Кокер спаньол
Публикувано: 28 June 2007 - 01:42 PM

Nothing but the best is good enough!
Публикувано: 28 June 2007 - 02:08 PM
Публикувано: 28 June 2007 - 06:52 PM
И понеже така и така писах във вашата тема, да споделя, че и ние сложихме преди няколко дни Адвантикс спот он, дано да действа, защото преди с Фронтлайна Ари имаше кърлеж, а след това с противопаразитна каишка в неделя открих дебела бълха на него и тичахме при вета за обезпаразитяване.
Поздрави от нас с Ари! 1super

............................................BLACKY forever in my heart.............................................[br]

Публикувано: 29 June 2007 - 02:19 PM
Да ви се оплача, тази нощ не съм спала. Сара повръща 4 пъти, дави се, заспали сме в 4 сутринта. Направо милото ми кученце незнам дали някога ще спре със здравословните проблеми.

Публикувано: 29 June 2007 - 03:23 PM

Публикувано: 29 June 2007 - 04:36 PM
Публикувано: 29 June 2007 - 04:53 PM
Отдавна не съм писала,но съм затрупана от работа и едва имам време да попрочета какво сте писали.Строим си къща и по цял ден сме на обекта.Голди много помага - най-вече с обяда на работниците l) Интересното е,че не е от глад или лакомия.Явно самата просия и е в кръвта,защото като й дадат не го яде, а хуква да го крие из двора,после естествено се връща за още.Веднъж случайно попаднах на едно скривалище с десетина парченца салам-ей тъй за черни дни l).
Виждам,че доста от вас са минали на Адвантикс спот он и чакате да видите какъв ефект ще има в сравнение с Фронтлайна.Аз самата преди месец замъкнах Голди при ветеринаря да ни даде нещо помощно срещу кърлежите,защото въпреки накапания преди 20 дни Фронтлайн кърлежите и се качваха по няколко на ден (къде забити къде само ходещи из козината й).И на мен никак не ми харесваше идеята да ги чакам да си мрат от Фронтлайна.Той ми препоръча Адвантикс заради репелентното действие.От тогава не съм видяла нито една гадина,а си ходим все по същите места като преди.Определено съм доволна най-накрая.Дано не се сметне това за реклама,ама просто реших да споделя опит.
Другото нещо, което и на нас ни се случи е обриването на ушичките отвътре(като това дето Рудо и Айк описват).При Голди обривите вечер бяха по-червени ,а на сутринта като че ли затихваха.Нашия доктор го определи като алергия .Пита ме дали сме ходили много по треви и като му обясних ситуацията и това,че тя почти цял ден се вре в тревите в двора доста се посмяха с нас.И как не -ти му правиш къща с голям двор,то градско чадо- не му понася и си иска апартамента. oleeee Както и да е дадоха ни едно мехлемче,мазахме няколко дни и оттогава сме нямали този проблем.Това от нас..
Самотната,бързо да се оправяте и дано е за последно!
Много близки по нослетата на всички сладки кучовци!
Чакам да видя снимки от бебешорите на Айк!
Публикувано: 29 June 2007 - 05:45 PM
Публикувано: 29 June 2007 - 05:54 PM
Публикувано: 29 June 2007 - 07:32 PM
Няма ли нови снимки от бебчетата?Толкова са сладки w) Наистина ли няма кандидати за тях все още?Това направо не ми се вярва!
Знаеш ли,че преди когато още обмислях откъде да си взема кокер си мислех да се свържа с теб и да питам за поколение на Айк-толкова го бях харесала. Но после много неочаквано съдбата ме събра с моята лигла и..се влюбихме!
Публикувано: 29 June 2007 - 08:03 PM
Утре ще правим снимки на бебешорите, нямам търпение да се ваксинират, и да минат всички карантинни срокове и тогава ще можем да правим снимки на воля и в нашето дворче, предполагам ще станат чудесни фотосесии.
Очаквам в скоро време да дойде и стопанката на Ike, да им направи груминг и подстрижка. Целувки на всички кокерови душички.
Публикувано: 29 June 2007 - 09:37 PM
Блазе на Голди за бъдещите години живот! Простор и свобода dribble !
Милата Сара, пак болничка! Защо не опиташ с Алмагел наистина, ако не си го правила до сега, Били?
Очаквам с огрооомно нетърпение снимките на мъничетата, сигурно са много пораснали. Прегръдки и лека нощ oo !
Публикувано: 30 June 2007 - 12:30 AM
Сара е с гастрит откак я намерихме. Повръщаше почти през ден докато ядеше неправилната храна /т.е. докато се образовам/. Откак започнахме с гранулите /задължително 2 пъти на ден/ нямаме почти никакви проблеми. Само в случаите в които по някаква причина закъснее много закуската, или попадне в стомахчето нещо дразнещо. СНощния случай беше точно такъв. В първото повръщано намерих почти цяла джанка. Или поне на мен ми се стори такова. Ум не ми побира как го е изяла, като на разходка беше само с каишка и аз я наблюдавам изключително зорко. После направих и втората грешка, реших, че след като има апетит всичко е наред и трябва да вечеря, което доведе до последвалите още 3 повръщания. СЛед това разбира се й спрях водата и храната и всичко се оправи, ама кой да мисли... От мен да знаете, ако повърне кучето спирате му и храна и вода и чакате 12 часа да се успокои стомахчето. А не като мене да мислите, че като яде значи е добре. Много съм проста. Сара сега е добре /чукам на дърво/ яде си нормално, пие си хапчетата за ПеХа-то, сега се е излегнала на леглото между мен и мъжо и така се е разтегнала, че няма място за мен.
От нас лека нощ, и чакам предложения за среща /никой да не се услушва/ и снимки на който не може да се появи.