Dog.bg Форуми : Кокер спаньол

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (331 Страници) +
  • « Първа
  • 92
  • 93
  • 94
  • 95
  • 96
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

Кокер спаньол

#1851 Потребителят е офлайн   Carlie Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 08 March 2007 - 10:40 PM

Аз съм в грешка, про-план-а беше 7 лв килото, аз взех dog chow ли беше chow dog ли беше.... bl) радвам се че дъвче малката щото иначе направо гълта... напоследък във Варна хляба е гаден, поне този в магазина под нас - един път с бульона и ориза и дадох от него хляб.... ефекта беше ужасен - още преди да преглътне хляба се превърна в тесто което тя повръщаше и се опитваше пак да погълне.... но не се получаваше... накрая успях да я хвана за да изчистя онази гадост ouu а точно този хляб вместо да изсъхва или да мухлясва се вкисваше и ставаше лепкав.... ужас NNN

Я какво ново попълнение :) мнооого сте сладки w)

Кавалер, винаги ми е била мнооого симпатична тази порода w) просто информативно каква е цената на такова кученце b)

И накрая но не на последно място ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ КУЧКИ :) И МАЦКИ ВЪВ ФОРУМА - ЖИВИ ЗДРАВИ ПРАВИ И КОРАВИ 1super

Наздраве на всички drink

#1852 Потребителят е офлайн   Рудо Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Validating

Публикувано: 09 March 2007 - 07:00 AM

Карли,от къде точно купуваш тази храна dog chow,защото и на мен ми идва много скъпа pro plan.Вярно е,че е по-качествена,но....много ми тежи на семейния бюджет.
Кажи ми къде е този магазин от който купуваш,за да кажа на сина ми да купи преди да си дойде от Варна,моля те!Нашият Руди не е капризен и яде всичко.Не съм имала проблеми с повръщане или разстройство до сега.Много обича ябълки и моркови. Изяжда по един килограм от двете за пет-шест дни.Поздрави на всички!Какво става
със Сара,Самотната?Мина ли последната операция?Гушки за Саричка.Тя е герой 1super !
User's Signature

Качена снимка
Качена снимка

#1853 Потребителят е офлайн   samotnata Икона

• assajventress
  • Икона
  • Група: Без дом
  • Interests:Биология, животни...
Публикувано: 09 March 2007 - 11:24 AM

Аз давам на Сара Нутра Нугетс. Висок клас храна, на ниска цена... Подвида който тя яде за възрастни между 1 и 7 години струва 3.10 килото, по-ниска е цената от Педигри и Фрискис даже, а класа е висок. С тази храна оправих алергията на Сара от храните, оправихме козината, аналните жлези донякъде, гастрита- откакто яде тази храна все едно няма гастрит. Много съм доволна от нея. Даже понякога си купувам цял чувал и ми излиза по 2.80 килото.
Сара има операция началото на другата седмица, с което се надяваме всичко да приключи веднъж за винаги, че вече даже не помня какъв й е погледа когато отвори и двете очички.

Един поздрав от нас:

Качена снимка
User's Signature

Nothing but the best is good enough!

#1854 Потребителят е офлайн   мир4ето Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 March 2007 - 11:48 AM

Мира и Ар4и стискат палци и лапи4ки вси4ко сас Сари4ка да е наред и да премине нормално успех super best w)

#1855 Потребителят е офлайн   Кавалер Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 March 2007 - 12:51 PM

Здравейте на всички за днес! И аз храня малката с Роял Канин, но бих опитала и с друга /за разнообразие/. Онзи ден я похвалих, че си изяде дозата, но вчера пак само половината. Може би й омръзва.
На Carlie: На мен лично ми я подариха с/у символична цена, но я видях в зоомагазина на попа за 700 лв.
User's Signature

Това е Одри. Не прави на другите това, което не искаш да направят на теб!

#1856 Потребителят е офлайн   Carlie Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 March 2007 - 02:10 PM

Храната я взимам от ветеринаркара r)

#1857 Потребителят е офлайн   мир4ето Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 March 2007 - 03:08 PM

аз сам малко притеснена ами Ар4и има малак проблем и тои е следния днес акитата му са доста рети4ки има не6то като рзстроиство дали се далжи на храната само да поясня храня го по един и са6т на4ин откак сам го взела не сам сменяла храната о6те сме с роял канин само дето спрях да слагам кисело мляко но него го спрях преди 3 дни аз утре 6те ходя до ветериаря да вземам храна и 6те питам но моля помагаите и вие смятам 4е сте се сбласквали с подобни не6та bl) r)

#1858 Потребителят е офлайн   Ira Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 March 2007 - 03:32 PM

Мирчето,така и така ще ходиш до ветеринаря утре по-добре питай него ако до тогава не е спряло разстройството.Щом не си сменяла храната няма да е от това, няма и да е от стрес защото вие много добре си се справяте по твоите думи.Да не е настинал ? И знаеш ли кога е обезпаразитяван вътрешно за последно или дали е обезпаразитяван въобще?Това ми идва наум като две възможни причини.Аз като взех Голди също имахме проблем с разстройство,оказа се че е от глисти въпреки ,че ми бяха казали ,че е обезпаразитена вътрешно.След като я обезпаразитих хубаво и разстройството мина.Ако разстройството продължава и утре е добре доктора да вземе проба от акито за изледване за вътрешни паразити.Глистите могат да са фатални за малкото бебе и е добре да си сигурна,че гадинките ги няма.Докато лекувахме това нашия доктор ни беше казал да се спазва диета- само сварен ориз без подправки,бяло пилешко месо(чисто без кожи) и препечени филийки- също като при хората.
Хайде дано се оправите бързо!Стискаме лапки и палци! super best

Рудо,има един магазин посредата на улицата между сладкарница "Синчец"(която се намира зад Винса) и Спортна зала.Там продават марката за която питаш.Утре ще погледна за точния адрес на магазина като мина оттам и ще ти пиша,защото така само по ориентири незнам дали ще го намери сина ти.
User's Signature

http://www.dogwelcome.info

Lord, help me be the person my dog thinks I am!

#1859 Потребителят е офлайн   мир4ето Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 March 2007 - 04:20 PM

Ар4и е обезпаразитяван 2 пати и гадинки не е вадил утре те питам вет на какво се далжи това може и да е настинал bl) ето и малко стойки и 4алами от нас l) Качена снимка
Качена снимка
Качена снимка
Качена снимка
как да не го схруска6 w)

#1860 Потребителят е офлайн   Кавалер Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 March 2007 - 05:30 PM

Боже, колко е сладък? Извинявай, но колко кг тежите. На снимките е голям пухан. Горкичкият - може да е настинал - тогава пак дрискат. Най-добре да каже ветеринарният лекар. Хайде оправяйте се скоро.
User's Signature

Това е Одри. Не прави на другите това, което не искаш да направят на теб!

#1861 Потребителят е офлайн   lqllqlq Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 09 March 2007 - 06:35 PM

офф, това с храните е кошмар! Ако я смениш рязко задължително се разтройва малкия :) Робърт имаше подобен проблем когато му дадохме гранули с малко хляб и пилешко бульонче...уж беше без подправки, но ноща беше дълга както за него така и за нас и от тогава избягваме да му правим попарка освен с малко вода...другия вариант да се "поразтрои" е ако си излапа твърде бързо порцията от лакомия, но като се замисля да чукна на дърво до сега по-сериозен проблем не сме имали

#1862 Потребителят е офлайн   мир4ето Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 March 2007 - 07:19 PM

кавалера като го взех бе6е 2,5 кг.вет като го видя каза да минем на диета т.е. по малак грамаж отколкото вса6тност трябва да се дава сутринта го теглих до толкова колкото можах да го задаржа на кантара де l) и ми се стори 4е стрелката е на 3 кг но не сам много сигурна r) голямо дебела4е ми е но ми се струва 4е малко се е поодалжил и 4е е смакнал корем4ето l)

#1863 Потребителят е офлайн   Рудо Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 10 March 2007 - 09:16 AM

Арчи е много красиво бебче!!!Дано да се е оправил!Как сте?Като ми донесоха Руди и той беше пумпалче,но постепенно се издължи и оформи телцето.Не съм знаела колко килограма е,защото не можех да го претегля(кой да стои мирен).Като бяхме при вет за втората ваксина го помолих да го претегли.Той направи така - взе го в ръце,качи се с него на кантара,видя килограмите ,после го пусна и пак погледна и...след това смяташ.Хитро, нали !?Не бях се сещала.Благодаря за информацията на Карли.Биляна и на теб също.Чувала съм за нутра нугетс ,но ще трябва да проверя в Шумен дали я имат.Вет продава само роял канин и про план - супер,но ми е скъпо.Руди е палав колкото си искате и отгоре.На моменти ми иде да го хвана и да го сплескам с гушкане.Пляскам го по дупарата,когато прекали или го притискам по гръб(някой от вас беше го казал)докато се укроти и отпусне.Абе,страхотна енергия!Блика от него,просто е фурия.Сега за да ме опровергае се е гътнал на леглото и само следи ръцете ми по клавиатурата.Кротък,кротък,същинско angelpik .Трябва да е каталясал от скоростните отсечки дето ги прави из целия апартамент.Трябва да сменяме врата та на банята.Направи дупка и скоро ще може да се провира през нея.Тя и вратата не беше свястна.Чуваше се скрибуцане от време на време,дървояд или там както се казва .Изглежда звукът го е дразнел и му видя сметката на червея и на вратата - също!Чудим се с мъжа ми - алуминий или PVC да поръчаме.Дайте съвет.Дали ще продължи и по новата врата да драпа?Приятна почивка на всички ви.Рудолф вече
oo .Бебе е още.Много го обичам!
User's Signature

Качена снимка
Качена снимка

#1864 Потребителят е офлайн   Рудо Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 10 March 2007 - 09:22 AM

Забравих да се похваля(от оплаквания)вече сме с два нови зъба,постоянни. Първите долни резци.
User's Signature

Качена снимка
Качена снимка

#1865 Потребителят е офлайн   Ira Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 12 March 2007 - 10:04 AM

Рудо,ходих до магазина за който то бях писала.Адреса е ул."В.Друмев"27,а улицата е тази която е отзад на Винса и води към Спортна зала.За пореден път ми направи впечатление ,че там продават храни само от среден клас нагоре.Dog Chow -junior там e 4,20.Казаха ми че е среден клас и ми препоръчаха Chikopee за 4,90,която е с малка разлика в цената но е висок клас храна,т.е казаха ми че е по-добра от първата, за която питах.Това е от мен.Гушки на бебчо! w) Честити ви нови зъбки! b)
User's Signature

http://www.dogwelcome.info

Lord, help me be the person my dog thinks I am!

#1866 Потребителят е офлайн   Nina_vn Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 12 March 2007 - 10:30 AM

здравейте на всички!искам да ви попитам някой дали не иска да му подаря моя кокер, мъжки, този месец ще стане на 9 месеца. налага се защото ще заминавам да живея в испания и няма как да го взема с мен. много ми е мъчно, че така се налага и трябва да се разделя с него, но няма кой да го гледа. тук ако имате ваши познати, които са готови да го гледат можете да ми пишете. ако искате мога да сложа снимки, а телефона ми е 0888290279. s)

#1867 Потребителят е офлайн   Enfant^Terrible Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 12 March 2007 - 11:56 AM

Nina_vn, толкова е тъжно, когато обстоятелствата налагат подобно решение...

Съжалявам!

#1868 Потребителят е офлайн   samotnata Икона

• assajventress
  • Икона
  • Група: Без дом
  • Interests:Биология, животни...
Публикувано: 12 March 2007 - 02:48 PM

Оххх... това е едно от най-отвратителните неща, които може да се случи на собственик на кученце. Ама нищо ли не може да се направи за да го вземете в чужбина? Аз за толкова домашни любимци съм чула, че са си ги взели.... Та то е още бебе, как ще се справи без вас, при непознати /а може би и неопитни хора/? Как ми се иска ако нищо не може да се направи аз да го взема..... но няма да стане...
User's Signature

Nothing but the best is good enough!

#1869 Потребителят е офлайн   Рудо Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 12 March 2007 - 03:12 PM

Ира,благодаря ти за услугата и вниманието.Нашият е "доброто прасенце",всичко яде
без претенции,но на мен ми се иска храната да е пълноценна,за да не се тревожа за витамини,минерали и т. н.Chikopee не съм чувала,но щом е висок клас значи в нея има всичко необходимо, а и цената е добра.Ще опитам.
Сега съм му сърдита на "тайфуна",защото заварих в къщи следи като от паднала бомба.Не ми се обяснява!Някой беше разказвал ,че майка му се обаждала в три през нощта(той на работа,а тя гледа кокерите) да дойде да си прибере"терминаторите".
Тогава се смях с глас,но в момента ми е a) !!!
User's Signature

Качена снимка
Качена снимка

#1870 Потребителят е офлайн   Carlie Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 12 March 2007 - 03:12 PM

Как?!?! Сладкия Ирис... стига бе недей взимай го със себе си.... Горкото кученце cry2 аз Лейда за нищо на света не я оставям... Където и да ида ще си я взема със мен, все пак не си взимаме куче за да го гледаме 5-6 месеца а за да ни радва дъъъъълги години (love) ouu

• (331 Страници) +
  • « Първа
  • 92
  • 93
  • 94
  • 95
  • 96
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни