Кокер спаньол
Публикувано: 29 June 2007 - 05:45 PM
Публикувано: 29 June 2007 - 05:54 PM
Публикувано: 29 June 2007 - 07:32 PM
Няма ли нови снимки от бебчетата?Толкова са сладки w) Наистина ли няма кандидати за тях все още?Това направо не ми се вярва!
Знаеш ли,че преди когато още обмислях откъде да си взема кокер си мислех да се свържа с теб и да питам за поколение на Айк-толкова го бях харесала. Но после много неочаквано съдбата ме събра с моята лигла и..се влюбихме!
Публикувано: 29 June 2007 - 08:03 PM
Утре ще правим снимки на бебешорите, нямам търпение да се ваксинират, и да минат всички карантинни срокове и тогава ще можем да правим снимки на воля и в нашето дворче, предполагам ще станат чудесни фотосесии.
Очаквам в скоро време да дойде и стопанката на Ike, да им направи груминг и подстрижка. Целувки на всички кокерови душички.
Публикувано: 29 June 2007 - 09:37 PM
Блазе на Голди за бъдещите години живот! Простор и свобода dribble !
Милата Сара, пак болничка! Защо не опиташ с Алмагел наистина, ако не си го правила до сега, Били?
Очаквам с огрооомно нетърпение снимките на мъничетата, сигурно са много пораснали. Прегръдки и лека нощ oo !
Публикувано: 30 June 2007 - 12:30 AM
Сара е с гастрит откак я намерихме. Повръщаше почти през ден докато ядеше неправилната храна /т.е. докато се образовам/. Откак започнахме с гранулите /задължително 2 пъти на ден/ нямаме почти никакви проблеми. Само в случаите в които по някаква причина закъснее много закуската, или попадне в стомахчето нещо дразнещо. СНощния случай беше точно такъв. В първото повръщано намерих почти цяла джанка. Или поне на мен ми се стори такова. Ум не ми побира как го е изяла, като на разходка беше само с каишка и аз я наблюдавам изключително зорко. После направих и втората грешка, реших, че след като има апетит всичко е наред и трябва да вечеря, което доведе до последвалите още 3 повръщания. СЛед това разбира се й спрях водата и храната и всичко се оправи, ама кой да мисли... От мен да знаете, ако повърне кучето спирате му и храна и вода и чакате 12 часа да се успокои стомахчето. А не като мене да мислите, че като яде значи е добре. Много съм проста. Сара сега е добре /чукам на дърво/ яде си нормално, пие си хапчетата за ПеХа-то, сега се е излегнала на леглото между мен и мъжо и така се е разтегнала, че няма място за мен.
От нас лека нощ, и чакам предложения за среща /никой да не се услушва/ и снимки на който не може да се появи.

Nothing but the best is good enough!
Публикувано: 30 June 2007 - 11:28 AM
Публикувано: 30 June 2007 - 11:51 AM

Публикувано: 30 June 2007 - 03:30 PM
А на вас ще дам един съвет за среща, това е нашата поляна, където сега се проведе изложба( ритуална зала "Красно село"), има много кучета и всички са добрички, няма агресивни. Тази поляна вече се стопанисва от две години, тревата окосена, храсталака окастрен. super best
Ако решите тук да се видите някой уикенд, може и да се засечем, всяка вечер сме там голяма компания кучкари, седим на центъра на поляна с BEER разбира се, а кучовци щуреят наоколо, кефффф. d)
Публикувано: 30 June 2007 - 08:40 PM
Цитат
Само да кажете, че идвате, и щв ви дам координати!!! l) Това е най-малкият промбем!
Сега съм си тук, само от 8 до 15 юни няма да съм у нас... За мен ще е просто... СУПЕР!!!
И да ви изкуша с още нещо: тези поляни са на 15 мин. с кола от нас (до с. Говедарци). Не мога да ви опиша Айричка как щуря там днес!!! d) d) d) w) Не спря въобще, за това я няма на снимката... bl)
Прикачени файлове
-
S5002280m.jpg (52.86K)
Брой сваляния: 34

Публикувано: 30 June 2007 - 09:41 PM

Публикувано: 30 June 2007 - 11:37 PM
http://dcforum.info/...p?p=32520#32520
Публикувано: 01 July 2007 - 01:02 AM
АУУУУ, просто плачат за груминг, чак ме засърбяха ръцете.
l) Страхотни са! Искам да ги видя! victoryVVV
Публикувано: 01 July 2007 - 07:45 AM
А Айра вчера плува в реката... Ходихме в гората, беше топло и тя само се чудеше как да влезе във водата. Ние малко й помогнахме- хвърлихме я в реката и тя си доплува до брега. Ооо, колко беше сладка, и колко беше мокра! l) w)
Поздрави и целувки на всички кучовци!

Публикувано: 01 July 2007 - 09:28 AM
Снощи пак бяхме на игрището. Пуснах го и гледам, че се вдига нещо като прахоляк. Оказа се, че е вода (поливат тревата ). Предполагам можете да си представите как изглеждаше Рудо, особено като беснееше по пътеката за бягане. Мокър и кален, но много доволен. По едно време с периферното си зрение виждам, че се задава кучкар с едно голямо нещо, което дърпа повода си като влекач. Докато се осъзная нашият летеше към него с развяти уши! "Не", "Ела тук" - дрън-дрън. Човекът ми вика "Спокойно! Няма страшно! Само да се подушат!" Ми като ми се вижда страшно това куче! Закопчах повода и ги оставих да се душат. Другото се оказа ротвайлер на 8 месеца. Въздухът излиза със свистене от гърлото му, защото шефът му го дърпа и го души каишката. Наият души, души и по едно време взе да ръмжи и да го лае! Спокойно, викам аз, той е добричък, не го лай да не те схруска! Човекът ми казва, че бил много кротък и голям глезльо. Обичал да си играе с другите кучета. Ама като го гледах, само да скочи върху Рудо и ще го изкорми. Тръгнаха си преди нас, а ние като се прибрахме се къпахме основно и се чистихме от бодилчета, та и тази сутрин също. Отивайте в Самоков при първа възможност! Ще бъде вълшебно и за вас и за кучовците! Завиждам ви! Чао!

Вход

Темата е заключена

Горе
Цитиране +