Dog.bg Форуми : Кокер спаньол

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (331 Страници) +
  • « Първа
  • 202
  • 203
  • 204
  • 205
  • 206
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

Кокер спаньол

#4051 Потребителят е офлайн   djili Икона

• Група: Потребители

Публикувано: 23 November 2007 - 07:57 PM

Здравейте, как сте?Как са вашите сладки кокерчета?Аз се казвам Габи имам кокерче ,казва се Джили!Ето и една неина снимка  :wub:

#4052 Потребителят е офлайн   djili Икона

Публикувано: 23 November 2007 - 08:00 PM

:wub: :yahoo:

#4053 Потребителят е офлайн   violeta.di Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 November 2007 - 08:42 PM

:blink:О-х-о-о компанията се разширява!Добре дошли на Габи и Джили!Тази сладурана колко е голяма,а прави ли белички? :wub:
User's Signature

Ако всички станем малко по-добри,света ще е по-красив!Качена снимка

#4054 Потребителят е офлайн   samotnata Икона

• assajventress
  • Икона
  • Група: Без дом
  • Interests:Биология, животни...
Публикувано: 23 November 2007 - 09:42 PM

Здравейте, кокери!
Добре дошли на всички, поздрави на празнувалите рожден ден, и погалване на всички останали. Нямах време заради изпити да чета напоследък, обаждам се да кажа, че в крайна сметка Сара няма гъби, или поне ние не успяхме да отгледаме такива. Сърбежите си остават, незнайно откъде. Може би по-натам ще ги лекуваме, ще видим.
Поздрави на всички кокери, като след малко ще ви допоздравя със снимки на американчетата от изложбата в неделя.
User's Signature

Nothing but the best is good enough!

#4055 Потребителят е офлайн   idol ike Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 23 November 2007 - 09:55 PM

Добре дошли на новодошлите!  :blink:
samotnata, да не би да имате някакъв вид алергия, а какво точно мисли доктора?
И ние гледахме изложбата, но не снимах, заради осветлението. И ако знаех че ще има и конкуренция, щях да запиша черньото Зорро.  ;)
User's Signature

"Животните са толкова добри приятели- никога не задават въпроси и никога не критикуват".

Качена снимка

#4056 Потребителят е офлайн   samotnata Икона

• assajventress
  • Икона
Публикувано: 23 November 2007 - 10:03 PM

Ми аз толкова се надявах да сте там, щяхте да ги разбиете, ама ви нямаше...
Аз имах честта да гледам от доста близко съденето на американчетата, въпреки че хал хабер си нямах кое в коя категория какво спечели.

Ами и ние не знаем вече какво е. Тя Сара прави алергии, често, но в случая нямам идея от какво може да е ако е алергия. Точно заради това искаме да опитаме едно лечение, лекарките ми казват, че много често лекуват с него такива странни сърбежи, но понеже е кортикостероид аз още мисля дали да се съглася. Сърбежа в крайна сметка не й пречи, на мен също. Ще видим, има време.
User's Signature

#4057 Потребителят е офлайн   idol ike Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 23 November 2007 - 10:20 PM

samotnata А има ли нещо по кожата? Кортикостероид е сериозно нещо, все пак трябва точно да ви кажат диагноза, а тя може да се каже само с подходящи изследвания все пак,  че иначе какъв е смисъла. Стискам ти палци, знам че ще направиш най доброто!
Ох, за кокерчета не ми се коментира.... То кучето в клас млади нямаше разлика с шампиона, много бяха слабички, без грам мускул.  :( Ама както и да е, без коментар съм в случая, много бях разочарована и ме бе яд за тези кучета, дори тръгнах и не исках да ги гледам.
samotnata, защо не дойде да се запознаем? Аз не знам как изглеждаш, иначе веднага щях да дойда.  ;)
User's Signature

"Животните са толкова добри приятели- никога не задават въпроси и никога не критикуват".

Качена снимка

#4058 Потребителят е офлайн   samotnata Икона

• assajventress
  • Икона
Публикувано: 23 November 2007 - 10:37 PM

Ама мислиш ли, че аз съм те видяла/познала? Аз съм скарана с хората. Само по кучета познавам аз. Иначе 100 пъти да съм дошла да се запознаем.
Ето снимки на съденето:

съдене на американчета

Не мога обаче да не се похваля с каква чест бях удостоена:

Качена снимка
User's Signature

#4059 Потребителят е офлайн   idol ike Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 23 November 2007 - 10:54 PM

То и аз съм скарана  ;D, е сега ще се постарая да те запомня.  ;) Иначе този вълкодав съм го изкушавала в неделя за апорт на дивеч, подариха ни един фазан на изложбата, та пробвах всички кучета наред как ще реагират, само вълкодава скубна му перцата  ;D, голям майтап беше!
Мерси за снимки, доста хубави са станали, сега поне ги разгледах по наблизо кученцата.  :blink:
User's Signature

Качена снимка

#4060 Потребителят е офлайн   samotnata Икона

• assajventress
  • Икона
Публикувано: 23 November 2007 - 11:09 PM

Имах честта даже да гледам 3 от тях как ги фризират. Милите, не им завиждах. Как ги сресвасха и сушаха и те седят горките без да мръднат. И после - айде обратно в клетките. Жал ми стана. Иначе мацката ги целуваше, явно много си ги обича.
User's Signature

#4061 Потребителят е офлайн   djili Икона

Публикувано: 23 November 2007 - 11:10 PM

Цитат

:blink:О-х-о-о компанията се разширява!Добре дошли на Габи и Джили!Тази сладурана колко е голяма,а прави ли белички? :wub:
Здравейте Джили е на 2месеца за сега не прави белички и се надявам така да си остане!Поздрави  :wub:

#4062 Потребителят е офлайн   idol ike Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 23 November 2007 - 11:22 PM

djili, за белите не знам, ама ще се развихри малката, бъди сигурна, просто все още не е сигурна в новия си дом, предполагам, че е от скоро е при теб.  ;) Да ти е жива и здрава малката, пиши повече за нея. Давай още снимки!  :blink:
User's Signature

Качена снимка

#4063 Потребителят е офлайн   haski Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 24 November 2007 - 10:44 AM

Тази картинка дали ще ви хареса? ;)
Приличаме ли си? :P
User's Signature

Качена снимка

#4064 Потребителят е офлайн   idol ike Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 24 November 2007 - 11:32 AM

haski, страхотна е снимката, има цяла поредица от календарчета с такива снимки на прилика.  ;)
User's Signature

Качена снимка

#4065 Потребителят е офлайн   Ira Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 27 November 2007 - 01:19 PM

Здравейте приятели,дълго не съм писала тук,но сега имам нужда да се оплача на хора,които могат да разберат болката ми.В неделя по- време на разходка Голди загуби сили и легна на земята. Наложи се да я нося до колата.По пътя не реагираше на гласа ми.Когато пристигнахме при ветеринаря тя вече едва се държеше на крака.Почти нямаше пулс-сякаш сърцето й отказваше..Венците и бяха  бяло-сини - цвят,който сигурно никога няма да забравя.Имах чувството,че кученцето ми,което до преди малко си играеше без никакви признаци за болест си отива в ръцете ми. :'(Много съм благодарна на нашия ветеринар за бързата и адекватна помощ.Веднага я сложи на системи,последваха инжекции адреналин и атропин за сърцето и още много на които не запомних имената.Вдигнахме я на крака и започнахме с изследванията,за да открием причината за този срив.Направихме всичко - кръв,ехография,ренгенови снимки,фекални проби.Излишно е да казвам,че с всяко едно изследване - за пиометра,диларофилария,порок на сърцето, тумор и т.н. съм умирала и съм се раждала на ново.Изследванията на кръвта показват много завишени показатели на черния дроб,т.е. увреден или възпален.Вчера тя вдигна и висока температура.Лeкаря казва,че това е по-скоро добър знак,защото може да се окаже вирусно заболяване..Незнам вече..Сега ходим по два пъти на ден до кабинета.Слагат й лекарства през абоката и други за дроба през устата.Видимо става по-жива след като са й дали лекарствата.Надявам се само да сме на верен път с диагнозата и да я излекуваме,за да не се повтори този ужас..Не мога да си обясня как един вирус може да доведе до това и то без никакви по-ранни признаци?!Щях да забележа,та нали тичам при доктора и за най-малкото.Как стана така изведнъж....Имам доверие на нашия ветеринар и все пак ме е страх..Не мога да спя спокойно-проверявам я дали й бие сърчицето.. :'(Може би защото всичко стана толкова внезапно и сега дори и да е видимо добре пак се притеснявам да не се повтори.Дано на никой не се случва!Да са ви живи и здрави!Е,оплаках се ама май не ми олекна :(

samotnata,и ние сме имали тези мистериозни сърбежи.Не са гъби,няма обриви.Появяват се веднъж-дваж в годината.И докато се опитваме да открием причината -изчезват.Една от теориите на нашия лекар е че може да е нещо свързано с хормоните.Особено като се има предвид,че Голди постоянно кара фалшиви бременности(за това съм се решила на кастрация само да се възтанови сега и да укрепне)Четох нещо за "естроген зависима дерматоза".Абе незнам.Може и да е случайно,но забелязах,че и в двата последни случея сърбежите затихнаха след като давах Петнил.Може да опиташ-това е хранителна добавка за кожа и козина,няма да навреди дори напротив.Успех!
User's Signature

http://www.dogwelcome.info

Lord, help me be the person my dog thinks I am!

#4066 Потребителят е офлайн   Snowy Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 27 November 2007 - 02:05 PM

Здравейте, Ира и Голди!!! Чета и не мога да спра да плача  :'( :'( :'(!!! Защо още едно кокерче минава през ужаса на тежка болест??? Наистина искрено ти съчувствам, знам какво ти е в момента, нали преди месец и нещо така се борехме за Айричка... Когато беше най-зле, ставах по няколко пъти на нощ да проверявам дали диша  :'(.Моля се и при вас всичко да се размине благополучно!!! Те са наистина силни душички, нашите сладурки и сладурковци, вярвам, че и Голди ще се справи, каквото и да я е сполетяло в момента! Прегръщам ви и двете горещо!  :wub: :wub:
User's Signature

Доброто е недостатъчно, когато по-доброто е възможно!

#4067 Потребителят е офлайн   Ira Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 27 November 2007 - 02:25 PM

Благодаря за подкрепата,Snowy ! Надявам се най-лошото да е минало!
User's Signature

#4068 Потребителят е офлайн   idol ike Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 27 November 2007 - 02:46 PM

Ira, стискам силно палци за Голди! Дано правилно е поставена диагноза и да се намери адекватно лечение, а за вирус не съм чула да събори толкова бързо и внезапно...Ох, дано да се оправи по бързо малката. Стискам палци и за двете ви да се преборите с това!
User's Signature

Качена снимка

#4069 Потребителят е офлайн   Diqna_Stoicheva Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 27 November 2007 - 03:02 PM

Ззравейте Ира и Голди!Немога да ви опиша и аз как се чувствам в този момент след като прочетох за болката която ви е сполетяла, и аз немога да спра сълзите си напълно ви разбирам ,защото и аз съм го изживявала този ужас преди година :'( :'( :'( Но горе главата Голди ще се справи убедена съм ,тези сладури  са силни душици :wub: :wub: :wub:Успех с лечението стискаме палци :samodovolen:
User's Signature

Качена снимка
Качена снимка

#4070 Потребителят е офлайн   Ira Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 27 November 2007 - 03:44 PM

idol ike, и аз за това се чудя.Вчера се видях с една позната с кокер-и нейния много болен в момента.Направил същите симптоми -съвсем внезапно както си били вкъщи.На нея и казали тежка пневмония от там увеличен дроб,който притиска сърцето и то не може да функционира правилно.Но вече не знам какво да мисля.Най-интересното е ,че и при тях е нямало признаци на болестно състояние преди кучо да се тръшне на земята.И как тази тежка пневмония няма да се е проявила по-рано,нито кашлица,нито отпадналост,нищо.Много странна работа.Това ,че симптомите са еднакви обаче не значи ,че и причината е еднаква при тях и нас.Ние ще търсим още възможната причина, защото искам да съм сигурна,че това няма да се повтори или пък поне да знам с какво си имам работа.Сега пак отиваме при ветеринаря за резултатите от вторите кръвни проби и за дневната порция инжекции.Убедена съм,че ще се справим,просто няма друг вариянт!!Благодаря на всички за топлите думи! Имах нужда от вливане на малко сила,че моята беше на привършване ;)
User's Signature

• (331 Страници) +
  • « Първа
  • 202
  • 203
  • 204
  • 205
  • 206
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни