Dog.bg Форуми : Кучето ми се напикава....

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (12 Страници) +
  • « Първа
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Кучето ми се напикава.... Оцени темата: **--- 3 Гласове

#101 Потребителят е офлайн   ShiBumi_GirL Икона

• Dog Lover
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Група: Потребители
  • Interests:Dogs,Schutzhund,BH, IPO

Публикувано: 28 October 2011 - 09:28 PM

Предполагам не искаш да причиниш на твоето или на друго куче или въобще животно това:
Така,че моля спри с тези опити да сбиваш 4мес си кученце с други. :ae_085:

Снимка (и)

• Прикачена снимка

User's Signature

Dog Lover
The Ultimate Breed-German Shepherd Dog!!!
Качена снимка
[url=http://www.minidog.info]Качена снимка

#102 Потребителят е офлайн   kangal_bg Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 28 October 2011 - 11:19 PM

Показване на мнениетоEv0luti0n, в 28 October 2011 - 05:06 PM, написа:

Показване на мнениетоАриел, в 27 October 2011 - 09:59 PM, написа:

Кучето ти е дого,нали така?Айде да ми обясниш как реши да е от тази порода?Какво знаеше за нея ,като го взимаше?Че са красиви и яки?Или че не са за начинаещи, които ще се учат от чобаните, дето млатят овчарките си за добро утро?Кангал, викаш, е нахапал.Що не съм била там, та да видя.Тоз кангал направи ли две години, ако го гепне, после ще си събираш аржентинеца на части.Не те заплашвам-стягай се здраво да си озаптиш песа, че някой ден той ще си намери майстора с по-здраво от него куче и горко ще съжаляваш тогава.Замисли се сериозно за намордник.И вместо да питаш, първо почети за агресия и прочие. :eg_033:

Първо май ти не си информирана добре ми се струва Кангал неможе да стъпи на малкия пръст на дого душицо , ако кучето е мекошаво естественно когато видиш кангал да убие пума или ягуар ела и ми се обади аз лично съм много навит да го сбия с твоето и след това да говорим вярно е ,че кангала е по едър ,но и по-тромав и с по-слаба захапка , освен което кангал неможе да издържи болката която догото може за това задръж простотията си за теб , ако обичаш не ме интересува човек с няколко скрити мозъчни гънки в очните ябълки! Благодаря ти за мнението , ако обичаш не ми пиши в темата! И за малко да забравя кангала е на 5 месеца и половина а моето е на 4 и моя беше доминиращ в битката не , че се хваля с това , но за мен кангал може да победи дого само , ако догото е с 3 крака и сляпо. :af_089:

С този си коментар доказваш, че си безнадежден случай. Маса хора опитаха да ти обяснят, повярваха, че определено си заблуден, но ти явно си извратен - човек, който коментира битки, че едва ли не и се чувства горд от подобни коментари заслужава само презрение. Ти си нещастен случай и наистина жалко че кучета попадат в ръце на такива патологични случаи.

#103 Потребителят е офлайн   kangal_bg Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 28 October 2011 - 11:28 PM

Показване на мнениетоFlawless, в 28 October 2011 - 09:11 PM, написа:

Проблемите са много, детето не знае какво прави,

Какво дете, какви 5 лева. Тоя определено е психопат.
Преди време писах някъде тук за един случай в Сърбия - млад изрод, в тинейджърска възраст, отсякъл главата на кучето си (между другото - също Дого аржентино), защото изгубило някаква битка. На всичко отгоре направил снимка на обезглавеното куче - главата на един дръвник, а трупа в един найлонов чувал - до главата.
Направихме всичко възможно това да се огласи масово. Стигна се до пресата, до полицията и до маса медии в сърбия. Коментара на майката на това човекоподобие бе, че той, сина й бил още дете и затова направил така.

Имам снимките както на обезглавеното куче, така и на вестника, където е изказването на майката в защита на урода, който е родила.

Ако наистина в тгози форум има някой, който наистина се е заел да помага на това човекоподобие, просто е достоен само и единствено за презиране.

Жалко, че законите ни не действат!

#104 Потребителят е офлайн   Lenard Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 29 October 2011 - 12:25 AM

Така е - не е дете, на 20 години човек отдавна е минал възрастта , в която си гради представи за това кое е добро или лошо...
Все пак нека не съдим човекът, които иска да помогне в ситуацията, защото знам, че го прави заради кученцето.

#105 Потребителят е офлайн   kangal_bg Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 29 October 2011 - 08:52 AM

Показване на мнениетоLenard, в 29 October 2011 - 12:25 AM, написа:

Така е - не е дете, на 20 години човек отдавна е минал възрастта , в която си гради представи за това кое е добро или лошо...
Все пак нека не съдим човекът, които иска да помогне в ситуацията, защото знам, че го прави заради кученцето.

Моите най-добри чувства и уважение към човека, който иска да помогне, но тук от помощ се нуждае този изрод, а после - кучето му.

#106 Потребителят е офлайн   Ариел Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 29 October 2011 - 08:55 AM

Така, и този "човек" има изградена представа относно кучето си, че ушите трябва да са купирани, за да придобие "по-лош вид" и....дори се хвали с визията му.Този водач на куче, който на 4 месечно бебе е виснал строг нашийник.Голямо предизвикателство ще е за нагърбилия се да реабилитира това куче, първо да реабилитира самия собственик, желаещ кучето му да е супер здраво, яко, да надборва де що се движи на 4 крака и с опашка.Той това е искал, когато го е взимал, и си го е направил вече.Само дето после май не е много сигурен това ли е искал и се почва с ..."къде сбърках?". Със себе си, "душицо" непоръбена.
User's Signature

....нито дъжд,нито смях,нито слънце....

#107 Потребителят е офлайн   Ev0luti0n Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 29 October 2011 - 09:46 AM

Сега и психопат с скрито желание за убийсто ме изкарахте , нямам думи :flagbg: . Явно никои от вас не си прави труда да чете между редовете! Както казах кучето се сби неволно с другото от игра се скараха за пръчка след което ние веднага ги дръпнахме , освен което аз не искам кучето да го държа цял живот на повод и да е с намордник и ДА израснал съм без майка и баща които да са до мен , това прави ли ме психопат ,че цял живот се оправям сам?

#108 Потребителят е офлайн   kangal_bg Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 29 October 2011 - 10:03 AM

Показване на мнениетоEv0luti0n, в 29 October 2011 - 09:46 AM, написа:

Сега и психопат с скрито желание за убийсто ме изкарахте , нямам думи :flagbg: . Явно никои от вас не си прави труда да чете между редовете! Както казах кучето се сби неволно с другото от игра се скараха за пръчка след което ние веднага ги дръпнахме , освен което аз не искам кучето да го държа цял живот на повод и да е с намордник и ДА израснал съм без майка и баща които да са до мен , това прави ли ме психопат ,че цял живот се оправям сам?

Момче, не ме разбирай неправилно, но са твои думите за някакви битки с кангал, как ще го направи на незнам си какво и т.н.

Човек, който гледа на кучето като машина за битки (и убиване) трябва доста да се замисли за собствената си същност.

Такива твои коментари показват, че ти не схващаш добронамереността, която толкова хора проявиха към теб.

През моите ръце са преминали повече кучета, отколкото са твоите изживяни години. Имал съм всякакви, но никога не съм си и помислял да използвам свое куче за бой с други кучета. При един инцидент на един идиот, който пусна кучето си умишлено върху едно друго, за да го убие и после ми се оправдава, че това станало спонтанно, му казах: "Ако моите кучета безпричинно скочат над друго куче, за да го убият, лично ще ги застрелям". Казах това, защото просто зная какво съм отглеждал и какво ми е коствало да ги направя такива. Вечер ги извеждам на разходка и заедно с нас се движат по 10-15 бездомни котки, защото знаят, че накрая на разходката за тях ще има гранули.

Безсмислено е да се впускам в брътвежи. Опознай първо себе си, бъди първо наясно със себе си и тогава тръгни да се занимаваш с кучета.

#109 Потребителят е офлайн   Ev0luti0n Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 29 October 2011 - 10:09 AM

Качена снимка
Качена снимка
Качена снимка
Ето и някои по-скорошни снимки на който кучето спокойно си играе с амстафа...

#110 Потребителят е офлайн   mil_ Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Покажи галерията
  • Група: Без дом

Публикувано: 29 October 2011 - 10:14 AM

Че защо само заради кученцето. И момчето заслужава шанс.
В тази история има две хубави неща - че търси помощ и че ще я получи.

#111 Потребителят е офлайн   kangal_bg Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 29 October 2011 - 10:23 AM

Показване на мнениетоEv0luti0n, в 29 October 2011 - 10:09 AM, написа:

Качена снимка
Качена снимка
Качена снимка
Ето и някои по-скорошни снимки на който кучето спокойно си играе с амстафа...

Е, това е вече нещо друго.

#112 Потребителят е офлайн   Ev0luti0n Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 29 October 2011 - 10:30 AM

Старая се да променя него и мен , така че преди да ме съдите погледнете нещата и от моя гледна точка не мислете ,че е лесно да живеете моя живот. :beer: ! Не го пожелавам на никой :md_064:

#113 Потребителят е офлайн   mil_ Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Покажи галерията
  • Група: Без дом

Публикувано: 29 October 2011 - 10:34 AM

Трудният живот не значи, че трябва да бъдеш агресивен.
Ти досега най-много се вбеси като ти казаха, че някое си куче можело да набие твоето. Хвърли се да доказваш как твоето щяло да смели всичко живо и сам започна да хапеш като бясно куче. Не така :ea_103: , изобщо не е най-важното кой кого ще набие.
Иначе отговорът ти на въпроса защо си си взел куче ми хареса.

#114 Потребителят е офлайн   kangal_bg Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 29 October 2011 - 10:56 AM

Показване на мнениетоEv0luti0n, в 29 October 2011 - 10:30 AM, написа:

Старая се да променя него и мен , така че преди да ме съдите погледнете нещата и от моя гледна точка не мислете ,че е лесно да живеете моя живот. :beer: ! Не го пожелавам на никой :md_064:

Моите уважения и съчувствие към живота, който водиш.

Но знаеш ли, ако човек е добър, ако иска да бъде добър трябва именно да се вглежда в лошия си живот и да се стреми на никого живота да не бъде такъв.

Иначе много е лесно да бъдеш озлобен, да се чувстваш отхвърлен и пренебрегнат и да обвиняваш за това, хора, които дори не са те и виждали, а най-малко имат вина за твоето състояние.

Един умен мъж е казал: "Победи себе си и ще победиш целия свят". Опитай да се надскочиш. Да надскочиш съдбата си и да гледаш на живота малко по-ведро. Имай предвид, че той, живота ни е даден да го изживеем само един път - и ако не го живеем добре, какъв е смисъла да го имаме.

#115 Потребителят е офлайн   Letty Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 29 October 2011 - 10:57 AM

Иначе добре си се устроил като за 20-годишен, справил се сам без никого.....
User's Signature

Качена снимка

Качена снимка

15.03.1997 - 10.12.2011 - R.I.P. Rino! Always in my heart...

#116 Потребителят е офлайн   Ev0luti0n Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 29 October 2011 - 11:00 AM

Взел съм кучето , за да ми бъде другар , точно за това не искам да е такъв , но след това което съм прежидял повярваите ми не е лесно когато си бил сам и виждаш как маиките и бащите на другите се тревожат и оставаш сам навън и няма с кого да поговориш живота коренно те променя за това не искам никога моите деца , кучета , котки и т.н. да живеят като мен през целия ми живот сам съм си бил пример за всичко никой не ми е показал нищо извинявайте , ако ви изглежда жалко , но това е истината когато живота те притисне на такава възраст или ставаш хищник или загиваш.....

#117 Потребителят е офлайн   Galiadogs Икона

• оптимист-рецидивист
  • Икона
  • Група: German Shepherd Dog

Публикувано: 29 October 2011 - 11:07 AM

Не се подвеждай и самосъжалявай!Хищниците са такива каквито природата ги е създала,което не ги прави лоши,а напротив-съвършени.Ти имаш предимство с разума си.Използвай го.Създай сам средата си.Бъди майката и бащата,които си искал за своите животни и деца.
User's Signature

Качена снимка

#118 Потребителят е офлайн   kangal_bg Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 29 October 2011 - 11:10 AM

Показване на мнениетоEv0luti0n, в 29 October 2011 - 11:00 AM, написа:

Взел съм кучето , за да ми бъде другар ,

и можеш да заявиш, че си го пребивал от бой...

#119 Потребителят е офлайн   Ev0luti0n Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 29 October 2011 - 11:13 AM

Показване на мнениетоkangal_bg, в 29 October 2011 - 11:10 AM, написа:

Както казах мен няма кой да ме съветва и правя това което хора за които съм мислил ,че искат да ми помогнат са ми казвали , но проблема е средата в която се движа , нали за това потърсих помощ тук защото не ми харесва начина по който третирах кучето.....

#120 Потребителят е офлайн   kangal_bg Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 29 October 2011 - 11:17 AM

Показване на мнениетоEv0luti0n, в 29 October 2011 - 11:13 AM, написа:

Показване на мнениетоkangal_bg, в 29 October 2011 - 11:10 AM, написа:

Както казах мен няма кой да ме съветва и правя това което хора за които съм мислил ,че искат да ми помогнат са ми казвали , но проблема е средата в която се движа , нали за това потърсих помощ тук защото не ми харесва начина по който третирах кучето.....

Ами вслушвай се тогава във всички тези, които до момента те съветват. Дори и някои да са по-критични и да са ти ядосани, всички до момента са доброжелателни.

• (12 Страници) +
  • « Първа
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни