Dog.bg Форуми : Нужда от помощ за кафява Доберманка, в момента с новородени!

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (5 Страници) +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Нужда от помощ за кафява Доберманка, в момента с новородени!

#21 Потребителят е офлайн   gabipap Икона

• Непоправим оптимист
  • Икона
  • Покажи галерията
  • Група: Без дом
  • Interests:Животни, природа, истински хора, MLM. Здравословен и природосъобразен начин на живот. Хубави книги, нови знания - всичко, което ме провокира да мисля.

Публикувано: 22 October 2011 - 11:38 PM

Цитат

Ако някой има желание да удари едно рамо - финансово или с храна, може да прати някой лев по форумската сметка с основание "за доберманката с бебета" или да ми се обади на 0897 927 377. Ще съм много благодарна, защото финансово сме малко афиф в момента.

Другото - с търсене на дом. Аз ще проуча дали има възможност да ги дадем за осиновяване в чужбинско. Само че приличат на доберманчета, та не знам дали и къде биха ги приели.
А майката е на годинки, без обноски - няма да е лесно. Но тя е живяла на двор - може да й търсим такъв, където няма да е вързана.
User's Signature

Ако всеки от нас прави добре и отдадено това, което е негова работа, ако осъзнаем, кои са истинските ни желания и не пожелаваме това, от което нямаме нужда, ако помагаме на беззащитните - светът ще е едно прекрасно място!

#22 Потребителят е офлайн   ShiBumi_GirL Икона

• Dog Lover
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Група: Потребители
  • Interests:Dogs,Schutzhund,BH, IPO

Публикувано: 22 October 2011 - 11:49 PM

Дава ли да се пипа?Дали би вървяла на повод?(ако изобщо е виждала такова нещо де)
User's Signature

Dog Lover
The Ultimate Breed-German Shepherd Dog!!!
Качена снимка
[url=http://www.minidog.info]Качена снимка

#23 Потребителят е офлайн   gabipap Икона

• Непоправим оптимист
  • Икона
  • Покажи галерията
  • Interests:Животни, природа, истински хора, MLM. Здравословен и природосъобразен начин на живот. Хубави книги, нови знания - всичко, което ме провокира да мисля.

Публикувано: 23 October 2011 - 12:09 AM

За повод - едва ли е учена, тя дори и нашийник няма. За пипането - първо се опитваше да напада. Вчера взе гранулка от ръка, днес успях да я погаля по главата без да бърчи нос. Доста е наплашена и недоверчива, но смятам, че до седмица ще мога поне нашийник да й сложа без проблем.
P.S. Благодаря на неизвестен мод за преместването на темата :ba_025:
User's Signature

Ако всеки от нас прави добре и отдадено това, което е негова работа, ако осъзнаем, кои са истинските ни желания и не пожелаваме това, от което нямаме нужда, ако помагаме на беззащитните - светът ще е едно прекрасно място!

#24 Потребителят е офлайн   ShiBumi_GirL Икона

• Dog Lover
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 23 October 2011 - 08:24 AM

В началото на другия месец мога да пратя малко трохички за нея,надявам се да не е късно :dh_188:
ПС:Ироник може да ги пратим заедно ако ще пращащ с банков превод? :md_064:
User's Signature

Dog Lover
Качена снимка

#25 Потребителят е офлайн   gabipap Икона

• Непоправим оптимист
  • Икона
  • Покажи галерията

Публикувано: 23 October 2011 - 11:53 AM

Bлагодаря, момичета!
А сега - бебешка фотосесия от днес. Малки мишки с надути шкембенца :db_046: Търсят си стопани!
Прикачена снимка Прикачена снимка
Прикачена снимка Прикачена снимка

А забелязвате ли за няколко дена каква разлика има при майката?

Прикачена снимка
User's Signature

#26 Потребителят е офлайн   dikari Икона

• Advanced Member
  • Икона

Публикувано: 23 October 2011 - 01:09 PM

Браво, Габи, забелязва се разлика дори от краткото хранене! Като ги освободиш от паразитите, още ще качат!
User's Signature

Качена снимка

#27 Потребителят е офлайн   geriat Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 October 2011 - 04:28 PM

А забелязвате ли за няколко дена каква разлика има при майката?

Прикачена снимка
[/quote]
А бе, не беше ли кафява?
:rc_036: ,че сте се погрижили за нея и бебоците!

#28 Потребителят е офлайн   gabipap Икона

• Непоправим оптимист
  • Икона
  • Покажи галерията

Публикувано: 23 October 2011 - 07:41 PM

Ами тя си Е кафява. :db_046: Може би светлината пада по-различно на тази снимка.
И кокалите още й стърчат страшно, ама не е чак толкова, като първия път, когато я видях. Днес даже и носа й беше мокър и студен.
Хората, които имате повече опит с женски раждали кучки (мойте до тук все са мъжкари) - като гледате снимките, мислите ли, че има шансове кучката да има поне малко кърма? Още не ми дава да я пипам чак така, че да разбера. А не искам да я наплашвам, за да може до няколко дена да пробвам да й сложа нашийник (какъвто май никога не е носила).
User's Signature

#29 Потребителят е офлайн   blueocean Икона

• Терористка
  • Икона
  • Покажи галерията

Публикувано: 23 October 2011 - 07:42 PM

Според мен е възможно.
User's Signature

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !

Качена снимка

#30 Потребителят е офлайн   gabipap Икона

• Непоправим оптимист
  • Икона
  • Покажи галерията

Публикувано: 23 October 2011 - 07:49 PM

Ох, дано!
User's Signature

#31 Потребителят е офлайн   Camellia Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Interests:143040

Публикувано: 24 October 2011 - 09:10 AM

Напоследък опитвам да се въздържам от спам, но в случая просто не мога... Габи, страхотна си! И това, което правиш за тези топчици. :rc_036:
Аз така като гледам майката, не ми изглежда много по-дребна от моята. А моята е в стандарта. Може би защото е твърде слаба и ти се струва така. Иначе съм сигурна, че майката има още кърма, но не е достатъчно в никакъв случай! Може би да ги засища, докато няма храна ще стигне. Според мен малките изглеждат доста добре оформени и не са много слаби. Все пак са добермани на 50%. Елегантни са по рождение. :ab_041: :wub: Пожелавам им бързо да намерят истински Дом. Прекрасни са! :wub:

#32 Потребителят е офлайн   gabipap Икона

• Непоправим оптимист
  • Икона
  • Покажи галерията

Публикувано: 24 October 2011 - 03:19 PM

Camellia, благодаря! Благодаря и на всички, които се обаждат и се интересуват, и на тези, които разпространиха информацията. Благодаря на хората, които обещаха да помогнат :rc_036:
Кучката наистина е дребничка. Снимките малко създават друга представа. Но е изключително красива - по свой начин. Днес ме чакаше - седнала срещу портата :af_089: (ако знаех, щях пак да нося фотоапарата).
Вече се обаждат кандидат-осиновители за бебетата. Сигурна съм, че всяко ще намери своя човек.
User's Signature

#33 Потребителят е офлайн   ShiBumi_GirL Икона

• Dog Lover
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 24 October 2011 - 08:44 PM

Това е чудесна новина.Няма как да не ги харесат малките топчици.Като гледам и как са им се издули тумбичките :wub: Убедена съм ,че ще ги разграбят като топъл хляб.Обаче мамата?!Мисля,че по трудно ще се намери дом за нея,защото е възрастна.А у нас все още битува,че кучето трябва да се вземе от бебе.
Може да и се търси дом някъде по чужбинско доберман мисля не е забранен никъде.....
Ще мога да пусна парички към 5-6.ноември.
User's Signature

Dog Lover
Качена снимка

#34 Потребителят е офлайн   Мърфи Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 25 October 2011 - 06:03 AM

В нашия парк има смесица доберман и питбул! Чудесно енергично куче е! Но трябва твърда ръка!
Чудесни са бебета, а и мама! Дано намерят добри стопани!

#35 Потребителят е офлайн   gabipap Икона

• Непоправим оптимист
  • Икона
  • Покажи галерията

Публикувано: 25 October 2011 - 02:39 PM

ShiBumi_GirL, когато и ако можеш, не се притеснявай! Засега се справям. Кучката взе да свиква с мен, цялата група ме посреща вече. Галим се без проблем. Скоро ще си слагаме нашийник :af_089:
Половината кандидат-осиновители се оттеглят, когато разберат, че не са "чистопородни" малките. Другите - като спомена, че държа да се запознаем лично и ще дам кученцето с договор.
Засега една жена от Варна е предложила приемен дом за зимата, ако не намерим друго.
Мърфи, наистина трябва твърда ръка и най-вече отговорни хора за стопани. Затова и настоявам да ги давам с договор.
Тези дни ще снимам пак, за да ги видите готините бебета и мама. Ще има още няколко цикъла обезпаразитяване, налага се.
User's Signature

#36 Потребителят е офлайн   gabipap Икона

• Непоправим оптимист
  • Икона
  • Покажи галерията

Публикувано: 27 October 2011 - 01:13 PM

Поздрави от нас с едно малко видео :db_046: Хайде да видим, дали нещо ще ви направи впечатление, освен огромните тумбачета.

User's Signature

#37 Потребителят е офлайн   Galiadogs Икона

• оптимист-рецидивист
  • Икона
  • Група: German Shepherd Dog

Публикувано: 27 October 2011 - 01:18 PM

Показване на мнениетоgabipap, в 25 October 2011 - 12:39 PM, написа:

Скоро ще си слагаме нашийник :af_089:

Честито! :smile:
User's Signature

Качена снимка

#38 Потребителят е офлайн   totschica Икона

• groomer
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Interests:Груминг на пудели, афганки, " космати" териери ( скоч, фокс, ердейл, " уести" ... )и др.

Публикувано: 27 October 2011 - 01:34 PM

Показване на мнениетоgabipap, в 27 October 2011 - 11:13 AM, написа:

Поздрави от нас с едно малко видео :db_046: Хайде да видим, дали нещо ще ви направи впечатление, освен огромните тумбачета.

Мама е с нашийник и освен това, ти смело грабна едното бебе в ръка, а тя не реагира, макар, че все още е " накокошинена"- козината на гърба и е настръхнала :ab_041:
:rc_036: Браво!

#39 Потребителят е офлайн   butci Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Покажи галерията

Публикувано: 27 October 2011 - 02:08 PM

gabipap :rc_036: за всичко,което правите за кучовците!
Искам да попитам (ако знаете, разбира се) дали случайно бебетата не са били повече от 3? Това кутре много ми прилича на "вашите" мъници.

Снимка (и)

• Прикачена снимка

User's Signature

" Величието на една нация, нейния нравствен прогрес, може да се определи според начина, по който тя се отнася към животните." Махатма Ганди

#40 Потребителят е офлайн   mi6eto_i_ashley Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Interests:Retrievers, AGILITY
Публикувано: 27 October 2011 - 05:25 PM

Габииии :fe_079: Супер си!!! :ad_018: Днес минах от там (аз минавам почти всеки ден като съм на лекции) и видях една дебела мама и едни малки балончета :biggrin: Изглеждат коренно различно и много по-щастливи!!! А мама- С КАИШКА :gf_162: Незнам само студа как ще им се отрази! Ако има временен дом, който да ги приюти...
User's Signature

The more people i meet, the more i like my Golden Retrievers!
Качена снимка

• (5 Страници) +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни