Кокер спаньол
Публикувано: 19 October 2007 - 04:48 PM
Публикувано: 19 October 2007 - 04:53 PM

Nothing but the best is good enough!
Публикувано: 19 October 2007 - 05:15 PM
Чета колко много сте изписали и се кефя-каква голяма кокерска дружина станахме :yahoo:БРАВО!И добре дошли на новите бебоци-очакват ви най-вълнуващите мигове с малките дзверчета,направо ви завиждам,но и лекичко се успокоявам,че това ми се размина!
Поздравления за Зорро :->)Ура!И много целувки на черният красавец Амбасадор-неустоим чаровник е-пу-пу да не му е уроки на момчето!
Айричка ще се оправи,вярвам го и се надявам с цялото си сърце.. :wub:
Аз също имам проблем с разходките на моят осиновен Кокерчо-голям хитрушко е,все ми върти номерца в парка.Вече го разхождам с намордниче-голям смях пада,защото кавказката е пусната свободна и си ходи редом,а той,душчката,на каишка,че и с намордник даже ;DАма това е положението-той е като прахосмукачка за всякакви боклуци,солетки и какво ли не...корекции-не минават при него-даже имаше период на доказана глухота,а сега се прави на нечуващ...Абсолютен хитрушко!Нямат равни тези кокери,ей...

Да спасим природата на България!Всички заедно срещу бетона!
Публикувано: 19 October 2007 - 05:24 PM
Моята Сара по много критерии прилича на много хубав кокер, но има разлика в характера, в космената покривка, в здравословно отношение е доста зле. Постоянно висим по лекари. Затова просто си я гледайте както трябва, с качествена храна, с хубави препарати за обезпаразитяване, имайте добра клиника под ръка и си я обучете да е добро куче и не би трябвало да имате проблеми.

Nothing but the best is good enough!
Публикувано: 19 October 2007 - 08:12 PM
Цитат
Хахаха, Чарли някога беше абсолютно същият.Веднъж вървим зад един господин, а Чарли опънал поводът напред - на задни лапи върви и хрипти свирепо. Човекът така се уплаши като чу и подскочи в страни. Като се обърна и видя "звярът", от който се е уплашил се засрами и се засмя от неудобство, че е подскочил. ;D
Публикувано: 19 October 2007 - 08:16 PM
Публикувано: 19 October 2007 - 10:40 PM
Публикувано: 20 October 2007 - 02:20 PM
Нас с Киара не ни подминаха гъбките.. днес ги открих ама слава богу още в началото. Горе долу клкото 1 стотинка е заразеното пространство, сега ни дадоха да я пръскаме и да я мажеме и в петък сме пак при вета да ни види.. много се притеснявам понеже знам, че кожните болести са много упорити при хората, сигурно и с животинките ни е така.. Супер притеснена съм какво ще стане.. Иначе Киара е добре.. слушка ни, папка повече от необходимото дори, ама все пак е кокер няма как да е иначе ;) За сега от нас целувки и .. до скоро :wub:
Публикувано: 20 October 2007 - 07:38 PM
Публикувано: 21 October 2007 - 11:47 AM
Публикувано: 22 October 2007 - 12:14 PM
БижУ, добре дошли! Да ти е жива и здрава малката! Желая ви само хубави моменти заедно! :wub:
Днес при нас е много лошо времето, вали дъжд, духа вятър... Обаче за разходките няма значение, макар че всъщност излязохме за 5 минути... ;) ... и се прибрахме като мокри мишки! ;D Айра е много смешна, когато е мокра, гледа толкова жално... ;D Хич не й се излизаше в дъжда, ама няма как.
Мокри целувки на всички кокери от мен и Айричка!

Публикувано: 22 October 2007 - 12:22 PM
Пак да се похвалим CAC, CACIB, BOB i RBOG, бяха наши!!!
Докато ние с батко му Айк седях ме на топло, Зорро-пътешественик мръзна на изложба, нали бяха тръгнали по сняг. Добре, че там се размина с валежи и студен ветрец изсушил тревата, че щях ме да заприличаме на мокри кокошки! ;D
Ето и малко снимки от изложбата:

Публикувано: 22 October 2007 - 02:15 PM