Dog.bg Форуми : Кокер спаньол

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (331 Страници) +
  • « Първа
  • 84
  • 85
  • 86
  • 87
  • 88
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

Кокер спаньол

#1691 Потребителят е офлайн   misheto7 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители
Публикувано: 20 February 2007 - 07:37 PM

здравей и добре дошли.да нормално е да скимти и да плаче -то е бебе.отделете му едно място за него,постелете с нещо меко и когато е легнало поставяйте до него бутилка с топла вода/все едно е до майка си/.относно храненето мисля че на 40 дни трябва да яде друга храна-педогри стартер,на нутра нъгетс има също.вижте дневната дажба -изписана е на опаковката на храната и я разделете на 6 толкова пъти се храни бебока.ганулките ги полейте с малко вода за да се размекнат.
прочети и тези темихранене
важно
данов тях намериш каквото те интересува.винаги си добре дошъл да питаш.пусни снимки на бебока w)

#1692 Потребителят е офлайн   samotnata Икона

• assajventress
  • Икона
  • Група: Без дом
  • Interests:Биология, животни...
Публикувано: 20 February 2007 - 08:26 PM

Идеята с бутилката топла вода е много хубава.
Храната - ми гранули е много добре, така както мишето те е посъветвала, накиснати в малко топла вода. Марката Педигри аз лично не я харесвам, Сара направи алергия към нея, и като цяло доста кокери правят алергия към нея. Нутрата е добра, има още няколко марки, които имат вид за подрастващи.

Добре дошли и от нас със Сара, качете снимка ако може да видим съкровището и ако имате каквито и да е въпроси питайте, ние затова сме се събрали да си помагаме d)
User's Signature

Nothing but the best is good enough!

#1693 Потребителят е офлайн   Rono Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 February 2007 - 03:39 PM

Привет. wink Благодаря за инфо-то за Болфо спрея и др.противопаразитни неша.Вече взехма спрея,пиша чак сега защото нямахме интернет няколко дни.
Четях за опашатите кокери,ние опашка си нямаме. s) Взехме си го с отрязана,ако не я бяха рязали щяхме да му я оставим.Но пак сега как въри дупе!!!Мн.сме смешни,сладко смешни. b) b) b)

#1694 Потребителят е офлайн   Светла Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 February 2007 - 04:54 PM

Mimbo ти направо си си взел истинско бебе, няма разлика в гледането с човешкото бебе super best честито! Кокера е прекрасен приятел, както е заглавието на тази тема - Кокера най-игривия приятел на човека! Но трябва още от малък да го учиш на много неща. .... ами .УСПЕХ с палъвника! bgflag

#1695 Потребителят е офлайн   Рудо Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Validating

Публикувано: 21 February 2007 - 05:54 PM

Здравейте и добре дошли на Мимбо и Лъки ( нали така се казва най-мъничкото
бебче във форума ни).Не се отчайвай!Само търпение и обич трябват и всичко ще е наред.Всички ще помагаме.Ако искаш и имаш време,можеш да се върнеш назад
и да прочетеш писмата.Полезно е.Много отговори на свои въпроси ще получиш.
Покажи сладкишчето!
Ей,приятели,утре Рудо навършва три месеца.Голям КУЧ стана!Ще му боцкат утре втората ваксина.Вече спря да се гризка мазилка (не му е интересно изглежда). Много е сладък и вече е послушен КОЛКОТО МОЖЕ.Старае се паленцето!Яд ме е,че не можем да излизаме в това хубаво време!Както смятам ,пада се чак втората седмица на април да можем да излизаме!Много време! oleeee
Как е Сара на Самотната?Добре ли е вече оченцето й?Снощи се рових в един сайт за кучешки имена и Сара на староеврейски означава принцеса.
User's Signature

Качена снимка
Качена снимка

#1696 Потребителят е офлайн   samotnata Икона

• assajventress
  • Икона
  • Група: Без дом
  • Interests:Биология, животни...
Публикувано: 21 February 2007 - 06:50 PM

Аууу, благодаря за информацията. Много е полезна.
Сара още не е добре, чакаме тия дни още една операция, мислим че ще е последна, просто има нещо на клепача, което я дразни и не можем да извадим. Като мине операцийката ще докладвам веднага. Иначе Сара е добре, тича, дивее, вчера ме захапа в играта и ми текна кръв /отново/ по нищо не й личи, че не вижда добре с едното оче. d)
User's Signature

Nothing but the best is good enough!

#1697 Потребителят е офлайн   Mimbo Икона

Публикувано: 21 February 2007 - 07:18 PM

здравейте
Много мерси за саветите.Лъки още скимти bl) надявам се вече да свикне че ми се спии :) А снимка не мога да кача,нета ми е зле и мн не знам как.Та ако може да я прата на някои той да я качи.
Надявам се Сара да се оправи.Успех с операцията.На нас вчера ни се заби нещо в крачето-някво трънче ама то влязло на вътре та ходихме на ветеринар.Е това е от мен.Поздрави от нас с Лъки.

#1698 Потребителят е офлайн   Рудо Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 February 2007 - 07:22 PM

Дано това да е последната интервенция и оченцето да се оправи!!!Стискаме палци!
А представяте ли си ,че Рудолф на старогермански означава вълк ,а Руди на английски е famous wolf.Какво име му лепнахме на кутрето!Не че не го оправдава
с ръмжене и лай до Бога....
User's Signature

Качена снимка
Качена снимка

#1699 Потребителят е офлайн   Mimbo Икона

Публикувано: 21 February 2007 - 07:30 PM

горкото кученце вече и вълк стана :) Внимавай да не ти откасне палеца :)За лаенето и ние не сме без глас.Само скимтим.И най на което се кефа брат ми кат трагне да го погали или земе му казваме едно Лаф и се крием под завивката :)

#1700 Потребителят е офлайн   misheto7 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 22 February 2007 - 09:40 AM

mimbo извинявай за въпроса но от къде това трънче,не ми казвай че вече сте го извеждали навън bl) със скиметенето ще спре когато свикне с дома и поотрасне малко.ако искаш прати снимките на misheto7@yahoo.com аз ще ги кача

#1701 Потребителят е офлайн   Mimbo Икона

Публикувано: 22 February 2007 - 11:08 AM

Здравейте
Не сам го извеждал.Та да не сам луд.НЕзнам от каде е тоя трън ма от някаде дойде и ни се заби в крачето.Ок ще прата снимки.
Поздрави от Лъки и от мен(Лъки туко що ви поздрави с пакост варху килима )

#1702 Потребителят е офлайн   misheto7 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 22 February 2007 - 11:29 AM

ок,дано се оправите бързо с крачето,пазете много мъничето ,че то още няма необходимите ваксини и е много податливо на какво ли не.не му давайте да ходи при обувките ви ,че не се знае какво се е залепило за тях.
Мимбо разкажи ни повече за бебока,от къде го взехте,как се чувства с вас,какво прави.всичко тук много обичаме бебешки истории и ще ни е интересно.поздрави нацелувай мъника от нас w)

#1703 Потребителят е офлайн   misheto7 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 22 February 2007 - 11:34 AM

и ето снимки на бебока w)

Прикачени файлове

• Прикачен файл  ____.jpg (76.87K)
    Брой сваляния: 42

#1704 Потребителят е офлайн   misheto7 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 22 February 2007 - 11:35 AM

и още ...

Прикачени файлове

• Прикачен файл  ____2.jpg (75.05K)
    Брой сваляния: 41

#1705 Потребителят е офлайн   misheto7 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 22 February 2007 - 11:36 AM

w) w) w)

Прикачени файлове

#1706 Потребителят е офлайн   Blinki Икона

• Dreamer
  • PipPipPip

Публикувано: 22 February 2007 - 01:42 PM

Здравейте на всички! Добре дошли на новите кокери! victoryVVV Да са живи и здрави и да ви радват мнооооооооооого!
Лъки е страхотен!!! w) w) d) Много сладко бебе! w) Прилича на кокерчето в нашия блок, но то е по-светло... l)
А аз преди време намерих някакъв сайт, в който се обясняваше кое кучешко име какво означава. "Айра" значеше "бдителен, внимателен, винаги нащрек"- точното описание за нея! l)
User's Signature

Качена снимка

#1707 Потребителят е офлайн   Carlie Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 22 February 2007 - 07:10 PM

На първо място искам да поздравя новото попълнение :) мн сте сладки ей w)
Мимбо , може и да съм пропуснала да прочета... ти от къде си? извини ме ако не съм разбрала аз oleeee
На второ място пускам един линк който няма общо с кокерите.... но се надявам повече хора да го видят, чудя се тези кученца дали ще издържат студената нощ cry2
http://dog.bg/f/inde...=ST&f=55&t=7247

#1708 Потребителят е офлайн   Рудо Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 February 2007 - 07:16 AM

Лъки е мноооого,ама много чаровен,сладичък и красив.Ще стане прекрасен кокер.
Пазете го много.Имай предвид,че бебчетата се заразяват от хората,дори да не излизат навън.Не го допускайте до обувките с които излизате навън,защото с тях може да внесете зараза без да искате,а те душат и ближат всичко.Нали опознават света.Ама наистина е много сладък bravoS !Руди вече не хапе(силно),защото се възпитаваме!На нас ни боцнаха втората ваксина,6.5 кг. сме вече,здрави сме и започнахме да си сменяме бебешката козинка.Започва едно сипене на косменца... нали знаете!Зъбчетата кога трябва да започнат да падат(млечните)?След четвъртия месец ли?
Какво стана с бебчетата във Варна?Миличките!Очакват се студове,дано някой се
смили над тях! s)
User's Signature

Качена снимка
Качена снимка

#1709 Потребителят е офлайн   misheto7 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 23 February 2007 - 01:36 PM

mimbo а ти откъде взе Лъки?

#1710 Потребителят е офлайн   мир4ето Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 24 February 2007 - 01:06 AM

здраейте мили приятели позволявам си да ви нарека така за6тото след като из4етох вси4ки теми написани досега ве4е ви 4увствам много близки вас и ва6ите мили далгоу6ковци w) искам да споделя 4е от другата сабота 3 март и аз 6те се присаединя кам голямото кокерско семеиство и 6те си имам сладко бебе мом4енце на 41 дни 6те се казва ар4и и вапреки многото из4етена литература много се притеснявам затова 6те сам ви много благодарна ако ме посветвате как да направя по приятно идването на ар4и в новия му дом приемам всякави савети и тай като знам колко сте мили и услужливи знам 4е 6те се отзовете за което ви благодаря предварително и в тази насока мерси много на ми6ето7 за оказаната помо6т и тарпение r) искм да ви кажа 4е 4ета с интерес написаното от вас за стореното от ва6ите мили сладури и си признавам 4е на някои историики се посмях доста от сарце l) е това е засега отмен сигурна сам 4е след седмица 6те ви затрупам с безброи вапроси сварзани с отглеждането на ар4и l) за6тото 6те ми е малко bl) но сам обедена 4е с ва6а помо6т 6те се справя 4ао 4ао

• (331 Страници) +
  • « Първа
  • 84
  • 85
  • 86
  • 87
  • 88
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни