Кокер спаньол
Публикувано: 03 December 2007 - 09:25 PM
Ние много се залисахме в работа и уикендите в Добрич и сега решихме да драснем един ред и да кажем, че с нас всичко е ок.
Тимбър дивее и щуротията не утихва, а не спира, не спира! ... хаха
Ако организирате среща във Варна, пуснете едно ЛС, че иначе няма шанс да се видим! А времето е доста приятно напоследък :)
Муцунчици :P
Публикувано: 04 December 2007 - 01:37 PM
Отидохте ли с бебето на доктор да ви даде специална храна за него и да ви каже, как да гледате бебенцето. Моля пишете на кирилица. Как е малкото?
Публикувано: 04 December 2007 - 02:32 PM
И на лекар отидохте ли?

Nothing but the best is good enough!
Публикувано: 04 December 2007 - 07:21 PM

Всеки ден в България умират десетки кучета от човешка ръка.Ако и ти си против нечестните убийства на кучета сложи това под подписа си.Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да живеят в този суров и нечестен свят!
Публикувано: 04 December 2007 - 07:40 PM
Публикувано: 04 December 2007 - 07:56 PM
И сега, по отношение на енергичното махане с опашките, кокерите не махат кой знае колко по-енергично от останалите кучета, които са с опашки. Така ви се струва, защото всъщност замаха е на малка опашка. Сара 4 години толкова енергично маха с опашка, а пък досега нищо не й е станало, както и на всички останали кучета с опашки. Опашките на кокерите са се рязали когато кокерите са се ползвали за лов, да не се наранят, заплетат и т.н. когато кучетата ловуват. Колко от пишещите тук имат ловно куче? 2ма, останалите имат домашен любимец. Нищо им няма на кокерите с опашки, страхотни са си.
П.п. Аз малко лично го взимам този момент при кокера, ама ще ми простите, кокера ми не е по-грозен с опашка ;)

Публикувано: 04 December 2007 - 09:55 PM
Ето и едни горещи снимки от преди минута, на двете ми момченца :wub:

Публикувано: 04 December 2007 - 10:47 PM

Всеки ден в България умират десетки кучета от човешка ръка.Ако и ти си против нечестните убийства на кучета сложи това под подписа си.Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да живеят в този суров и нечестен свят!
Публикувано: 04 December 2007 - 11:46 PM
Що за мародерство е това?
Добре че при нас хората някои друг не взема решение за това , иначе щяхме да ходим без един крака или ръка , например за по естетично.
Ако на някои му харесва неговото куче да няма опашка, да си я реже, но да има впредвид че тази манипулазия се извършва на дни, а не на месеци .
Не мога да разбера защо хората прибягват до такива мерки, или това е доказателство, че кучето е чиста порода например????????????
Публикувано: 05 December 2007 - 01:48 PM
Аз сега имам лабрадор - с една хубава яка, дебела и дълга опашка. Лупа с нея постоянно - по земята като е легнала, по врати, по маси, по краката ни - нито се е наранила, нито й пречи. Това също е ловно куче и все още се ползва за лов, но опашката не му се реже, не му и пречи :P
Публикувано: 05 December 2007 - 01:50 PM
Публикувано: 05 December 2007 - 06:01 PM
Публикувано: 05 December 2007 - 08:58 PM

Публикувано: 05 December 2007 - 10:22 PM
2. Обеци имам 3 и с ръка на сърцето мога да кажа, че не съм усетила грам болка. Но това е мое решение, за моето тяло. Аз сама се съгласявам с болката, ако има такава, и тя е само за мен.
3. Факта, че толкова много хора не спазват закона и факта, че има такива като теб например, които си викат "А, ми то я вижте колко много хора не спазват закона, и аз така ще направя, щом няма последици" поставя държавата ни в това положение, в което сме в момента.
Жалко за което...
П.п. Аз пък знам за доста хора /че и лекари/ които спазват закона, все пак.

Публикувано: 05 December 2007 - 11:05 PM

Публикувано: 05 December 2007 - 11:12 PM

Публикувано: 05 December 2007 - 11:17 PM