Dog.bg Форуми : Кокер спаньол

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (331 Страници) +
  • « Първа
  • 187
  • 188
  • 189
  • 190
  • 191
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

Кокер спаньол

#3759 Потребителят е офлайн   Рудо Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Validating

Публикувано: 17 October 2007 - 06:59 PM

:yahoo:Тук сме! Току-що се измихме и подсушихме след разходката. Оставам без ръце, хора! Такова дърпане, сякаш имам ротвайлер, а не кокер ;D! Луда работа! И на всичкото отгоре напоследък рие със задните си крака като маркира някъде и ми пълни обувките с пръст. Сега лежи, пльоснат като жаба, довооолен и придрямва. Преди два дни му купих един таралеж-играчка. Уж за кучета. Ми то не остана нищо от него и преди малко хвърлих остатъка. Обаче му взех една топка, плътна гума - няма изгризване (надявам се!). Дано не я изтъркаля и нея през терасата, като останалите си дрънкалки и търкалки!
Това черно вълшебство да не е от нашите американчета? Май, че да. Добре дошли :wub: :wub: :wub:!
User's Signature

Качена снимка
Качена снимка

#3760 Потребителят е офлайн   GlupavoMoeMeche Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 17 October 2007 - 07:02 PM

Амбассадор е прекрасен кокер!!!  :samodovolen: Жив и здрав да ви е :) И много бели да ви прави и да ви ядосва ;) :wub:

Кога ли и аз ще оставам без ръце след раходки .. еххх  ;)

#3761 Потребителят е офлайн   violeta.di Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 17 October 2007 - 07:33 PM

Дбре дошли   Gesi  и Амбассадор.Невероятен красавец!А то й не е ли братче на Рафи? :wub: Blinki- сили и кураж ще се оправите!Стискаме лапички и палци! :drugarche:    Искате ли да се посмеете-снощи през ноща ставам да си хапвам сладичко/имам този ужасен навик/и се връщам и Голди я няма.Викам и ,но от никъде нищо.Вече почти  бях изтръпнала,като забелязах,че се пъхнала под  завивките ми,но  от никъде не се вижда си се спотайва на топличко.Луда работа-смях си се сама.Щури кокери! :podigravka:
User's Signature

Ако всички станем малко по-добри,света ще е по-красив!Качена снимка

#3762 Потребителят е офлайн   Рудо Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 17 October 2007 - 08:08 PM

Страхотни хитреци са! Не помнели белите, не разбирали :P! Друг път! Казвам "Руди слез от леглото!" - никаква реакция, т.е. един нахално гледащ ме кокер, на който дори клепките му не трепват, пък камо ли да си отклони погледа :angry:! Правя крачка към него да го сваля, за да покажа "КОЙ КОМАНДВА ТУК!" и командата моментално се изпълнява с размахана опашка. И ей такива случки дето ми напомнят периода, когато синът ми се опитваше да ми се качи на главата, но не го огря!
User's Signature

Качена снимка
Качена снимка

#3763 Потребителят е офлайн   idol ike Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 17 October 2007 - 09:09 PM

Добре дошли нови кокери!  :blink:
Gesi, ето ви и вас, най накрая да се влеете в кокерсо семейство!!!
На малкия Амби му праштаме горещи целувки от тати Айк и бате Зорро!  :wub:
А глухотата при кокери нали знаете, че е избирателна!  ;)
User's Signature

"Животните са толкова добри приятели- никога не задават въпроси и никога не критикуват".

Качена снимка

#3764 Потребителят е офлайн   jujolinka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 17 October 2007 - 09:30 PM

Ехоооо,привет и от нас...
малко изостанахме с писането,но ходим сега всеки ден на лекар,че ни се възпалиха аналните жлези и сме на антибиотици.
Вече действат и Рафи е по-добре,не си търка дупето по плочките  ;D,ужас...много смешна беше горкичката ми.Дано се оправи....то нашта кака е много мързелива,освен,че научи и Рафаела да спи сутрин до 9 ,да яде повече (9кг е),ами и не я разхожда достатъчно...голямо диване ей.
Утре аз ще разхождам,че да си размърда дупарата нашта Рафаелла... ;)
Добре дошъл на Амби,нашето мило братче...то глухотата май им е наследствена  ;)
И при нас май с едното чува..:)
Радвам се и за Киара,да е жива и здрава !
Поздрави и целувки от морето :wub: :wub: :wub:
User's Signature

www.pamperpom.com
Информация за породата, стандарти, развъдници...

Качена снимка

#3765 Потребителят е офлайн   tigyrcho Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 18 October 2007 - 09:22 AM

:yahoo:
Леле, колко много сте изписали тези дни! Трябва да наваксам и се пускам и аз, че наистина мнго ни е паднала темата  :rolleyes:
Добре дошли на новите бебета, все това да се чува. Повече кучешки "плач" и скърцане на беберони  :wub:
User's Signature

Качена снимка
Качена снимка

#3766 Потребителят е офлайн   tigyrcho Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 18 October 2007 - 09:24 AM

Какво става с Айричка, след смяната на лекарствата?
А как е Варненската дружинка? Така ни липсвате всички!  :'(
User's Signature

Качена снимка
Качена снимка

#3767 Потребителят е офлайн   Blinki Икона

• Dreamer
  • PipPipPip

Публикувано: 18 October 2007 - 10:20 AM

Привет!
Gesi и Амбассадор, добре дошли!!! Малкият е ужасно сладък! :wub: Малък, черен, сладък бонбон! Много целувки от мен! :wub:

Благодаря на всички за стискането на палци! Айра... пие лекарства, слагаме й инжекции... Милата ми Шушка само за тази седмица трябва да изпие около 90 хапчета и да й сложим 3 инжекции!  :'( Звучи ужасно, знам, но нека да имат ефект! Да се оправи кученцето ми, защото само се мъчи...  :'( Обадихме се на лекарките. Казаха да й даваме още една седмица това лекарство и да я заведем другата седмица, за да мине на друго. Всичко ще изтърпя, само да оздравее!  :'(

Рудо, за дърпането - и ние бяхме така. Когато я взехме, Айра беше с нагръдник. Първия ден още я извеждам навън, държа повода с две ръце, за да не я изпусна, ако се дръпне рязко. Никога преди не бях водила куче! И тази щуротия като вида една котка!... Като се дръпна... Тя се тегли като булдозер, а аз след нея се развявам като знаме!  ;D Сигурно сме били смешна картинка...  :blink: Уж малка, малка, ама има сила като за много по-голямо куче! И не само мен е теглила така... Щеше да събори една приятелка по стълбите... Въобще... Кокери, какво друго да кажеш?! Неуморни беснотии. ;)
Целувки на всички!  :wub:
User's Signature

Качена снимка

#3768 Потребителят е офлайн   Hardy Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 18 October 2007 - 10:40 AM

Blinki така си е. Моят 15 килограмов булдозер като дръпне и отнася. Всички деца на морето искаха да го разхождат, но аз се притеснявах непрекъснато, защото знам какво става като види мацка или друго четирикрако. Честно казано той се представи добре, нищо че децата се развяваха точно като знаме след него, но умираха от радост и се смееха и викаха по детски. Много щастливи. Децата са прекрасни.
Така веднъж Харди го пипа едно хлапе на мой познат. Детето тъкмо проходило и многоо ама мнооого обича животни, защото те самите имат доста кучета. Приближава се малкият до Харди и започва - дърпа го за опашката - нашият търпи. После започна да му бърка в очите  :o :kuchence: абе няамам думи. А харди кротко си стои и търпи. Много смешно ми беше.
Да ти е жива и здрава Айричката. Хардунци толкова много хапчета изпи, че още не съм му правила реваксинацията и чакам поне две седмици да минат че да му пусна и едни за вътрешни паразити. Слагах му и инжекции, знам колко е неприятно да го гледаш така болничко, но ще се оправи. Само позитивно мислене. Вие ме научихте как. Така че с теб сме  :drugarche:
User's Signature

Харди! Черен си ми пред очите.[br][br]

#3769 Потребителят е офлайн   Рудо Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 18 October 2007 - 10:40 AM

Скъпа Вени, ще се оправи милата ни Айричка, нашата сладка танцьорка :->)! Всички сме с вас, мислим за вас и вярваме, че нещата ще се наредят и всичко ще остане като лош спомен! Ще изтърпите и "боцките" и гълтането на лекарствата. Добро момиче! Целувам я по муцунката с много обич :wub:! А моичкият е с нашийник (не можах да намеря като за него нагръдник и така остана). Остави дърпането ама и на звук го докарва като парен локомотив, и езикът изплезен, и почти се влачи по корем... Слава Богу, че това е само в първите 5-10 минути, после разходката минава по-кротко със спирки за душене и маркиране. Но посоката е "ха наляво-ха надясно"! Мъко моя :yahoo:!
User's Signature

Качена снимка
Качена снимка

#3770 Потребителят е офлайн   tigyrcho Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 18 October 2007 - 10:43 AM

Ох, милата Айра, голямо тъпкане настава, ама като няма друг изход,... Дано по-скоро се оправи!  :wub:
А за дърпането,..., дам, голяма енергия, голямо нещо  :yahoo:
Ако искате да отучите кучето да дърпа, по-добрия вариянт е да се разхожда не с нагръдник, а с обикновен нашийник. Когато започне да се дърпа и рязко опъвате. Така ден след ден и ще свикне!
User's Signature

Качена снимка
Качена снимка

#3771 Потребителят е офлайн   samotnata Икона

• assajventress
  • Икона
  • Група: Без дом
  • Interests:Биология, животни...
Публикувано: 18 October 2007 - 11:07 AM

Да, ама не свиква. 2 години я "учех" Сара с корекции, с дърпане, с душене.... колкото повече я учех, толкова повече се дърпаше. Сега съм малко по-добре - с нагръдник и ролков повод. Като се чувства по-свободна някак си не се дърпа толкова. Повече си върви и си душка.
User's Signature

Nothing but the best is good enough!

#3772 Потребителят е офлайн   Hardy Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 18 October 2007 - 11:13 AM

Ние знаем команда редом, ама трябва непрекъснато да се повтаря, ако искам изпълнение. Корекции оК, ама пак сме си лудаци. Да са живи и здрави кучетата, но като беше болен изобщо не се дърпаше и това ми липсваше, защото знаех, че нещо не е наред. Сега отново изриваааа и занася със задницата в завой, докато ушите му плющят.  ;D
С нагръдник сме, но ролките нещо всичките ги изпочупи уж бяха за над 15 кг куче  :o
User's Signature

#3773 Потребителят е офлайн   tigyrcho Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 18 October 2007 - 11:21 AM

Хахаха, е Харди си е дивак-ловджия, всички си го знаем  ^_^
User's Signature

Качена снимка
Качена снимка

#3774 Потребителят е офлайн   Hardy Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 18 October 2007 - 11:30 AM

Аз вече съм се отказала от лова. След всичко случило се. Казах си, че няма да давам живот и да лекувам куче, което ще бъде използвано, за да се подпомага отнемането на нечий чужд живот, невинен. А и от другата страна като погледна, че аз съм създадена да давам живот, а не да отнемам. Мисля да запазя ловния билет и членската си карта, но да ходя на излетите само ей така като на разходка и да наблюдавам кой прави нарушения на етичния кодекс на ловеца. Има изроди. Изроди като онзи, който рани щъркел почти пред очите ми, като онзи който пусна кучетата си, за да убие дива котка, макар че вече е защитена от закона и да я одерат и закачат на едно дърво "за назидание"  :huh:
Това не го разбирам. Ама хич. Някои неща просто са недопустими. Също като да се снимаш с недоубит дивеч, на който кръвта изтича бавно, но е още жив и чува и вижда всичко, но се мъчи. А аз да се моля за неговото убийство на "БАш" шефа на лова, който се забавлява от цялата картинка.
Недопустими неща дори за един ловец - без чест и достойнство. Трябва да уважаваме смъртта на този, на който я причиняваме.
Оффффф, нещо ми докривяло напоследък. Защото като се замисля на колко несправедливости съм ставала свидетел и ме е яд, че не мога да направя нищо...  :-
User's Signature

#3775 Потребителят е офлайн   tigyrcho Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 18 October 2007 - 11:42 AM

Леле има ли ги такива "изверги"? Да се забавляват на чуждата болка!
Аз лично нямам нищо против ловуването, не ме разбирай поглешно. Виж приятеля ми е силно против, но...
Мислех си, че това е "аристократичен" спорт и участват уравновесени и стабилни хора. Нали все пак трябва да уважаваш и цениш врага си?!
User's Signature

Качена снимка
Качена снимка

#3776 Потребителят е офлайн   Рудо Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 18 October 2007 - 12:26 PM

Не съм разбирала никога лова като хоби - кеф! Виж като лов на вреден дивеч и то в рамките на разумното, дори и с маркиране на вече стари екземпляри, дори за разреждане на прекалено увеличена популация от определен вид...но без мен! Аз кокошка не мога да заколя - купувам от магазина. Гледахме един-единствен път прасе - Поли. Ами аз оревах света, като дойде ред да го колят и цял ден ме подиграваха докато го разрязваха. Тя ходеше подире ми като кученце! И тогава казах КРАЙ ! Като ти се яде месо - има магазини! А това дето го описваш Харди ми прилича на садизъм :huh:! Свят широк, хора - всякакви!
User's Signature

Качена снимка
Качена снимка

#3777 Потребителят е офлайн   Hardy Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 18 October 2007 - 12:56 PM

tigyrcho Има и такива, има и уравновесени. Не мога да разбера то в БГ аристокрация май няма много. Най-аристократично ловуват чужденците, когато идват на лов в БГ, тогава няма такива извращения. Българите, т.е. много от тях са извратеняци (според мен) имам наблюдения и не се касаят само до лова, но и в много други области. Та нали всичко все е наобратно, заради такива хора. :)
Аристократично е да ходиш на лов за лисици с цяла орда бигъли и да яздиш кон след тях, а тук няма такова нещо. Аристократично е да надхитриш врага си с ум, а не с примамки от магазина или с фаровете на джипа си. Ей такива работи. има 110 000 ловджии - смятай само какъв колорит се е насъбрал. Да не говорим, че в дружинките има ловци доайени, които освен че не вижда и не чуват - носят и използват оръжие. Тук искрено се усмихвам, амааа това е положението.
User's Signature

#3778 Потребителят е офлайн   Gesi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 October 2007 - 01:18 PM

Здравеите и от мен пак, то нямам много време вече да пиша, но какво да се прави  :blink: Наистина моя черен Амбассадор е братче на Рафаелла.Тя също е толкова сладка  :wub: Чакам с нетърпение да кажете Вие как се развивате и какви ги върши малката.Нещо скоро няма пуснати снимки, така че аз ще го поправя  :P
Качена снимка

• (331 Страници) +
  • « Първа
  • 187
  • 188
  • 189
  • 190
  • 191
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

1 потребители четат тази тема