Кокер спаньол
Публикувано: 12 February 2007 - 03:27 PM
ето малко снимки:
Публикувано: 12 February 2007 - 03:29 PM
Прикачени файлове
-
P1010839.JPG (174.63K)
Брой сваляния: 42
Публикувано: 12 February 2007 - 03:30 PM
Прикачени файлове
-
P1010835.JPG (180.35K)
Брой сваляния: 43
Публикувано: 12 February 2007 - 03:31 PM
Прикачени файлове
-
P1010845.JPG (120.79K)
Брой сваляния: 40
Публикувано: 13 February 2007 - 12:14 AM
Как е Сара,оправя ли се очето й?
Прикачени файлове
-
P1010843.JPG (181.51K)
Публикувано: 13 February 2007 - 10:09 AM
...............точно го снимах и вуйна го изведе на разходка,без да искал го изтървал,блъсна го кола и почина на място!Сега ми е адски гадно макар,че не беше мое куче,но трябваше да кажа на някой,който ще ме разбере! s) s) s)
Извинявайте ако съм ви досадила........но трябваше да споделя с някой!
Публикувано: 13 February 2007 - 03:49 PM
Аз моя Харди от малък го тренирам за лов. Още като беше на 4-5 месеца го приучих на гърмежи. Първо с пиратки от около 20 метра и го гушках и му говорех. След първия пукот не трепна. Втората гърмяха, докато той беше на земята и веднага се втурна в посока на изстрела. После продължихме. След няколко дни го водих на изпробването на новата пушка на приятел на баща ми Берета 12 кал. Никакъв страх. ДА видите обаче какво стана като извадихме Калашника нали е полуавтоматичен и яко цепи и Харди спече на автомата и d) се скри нейде из тревите. ДОВЕде после пазача на обекта и беше голям смях. l) Водих го с мен на уроците ми по ловна стрелба и там затвърдихме знанията. Никакъв уплах няма вече, само чака да падне някое пиле.
worthy
Боготворя го за това. А въздушна пушка и Флоберката не издават такива звуци, защото при въздушната няма никаква детонация. Приятелчето ходи на лов с мен с най-голям кеф bravoS и после яко oo

Харди! Черен си ми пред очите.[br][br]
Публикувано: 13 February 2007 - 03:52 PM
angelpik ВСИЧКИ КУЧЕТА ОТИВАТ В РАЯ angelpik

Публикувано: 13 February 2007 - 04:13 PM

Публикувано: 14 February 2007 - 10:36 AM
Hardy, о да кърлежи вече има.То с тази топла зима не можаха да измрът гадините n) .А за змиите не бях се замисляла преди да ни се случи.Но след като няколко дни бяхме на косъм от най-лошото и като съм я гледала Голди как лежи като парцалена кукла през това време вече мнооого ги мисля когато сме на подобно място.А то нашия татко е един пишман ловец и рибар(уф само да не прочете bash )вкъщи е заредено с разни такъми,въдици,пушки ама в повечето случеи май това,което се получава е хубава разходка за кучето b) .
И да не забравя- ЧЕСТИТ СВЕТИ ВАЛЕНТИН НА ВСИЧКИ!
Обичайте се!Най-чистата обич е тази на верния ви приятел!
Прикачени файлове
-
pp.gif (56.44K)
Публикувано: 14 February 2007 - 01:54 PM
А сега малко по-бодро,нали все пак е празник cheers
Четит Свети Валентин и Трифон Зарезан на всички!
Ние Роно не сме го тренирали за лов,но покраи Коледа и Нова Година и всичките пиратки по това време вече свикна.В началото като чуеше пиратките тичаше към мен и със засилка се покатерваше върху мен и се гушкаше,но постепенно свикна и се успокои.Но пък иначе всичко по-интересно(кокал,пъчки),което намери ако е навън го носи на мн,а ако е в къщи си го прибира в леглото.Ако имаме възможност,някои път с удоволствие бих го завела на лов,ще ми е мн,интересно да видя как ще реагира.А Голди е мн.сладка,и само как хубаво си е полегнала на края. oo
А някои от вас да е пробвал спреи Болфо на Байер срещу кърлежи и бълхи?Пробвахме няколко вида каишки,една от които Вирбак,но нито еедна от тиах не издаржа периода които уж трябваше да изкара.И сега си мислех да вземем да пробваме този спреи.
И Hardy ако наистиана имаш възможност да напишеш статията за ухапваниата ще беде мн.полезно.На скоро си взехме къща в провинцията и чух от съседи,че и там се появявали змиичета от време на време и ако се случи нещо такова на Роно,няма да съм мн.на ясно какво би тр.да направя,а и ветеринаря ни е малко далечко от там.Мерси предварително. wink
Публикувано: 14 February 2007 - 03:44 PM
Публикувано: 14 February 2007 - 04:25 PM
Публикувано: 14 February 2007 - 05:11 PM
Кърлежите не умират, те само "преживяват" зимата като неблагоприятен период и като стане топло пак започват да търсят на кого да пийнат кръвчицата.
За тях всичко на Баер е хубаво. Даже и каишката и пудрата вършат страхотна работа, за много опаразитени райони и кучета двете накуп няма да е излишно. Сара от две години само на това кара - пролетта каишка + пудра на Болфо и през лятото само пудрата.
Георги, ако кучето е това, което е на аватара то според мен в никакъв случай не е англ. сетер, те просто нямат черен цвят в стандарта /доколкото разбирам от тази порода/. Затова пък има нещо кокерско в него, въпреки, че снимката е много неясна. АКо може дай линк към някоя по-голяма снимка да видим реално какво куче имаш.

Nothing but the best is good enough!
Публикувано: 15 February 2007 - 11:04 AM
Много странен сетер, по-скоро сетерококер или коксетер. После проверих и се оказа, че няма такова куче r) Ама много сладко беше, така че няма значение каква порода е по-важно е, че прилича на кокеранче w) Дано си го обичкат много и да му се радват.

Публикувано: 15 February 2007 - 08:44 PM

Nothing but the best is good enough!