Декоративно зайче
Публикувано: 28 January 2008 - 11:17 PM
Пускала си точно същата снимка малко по-назад в темата,но нищо:)По принцип аз лично не харесвам зайчета с клепнали ушички,ама това ми грабна погледа миналия път и сега също като го видях.Много хубаво зайче имаш.От къде си?

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !
Welcome to yani4ka's zoo world :)

Публикувано: 28 January 2008 - 11:20 PM
Oт София сьм.Да и аз видях,че сьм я пускала тая снимка.Много е хубава нали?Само името й не харесвам много, ама като рече цялото смейство ,че ще се казва така и не можах да го променя, нищо че си беше мой подарак.

[url=http://www.catfriendsbg.hit.bg]

Публикувано: 31 January 2008 - 09:28 PM
Здравей и добро дошла във темата на зайковците! :blink:
Разкажи нещо повече за зайчетата ;) Много вие хубава клетката,а в една клетка ли ги държите?Бъни е много сладък,Бъни,Бъни много ми харесва това име,нали и моето зайче се казва така.А за женско зайче ми харесва Бамби,Кори.Даже така бях кръстила едно от бебенцата на мойта зайка,тя се казва Блеки.Аа за мъжко име нза зйаче още ми харесва и Тропчо ;D
Разкажи нещо повече за зайчетата ;) Много вие хубава клетката,а в една клетка ли ги държите?Бъни е много сладък,Бъни,Бъни много ми харесва това име,нали и моето зайче се казва така.А за женско зайче ми харесва Бамби,Кори.Даже така бях кръстила едно от бебенцата на мойта зайка,тя се казва Блеки.Аа за мъжко име нза зйаче още ми харесва и Тропчо ;D
Публикувано: 31 January 2008 - 11:07 PM
Привет :blink: Клетките са 3, съединени с тунелчета. Бъни живее в едната, а малката разбойничка - в другите две. От време на време пускаме Бъни да се разхожда в трите, но изваждаме малката, защото той само й се качва и я мачка. ;D
Ето ги клетките

Ето още снимки на зайковците

Ето ги клетките

Ето още снимки на зайковците

Публикувано: 31 January 2008 - 11:26 PM
Еее много е хубаво така :blink: :yahoo:,аз не бих се сетила.Вие ли си ги направихте така?Пробихте ли ги,как ги направихте,стана ми много интересно как ги направите?Разкажете ако може ;) Оо аз не смея моите да ги пускам заедно и ми е гадно,че той мъжкаря ни само като я види и за 5 минути и гледай какво става след 29 дена бебоци ;D,може би лятото да ги пуснем,ама ще видим.
Ние мислим сега като затворим и сложим дограма на едната тераса,да сложим изкуствена трева и да са постоянно пуснати.Лесно ще се чисти.Ама ще видим.
Ние мислим сега като затворим и сложим дограма на едната тераса,да сложим изкуствена трева и да са постоянно пуснати.Лесно ще се чисти.Ама ще видим.
Публикувано: 01 February 2008 - 05:19 PM
Цитат
Еее много е хубаво така ,аз не бих се сетила.Вие ли си ги направихте така?Пробихте ли ги,как ги направихте,стана ми много интересно как ги направите?
Това е идея на мама.Ние сами си ги направихме.Клетките са изрязани и са свързани с тръби.Тръбите се затварят с капаци. ;)
Ето така

На тази снимка, във втората клетка, се вижда затворената тръбата.

Публикувано: 01 February 2008 - 10:26 PM
Еее баща ти казва така,ама като питате втеринарите друго ще казва.Тва си им е в природата и неможе женският заек да не роди.Хубаво е поне един път да роди,особено ако са два заека и се виждат и надушват.Айде тя сега е малка и всичко и е на игра и не разбира,ама мъжкият си разбира,а и съм сигурна че още като я е видял е почнал да и се качва.Вярно,че има много хора където имат женски мини зайчета и не са раждали нищо им няма,но живеят сами.Но пък има и много такива,които стават зле.Незнам това си е ваше решение.
На моята зайка взехме мъжки да не е сама и да си правят компания.Първите дни не и се качва,а и той не беше много голям на възраст,малко повече от 5 месеца.Но те се ближеха,чистеха се,гонеха се.Даже си мислех,че няма да имаме малки,докато една вечер майка ми ми звъни през 1 вечерта и казва,че е родила женската.Тези бебета не оцеляха,явно тя още не е имала майчинцки инстинкт и не им обръщаше много внимание,след два месеца я пуснахме да си има малки и така.Ветеринарите казаха,че е хубаво това че е родила.Де да знам мога и друго да кажа на една моя много добра приятелка зайката й е малко по-голяма от моята с 1месец и не е раждала и се чувства добре.Но пък и моята се чувства перфектно :blink: А Zai4e като влезнеш пиши как е Пухи,по-добре ли е?Играе ли,скача ли?Заведохте ли я на вет да видите дали е бременна? :blink:
На моята зайка взехме мъжки да не е сама и да си правят компания.Първите дни не и се качва,а и той не беше много голям на възраст,малко повече от 5 месеца.Но те се ближеха,чистеха се,гонеха се.Даже си мислех,че няма да имаме малки,докато една вечер майка ми ми звъни през 1 вечерта и казва,че е родила женската.Тези бебета не оцеляха,явно тя още не е имала майчинцки инстинкт и не им обръщаше много внимание,след два месеца я пуснахме да си има малки и така.Ветеринарите казаха,че е хубаво това че е родила.Де да знам мога и друго да кажа на една моя много добра приятелка зайката й е малко по-голяма от моята с 1месец и не е раждала и се чувства добре.Но пък и моята се чувства перфектно :blink: А Zai4e като влезнеш пиши как е Пухи,по-добре ли е?Играе ли,скача ли?Заведохте ли я на вет да видите дали е бременна? :blink:
Публикувано: 02 February 2008 - 09:23 PM
Браво!Клетката е много интересна!
А сега за Keri14.Тати е майтапчия.Сигурна съм,че нямя да има нищо пратив. :blink: Инъче Бъни като види малката постоянно й се качва и я гони.Рано или късно ще имаме малки,нама как.Сигурна съм,че е страхотно.
summerlove,зайката ти е много хубава! :yahoo:
А сега за Keri14.Тати е майтапчия.Сигурна съм,че нямя да има нищо пратив. :blink: Инъче Бъни като види малката постоянно й се качва и я гони.Рано или късно ще имаме малки,нама как.Сигурна съм,че е страхотно.
summerlove,зайката ти е много хубава! :yahoo: