Декоративно зайче
Публикувано: 02 February 2009 - 10:37 PM
Пуснете малко снимки да се порадваме на мъниците :wub:! ПОздрави на всички зайчета от мен и Гошо!
Публикувано: 02 February 2009 - 11:42 PM
Публикувано: 03 February 2009 - 12:55 AM
Цитат
Абе и обувките са за краката ама те ги ползват за дъвчене ;)
Публикувано: 03 February 2009 - 10:17 AM
Публикувано: 03 February 2009 - 10:54 AM
Публикувано: 03 February 2009 - 11:25 AM
kamelia96 Как сладко се излежава твоето сладурче! С бяло носле ли е или просто така е излязло ? Колко е голямо ? Много :wub: за зайчо!
По въпроса за ноктите, досега все в къщи им режем ноктите. Преди с обикновена голяма нокторезачка, а отскоро имаме и специална нокторезачка за зайчета. Аз лично им ги режа и не е никак трудно. Обикновено ги слагам легнали на краката ми и режа внимателно, гледам да не засегна розовата част. В началото малко се дърпат, но като започна да ги режа, сякаш усещат, че е за добро и стоят мирно :)
По въпроса за ваксините, аз нито съм против, нито съм За. И двете ми зайчета имат само по 1 ваксина - първата. Смятам, че ако им се дава хубава храна, хубаво сено, витаминчета, качествен талаш, не се изнасят навън, където за тях бълват хиляди зарази, не е нужно да се ваксинират.
Наскоро присъствах на ваксина на зайче бебе. Като му сложиха ваксината казаха на момичето след 1 месец да го заведе отново за реваксинация, а после на всеки 6 месеца да се води за ваксина. Това за мен е безумие. Толкова много стрес е безсмислен. :rolleyes:
Ето малко снимки на по-малкото зайче. :)
Публикувано: 03 February 2009 - 01:05 PM
А някой да му трябва малка клетка, която става за транспортна клетка или да се отглежда морско свинче в нея? Имам една, която е ползвана, но е запазена и сега вече не ми трябва. Върши работа и като временна за бебе зайче, но много временна!!! Ако някой се интересува, да пише на лични. Аз съм определила цена, но тя подлежи на коментар. :blink:
Публикувано: 03 February 2009 - 02:46 PM
Публикувано: 04 February 2009 - 01:47 AM
зайчето ти е като плюшена играчка, толкова е пухкаво и някак си крехко - страхотно е :blink: Много :wub: на мъника
Публикувано: 04 February 2009 - 02:00 AM
Мама Кари

Татко Зайко

Бебе Бети, момиченце - да отбележа цялото й име е Хубавата Бети ;D
Собственик siskata25

Бебе Монти, момиченце
Собственик dolittle

Бебе Бамби, все още не се знае пола /единственото с клепнали ушета от цялото котило/
Собственика не е от форума

Има и още 2 бебета, но за съжаление все още не са ми дали снимчици :blink:
Публикувано: 04 February 2009 - 11:07 AM
Публикувано: 06 February 2009 - 09:38 AM
Ние бяхме малко на ски и нямаще как да ви пиша.Привет на новите попълнения :blink:
Оставихме наш зайко на майка ми да го гледа и като го видях се вцепених..Та..,аз и оставих да гледа зайче,а то е станало коте ;D Тази моя майка не ме слуша за зайко,както не ме слуша като и оставям дъщеря си ;D Казах и да го храни по малко и един път на ден,а тя каза,че изяждал всичко и бил гладен,как да го оставяла така ;D Но честно да си кажа,май за една седмица си е посменил козинката,станал е по-пухкав и ми харесва повече,въпреки че е пораснал за една седмица вместо за един месец :) .
Та,на нас ни предстои ваксинка и живо се интересувам как се казва ваксината коята се слага или против какви болести е точно(пълното им наименование)? Ако може някой да ми даде точна информация,ще съм благодарна :blink:
Колкото до солното и минералното камъче- различни са.Освен,ако не се купи комбинирано.Едното е за придобиване нуждите от сол,а другото от минерали.Това минералното,обаче въобще не го пипнахме.Но солното е друго нещо,на половина е вече :)
По-късно ще се сложа снимки,за да видите разликата -"баба храни най-добре" ;D
Публикувано: 07 February 2009 - 09:36 AM