Кокер спаньол
Публикувано: 20 November 2007 - 10:15 AM
Как е при вас зимното/снежно настроение?

Харди! Черен си ми пред очите.[br][br]
Публикувано: 20 November 2007 - 10:16 AM
Публикувано: 20 November 2007 - 11:12 AM

Харди! Черен си ми пред очите.[br][br]
Публикувано: 20 November 2007 - 02:29 PM
Дюдю вече няколко пъти се разхожда с гащеризон, в тази кал е невероятно удобно. ;) Е, сега в проливните дъждове не сме излизали, само за кратко "служебно", но в неделя сутрин въпреки дъжда си минахме по маршрута до морето.
Тя се плашеше от качулки и мотоциклетни каски и изобщо хора с необичаен силует на главата. Вече свикна, но преди няколко дни видяхме един циганин да влачи количка, натоварена със скрап. Познайте какво лаене на количката падна. Циганинът спря и започна да й се радва - тя лае още повече. И така - ние сме от двете страни на улицата, той е спрял и се смее, аз тегля Нара, тя лае в несвяст, той ми вика - Защо лае?, аз - Плаши се! Върви, върви! Но никой от двама ни не чува добре, минават коли и е шумно. Викахме си доста време докато се разберем. ;D ;D
Друга прясна случка пак. Отиваме до зеленчуковия магазин двете и там докато се мотаем започва игра с момченцето на продавачката, около 5-6 годишно. Искаше да се запознае с Нара, размениха визитки и прегръдки и в това време пристига майка му - Аз казала ли съм ти да не разговаряш с непознати! :angry:
И отзад чувам едно тънко гласче, друг младеж на същата възраст се провиква - И аз съм непознат, и аз съм непознат! ;D :P
Публикувано: 20 November 2007 - 07:54 PM

Всеки ден в България умират десетки кучета от човешка ръка.Ако и ти си против нечестните убийства на кучета сложи това под подписа си.Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да живеят в този суров и нечестен свят!
Публикувано: 22 November 2007 - 01:59 PM
Публикувано: 22 November 2007 - 02:39 PM
Публикувано: 22 November 2007 - 03:05 PM

Всеки ден в България умират десетки кучета от човешка ръка.Ако и ти си против нечестните убийства на кучета сложи това под подписа си.Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да живеят в този суров и нечестен свят!
Публикувано: 22 November 2007 - 05:03 PM
Пожелаваме ви още дълги години приятни взаимни емоции :drugarche: :kuchence:
Публикувано: 22 November 2007 - 08:53 PM
Публикувано: 23 November 2007 - 08:43 AM
Честит Рожден Ден на Рудо, май много съм поизпуснала от клюките, но ще наваксам ;)
А иначе Бижуто започва да става куче :yahoo: става много непуслушна, вече добре се е научила на "Не" "Ела" "Седни" "Мирна" и разбира се се услушва, обича да яде гроздето което вече е изсъхнало и по земята и го е валяло дъжд и сняг :huh:, и много е смешна как заобикаля локвите, и как лае ;D и такива неща, малко боледуваме в момента, някаква алергия е развила та и беше поопадала малко козинката и имаше много ранички и много се чешеше, но я заведохме на чичо Доктор и сега нещата са по добре и каза, че ще се оправи :)
Хайде целувки и прегръдки от мен и Бижу :wub: :blink:
Публикувано: 23 November 2007 - 10:22 AM
Браво на Бижу, по всичко личи че пораства! ;)
Поздрави на всички кокери от нас, тука сме, ама все не ми остава време да пиша. :blink:
Публикувано: 23 November 2007 - 04:25 PM
Публикувано: 23 November 2007 - 04:25 PM

Вход

Темата е заключена

Горе
Цитиране +