Кокер спаньол
Публикувано: 20 February 2007 - 07:37 PM
прочети и тези темихранене
важно
данов тях намериш каквото те интересува.винаги си добре дошъл да питаш.пусни снимки на бебока w)
Публикувано: 20 February 2007 - 08:26 PM
Храната - ми гранули е много добре, така както мишето те е посъветвала, накиснати в малко топла вода. Марката Педигри аз лично не я харесвам, Сара направи алергия към нея, и като цяло доста кокери правят алергия към нея. Нутрата е добра, има още няколко марки, които имат вид за подрастващи.
Добре дошли и от нас със Сара, качете снимка ако може да видим съкровището и ако имате каквито и да е въпроси питайте, ние затова сме се събрали да си помагаме d)

Nothing but the best is good enough!
Публикувано: 21 February 2007 - 03:39 PM
Четях за опашатите кокери,ние опашка си нямаме. s) Взехме си го с отрязана,ако не я бяха рязали щяхме да му я оставим.Но пак сега как въри дупе!!!Мн.сме смешни,сладко смешни. b) b) b)
Публикувано: 21 February 2007 - 04:54 PM
Публикувано: 21 February 2007 - 05:54 PM
бебче във форума ни).Не се отчайвай!Само търпение и обич трябват и всичко ще е наред.Всички ще помагаме.Ако искаш и имаш време,можеш да се върнеш назад
и да прочетеш писмата.Полезно е.Много отговори на свои въпроси ще получиш.
Покажи сладкишчето!
Ей,приятели,утре Рудо навършва три месеца.Голям КУЧ стана!Ще му боцкат утре втората ваксина.Вече спря да се гризка мазилка (не му е интересно изглежда). Много е сладък и вече е послушен КОЛКОТО МОЖЕ.Старае се паленцето!Яд ме е,че не можем да излизаме в това хубаво време!Както смятам ,пада се чак втората седмица на април да можем да излизаме!Много време! oleeee
Как е Сара на Самотната?Добре ли е вече оченцето й?Снощи се рових в един сайт за кучешки имена и Сара на староеврейски означава принцеса.
Публикувано: 21 February 2007 - 06:50 PM
Сара още не е добре, чакаме тия дни още една операция, мислим че ще е последна, просто има нещо на клепача, което я дразни и не можем да извадим. Като мине операцийката ще докладвам веднага. Иначе Сара е добре, тича, дивее, вчера ме захапа в играта и ми текна кръв /отново/ по нищо не й личи, че не вижда добре с едното оче. d)

Nothing but the best is good enough!
Публикувано: 21 February 2007 - 07:18 PM
Много мерси за саветите.Лъки още скимти bl) надявам се вече да свикне че ми се спии :) А снимка не мога да кача,нета ми е зле и мн не знам как.Та ако може да я прата на някои той да я качи.
Надявам се Сара да се оправи.Успех с операцията.На нас вчера ни се заби нещо в крачето-някво трънче ама то влязло на вътре та ходихме на ветеринар.Е това е от мен.Поздрави от нас с Лъки.
Публикувано: 21 February 2007 - 07:22 PM
А представяте ли си ,че Рудолф на старогермански означава вълк ,а Руди на английски е famous wolf.Какво име му лепнахме на кутрето!Не че не го оправдава
с ръмжене и лай до Бога....
Публикувано: 22 February 2007 - 09:40 AM
Публикувано: 22 February 2007 - 11:29 AM
Мимбо разкажи ни повече за бебока,от къде го взехте,как се чувства с вас,какво прави.всичко тук много обичаме бебешки истории и ще ни е интересно.поздрави нацелувай мъника от нас w)
Публикувано: 22 February 2007 - 11:36 AM
Прикачени файлове
-
g_koker_3.jpg (253.5K)
Брой сваляния: 42
Публикувано: 22 February 2007 - 01:42 PM
Лъки е страхотен!!! w) w) d) Много сладко бебе! w) Прилича на кокерчето в нашия блок, но то е по-светло... l)
А аз преди време намерих някакъв сайт, в който се обясняваше кое кучешко име какво означава. "Айра" значеше "бдителен, внимателен, винаги нащрек"- точното описание за нея! l)

Публикувано: 22 February 2007 - 07:10 PM
Мимбо , може и да съм пропуснала да прочета... ти от къде си? извини ме ако не съм разбрала аз oleeee
На второ място пускам един линк който няма общо с кокерите.... но се надявам повече хора да го видят, чудя се тези кученца дали ще издържат студената нощ cry2
http://dog.bg/f/inde...=ST&f=55&t=7247
Публикувано: 23 February 2007 - 07:16 AM
Пазете го много.Имай предвид,че бебчетата се заразяват от хората,дори да не излизат навън.Не го допускайте до обувките с които излизате навън,защото с тях може да внесете зараза без да искате,а те душат и ближат всичко.Нали опознават света.Ама наистина е много сладък bravoS !Руди вече не хапе(силно),защото се възпитаваме!На нас ни боцнаха втората ваксина,6.5 кг. сме вече,здрави сме и започнахме да си сменяме бебешката козинка.Започва едно сипене на косменца... нали знаете!Зъбчетата кога трябва да започнат да падат(млечните)?След четвъртия месец ли?
Какво стана с бебчетата във Варна?Миличките!Очакват се студове,дано някой се
смили над тях! s)
Публикувано: 24 February 2007 - 01:06 AM

Вход

Темата е заключена

Горе
Цитиране +