Dog.bg Форуми : Кокер спаньол

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (331 Страници) +
  • « Първа
  • 51
  • 52
  • 53
  • 54
  • 55
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

Кокер спаньол

#1041 Потребителят е офлайн   cherry_spa Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 01 November 2006 - 08:35 PM

Здравейте, много ви благодаря, че сте толкова мили и винаги готови да помогнете, снощи докато бях на работа изчетох всички странички от темата и ми се струва, че вече ви познавам, дори ви сънувах сутринта като си легнах, много ще ми е хубаво да ви видя всички и е страхотна идея за кокерски срещи, наскоро бях влязла в един сайт на развъдник в чужбина, където собствениците на развъдника организират срещи с новите собственици на малките кутрета, събират се по рождените им дни и си ходят на гости, много ме впечатли и ми стана драго да гледам снимките им с толкова много красиви дългоушковци на едно място. Аз съм от Варна и посещавам клиниката на д-р Манолов до Колхозния пазар, що се отнася до гранулките s) - осъзнавам грешката, че не съм обърнала внимание на марката, видях че двете най-препоръчвани от вас са нутра нугетс и Royal Canin и ще проверя още утре аз с какво храня съкровището си и ще му осигуря най-доброто.
Миленка, кученцата от кучилото бяха намерили нови стопани още с раждането си, съжалявам, че не мога да ти помогна, стискам палци твоите съседи да си намерят една прекрасна малка черна перличка, аз съм много влюбена в моята w) (love)
Изпращам ви мокроноса целувка от Чери и мен
ПП: стихчетата, които прочетох тук са направо страхотни, браво на авторите

#1042 Потребителят е офлайн   cherry_spa Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 01 November 2006 - 08:57 PM

между другото в един друг сайт четох едно примерно меню на малко кокерче като моето, където храната се готви от стопанина и беше страшно разнообразна, много различни манджички за един ден и това страшно ме обърка, помислих си, че животинката не може да се храни с едно и също един ден пък да не говорим цял живот с еднакви гранулки и за това реших да смесвам суха храна и консерва, що се отнася до млякото това пак го четох в същия сайт ама щом толкова хора казват, че не е добре явно трябва да се вслушам и да не давам повече прясно мляко

#1043 Потребителят е офлайн   Carlie Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 01 November 2006 - 09:12 PM

cherry_spa йеееееееееееееееее варненско кокерчеееееее :}

#1044 Потребителят е офлайн   cherry_spa Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 01 November 2006 - 11:05 PM

ето я моята черешка

Прикачени файлове

#1045 Потребителят е офлайн   cherry_spa Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 01 November 2006 - 11:14 PM

и още едничка

Прикачени файлове

#1046 Потребителят е офлайн   Ira Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 01 November 2006 - 11:56 PM

cherry_spa, страхотна е тази сладка черна муцунка w) !Да ти е жива и здрава! Ако има нужда от съвет ще помагаме, ние вече минахме през бебешкия период, скоро ще станем на две годинки.Ето малко снимки от времето когато и ние бяхме малки. Ние също сме от Варна и много ще се радвам да се срещнем - поне Варненските кокерчета.

Прикачени файлове

User's Signature

http://www.dogwelcome.info

Lord, help me be the person my dog thinks I am!

#1047 Потребителят е офлайн   Ira Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 01 November 2006 - 11:58 PM

опа, пак сгафих с размера моля за извинение

Прикачени файлове

User's Signature

#1048 Потребителят е офлайн   Ira Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 02 November 2006 - 12:13 AM

cherry_spa, сега прочетох че и вие ходите при д-р Манолов- ние също и сам много доволна.Наблизо ли живеете - ние сме на две пресечки от клиниката.Като станете достатъчно големи за разходки може да се срещнем.Е-ха ето че намерих някой наблизо bravoS
User's Signature

#1049 Потребителят е офлайн   dolly Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 02 November 2006 - 09:24 AM

аз също съм много навита на кокерска среща, ние сме от Велико Търново, но обичаме да се разхождаме из други градове, ако се разберем достатъчно от рано за срещата-мисля че е осъществима
Тайра напоследък нещо я е прихванало и не се спогажда много с кучетата -не се бие, но се кара, надявам се да и мине и да е само някакъв етап oleeee
в Търново има доста кокерчета, но не се срещаме, за съжаление
Всички мъници от форума са много сладки, да са ви живи и здрави
Аз съм влюбена в малката на carlie, отдавна си мечтая за цветен кокер w)

#1050 Потребителят е офлайн   milenka_bs Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 02 November 2006 - 09:59 AM

Айде да си направим кокерски срещи по градове, засега после да завържем междуградово сътрудничество със международен мащаб b) Аз съм от София и ще се радвам да видя софийските кокери.

Ето и едни нови снимки на Шаното.
Качена снимка

Ние много обичаме риба b)
Качена снимка

#1051 Потребителят е офлайн   Diyana Char Икона

• Freaky animal
  • PipPipPip

Публикувано: 02 November 2006 - 11:15 AM

b) Ех че оживено станало тук. Весело и шумно. Чудесно се е раздвижила темата. Гледам все нови бебенца и техните подвизи... Чарли като чуеше КЕСТЕНЧЕ и оченцата му ставаха три пъти по големи, ушенцата щтръкваха, колкото могат, целия замръзваше в очакване на появата от някъде на бленуваното кестенче. Да гонеше кестени му беше любима игра - летеше като вятър след тях и вееше уши след себе си w)

#1052 Потребителят е офлайн   Blinki Икона

• Dreamer
  • PipPipPip

Публикувано: 02 November 2006 - 11:32 AM

И Айричка много обича да яде кестени. А аз й се чудя как може да яде такива неща...
User's Signature

Качена снимка

#1053 Потребителят е офлайн   cherry_spa1 Икона

Публикувано: 02 November 2006 - 12:15 PM

хей здравейте аз съм си cherry_spa но незнайно защо със стария акаунт не ми разрешават да публикувам съобщения в тази тема, дори не ми разрешава да задам въпрос на админ., много странно ми стана даже малко неприятно с какво съм сгафила не знам, ако някой може да ми отговори?

Както и да е де Ира за съжаление не живеем много наблизо s), ние сме в Левски, но все пак сме във Варна и с удоволствие ще се срещаме с вас, когато порастне Чери и ще си играем.

За сега се възпитаваме, а мъничето ми е доста схватливо, само дето ми изгриза кабела на зарядното - добре че не беше включено и две от тонколонките на DVD-то също не работят, май ще ставаме електричари, ще и подам молба за работа в Е ОН l) , не сериозно още налита само на тънките кабели, по които не тече ток ами като порасне, доста ме е страх. Иначе днес послушно си глътна хапчето за обезпаразитяване и след 10 дни ще ни бият втората ваксина.

#1054 Потребителят е офлайн   cherry_spa1 Икона

Публикувано: 02 November 2006 - 12:16 PM

ее и на мен така ми се иска вече да ходим да гоним кестени с вас колко ще е забавно d)

#1055 Потребителят е офлайн   Suncho Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 02 November 2006 - 01:25 PM

Всички мъничета са прекрасни! Да са ви живи и здрави, и дано по-послушни! Моян Сънчо вече порастна - на година и половина , но май и щуротията му расте заедно с него! А скоро така се ядосах на една позната, която се "учуди " че съм си взела кокер - не стига, че били диви, ами и не били особено умни! Представете си - да обижда така моят умник!И красавец!
А сега, понеже идва зима, да ви питам къде спят вашите герои? Моят апартамент е северен и много студен . Миналата зима оставях Съни в хола през нощта- там има климатик и е отоплено, но той тотално се издъни - разкъса дивана и изгриза огромна дупка в дунапрена, и сега след като претапицирах ме е страх да го оставям там. Пробвах в спалнята-но не става работата-бяга, скача, ходи ми по главата,дърпа завивките.......безкрай! Та ако го оставя в неотопляманата кухня и коридора дали ще му е студено? Как мислите?

Прикачени файлове

• Прикачен файл  san1.JPG (14.65K)
    Брой сваляния: 86

#1056 Потребителят е офлайн   Ira Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 02 November 2006 - 01:28 PM

Защо ли това с кестените ми е много познато....Даже дори и в този момент имам два в дамската си чанта- за всеки случей ако не намерим по пътя l) Има нещо в тях,може би това ,че така подскачат като го хвърлиш.
Хайде варненските кокерчета дайте да се уговорим за среща.Ние сме почти всеки ден предиобед в морската градина(защото следобед съм на работа), но в събота и неделя сме на линия цял ден.Кажете кога ви е удобно и да решим.
User's Signature

#1057 Потребителят е офлайн   Ira Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 02 November 2006 - 01:54 PM

Голди, спи отделно от нас в другата стая където е нейното легълце.Снимката е от преди година но все още се събира с него и явно си го харесва.Вечер само докато кажа "Хайде вече ще си лягаме" и тя веднага отива да си легне на мястото. angelpik През зимата в стаята където тя спи оставям климатика да поддържа ниска температура през ноща(18-19 градуса).Правя го умишлено, защото не смятам ,че е хубаво кученцето да се изнежва прекалено- особено когато е вече отраснало.Та нали и зимата трябва да можем да ходим на дълги разходки без всеки път да настиваме.
Suncho, мисля че ако кученцето си има топло легло,изолирано от студения под и не е на течение няма да има проблеми- нали все пак то ще е в апартамента , а не на балкона.Май сме почти наборчета - Голди е на година и десет месеца.

Прикачени файлове

User's Signature

#1058 Потребителят е офлайн   Carlie Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 02 November 2006 - 02:54 PM

Aз Лейди я извеждам следобед... понеже съм първа смяна на училище... от няколко дни не ходим в морската защото е студено и няма хора, а мен ме е страх от големи кучета.... иначе по обяд и ранния следобед сме или в градинката на ТИМ или някъде около Плейбой-я на червения :) w) и тази кокерска среща е чудесна идея дайте да се разберем нещо да си поиграе и мойто бебе с някое прекрасно кученце b) w)

#1059 Потребителят е офлайн   Suncho Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 02 November 2006 - 04:43 PM

Ira, снимката е много сладка, а легълцето ви е чудесно наистина,но за съжаление, при нас легълце не може да издържи доста време!Започнахме с кош който беше изгризан и начупен почти до основи-лежи си в него и си го гризка; след него меко ватирано легълце- дупка до дупка и стърчаща вата, не сме пробвали само пластмасово, но съм сигурна , че и то ще бъде унищожено. През лятото си беше харесал шкафчето за обувки в коридора-стратегическа позиция и спеше върху него, но сега явно му е студеничко и си ляга на диванчето в кухнята.Но там все пак е доста хладно, особено нощем, а той не търпи завивки и оделца! Дали пък да не му слагам някакво вълнено елече!? А Сънчо е роден на 24.05.2005, даже в началото се шегуваха, че е трябвало да го кръстя Кирчо- в чест на празника, сигурно затова е и почитател на всякаква литература - книги ,вестници ,списания и всичко каквото му попадне в лапите!

#1060 Потребителят е офлайн   Carlie Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 02 November 2006 - 05:58 PM

като излизах преди 2 4аса видях едно малко кокер4е 4ерно и бяло... колкото мойта бе6е на размери.... ама не се дърпаше като подивяло като Лейди ouu bl) l)

• (331 Страници) +
  • « Първа
  • 51
  • 52
  • 53
  • 54
  • 55
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

5 потребители четат тази тема
0 потребители, 5 гости, 0 анонимни