Ланда- вижте колко е едра само l)

Прасенце w) -ако не се лъжа това куче отзад е другия басет на хората-май се казваше Майкъл

Ланда

А това е Бари- снимки от морето

Мокър Бари l)(прилича ми на Дру тука) -това ме подсеща- Бари влизаше ли във водата?Защото повечето басети потъват като чувал с камъни като влезнат във вода l)

Ето тук се вижда целия Бари и можете да видите че и той не е по-назад като килца и масивна структура

Май трябва да прекръстя цялата тема на басета като "Българското басетско семейство, обединено чрез интернет-тука стана цял фотоалбум на всички кучета които знам лично, а някои и лично не познавам
Публикувано: 02 July 2005 - 12:34 PM
Цитат
l) Викахте ли спасител?
Аааа предложение
5 ЮЛИ 2005 на градинката зад ХИЛТЪН от 18:30 часа- ако имате желание да направим една среща.Тамън Дру ще си направи купонче за рожденния му ден b) Всички са добре дошли и БАСЕТСКО присъствие е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО! b)
Обаче 5 юли е работен ден(това че аз съм във ваканция май не значи че вие не работите bl) n) - ако повечето не можете ще го отложим за идната събота- само да не е много горещо.
Вижте тази снимка-стана нещо като аватара ми w) w) w) w)
Моьото Друпи, не бих го заменила и за стократен световен шампион от същата порода w) r) l)

Публикувано: 09 July 2005 - 08:29 PM
На днешна дата беше първата басетска среща ня която присъстваха
*Ерикс
*Хектор
*Айра
*Друпи
Всичките сте ги виждали на снимки!Страхотно беше-както говори Инчето за сбъдване на мечти- моята далеч не се е сбъднала още-но явно труда ми има резултати, защото сайта ми се посещава, запознах се с много хора- и много благодарско на ДОГ.БГ защото чрез тях също се запознах с още басети и техните стопани!Това ни беше последната среща за сезона, защото времето или ще става по-горещо или по-влажно, НО есента сме пак на линия и този път ОЩЕ ПОВЕЧЕ басети се надявам да събера l)
Излезнахме с Друпи в 6 часа и се прибрахме в 9 r) Той първо пи вода после се наяде и сега спи като къпан(да не се досещам че той в съшност БЕШЕ къпан тази сутрин но от банята и помен вече няма)
Не завиждам на Хектор(по-късно ще разберете защо, когато задръстя тази тема със снимки r) l) )
За Ерикс мога да кажа- "Ти си само четири месечен.."-обаче му чатка мозъчето по някои въпроси....хехех r) Немам думи...Имам много снимки но тепърва трябва да ги смалявам и да ги качвам на хост- за това утре чакайте басетски бъзици.
Айра смая всички-тя беше най-едрото куче в групата и освен че не спря да си чеше гърбва в каквото й падне(земята, клечки, държани от някой и др.) и показа невиждана сила(имам чувството че тече питбуска кръв в тази басетка l)
За сега това от мен, пък утре и снимки d) d) r)
Публикувано: 10 July 2005 - 04:53 PM
Хектор е заслабял...И го хранят по три пъти дневно..
Ерикс е страхотен сладур.Бързо се учи мъника l)
Ето ги всички
Хектор
Ерикс
Айра не спря да се въргаля по земята..Хаха все по гръб :-)
Друпи е СКАПАН
Без коментар...
Публикувано: 30 July 2005 - 06:45 PM
И още един куриоз- една вечер жената извела Рудолф на Руски паметник и черния руски териер Юри(много добър приятел на Дру) връхлетял на Рудолф-явно е мислел че е Друпи това...И стопаните на Юри викали на Рудолф-Друуупи, Друупи!Жената им обяснила че това не е Друпи(а тя не е можела да предположи че става дума за братчето на Рудолф, защото първото име на Дру е Оскар l) )
Много съм щастлива l) d)