Dog.bg Форуми : Търсят се 3 Нюфаундленда

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (8 Страници) +
  • « Първа
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Търсят се 3 Нюфаундленда развъдник The Pooh Bear's Flower Оцени темата: -----

#81 Потребителят е офлайн   fiori Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 17 November 2011 - 06:28 PM

Ето и заключение от ЦВК!

Прикачена снимка

Прикачена снимка

#82 Потребителят е офлайн   ShiBumi_GirL Икона

• Dog Lover
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Interests:Dogs,Schutzhund,BH, IPO

Публикувано: 17 November 2011 - 06:32 PM

Показване на мнениетоYORK ANASTASIA, в 17 November 2011 - 02:39 PM, написа:

толкова ли е ниска прословутата ни кинолошка култура

User's Signature

Dog Lover
The Ultimate Breed-German Shepherd Dog!!!
Качена снимка
[url=http://www.minidog.info]Качена снимка

#83 Потребителят е офлайн   DessyD Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Група: Без дом

Публикувано: 17 November 2011 - 06:39 PM

Показване на мнениетоYORK ANASTASIA, в 17 November 2011 - 05:51 PM, написа:

.... айде сега малко светлина .... кученцето е взето на 3 месеца каза Андраш той НЕ е производителя само да подчертая а съсобственика (50/50 като цена). Е как един такъв авторитетен човек както казва Цвета си взима белята с такова куче или може би е луд или лаик от този момент нататък ????? :ea_103:
Не така .... и личен въпрос с какво право, основание или дори ще се нагърбвате ВИЕ с операция след като в такъв случай сте длъжни да върнете кучето на производителя и да си изберете здраво бебе !
Това беше от мен ... а малкия Дизел да е жив и здрав найстина стана известен поне по форумите ни :)))

Нали много сте наясно, г-жо Цанева?! Не ми отговаряйте с въпрос. Аз Ви обясних точно това, че Цвета не може да вземе това решение сама и е предложила кучето да се върне при развъдчика. Що не си го иска Вие ще ми кажете, защото явно сте по-добре информирана. И не говоря за Андраш Полгар. Никъде не съм казала, че той е развъдчика на кучето.
И точно защото знете, че кучето е 50/50 собственост, защо Андраш не е забелязал, че липсва тестис?! И аз питам как един такъв авторитетен човек не го е отразил?! Нали това трябваше да е наполовина негово куче, което и той да ползва в програмата си?! Отговорете ми, де?! Не ми се правете, че не разбирате или може би не четете! Знам ли, хърватския вече Ви е роден и може да не разбирате български. :ab_041:
От Вас очаквам само да спрете да се занимавате с клюкини, подхвърлени на масата на съпруга Ви.
User's Signature

Това, което ни тревожи не е това, което НЕ ЗНАЕМ, а това, което ЗНАЕМ, ЧЕ НЕ Е ВЯРНО.
"Животът е трагедия за този, който чувства и комедия за този, който мисли" Фрасоа дьо Ларошфуко
"Можеш да победиш другите със собствените си доводи. Но да ги убедиш можеш само с техните."
Жозеф Жобер, "Мисли, максими и есета"
God says: Animals are my quite beings. Now they remain silent to cruelty but the day of reckoning they will talk!.." Mevlana Celaleddin Rumi

#84 Потребителят е офлайн   fiori Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 17 November 2011 - 06:46 PM

Ето и паспорта!

Прикачена снимка

Прикачена снимка

Прикачена снимка

Мария Цанева, след като ми остане малко време ще публикуваме с Андраш и инфо за кръвта, която вие сте внесли!
Тогава ще ми разкажете къде е АнаБел ТПБФ, а и как така Председателя на Нюф секцията в Хърватска запложда с куче на Андраш, а пък той не знае!!!

#85 Потребителят е офлайн   YORK ANASTASIA Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 17 November 2011 - 06:56 PM

И точно защото знаете, че кучето е 50/50 собственост, защо Андраш не е забелязал, че липсва тестис?! И аз питам как един такъв авторитетен човек не го е отразил?!

:ba_025:

Добре единия съсобственик може да му е от годините ама на вас млади хубави жени давате пари а не проверявате това само казвам ! Сега кой какво казал подшушнал е без значение контрата за момента е във Вас защото излизате потърпевши нали така ? ( или пак не чета български ) :md_064:

Не толкова злобно Деси няма нужда човек до човек опира може пък да помогнем ... :)
Качвате се на колата взимате изследванията и правите и там едно и заменяте това кученце ако не го искате ... а ако бях аз отивам показвам го взимам едно проверено и безпроблемно и си ги връщам и двете едното по късно кастрирам за домашен любимец а другото си използвам за програмата :ae_085:
User's Signature

http://yorkanastasia.com
facebook: Mariya Tsaneva
tel za Bg :+359 888 600 751
tel za Croatia :+385 977 600 751

#86 Потребителят е офлайн   DessyD Икона

• Advanced Member
  • Икона

Публикувано: 17 November 2011 - 06:58 PM

Показване на мнениетоdog.bg, в 17 November 2011 - 04:53 PM, написа:

Колкото и да ти е странно, е възможно и се е случвало. Зависи от това къде се гледа кученцето и дали наблизо има разгонени женски. Понякога, наблягам на думата - понякога се случва наблизо около малките да има разгонени женски, с които те живеят и в такива случаи малките - говоря за кученца под 6 месеца, да започнат да крият тестисите си, въпреки че преди това са били напълно нормално спуснати. Ако ситуацията е усетена навреме, докато все още го качва и пада и женската се отдели, за няколко дни това изчезва.

Ако не и кученцето не е проверявано редовно - качват го и не пада.

Така че се случва. Не е правило, изключение е, но се е случва.

Ако е вродено, то кученцето няма да има тестиси и като сте го взели. Но с сигурност е имало, иначе нямаше да ви бъде продадено за "шоу клас" и с сигурност сте го проверили и двете, нали ?

п.с - Моля, не обвинявам никой за нищо, просто обеснявам как и защо може да се случи.

Не, Нанко, точно това е проблема. Аз не съм проверила кучето, защото реших, че след Андраш няма смисъл да проверявам и точно затова казвам - ДОВЕРИЕ НА НИКОГО. (личния ми урок и обеца на ухото). Оттогава все си повтарям поговорката "Кьорав карти не играе." Но се питам къде е бил "авторитета", който в крайна сметка си поделя съсобствеността и се очаква да е също така заинтересован. Но пък, както разбирам от г-жа Цанева с охота разказва каквото му дойде на ум на маса. Супер! И това трябва да ми служи за доказателство, така ли?!
И цитираните изключения са валидни само в случаи когато тестиса НЕ е в коремната кухина. А според вече двама ветеринарни лекари и две ехографии тестиса Е в коремната кухина.
User's Signature

Това, което ни тревожи не е това, което НЕ ЗНАЕМ, а това, което ЗНАЕМ, ЧЕ НЕ Е ВЯРНО.
"Животът е трагедия за този, който чувства и комедия за този, който мисли" Фрасоа дьо Ларошфуко
"Можеш да победиш другите със собствените си доводи. Но да ги убедиш можеш само с техните."
Жозеф Жобер, "Мисли, максими и есета"
God says: Animals are my quite beings. Now they remain silent to cruelty but the day of reckoning they will talk!.." Mevlana Celaleddin Rumi

#87 Потребителят е офлайн   YORK ANASTASIA Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 17 November 2011 - 07:04 PM

Така е Деси доверие само на враговете и аз вече го знам но то живота учи!
User's Signature

http://yorkanastasia.com
facebook: Mariya Tsaneva
tel za Bg :+359 888 600 751
tel za Croatia :+385 977 600 751

#88 Потребителят е офлайн   Kary 04 Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 17 November 2011 - 07:37 PM

Цвета само не набърквай в простотиите си мен, кучето ми и кръвта ,която Мария е вкарала ,защото ако в тоя форум има любезни хора които ти отговарят аз не съм от тях .Взе да ми омръзва от теб !Как може целия свят да нападаш и обиждаш ?Един съвет ще ти дам -не се е....й с ме ,защото не само ще забравиш за кинология ,но и светът ще ти се види тесен !

#89 Потребителят е офлайн   Цвети Милева Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 17 November 2011 - 07:55 PM

Така.Сагата се задълбочава...
За този мъжки е ясно, че коректност липсва в ситуацията!Ho защо съсобственикът на кучето е толкова незаинтересован?
...до кога ще чакаме другата госпожа да се включи с изчезналите, Цветa?
кашата е пълна :(

P.P. сега и тук заплахи :(
User's Signature

Kleinspitz kennel
●THE SMALL STEP●
www.thesmallstep.com

#90 Потребителят е офлайн   Fibsi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 17 November 2011 - 10:18 PM

Е, Fibsi, кажи ми как да не обобщавам отчаяно!?

Цитат

Съжалявам само за тези които наистина смятат Кинологията за хоби,а не като средство за препитание.

оффтопик

insult, най-малкото съм сигурна, че сред пуделистите :) има адкси готини хора. Аз също познавам много хора, които се занимават с различни породи, заради самите кучета. Присъединявам се към горното изречение на деси.

Джиджи не се казва Tramin Odessa. Предполагам, че става въпрос за другата голдънка. А Джиджи, наистина е много щастлива!
User's Signature

www.liebern.com

Дарк 07.10.1998- 08.02.2010 /// Ата 07.10.1998- 26.07.2011
Тичайте волни, мили мои кученца...

#91 Потребителят е офлайн   fiori Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 18 November 2011 - 11:38 AM

Показване на мнениетоYORK ANASTASIA, в 17 November 2011 - 06:56 PM, написа:

Сега кой какво казал подшушнал е без значение контрата за момента е във Вас защото излизате потърпевши нали така ? ( или пак не чета български ) :md_064:

Не знам за каква "контра" става въпрос, но явно имате да укривате бая неща!
Какво значи потърпевши? Не, не сме потърпевши!
Да, имаме куче за домашен любимец и толкова! Това прави ли го сакато?

#92 Потребителят е офлайн   fiori Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 18 November 2011 - 11:43 AM

Показване на мнениетоKary 04, в 17 November 2011 - 07:37 PM, написа:

Цвета само не набърквай в простотиите си мен, кучето ми и кръвта ,която Мария е вкарала ,защото ако в тоя форум има любезни хора които ти отговарят аз не съм от тях .Взе да ми омръзва от теб !Как може целия свят да нападаш и обиждаш ?Един съвет ще ти дам -не се е....й с ме ,защото не само ще забравиш за кинология ,но и светът ще ти се види тесен !

Това заплаха ли е?

#93 Потребителят е офлайн   KOKO_ko Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 18 November 2011 - 11:45 AM

0
1,098
214,664
370,595
48,106
322,489
0
0
0
0
0
586,357
639,689

52.04

На мен си ми прилича на заплаха. Бързо я давай под съд! ЕДНА БОНКА също...която и да е тя!
User's Signature

РАЗВЪДНИК ЗА РОТВАЙЛЕРИ "v. TISHEVITSA"

Качена снимка

всичко за ротвайлера ...

#94 Потребителят е офлайн   KOKO_ko Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 18 November 2011 - 11:46 AM

Показване на мнениетоFibsi, в 17 November 2011 - 10:18 PM, написа:

Джиджи не се казва Tramin Odessa. Предполагам, че става въпрос за другата голдънка. А Джиджи, наистина е много щастлива!

Да, и на мен Джиджи ми се стори спокойна и щастлива, а за Деси за съжаление и аз нямам никаква информация ...
User's Signature

РАЗВЪДНИК ЗА РОТВАЙЛЕРИ "v. TISHEVITSA"

Качена снимка

всичко за ротвайлера ...

#95 Потребителят е офлайн   fiori Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 18 November 2011 - 11:52 AM

Показване на мнениетоЦвети Милева, в 17 November 2011 - 07:55 PM, написа:

Така.Сагата се задълбочава...
За този мъжки е ясно, че коректност липсва в ситуацията!Ho защо съсобственикът на кучето е толкова незаинтересован?
...до кога ще чакаме другата госпожа да се включи с изчезналите, Цветa?
кашата е пълна :(

P.P. сега и тук заплахи :(

Да, не сме удобни, защотото се опитваме да "играем по правилата"!

Не знам какво става с Амарето! Последният път (този понеделник), отново се опитах да говоря с Ирина, но тя за пореден път се скри! Явно и този мъжки ще бъде "употребяван" за други цели, които съвсем не са свързани с мен.
Нямам какво друго да направя освен да изчакам да се произнесат от прокуратурата, но това едва ли ще стане скоро! Сроковете отдавна минаха и едва ли на някой му се занимава с моето куче... нямам думи.

#96 Потребителят е офлайн   insult Икона

• свободен радикал
  • Икона
  • Покажи галерията

Публикувано: 18 November 2011 - 12:56 PM

Офтопик пак (извинения към мод):

КОКО–ко, ох, да бе, обърках имената - той така викаше на кучето от Силвана, м? Чакай, че ми настръхна косата тука докато разбера какво-що и къде бъркам. Аз имам инфо от трети човек за Деси, че била ОК при млади хора, не ми казаха кои, щото нали да "не съм правела скандали"...

Фибси, така си е, има много готини хора, ама защото не си мерим нищо помежду си - всеки си гледа в своята паничка. Всичките сме в тая кочина от сума ти години, може пък затова да е - не сме луди да се филмираме излишно.

По темата:
Фиори, да пишеш такива неща за здравето на друг човек е меко казано тъпо.
Кари04, не по-малко тъпи са твоите заплахи.

Дали изобщо има смисъл от всичкото това писане? Някакви драми, страдания, обвинения... и 0 решаване на каквито и да е проблеми.
User's Signature

Качена снимка

#97 Потребителят е офлайн   fiori Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 18 November 2011 - 01:40 PM

Показване на мнениетоinsult, в 18 November 2011 - 12:56 PM, написа:

не сме луди да се филмираме излишно.

Аз в този форум все чета за себе си, че съм луда и...колкото и да е безсмислено, някои хора обърнаха внимание на проблема след като се намери един луд...Може би и с това не сте съгласни?

Показване на мнениетоinsult, в 18 November 2011 - 12:56 PM, написа:

По темата:
Фиори, да пишеш такива неща за здравето на друг човек е меко казано тъпо.

Ако се върнем назад във времето и погледнем темите, които Бонка изтри от Клубния си форум, ще видим ясно, че доста от агитката на ОРД-то на НБНК написаха, че съм луда, а това също е някакъв здравословен проблем, нали? Фактически погледнато обаче, на мен не ми бият инжекции, когато чета форумите и не мога да се защитя, а при ОРД-то на НБНК (който все още е част от БРФК), това се случва всеки път!
Да, не трябва да говорим за здравето нито на хората, нито на кучетата, но всички го правим, защото сме в България и тук всичко е позволено...ама само за някои... НЕ СЪМ СЪГЛАСНА с товаКачена снимка

#98 Потребителят е офлайн   vinek Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 18 November 2011 - 02:32 PM

Както всеки път казват в едно предаване: Много ви обичам и ви гледам с интерес :re_037:

С нетърпение чакам следващото мнение на зеленоочка, да видя какви асоциаций си е направила относно търсенето на 3те нюфчета

:beer:
User's Signature

In a moment of peace
http://vbox7.com/play:0c7b79a9

#99 Потребителят е офлайн   fiori Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 18 November 2011 - 02:40 PM

Показване на мнениетоfiori, в 22 September 2011 - 06:57 PM, написа:

Amarreto The Pooh Bear's Flower (Ами)

Прикачена снимка

Историята е такава:
В края на 2010 година ОРД на НБНК ме свърза с Ирина Симеонова! Жена, която се представи като част от нюфското семейство, защото още през 90те е имала 2 нюфаундленда и е била част от тогавашния клуб! (Съществувал ли е такъв клуб?)
Тъй като Ирина нямаше съответната сума да плати Амарето, аз си позволих да подходя с доверие към нея предвид това, че е имала нюфове и предполага се е позната в киноложките среди, и се съгласих да дам Амарето с уговорката, че ще подпишем договор, след като плати съответната сума. (не искам да ви представя договора, защото едва ли ще се стигне до него)
Да, но уговорката не се осъществи, тъй като тя не заплати кучето в съответните срокове, които първо бяха до март 2011,после бяха по 100е на месец, после стана така, че трябваше до края на юни да го плати, а след това август съвсем забрави, че някога сме говорили за такива неща!

Предвид всичко случващо се и предвид това, че началото на септември Амарето трябваше да бъде с изрядни документи за собсвеност, направени изследвания за ТД включително и цистинурия (която няма как да бъде направена в Бг), аз отново потърсих контакт с тази жена и тогава стана...панаир!

Тя вече бе изгубила доверие в мен, беше решила, че ще й открадна кучето и съвсем беше забравила, че родословието е в мен, че ветеринарния паспорт не е документ за собственост или каквото и да е било друго и ... да не изброявам! Тоест...аз разбрах, че нямам куче.
Разберете ме правилно! От края на 2010 година Амарето яде манджа, не се знае дали е къпан, ресан и т.н, защото, когато аз намирах начин да се свържа с нея, тя просто ми обясняваше как Амарето не е взет за да се къпе, а за да играе, както е било и с нейните деца, а пък тя нали си има домашен любимец!
tei4eto ми обясни, че последно е виждала Амарето около април, когато аз съм дала препоръки да се постави профилактично ваксина за Дирофилариоза. Да, но годишна ваксина явно не е поставяна или поне аз не знам! Разбрах, че кучето ми е болно от сърце и има високо кръвно, но се оказа, че tei4eto такива диагнози не е поставяла! Странно! Още по-странно е това, че Бонка знае, че Ирина пише жалби срещу мен...сигурно и това е случайно...

#100 Потребителят е офлайн   fiori Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 18 November 2011 - 03:08 PM

Показване на мнениетоfiori, в 22 September 2011 - 06:57 PM, написа:

Anthonny The Pooh Bear's Flower (Тони)

Прикачена снимка

Прикачена снимка

Прикачена снимка

Това, което в допълнение знам е, че в Суботица Татяна искаше да провери някакво куче, в което се съмняваше, но не знам какво се е случило! Явно съмненията са отпаднали и това там не е Антъни!

АнаБел е продадена в Хърватска и чакам отговор от: Председателя на Нюф секцията в Хърватска; от Татяна; от Бонка и от Мария Цанева... Кучето живо ли е?
На мен не ми отговарят нито на имейлите, нито на телефонни обаждания...
Странно!

• (8 Страници) +
  • « Първа
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема