Кокер спаньол
Публикувано: 17 October 2007 - 06:59 PM
Това черно вълшебство да не е от нашите американчета? Май, че да. Добре дошли :wub: :wub: :wub:!
Публикувано: 17 October 2007 - 07:33 PM
Публикувано: 17 October 2007 - 08:08 PM
Публикувано: 17 October 2007 - 09:09 PM
Gesi, ето ви и вас, най накрая да се влеете в кокерсо семейство!!!
На малкия Амби му праштаме горещи целувки от тати Айк и бате Зорро! :wub:
А глухотата при кокери нали знаете, че е избирателна! ;)
Публикувано: 17 October 2007 - 09:30 PM
малко изостанахме с писането,но ходим сега всеки ден на лекар,че ни се възпалиха аналните жлези и сме на антибиотици.
Вече действат и Рафи е по-добре,не си търка дупето по плочките ;D,ужас...много смешна беше горкичката ми.Дано се оправи....то нашта кака е много мързелива,освен,че научи и Рафаела да спи сутрин до 9 ,да яде повече (9кг е),ами и не я разхожда достатъчно...голямо диване ей.
Утре аз ще разхождам,че да си размърда дупарата нашта Рафаелла... ;)
Добре дошъл на Амби,нашето мило братче...то глухотата май им е наследствена ;)
И при нас май с едното чува..:)
Радвам се и за Киара,да е жива и здрава !
Поздрави и целувки от морето :wub: :wub: :wub:
Публикувано: 18 October 2007 - 10:20 AM
Gesi и Амбассадор, добре дошли!!! Малкият е ужасно сладък! :wub: Малък, черен, сладък бонбон! Много целувки от мен! :wub:
Благодаря на всички за стискането на палци! Айра... пие лекарства, слагаме й инжекции... Милата ми Шушка само за тази седмица трябва да изпие около 90 хапчета и да й сложим 3 инжекции! :'( Звучи ужасно, знам, но нека да имат ефект! Да се оправи кученцето ми, защото само се мъчи... :'( Обадихме се на лекарките. Казаха да й даваме още една седмица това лекарство и да я заведем другата седмица, за да мине на друго. Всичко ще изтърпя, само да оздравее! :'(
Рудо, за дърпането - и ние бяхме така. Когато я взехме, Айра беше с нагръдник. Първия ден още я извеждам навън, държа повода с две ръце, за да не я изпусна, ако се дръпне рязко. Никога преди не бях водила куче! И тази щуротия като вида една котка!... Като се дръпна... Тя се тегли като булдозер, а аз след нея се развявам като знаме! ;D Сигурно сме били смешна картинка... :blink: Уж малка, малка, ама има сила като за много по-голямо куче! И не само мен е теглила така... Щеше да събори една приятелка по стълбите... Въобще... Кокери, какво друго да кажеш?! Неуморни беснотии. ;)
Целувки на всички! :wub:

Публикувано: 18 October 2007 - 10:40 AM
Така веднъж Харди го пипа едно хлапе на мой познат. Детето тъкмо проходило и многоо ама мнооого обича животни, защото те самите имат доста кучета. Приближава се малкият до Харди и започва - дърпа го за опашката - нашият търпи. После започна да му бърка в очите :o :kuchence: абе няамам думи. А харди кротко си стои и търпи. Много смешно ми беше.
Да ти е жива и здрава Айричката. Хардунци толкова много хапчета изпи, че още не съм му правила реваксинацията и чакам поне две седмици да минат че да му пусна и едни за вътрешни паразити. Слагах му и инжекции, знам колко е неприятно да го гледаш така болничко, но ще се оправи. Само позитивно мислене. Вие ме научихте как. Така че с теб сме :drugarche:

Харди! Черен си ми пред очите.[br][br]
Публикувано: 18 October 2007 - 10:40 AM
Публикувано: 18 October 2007 - 10:43 AM
А за дърпането,..., дам, голяма енергия, голямо нещо :yahoo:
Ако искате да отучите кучето да дърпа, по-добрия вариянт е да се разхожда не с нагръдник, а с обикновен нашийник. Когато започне да се дърпа и рязко опъвате. Така ден след ден и ще свикне!
Публикувано: 18 October 2007 - 11:07 AM

Nothing but the best is good enough!
Публикувано: 18 October 2007 - 11:13 AM
С нагръдник сме, но ролките нещо всичките ги изпочупи уж бяха за над 15 кг куче :o

Публикувано: 18 October 2007 - 11:30 AM
Това не го разбирам. Ама хич. Някои неща просто са недопустими. Също като да се снимаш с недоубит дивеч, на който кръвта изтича бавно, но е още жив и чува и вижда всичко, но се мъчи. А аз да се моля за неговото убийство на "БАш" шефа на лова, който се забавлява от цялата картинка.
Недопустими неща дори за един ловец - без чест и достойнство. Трябва да уважаваме смъртта на този, на който я причиняваме.
Оффффф, нещо ми докривяло напоследък. Защото като се замисля на колко несправедливости съм ставала свидетел и ме е яд, че не мога да направя нищо... :-

Публикувано: 18 October 2007 - 11:42 AM
Аз лично нямам нищо против ловуването, не ме разбирай поглешно. Виж приятеля ми е силно против, но...
Мислех си, че това е "аристократичен" спорт и участват уравновесени и стабилни хора. Нали все пак трябва да уважаваш и цениш врага си?!
Публикувано: 18 October 2007 - 12:26 PM
Публикувано: 18 October 2007 - 12:56 PM
Аристократично е да ходиш на лов за лисици с цяла орда бигъли и да яздиш кон след тях, а тук няма такова нещо. Аристократично е да надхитриш врага си с ум, а не с примамки от магазина или с фаровете на джипа си. Ей такива работи. има 110 000 ловджии - смятай само какъв колорит се е насъбрал. Да не говорим, че в дружинките има ловци доайени, които освен че не вижда и не чуват - носят и използват оръжие. Тук искрено се усмихвам, амааа това е положението.

Публикувано: 19 October 2007 - 01:18 PM