на мястото кадето бе6е отгризал пер4ето тапет слава богу 4е е под леглото ми и не се вижда сложих даска за да не продалжи с заниманието си и на следва6тия ден като сам на работа и да на другия ден няма6е неприятни изненади но само да вмакна 4е сам махнала вси4ки килими вдигнала сам вси4ки кабели обезопасила сам вси4ки контакти с по една даска варху тях ваоб6те вси4ко до което може да се докопа и е добре ама като порасне тогава незнам каво ме 4ака но тогава 6те мисля
ве4е става 5 дни откак сам махнала вестниците от стаята и от терасата ходи си сам на терасата дори и ве4ер и си вар6и работите нямах си представа с колко интелигентна и умна порода си имам работа тази седмица по4ивам и ре6их 4е е време да се понау4им на не6то и направо oleeee казх му седни и тои седна ре6их 4е е просто савпадение но не след малко пак седни и тои пак седна после в играта ни ре6их да му хварля игра4ка и саответно да я донесе и познаите донесе я пак ре6их 4е е слу4аино и пак опитах и така ве4е сядаме по команда и носим игра4ка и това от парвия пат и е затвардено за един ден хора имаме стра6но умни ку4енца bravoS w) удивена сам и сам изненадана как схва6та от парвия пат какво се иска от него b) има си и наградки разбира се и много хвалби
за леглото аз са6то бях много втре6тена каде 6те спи мястото го бях избрала под бюрото ми 6ироко и просторно е но вапроса с леглото ме ма4е6е ходих в зоомагазините и като видях цените oleeee не бе6е това варианта после мислех и аз за кама6итен панер неможах да намеря и накрая приятеля ми му направи понеже работи в цех за дарвени плоскости взе размера и го сглоби удобно и 6ироко 4ак аз се побирам в него l) постелила сам олекотено юрган4е което ве4е е поизгризано l) та Руди може да си направите и вие ето това представлява и струва по малко от 10 лева
казахте по подробно аз пак нямам спиране хаиде 4ао 4е иска и 4етене l)